MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#144180 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: poslanec Volný za SPD uráží mrtvého

2018-12-22 20:40

#144179: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: poslanec Volný za SPD uráží mrtvého 

Havel byl humanista a nedokázal čelit agresivním členům z bývalého komunistického prognostického výzkumáku a proto jsme se nyní dostali tam kde jsme nyní. Dva členové nás vedli a stále vedou do područí Ruska a nyní i Číny

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#144183 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: poslanec Volný za SPD uráží mrtvého

2018-12-23 07:20:02

#144180: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: poslanec Volný za SPD uráží mrtvého 

Velmi se obávám, že úmrtí pana prezidenta Havla, resp. co nastalo po něm vcelku jasně dokládá, jak naopak velmi dobře KGBákům Zemanovi a Kalusovi čelit dokázal a jak obrovský strach russákové z Václava Havla měli. 

Z jistého ohledu je to vlastně velmi překvapivé, že jeden člověk dokázal takto "znervóznět" celý "ten velký" russákov a to přesto, že je dnes naprosto jisté, že Zeman kradl russký dluh (cca 140 mld. korun celkem) v ČR s Putinem a že právě tato zlodějina umožnila Putinovi získat obrovskou moc, neboť v ní vypral minimálně 30 mld. korun. Tomu Václav Havel zabránit nijak nemohl a přestože to bylo medializováno už v době, kdy KGBák Zeman desítky miliard kradl či se na to připravoval (kdo z nás to tehdy zaznamenal s takovou neléhavostí s jakou je to zřejmé dnes v době russácké hybridní války), nešlo již ukradení rusského dluhu v ČR zabránit. Dnes existují dokonce soudní rozhodnutí, aby rozhodnutí "vlády" (oposmluvní zlodějské bandy KGBáků Zemana a Klause) to této gigantické zlodějině KGBáka Zemana bylo odtajněno, dosud se tak nestalo.