MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#144154 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odporný prolhaný zmetek ŤOK !!!!!

2018-12-22 16:52

#144152: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odporný prolhaný zmetek ŤOK !!!!! 

To se obávám, že je spolu velmi provázáno. 

Ťok tím, už tím, že je ochoten spolupracovat s štbákem Babišem je osoba amorální, nekulturní a s velkou pravděpodobností i osoba odborně nezdatná.  Tím, že se min. pokusil krást popomocí PPP zlodějiny, naprosto stejně jak jí kradl Miloš Zeman, doložil výše uvedené. 

Tedy bohužel motivace Ťoka není věci řešit a vyřešit, motivací Ťoka je masivně krást, tedy pak je potřeba k tomu co dělá také přistupovat. S štbákem Babišem je to obdobné, proto za 5 let kdy je u moc stát byl (bude s letošním schodkem) zadlužen o dalších 200 mld., přestože se snaží vytvářet mediální dojem, že snížil státní dluh a pokud by ses zaptal jeho voličů, jistě by tvrdili, že rozpočty jsou plánované jako deficitní, ale vždy to dopadlo "dobře" a Babiš stát rozhodně nezadlužuje. 

Lom na štěrk se jistě jako příčina událostí nabízel a je jistě potřeba každou zprávu o události vážit, zdali je či není důvěryhodná, tedy zdali koreluje s naší zkušenosti, autor zprávy je babiš-pleslův blesk nebo spíše důvěryhodný zdroj informací atd. atd. 

Je jistě dobré tušit, co se tam stalo. V principu je skutečně absurdní, kvůli 200 m zrušit celou železniční trať. I takto se lze na věc dívat. Mimo jiné proto, že nemůže zůstat "ležet ladem" musí se z ní něco udělat, třeba cyklostezka tedy mezi koleje nalitý asfalt, jak je běžné na západ od našich hranic., tedy musí být vyřešen i one úsek 200 metrů tak či tak. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#144171 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odporný prolhaný zmetek ŤOK !!!!!

2018-12-22 19:18:58

#144154: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odporný prolhaný zmetek ŤOK !!!!! 

  Zrušit  trať kvůli 200 metrům je ubožácké.  Je to jen doznání, že nejsou sto znovu položit pár kolejí, které tam dali už za Franze Josefa. A že nejsou sto doplnit opomenutou drenáž. Odvést vodu z podzemního pramínku bokem.  Do nejbližšího potoka.

  Kousek vedle, zase co by kamenem dohodil,  je Opárenské  údolí,  kam jezdili výletníci právě tou sesuvem poničenou tratí.  Tam už jsou daleko starší, prahorní a starohorní  horniny. Mladší kryt byl denudován. Odnesen vodou se sesuvy.

"...Krásná ukázka iniciace sesuvu podříznutím svahu. Což nechce Eurovia přiznat, aby nemusela sanovat své opomenutí z vlastní kapsy..." 


Nepřihlášený uživatel

#144174 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odporný prolhaný zmetek ŤOK !!!!!

2018-12-22 19:35:05

#144154: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odporný prolhaný zmetek ŤOK !!!!! 

Přečtěte si pořádně články o této kauze trati 097, vše se dá dohledat přes heslo Oprava Trati 097. Jen podotýkám, že nutit místní obyvatele, kterým bylo lživě slibováno vládou zprovoznění trati, do nouzových řešení jakože si mají pořídit všichni auta nebo jízdní kola je mírně řečeno na hlavu. Už vidím ty starousedlíky jak nadšeně a s jásotem vítají babišovskou cyklostezku nebo ťokův dárek - auto zdarma do každé rodiny a měsíční příspěvky od vlády ANOstb na pohonné hmoty !!!! Fakt k smíchu nebo k pláči, vyberte si.