MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#143885 Re: Re: Je to marné, z anoštbáka vypadne tak leda masivní zlodějina......

2018-12-16 18:25

#143882: - Re: Je to marné, z anoštbáka vypadne tak leda masivní zlodějina...... 

  Nutně se nabízí otázka, jestli jinde je to lepší.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#143886 Re: Re: Re: Je to marné, z anoštbáka vypadne tak leda masivní zlodějina......

2018-12-16 18:32:28

#143885: - Re: Re: Je to marné, z anoštbáka vypadne tak leda masivní zlodějina...... 

Předloni jsem jel lyžovat, v horách v Itálii napadlo 50 cm sněhu, všichni byli bez pokut a jakéhokoliv buzerování donuceni k nazutí řetězů, cesta horami samozřejmě trvala velmi dlouho, ale druhý den odpoledne, byly silnice, jako by vůbec nesněžilo. 

Na druhou stranu jim tam spadl most, který určitě spadnou neměl, taky tamní vláda zločince Berlusconiho zadlužovala masivně stát. Proto snad Italové dnes chápou, že tu zmrd Zeman s štbákem Babišem také nebudou věčně a občanům snad konečně dojde i v ČR o jaké zločince se vlastně jedná. 

V Rakousku měli v jednu chvíli dokonce nácka prezidentem, což se ničím ovšem neliší od toho, že tady je KGBák a štbák ve Strakovce. Společného všichni tři mají to, že voličům lhali, nikdy jim neřekli jsem KGBák a s Putinem jsem kradl desítky miliard (Miloš Zeman), jsem štbák a nomenklaturní komouš a za bolševika jsem si to fakt užíval (štbák Babiš), byl jsem náckem v ss (onen rakouský prezident). 

Volič se tedy nikdy nemýlí, ale občas zločince nerozpozná, obzvláště, když ten mu lže jako Hitler, Stalin, Babiš, Zeman ..... V ČR cca 15 procent lidí se nechává okrádat šmejdy a to bezpečně vědí, že jsou to šmejdi, stejné procento věří Zemanovi jeho odporné lhaní, přitom je naprosto jasné, že je to odporný lhář. 


Nepřihlášený uživatel

#143887 Re: Re: Re: Je to marné, z anoštbáka vypadne tak leda masivní zlodějina......

2018-12-16 18:42:35

#143885: - Re: Re: Je to marné, z anoštbáka vypadne tak leda masivní zlodějina...... 

Jel si někdy po libovolné dálnici na západ od našich hranic? Žádná dálnice v ČR nemá kvalitu té nejhorší dálnice v Itálii natož v Německu, Rakousku či Francii. 

Pokaždé, když člověk přejede hranice na západ, klesne spotřeba i hluk. Divná věc.