MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#144276 Čína je větší hrozba než Rusko !!!

2018-12-27 12:09

Buď demokratické země transformují Čínu ke svému obrazu, nebo Čína naopak transformuje je. Na mezinárodní konferenci Forum 2000 v Praze to v pondělí řekl předseda tibetské exilové vlády Lozang Sanggjä. Čína se podle něj o proměnu demokratických zemí snaží v Evropě prostřednictvím svých ekonomických aktivit. Sanggjä ocenil tvrdý postoj, který vůči Pekingu zaujala administrativa amerického prezidenta Donalda Trumpa.
„Čínským cílem je být globální jedničkou, a to nejen ekonomicky, ale také politicky, kdy chtějí prosadit svůj systém, a koneckonců také vojensky. A proto je volba velmi jednoduchá - buď proměníme Čínu, nebo Čína promění nás,“ řekl Sanggjä.
Americká administrativa si to podle něj uvědomuje, a i kvůli tomu vystupuje tvrdě vůči Číně nejen v politickém ohledu, ale i zahájením obchodní války. „A před Evropskou unií stojí volba. Buď se spojí s Amerikou a pokusí se transformovat Čínu, nebo Čína ovládne část Evropy.Podle něj už to má vliv i na evropskou zahraniční politiku, když si Peking díky korumpování elit v některých zemích zajistil, že EU nedospěje ke konsenzu, který by byl vůči Číně vyloženě nepřátelský. Sanggjä považuje Čínu za větší hrozbu pro Evropu, než je Rusko, protože Peking má větší kapacity než Moskva.Podle něj už Peking s takovou aktivitou začal prostřednictvím své obchodní iniciativy Pás a stezka. V evropských zemích přitom používá stejnou taktiku, jakou využil i v Tibetu. „V Tibetu využili korupci lokálních elit. A vidíte to i v Evropě, že v mnoha zemích korumpují jejich vůdce a přesvědčují je, aby Čínu podporovali,“ řekl Sanggjä.
Peking podle exilového tibetského premiéra nemá zájem o to, aby v zemi fungovala demokracie. „(Čínský prezident) Si Ťin-pching vyhlásil, že čínskou charakteristikou je socialismus. To znamená žádná demokracie, žádná lidská práva, žádná svoboda slova,“ řekl Sanggjä. Běžní Číňané ale podle něj o demokracii zájem mají, a proto by je měl Západ v jejich snahách podporovat. Sanggjä věří tomu, že změna režimu v Číně může nastat s ohledem na rostoucí sociální napětí, které vyvolává stěhování lidí z vesnic do měst a tlak na vyšší příjmy.

„Já jsem přijel do Číny, abych se od Číny učil, jak zvýšit hospodářský růst, jak stabilizovat společenský řád.“ To jsou slova Miloše Zemana z října 2014. Pak prezident přiznal, že v druhé části své věty přestřelil. A skutečně, když se podíváme na několik letošních případů, jak vláda v Pekingu „stabilizuje společnost“, je to něco mezi zločinem, zrůdností a bizárem.
Čínský komunistický režim už téměř 70 let nechává mnoho lidi, kteří jsou politicky nepohodlní, nebo skutečně spáchají nějaký trestný čin, prostě „zmizet“. V době moderních technologií je to ale přece jenom daleko složitější, protože lidé zanechávají takzvané elektronické stopy – maily, či statusy na sociálních sítích. Prostě si „zmizení“ hned všimnete.
Nelze proto nevidět, že v čínské provincii Sin-ťiang, kterou obývají převážně muslimové, místní rodiny postrádají na milion svých příbuzných. Mnozí vůbec nevědí, kde jsou – „zmizeli“. Čínská vláda tvrdí, že zde bojuje s islámským terorismem a náboženským extremismem tím, že lidi posílá do „profesních vzdělávacích a školících středisek“. Což je eufemismus pro převýchovné tábory, ve kterých jsou životní podmínky podobné těm v nacistických koncentrácích. Podobná mizení jsou taktéž běžná na území Tibetu či Vnitřního Mongolska.
Čínský režim ale dokáže v tomto směru vymyslet i daleko bizarnější kousky.
Svět v posledních dnech ohromil případ „zmizelého“ šéfa Interpolu, největší mezinárodní policejní organizace na světě. Její čínský šéf Meng Chung-wej odjel 25. září z francouzského Lyonu, kde Interpol sídlí, na návštěvu své čínské vlasti. A jak poté upozornila jeho manželka, tam „zmizel“. Mezitím se ale objevila zpráva, že na svoji funkci rezignoval. Čínské úřady až téměř po dvou týdnech přiznaly, že Menga vyšetřují kvůli „přijímání úplatků a porušení neupřesněného zákona“.
Podobným způsobem „mizí“ v Číně i většina politických odpůrců, náboženských a lidsko-právních aktivistů, zastánců etnické autonomie ale i vládních činitelů, obchodních magnátů či proslavených celebrit. Pokud se znovu objeví (někdy zmizí navždy), tak často u soudu, nebo v souvislosti s nějakým přečinem.
Začátkem června „zmizela“ i nejznámější čínská herečka současnosti Fan Ping-ping, která hrála v amerických filmech X-Men či Iron Man. Toho si čínská veřejnost ihned všimla, protože byla velmi aktivní na sociálních sítích. Její účet na sociální síti Wej-po, čínské obdobě Facebooku, kde ji sleduje 62 milionů příznivců, byl po několik týdnů nečinný.
Pak se tam objevilo podivuhodné sdělení samotné herečky: „Bez přínosné politiky komunistické strany by nebyla žádná Fan Ping-ping.“ Co to znamená, se ukázalo záhy. Fan byla obviněna z daňových úniků. Jak informovala čínská státní tisková agentura Sin-chua, musí státu doplatit na daních 883 milionů jüanů, což je v přepočtu téměř 2,9 miliardy korun. V době jejího „zmizení“ podle všeho probíhala důsledná převýchova této krásky.
Už začátkem tohoto roku zmizel také Jie Ťien-ming, bývalý šéf společnosti CEFC, která expandovala v Česku, a který je také poradcem Miloše Zemana. Prezident prý vyčkává, jak o čínském soudruhovi rozhodne soud, až pak nějak naloží s jeho postem. Jenže Jie také „zmizel“, nikdy nebylo veřejně upřesněno, kde se nachází. Zda proběhne nějaký soud, se neví. Mezitím v České republice převzal aktivity CEFC přímo čínský stát prostřednictvím společnosti Citic. Byl to komplot, jak se Čína chtěla zmocnit majetku přes nastrčenou firmu? Nebo je v tom skutečný zločin?
Takže „stabilizovat společnost“ čínská vláda skutečně umí. Učit se to od ní, jak říkal Miloš Zeman, by ale byla sebevražda. I když nechat „zmizet“ některé lidi i u nás, by možná nebylo od věci…(Třeba Ovar, Pitomio, Agronetvor, Kikina atd.atd. kdyby toto zmizel bylo by tu fajn.)


Nepřihlášený uživatel

#144277 Re: Čína je větší hrozba než Rusko !!!

2018-12-27 12:10

#144276: - Čína je větší hrozba než Rusko !!! 

S Václavem Havlem odešly poslední zbytky touhy českého národa po svobodě a boje proti útlaku malých národů, jakýmkoliv režimem, fašisty či komunisty. Pro peníze jsme ochotni vzdát se všech práv na svrchovanost a samostatnost naší země. Politiku ovládá ekonomika, která nezná hranice státní, ani morální. Češi si zvykli, vnímají lež jako součást poltiky, podvody a zločin jako součást ekonomiky. Nová generace vnímá pražské jaro i sametovou revoluci jako obrovský podvod režírovaný komunisty, jak usměrnit a uspokojit touhu českého národa po svobodě a samostatnosti. Tibet nám připadá zbytečný a směšný. Čínský násilný režim nám nevadí, protože je daleko a dodává nám laciné zboží. Je to úpadek, nebo jsme se jen přizpůsobili světu, po kterém jsme toužili ?


Nepřihlášený uživatel

#144278 Re: Čína je větší hrozba než Rusko !!!

2018-12-27 12:11

#144276: - Čína je větší hrozba než Rusko !!! 

Alespoň jedna země na světě se nepodělává strachy z té odporné rudé říše středu.

 

Čínské ministerstvo zahraničí prohlásilo, že "rezolutně odmítá" nový americký zákon o Tibetu, který umožňuje neudělit vízum do USA čínským činitelům, kteří americkým turistům, vládním představitelům či novinářům odepřou vstup do této dnes himálajské autonomní oblasti. Peking považuje Tibet za vnitřní záležitost a nepřipustí cizí vměšování, uvedla agentura Reuters.

Zákon o recipročním přístupu do Tibetu, který minulý týden podpořili demokratičtí i republikánští zákonodárci, podepsal americký prezident Donald Trump ve středu.
"Čínská vláda se snaží zakrýt svou pokračující destrukci kultury, jazyka a náboženství Tibeťanů před mezinárodním společenstvím, včetně vládních představitelů či novinářů, zatímco jejich vlastní činitelé a občané si užívají neomezeného přístupu do Spojených států," zdůvodnil potřebu zákona republikánský kongresman Randy Hultgren.

Čínské ministerstvo zahraničí vzkázalo, že nový americký zákon poškodí vzájemné vztahy. "Pokud USA uvedou tento zákon do praxe, vážně to poškodí čínsko-americké vztahy a spolupráci na důležitých tématech mezi oběma zeměmi."
Všichni cizinci potřebují pro vstup do Tibetu zvláštní povolení, které je vydáváno především turistům na přísně monitorovaných zájezdech. Diplomaté a novináři ho získávají jen velice zřídka. Podle deníku The Global Times vlastněného čínským státem od roku 2015 navštívilo Tibet na 40.000 Američanů, včetně kongresmanů a senátorů. Obvinění proti Číně jsou podle něj proto naprosto nepodložená a zcela nepřijatelná.
Čína odlehlou horskou zemi vojensky obsadila v roce 1950, akci sama nazývá mírovým osvobozením. Od té doby nad ním udržuje tvrdou kontrolu.

Světové organizace upozorňují, že postavení etnických Tibeťanů v Tibetské autonomní oblasti, jak Čína tento okupovaný region dnes označuje, je extrémně složité. Podle červnové zprávy Vysokého komisaře OSN pro lidská práva se poměry v oblasti lidských práv v Tibetu "rychle zhoršují".

 

** Ale ten náš hradní zmrd všech zmrdů se při jakémkoliv pokynu z Pekingu vždycky podělá strachy  až je celý hradní komplex zadělaný a nedá se tam jít už ani na prohlídku jak to tam páchne kolaborací a hnusem.


Nepřihlášený uživatel

#144279 Re: Re: Čína je větší hrozba než Rusko !!!

2018-12-27 12:12

#144278: - Re: Čína je větší hrozba než Rusko !!! 

Naštěstí jsou tu i další země, které si nenechají diktovat od Číny co smí nebo nesmí dělat. Dobré je v tomhle Japonsko, které může vykázat vztekající se čínské komunisty do patřičných mezí, podobně i Jižní Korea a svým způsobem i Indie, která má z Čínou dlouholeté a nevyřešené územní spory(bohužel i díky čínskému ,,osvobození,,Tibetu), tuším že minulý rok se vzepřelo i malé Mongolsko a nenechalo se zastrašit otřesným a zavilým sousedem. Bohužel je jinak většina zemí světa bezzubá a strká hlavu do písku či dívá se jinam, když jde o poukázání na prokazatelné přehmaty čínského režimu. Jde totiž o peníze a obchod a to je u lidí na prvním místě, pak teprve možná v dálce nějaké hodnoty,důstojnost a hrdost. No a je jasné, že tam kde to voliči schvalují, tak tam pak vláda poklonkuje a plazí se před dračím trůnem rudého císaře Si Ping Ponga aby pustil nějaké ty dračí zlaťáky. Naše hradní skvadra včele s nejvyšším kolaborantem a ústavními poskoky z vlády i parlamentu se však opravdu strachy přímo třese a poníženě se klaní k rudému východu a na těch pár našich demonstrantů s tibetskými vlajkami si nechají poslat přímo čínskou etnickou rudou úderku.


Nepřihlášený uživatel

#144280 Re: Re: Re: Čína je větší hrozba než Rusko !!!

2018-12-27 12:16

#144279: - Re: Re: Čína je větší hrozba než Rusko !!! 

Nově čínští komouši zařídili KGBákovi Zemanovi přijetí v Bílém domě, bude Trumpetovi 10 hodin vysvětlovat postoje firem ZTE a Huawei, tímto se Zeman dostane do knihy rekordů, bude nejdelší audience, kterou kdy americký prezident udělí. 

Miloš Zeman samozřejmě přitom bude mít telefon i tablet firmy Huawei stále u sebe :-).  

..............

Jen pro upřesnění, nebezpeční z russákova se ničím od nebezpečí od čínských komoušů neliší. Snad jediný rozdíl tu je, russáci nejsou schopni vyrobit žádné elektronické zařízení, které bylo kdekoliv prodejné, přesto nás ta pakáž už dvakrát okupovala, z toho podruhé trvala okupace více jak 20 let a to nepočítám současnou okupaci russáky prostřednictvím jejich hybrídní války v češtině a umístění si KGBáka Zemana na Hrad a štbáka Babiše do Strakovky. 

Ale je to samozřejmě "špionomanie", KGBák Zeman skutečně není žádný malým russáckým zmrdem. 


Nepřihlášený uživatel

#144281 Za ukradení Mostecké uhelné společnosti by měl Zeman sedět v kriminále.....

2018-12-27 13:51

Za Mosteckou uhelnou by se Česko mohlo dočkat odškodnění 5,5 miliardy

27. prosince 2018  14:16
Zhruba 243 milionů švýcarských franků, tedy v přepočtu 5,5 miliardy českých korun, by mohla obdržet jako odškodnění Česká republika v souvislosti s vytunelováním Mostecké uhelné společnosti (MUS). Vyplývá to z rozhodnutí federálního trestního soudu ve švýcarské Bellinzoně, o kterém na svých webech informovala švýcarská média.
 

.....co je ale zásadní, čr se možná dočká 5,5 mld. přičemž společnost měla na účtu hotovost 14 mld. když jí idiot Zeman kradl za 650 mil. 

Tedy vítejme v realitě prodeje OKD za 4 mld. korun. 


Nepřihlášený uživatel

#144282 Čínská komunistická pakáž zajistila pozvání KGBákovi Zemanovi i do GB, i tam bude Mayové...

2018-12-27 13:54

Britský ministr varoval před Huawei. Obává se zavádění 5G sítí

Britský ministr obrany Gavin Williamson dal najevo vážné obavy ohledně představy, že by čínská telekomunikační společnost Huawei v jeho zemi zajišťovala chod příští generace mobilní sítě. Británie podle něj musí v souvislosti s přechodem na síť páté generace (5G) zkoumat kroky svých spojenců a zohlednit zjištění o někdy „škodlivém” jednání Číny, píší britská média.

....vysvětlovat, že to fak sorry áko to je kámpaň, účelouka špionomanie lepšolidí. :-)


Nepřihlášený uživatel

#144283 Oslovovat zmrda Miloše Zemana pane prezidente se opravdu neodvažuji, neb je to zmrd, KGBák, zloděj..

2018-12-27 14:03

Proč dávám panu prezidentovi za vánoční slohovku nedostatečnou

.....jinak naprosto slouhlasím KGBácký zmrd Miloš Zeman samozřejmě není můj prezident. Ti co jej volili totiž neví proč jej volili, jejich motivace a čin není v souladu s Ústavou ČR. 


Nepřihlášený uživatel

#144284 Jo tak von socan kouřil ale nešlukoval, hmmmm zajímavé.....

2018-12-27 14:12

Staněk slavil s Grebeníčkem jeho knihu. „Ale nekřtil jsem ji,“ brání se

Ministr kultury Antonín Staněk (ČSSD) sklidil veřejnou kritiku za účast na předvánočním křtu knihy bývalého komunistického předsedy Miroslava Grebeníčka o církevních restitucích. „Knihu jsem nekřtil,“ brání se nyní Staněk. Grebeníček si pochvaluje, že má se Staňkem podobné názory na potřebné změny v kultuře.

 

.........socan má prý dokonce stejné názory na kultura jako synáček zvrhlého stbáka, ultra komouš Grebeníček. To to tady bere obrat, komouši již chtějí opět měnit kulturu podle vzoru komunistického manifestu, který tak pěkně šíří na jejich webu. Teď už zbývá jen obnovit katedry marxismus leninismus a opět sem pozvat russáky tedy ne, že by KGBák Zeman už dávno zvací dopis soudruhovi Vladěnovi Iljiči Putinovi nenapsal. 


Nepřihlášený uživatel

#144285 PPP zlodějiny Ťok ročně rozkrádá 100 mld. tak, aby se za ně nic nepořídilo a Babiš na to vydělal....

2018-12-27 14:22

KOMENTÁŘ: K čemu je vlastně ministr dopravy? - Jiří Pehe

Podle premiéra Andreje Babiše ministr dopravy Dan Ťok nemůže za kolony na dálnici D1, které se tvoří kvůli zpackané opravě jednoho z dálničních úseků. Odpovědnost prý nese Ředitelství silnic a dálnic.

.....a anoštbák Ťok také nebyl škodný. 


Nepřihlášený uživatel

#144286

2018-12-27 14:27


Nepřihlášený uživatel

#144287 "Zvolí si" byť neví proč idiota, zloděje, KGBáka, komouše Miloše Zemana a je to tu zas,

2018-12-27 14:30

Poslanci tlačí na konec náklaďáků v levém pruhu. Živíme vás, zlobí se řidiči kamionů

....."já jsem horník, kdo je víc". Že dnes už vlastně ani horníci prakticky nejsou a že za deset let už prakticky nebudou ani řidiči kamionů, voličům idiota Miloše Zemana opravdu nedochází. 

Brzy přijdou s nápadem diktatury proletariátu neb tu idiot Zeman přišel s debilitou lepšolidí a je to komoušský nácek jako prase.  

Elektrický náklaďák Daimleru už jezdí, tahač přijde příští rok

První elektrický náklaďák koncernu Daimler, nazvaný Freightliner eM2, již jezdí u zákazníka, velké americké leasingové firmy specializující se na nákladní vozidla. Je to první vůz z dvacetičlenné flotily, která má být doplněna v průběhu příštího roku.


Nepřihlášený uživatel

#144288 Babiš junior se přestěhoval blíž agentovi Protopopovovi a agentce Protopopovně?

2018-12-27 14:43

Muž v Modřanech pobodal svou matku. Policie ho obvinila z pokusu o vraždu

 


Nepřihlášený uživatel

#144289 Re: PPP zlodějiny Ťok ročně rozkrádá 100 mld. tak, aby se za ně nic nepořídilo a Babiš na to vydělal

2018-12-27 14:55


Nepřihlášený uživatel

#144290

2018-12-27 15:20







Co mají společného Italka Pippa Bacca († 2008), Švédka Elin Krantz († 2010), Američanka Ashley Ann Olsen († 2016) a Libanonka Alexandra Mezher († 2016)? Mazlily se s tygrem a doplatily na to životem. Sluníčkářství tedy může být smrtelně nebezpečné. Pippa Bacca se rozhodla, že bude ve svatebních šatech stopovat až na Blízký východ jako mírové poselství. Po příjezdu do Cařihradu ji uškrtil turecký muslim, Murat Karataş.

     Pippa Bacca: chtěla ukázat, že všichni lidé jsou dobří.  Podobně, jako kdysi křížová výprava dětí.






Vlastenec

#144291

2018-12-27 16:08

Havel byl válečný štváč a vlastizrádce!


Nepřihlášený uživatel

#144292 Re: Re: PPP zlodějiny Ťok ročně rozkrádá 100 mld. tak, aby se za ně nic nepořídilo a Babiš na to vyd

2018-12-27 16:11

#144289: - Re: PPP zlodějiny Ťok ročně rozkrádá 100 mld. tak, aby se za ně nic nepořídilo a Babiš na to vydělal 

Tak prosím tě zařiď, aby nás štbák Babiš s komoušem Ťokem neokrádali dnem i nocí, buď tak laskav. 

Mimochodem, pokud jsi tak chytrý, zkus napsat alespoň 10 vět na téma, proč není anoštb ultra zlodějská bolševicko - nacistická banda. To si opravdu rád přečtu. 


Nepřihlášený uživatel

#144293 Re:

2018-12-27 16:13

#144291: Vlastenec -  

Co kdybys to tedy dokázal nějakým konkrétním projevem pana prezidenta Václava Havla. 

Tady máš všechno co  napsal k dispozici www.vaclavhavel.cz

..........

Já znám snad všechny projevy Miloše Zemana a stála čekám na nějaký, kde by nebyly lži a to je ten idiot ani souhrnně nikde nepublikuje, mimo jiné proto, protože si ten idiot ani nepamatuje co žvaní. 


Nepřihlášený uživatel

#144294 Burešova cesta jak se vyhnout trestu za své zločiny jednoznačně vede přes.....

2018-12-27 16:28

Babiš jako slovenský prezident? I na to se dá letos vsadit

....přezidentský úřad, ví to velmi dobře Bureš a je to zřejmé každému, kdo se podívá na to, jak masivně kradl Miloš Zeman a jakým způsobem se postihu vyhnul. Daleko prevděpodobnější ovšem je, že si ho russáci protlačí v ČR než, že by si ho protlačili na Slovensku, neboť tam je Babiš vnímán jako kriminální emigrant vykradající ČR, ktežto zde je kriminální imigrant vnímán vskutku hloupou částí populace (jinak to nelze vyjádřit) jako genius, přičemž "geniálního" je na něm jen to, že je okrádá a oni mu ještě tleskají. 

 


Nepřihlášený uživatel

#144295 Re: Re: Re: PPP zlodějiny Ťok ročně rozkrádá 100 mld. tak, aby se za ně nic nepořídilo a Babiš na to

2018-12-27 16:50


Nepřihlášený uživatel

#144296

2018-12-27 16:53

Obskurantismus je pro obskuranty

Evropan

#144297 Re: Čest památce pana prezidenta Václava Havla!

2018-12-27 19:35

#144291: Pseudovlastenec -  

Nevím, co tě tak moc trápí, že pana prezidenta Václava Havla dehonestuješ nadávkami, které přísluší vám, rusským přisluhovačům. Pan Václav Havel je naopak známý řadou kroků, kterými se v rámci možností snažil přispět k míru na světě, což mimo jiné prokázal tím, že se snažil omezit vojenskou produkci Československa, za což jste ho vy, soudruzi, kritizovali. A také se setkal s jedním z největších teroristů Jásirem Arafatem ve snaze zmírnit konflikt na Blízkém východě. Během balkánských a čečenských válek se snažil pomáhat uprchlíkům a svojí diplomacií se zasazoval o to, aby velmoci tlačily na ukončení válečných konfliktů. Nevím tedy, co ty považuješ za důkaz toho, abys ho směl nazývat válečným štváčem. Pokud důkaz nemáš, tak mlč!


Nepřihlášený uživatel

#144298 Re: Re:

2018-12-27 19:58

#144293: - Re:  

Miloše Zemana má jedinou kliku, že v South Parku mu nechtějí dělat reklamu. Jinak by Butters vydal jeho sebrané spisy jako Základy obskurantismusu.


Nepřihlášený uživatel

#144299 Re:

2018-12-27 20:02

#144296: -  

Marxismus-Okamurismus?


Nepřihlášený uživatel

#144300 Re: Re: Re: PPP zlodějiny Ťok ročně rozkrádá 100 mld. tak, aby se za ně nic nepořídilo a Babiš na to

2018-12-27 20:11

#144292: - Re: Re: PPP zlodějiny Ťok ročně rozkrádá 100 mld. tak, aby se za ně nic nepořídilo a Babiš na to vyd 

 Jasně. Nemožné na počkání, zázraky do tří dnů, to je moje firma. Proč myslíš, že Babiš zavedl EET.