MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#144176 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odporný prolhaný zmetek ŤOK !!!!!

2018-12-22 19:47

#144174: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odporný prolhaný zmetek ŤOK !!!!! 

Vůbec ani v nejmešním nerozporuji, že je anoštbák Ťok zároveň také PPP zloděj odporný zločinec. Jen upozorňuji, že nelze od celé anoštbácké zlodějské bandy očekávat, že by jednala mravně, kulturně a odpovědeně, když za pět let zadlužili tuto zemi o dalších 200 mld. v době růstu HDP, mizivé nezaměstnaosti a řízené inflace. 

Je to absordní, doslova ukradli 200 mld. a ani se nezačervenali a ještě drze tvrdí jak "makají". Babiš sám za první čtvři roky navýšil majetek karuselu agrofert na dvojnásobek, tedy o 40 mld. na deklarovaných 80 mld. zároveň také zvýšil své zadlužení ze 40 mdl. na 80 mld. Je to opravdu naprosto šílené hovado a celý karusel vypadá spíše jako gigantické letadlo než skutečně reálná firma. 


Nepřihlášený uživatel

#144177 Re: Re: Re: Re: Re: poslanec Volný za SPD uráží mrtvého

2018-12-22 20:21

#144173: - Re: Re: Re: Re: poslanec Volný za SPD uráží mrtvého 

Přesně tak, ať celá debilní SPD táhne do pekla


Nepřihlášený uživatel

#144178 Re: Re: Re: Re: Re: Re: poslanec Volný za SPD uráží mrtvého

2018-12-22 20:29

#144177: - Re: Re: Re: Re: Re: poslanec Volný za SPD uráží mrtvého 

Volný, to je ten parazit na "parazitech"... Co čekat od nácků? Zabrušují a zabrušují... Nejsou nic jiného než banda lhářů, jejíž guru si udělal kšeft z lidské hlouposti.


Nepřihlášený uživatel

#144179 Re: Re: Re: Re: Re: Re: poslanec Volný za SPD uráží mrtvého

2018-12-22 20:33

#144177: - Re: Re: Re: Re: Re: poslanec Volný za SPD uráží mrtvého 

To, že Havel měl nějaký podíl na likvidaci zbrojního průmyslu je naprosto nesmyslný mýtus, stejně, jako ten o Masarykovi, který prý nechal střílet do dělníků. I ti, kdo byli tenkrát ve vedení zbrojovek, něco podobného zcela odmítají. Důvodem byl rozpad Varšavské smlouvy, pád SSSR a ztráta jeho spojenců. Najednou pro naše zbraně prostě nebyla odbytiště. Navíc náš zbrojní průmysl technicky i morálně velmi zaostával za západní konkurencí, což se ostatně netýkalo jen zbrojního průmyslu, ale téměř všech odvětví.
To, že poslanec fašistické strany bude dále šířit nepravdivé mýty a nenávist, se samozřejmě dá očekávat. Kdo však není ovce, věřit mu to nebude.


Nepřihlášený uživatel

#144180 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: poslanec Volný za SPD uráží mrtvého

2018-12-22 20:40

#144179: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: poslanec Volný za SPD uráží mrtvého 

Havel byl humanista a nedokázal čelit agresivním členům z bývalého komunistického prognostického výzkumáku a proto jsme se nyní dostali tam kde jsme nyní. Dva členové nás vedli a stále vedou do područí Ruska a nyní i Číny


Nepřihlášený uživatel

#144181 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: poslanec Volný za SPD uráží mrtvého

2018-12-22 20:44

#144178: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: poslanec Volný za SPD uráží mrtvého 

Je dobře, že si může každý říkat co chce. Horší je, že za vyřčené odmítají odpovědnost a nejhorší je, že chybí zpětná vazba od voličů. Poslanec z SPD vymezující se jen nesmyslnými, nenávistnými  siláckými plky a neschopný řešit aktuální problémy, natož přijít s návrhy s perspektivou (vynechám provařené vize), nestojí za pozornost. Nejlepší nápravou je volební výprask a pád této ubožácké strany do propadliště dějin.


Nepřihlášený uživatel

#144182 Re: Re: Re: Re: Re: Re: poslanec Volný za SPD uráží mrtvého

2018-12-22 20:47

#144177: - Re: Re: Re: Re: Re: poslanec Volný za SPD uráží mrtvého 

Je vidět jací kultivovaní myslitelé myslitelé se sdružují v SPD.
Tenhle zřejmě došel k názoru, že se o něm (o jejich Sešlosti?) veřejně příliš málo diskutuje a tak neváhal vypustiti otravný oblak aby bylo zase o čem a hlavně - aby SPD neupadla v zapomění veřejnosti.
JInak panu Havlovi lze vyčítat leccos - to podle úhlu politického pohledu - ale vlastizradu? Ta by spíše přicházela v úvahu u současného Hradupána. Autor diskutovaného výroku by se měl nejdříve dovzdělat v elementárních právních pojmech a teprve potom jimi veřejně operovat. Nikoliv naopak.


Nepřihlášený uživatel

#144183 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: poslanec Volný za SPD uráží mrtvého

2018-12-23 07:20

#144180: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: poslanec Volný za SPD uráží mrtvého 

Velmi se obávám, že úmrtí pana prezidenta Havla, resp. co nastalo po něm vcelku jasně dokládá, jak naopak velmi dobře KGBákům Zemanovi a Kalusovi čelit dokázal a jak obrovský strach russákové z Václava Havla měli. 

Z jistého ohledu je to vlastně velmi překvapivé, že jeden člověk dokázal takto "znervóznět" celý "ten velký" russákov a to přesto, že je dnes naprosto jisté, že Zeman kradl russký dluh (cca 140 mld. korun celkem) v ČR s Putinem a že právě tato zlodějina umožnila Putinovi získat obrovskou moc, neboť v ní vypral minimálně 30 mld. korun. Tomu Václav Havel zabránit nijak nemohl a přestože to bylo medializováno už v době, kdy KGBák Zeman desítky miliard kradl či se na to připravoval (kdo z nás to tehdy zaznamenal s takovou neléhavostí s jakou je to zřejmé dnes v době russácké hybridní války), nešlo již ukradení rusského dluhu v ČR zabránit. Dnes existují dokonce soudní rozhodnutí, aby rozhodnutí "vlády" (oposmluvní zlodějské bandy KGBáků Zemana a Klause) to této gigantické zlodějině KGBáka Zemana bylo odtajněno, dosud se tak nestalo.  


Nepřihlášený uživatel

#144184 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odporný prolhaný zmetek ŤOK !!!!!

2018-12-23 08:04

#144152: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odporný prolhaný zmetek ŤOK !!!!! 

Tam, kde žije, zjevně neznají louže. Zkuste jít po hliněném svahu před deštěm a po něm, a pak si  popovídáme. Raději ani nemluvě ani o tom, že některá ztužená bahna se dokážou ztekutit.


Nepřihlášený uživatel

#144185 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odporný prolhaný zmetek ŤOK !!!!!

2018-12-23 09:55

#144184: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odporný prolhaný zmetek ŤOK !!!!! 

Ano a každému obyvateli postiženému případným zánikem celé trati 097 poskytneme osobní automobil a zaplatíme pohonné hmoty na 50 let, protože to vyjde levněji než oprava postiženého úseku této trati. Toť další perlivý výrok pana ministra Ťoka na adresu postižených občanů kolem středohořské trati. A fanatickým cykloteroristům budeme pro změnu budovat jejich hračku – úžasnou cyklostezku, kterou jistě místní občané přivítají s nebývalým jásotem a nadšením namísto zastaralé primitivní lokálky, která se již nehodí do naší skvělé moderní doby. Je třeba být neustále IN a vytěsnit a zničit vše tradiční a staré včetně práce našich předků – a ano jistě bude líp ????


Nepřihlášený uživatel

#144186 Re: Re: Re: Re: poslanec Volný za SPD uráží mrtvého

2018-12-23 09:58

#144156: - Re: Re: Re: poslanec Volný za SPD uráží mrtvého 

Taky jsem mladej a pracoval jsem a studoval v několika zemích EU na rozdíl od ustrašených a hysterických voličů SPD vedených mimo jiné i tímto pablbem, co se zmůže jen na nenávistné urážky, lži a konspirační kecy ( a sám má nejvíc másla na hlavě). Země EU mají každá nějaké vážnější problémy ať už s imigrací, či s pitomým sociálním inženýrstvím ohledně pohlaví, víry a etnik nebo s omezováním svobody občanů nesmyslnými zákazy, příkazy a normami - my to tady koneckonců máme také. U nás je však neustálě halasně slyšet ta bolševickofašistická skupina, která nostalgicky touží po starých pořádcích, nechce svobodu a demokracii a ráda by naší zemi táhla do chomoutu východních totalitních říší. Já jen doufám, že až tahle stará skupina natáhne jednou bačkory (protože opravdu život není věčný) tak my mladí to tu postupně budeme přebírat a napravovat věci spáchané těmihle ukřičenými nenávistnými skupinami hnědorudých spoluobčanů.

Skutečný Evropan

#144187

2018-12-23 10:33

Pražská druhorepubliková kavárna Karla Čapka uštvala před 80 lety k smrti! A nyní se jejich nástupci snaží o totéž i v případě pana prezidenta Zemana a pana premiéra Babiše... Tohle se jim však nepovede!!!


Nepřihlášený uživatel

#144188

2018-12-23 10:51

Víte, co se stane, když kolaborant potká fašistku? Narodí se dnešní "liberál"...


Nepřihlášený uživatel

#144189 Re:

2018-12-23 11:31

#144187: Skutečný Evropan -  

Srovnat spisovatele, člověka, který velmi dobře věděl proč není komunistou, s KGábákem, komunistou nejspíše i donašečem stb, oplzlým nemravným idiotem Milošem Zemenem je nejen nevkusné, ale také odporné. 

Miloš Zeman je nepochybný gigazloděj, zločinec, lhář, podvodník a nevdělaný a nevzdělatelný idiot. To je jediné, co lze o Miloši Zemanovi odpovědně prohlásit. 

Jako napsal 4 "knihy" pomluv a pavlačového tlachání, nejspíše to ani nenapsal on, ale nechal si to napsat. Dokonce ani ty jeho příznivec si nikdy žádnou jeho "knihu" a projeve nečetl, tedy i tady srovnání s panem Čapkem opravdu vážně pokulhává, když ten je překládán celosvětově dodnes. 


Nepřihlášený uživatel

#144190 Re:

2018-12-23 11:44

#144187: Skutečný Evropan -  

Neskutečný evropane !!! Naopak hystericky křičela a štvala druhorepubliková luzoidní hnědobolševická svoloč stejně jako štve a řičí dneska pod taktovkou hradních a vládních stvůr.


Nepřihlášený uživatel

#144191 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odporný prolhaný zmetek ŤOK !!!!!

2018-12-23 11:52

#144184: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odporný prolhaný zmetek ŤOK !!!!! 

Příklady: Brno

     Na fotografii výše je vidět, že sesuv na D8 odjel i se vzrostlými stromy...

    Sanace vegetací tedy nestačila.

"...Většina větších sesuvů se sanuje buď jenom odvodněním, anebo odvodněním v kombinaci se
silovými prvky. V rámci monitorování se sleduje účinnost jednotlivých odvodňovacích prvků
sledováním kolísání hladiny podzemní vody a pórových tlaků, jak bylo popsáno ...(výše), tak i
sledováním výtoků z těchto prvků. Za tímto účelem jsou vybudovány kontrolní a měřící
šachtice jak u ústí horizontálních odvodňovacích vrtů, tak i u paty odvodňovacích žeber a
drenáží. U hloubkového odvodnění je potřeba počítat se skutečností, že výtoky budou v čase
klesat, až se ustálí a budou kolísat ve vztahu ke srážkám. Tento vývoj je přirozený a souvisí s
vypouštěním statické zásoby podzemní vody, nesvědčí o snižování účinnosti odvodnění...."

    Fosilní sesuvy ... jsou občas v Českém středohoří i vidět. Dlouhý, povlovný svah, zakončený vysokou, nerozoratelnou mezí. Pod ní na povrchu trošku víc vlhko.


Nepřihlášený uživatel

#144192 Re:

2018-12-23 12:10

#144188: -  

Víte, co se stane, když kolaborant potká fašistku? Narodí se dnešní "okradmůra".

 

Evropan

#144193 Re:

2018-12-23 12:17

#144187: Skutečný Evropan -  

Ty si zřejmě vůbec neuvědomuješ, jak moc si hloupý. Druhá republika, která vznikla po obsazení příhraničí německými fašisty, se domnívala, že když se nebude upozorňovat na nebezpečí fašismu pro Evropu, tak Hitler nechá Čechy v míru. Jak víme, nestalo se tak. Dneska je to podobné s nebezpečím z Východu. Kolaboranti se domnívají, že když se nebude upozorňovat na okupaci Krymu, východu Ukrajiny nebo části Gruzie, tak nebezpečí ze strany putlerových neofašistů snad bude menší. Nebude, a historie to dokazuje. Proto je potřeba se mít na pozoru nejen před russkými neofašisty, ale také před jejich přisluhovači s hradním ožralou v čele.

Bureše bych do politiky netahal. On opravdu není politik. On vstoupil do politiky proto, že si chce nahrabat další miliardy, a pouze nás okrádá. To vy, ovčáčci, ale nepochopíte a raději budete orat hubou v hlíně. Prostě za hloupost se platí!


Nepřihlášený uživatel

#144194 ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem

2018-12-23 12:51

Monsignor Pihatý Pitha Belzebub IV. je největší zrůda a pekelník I.kategorie. Mele otřesné bludy, zvedá své pařáty, hrabat by chtěl zase odpustky na vatikánské bordely a pokladnice, šířit strach a nenávist mezi ovčáctvo své a dovolávati se boha jako trestajícího. Ó bojte se boha, vy nebožátka !!! Fráterníci to oni sami tíhnou ke všem peklům, arciďáblové !!


Nepřihlášený uživatel

#144195 Re: ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem

2018-12-23 12:55

#140912: - ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem 

Ať táhne do pekel ten dementní dědek plesnivej. On má tak co blábolit za nesmysly a lži, šířit paniku, hrůzu a nenávist. Tohle těm fráterníkům vatikánskejm jde nejlépe. Jsou horší než bolševici a náckové dohromady. Celá staletí tady vládla a poroučela tato sebranka z Vatikánu, její vůdce Papež - Místobůh krájel světadíly a země a uděloval je jako dary svým nejvěrnějším fanatikům - co následovalo - zničení vyspělých kultur a civilizací v Americe, ničení nesčetných domorodých společenství po celém světě, genocida, plundrování, rabování ve jménu Boha. Hrůzný teror všude možně, upalování, mučení, zabíjení, zastrašování a ponižování, ukrutné vybírání odpustků na církevní vrchnost - na jejich plné pokladnice, měšce, soukromé bordely a perverzní zábavy, do dnešních dnů prznění a týrání dětí. Ničit, křižovat, pálit - to jim jde dobře. Místo aby se ctila láska a přátelství mezi lidmi bez rozdílu, tak se vyvolávají běsy války, zabíjení a slepého fanatismu víry. Jak nesmírně ubohé je to kázání a chvástání dědků fráternickejch včetně tohoto starého Pihatky belzebubského.


Nepřihlášený uživatel

#144196 Re: ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem

2018-12-23 13:33

#144194: - ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem 

Ty jsi  zase vlastizrádce 1. kategorie!!!


Nepřihlášený uživatel

#144197 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odporný prolhaný zmetek ŤOK !!!!!

2018-12-23 14:18

#144185: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odporný prolhaný zmetek ŤOK !!!!! 

   Sesuvu mohli předejít například horizontálními  odvodňovacími vrty z Opárenského údolí. Kus dálnice by neodjel o několik metrů do odvodněného zbytku svahu. Celý debakl by vůbec nevznikl. Ale nikdo by nevěřil, že obtížné a nákladné horizontální vrty z přilehlého údolí byly nutné. 

   Nyní víme,  že odvodnění nutné bylo . A je.  Také víme, že podobné poměry  se v Českém středohoří vyskytují leckde.

   


Nepřihlášený uživatel

#144198 Re: Re: ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem

2018-12-23 15:19

#144196: - Re: ArciBelzebub Pihatka omámený bludy a mamonem 

Zato ty jsi hnědobolševický zrádný hovno nejvyšší kategorie, že ???


Nepřihlášený uživatel

#144199 Re: Re:

2018-12-23 16:30

#144192: - Re:  

Co když potká komunistku. S předkusem. Tak to dopadne nepochybně líp.


Nepřihlášený uživatel

#144200 Re: Re: Re: Re: Re: poslanec Volný za SPD uráží mrtvého

2018-12-23 17:05

#144186: - Re: Re: Re: Re: poslanec Volný za SPD uráží mrtvého 

Svatá pravda, tenhle dement Volný je typickým příkladem projekce zamindrákovaných ubožáků co hysterčí a řvou jak podělaný vepři. Holt tu máme opravdouvou Stranu Pro Debily - SPD