MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#144226 Takto lhal KGBák Miloš Zeman v roce 2015

2018-12-26 09:43

Zemanův projev nekriticky museli vyslechnout jen idioti....

2015-12-28 14:47

 

....jásat nad projevem opět plným lží, nejasností a neonacistických hesel na závěr, jako na "vánočním poselstvím" museli opravdu jen ateisté s totalitním smýšlením a jednáním tedy komunisté, nacisté, obecně příznivci totalit. 

Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana:

 

Vážení a milí spoluobčané, setkáváme se opět po roce, abychom společně přemýšleli o událostech, které se v tomto roce uskutečnily. Stejně jako v lidském životě i v životě naší republiky jsou to události radostné i méně radostné, ale jsem velmi rád, že těch radostnějších je podstatně víc.

Zde je vidět pečlivé studium projevů prezidenta Václava Havla :-), bohužel z nich Zeman jako vždy nepochopil nic.

 

Začnu tou první. S výjimkou Malty je Česká republika na prvním místě v Evropské unii z hlediska růstu své ekonomiky. Je to veliký úspěch a chtěl bych za něj poděkovat našim zaměstnancům, našim zaměstnavatelům a chtěl bych také ocenit českou vládu za její hospodářskou politiku. Jak řekl ministr financí, vláda "odšpuntovala ekonomiku", a já bych k tomu jenom dodal, že ji vymanila ze svěrací kazajky škrtících opatření minulých pravicových vlád.

 Zeman jako obvykle má velmi nepřesné informace, premiantem není ČR ani Malta, ale Irsko, které ještě nedávno dokonce potřebovalo pomoc z EU s bankovním sektorem. Růst Irska je dle dostupných informací až na úrovni 7 % HDP, tedy na co si to vlastně vláda hraje? 4,5 % není zásluha této vlády, je to zásaluha toho, že vláda Nečase měla v době krize nemazměstnanost menší, než Zeman v době růstu 3% a to o více jak jedno procento. 

Druhou dobrou zprávou je to, že podle našich statistiků průměrná mzda, měsíční mzda, vzrostla o tisíc korun. A je dobře, když je hospodářský růst doprovázen i růstem životní úrovně. Týká se to ostatně i našich starobních důchodců, kteří příští rok budou mít ubohou valorizaci 40 korun měsíčně, ale v roce 2017 by měli získat, bez započtení inflace, třetinu růstu průměrné mzdy, tedy minimálně 300 korun. Přál bych si jenom, aby tato částka byla pro všechny, protože jinak by se prohluboval rozdíl mezi starodůchodci a novodůchodci.

Zeman by měl u tohoto zmínit, že starobní důchody tvoří více jak polovinu celého rozpočtu vlády, aby občané získali představu, jak obrovský objem prostředků to je a jaké tedy riziko při stárnutí populace hrozí.  

 

No a poslední dobrá zpráva se týká nezaměstnanosti. Jsme na druhém místě v Evropské unii hned za Německem pokud jde o nízkou míru nezaměstnanosti. A protože současně přibyla i volná pracovní místa, věřím, že ti, kdo opravdu chtějí pracovat, svoji práci najdou. To ovšem neplatí pro ty, kdo práci odmítají, aniž by k tomu měli vážné zdravotní důvody. Podporuji růst minimální mzdy, ale nepodporuji růst sociálních dávek, protože se domnívám, že právě nůžky rozevírající se mezi minimální mzdou a sociálními dávkami mají lidi nutit k užitečné a v budoucnosti i dobře placené práci. Kromě toho některé sociální dávky jsou naprosto nesmyslné. Například státní příspěvek na bydlení jenom vytvořil ubytovny a obchod s chudobou.

Zde by měl Miloš Zeman zmínit, jak se mu podařil ekonomický zázrak, když v pozici premiéra zadlužoval ČR nejrychlejším tempem v historii ČR vůbec (100 % nárůst dluhu za 4 roky) a přitom mu k tomu ještě stoupala nezaměstnanost - jak se kdokoliv může přesvědčit v makroekonomických datech ČSÚ. Obávám se, že to byla jeho socanská oposmluvní vláda, který zavedla štědrý sociální systém na dluh. 

 

Celkově tedy můžeme říci, že skončila blbá nálada a že je důvod pro opatrný a kritický optimismus, pro pozitivní očekávání, které je důležitým psychologickým faktorem ekonomického růstu, a že je také důvod, abychom se na sebe také občas usmáli, jako já teď na vás, protože s úsměvem jde všechno líp.

 

Zde je dobré si přímo na videu povšimnout, že použil v poslední větě přesnou dikci Václava Havla, tedy jak jsem již psal, pečlivě projevy prostudoval, pečlivě nacvičil, ale nic nepochopil, jak je nakonec u komunistů obvyklé. 

 

Jsem někdy kritizován za to, že ve svých vánočních poselstvích nemluvím o vizi České republiky. Já jsem sice na toto téma napsal několik knih a pronesl řadu projevů, mimo jiné v Poslanecké sněmovně, ale velmi rád, ve vší stručnosti, svoji vizi České republiky ještě jednou představím. Je to vize založená na postupném přibližování našeho státu ke skandinávskému modelu sociálního státu, tedy modelu, který je založen na dvou pilířích. Na vysokých daních, což je velmi nepopulární, zejména na progresivním zdanění příjmů fyzických osob, kdy ti nejbohatší platí relativně nejvyšší daně. Nu a současně je založen na tom, že daňový výnos se nerozkrade, ale že je určen na investice do lidí, do veřejného sektoru. To znamená do zdravotnictví, do školství, ale také do vědy a výzkumu. Skandinávské země se umísťují na prvních příčkách žebříčku konkurenceschopnosti, což dokazuje nesprávnost pravicové neoliberální teorie, že čím nižší daně, tím vyšší ekonomický výkon. A kromě toho tyto země mají nejvyšší index kvality života včetně pravděpodobnosti dožití, nízké míry kriminality a tak dále.

Miloš Zeman napsal 6 knih a z toho ani jedna se vlastně nezábývá tím, jak si Zeman představuje ČR. Jeho vize nerozkrádání daní vskutku velmi těžce kontrastuje s tím, že je podepsán pod ukradením 14 mld. hotovosti z Mostecké uhelné společnosti, kdy to byla právě Zeman, kdo 46 % nejen z výše uvedeného objemu hotovosti na rekultivace, ale také celého "zbytku" společnosti "vyměnil" (zprovatizoval) za 650 mil, jak se opět každý může přesvědčit v usnesení vlády z roku 1999 tuším ze srpna. 

 

Toto je tedy moje vize, ale plně uznávám, že aby se jí podařilo dosáhnout, je zapotřebí nejdříve zacpat díry státního rozpočtu, jimiž unikají obrovské miliardy formou daňových podvodů. Budu proto podporovat všechny zákony, které čelí daňovým podvodům, ať je to zákon o elektronické evidenci tržeb nebo zákon o prokázání původu příjmů a majetku. Ti, kdo namítají, že těmito zákony se zasahuje do osobní svobody lidí, zapomínají, že nikdo nemá právo krást, nikdo nemá právo podvádět a že daňový podvod je ve Spojených státech druhý nejtěžší trestný čin po vraždě.

 O jakých daňových podvodech to vlastně Miloš Zeman mluví? On o nějakých ví, tedy proč nepodá trestní oznámení? EET nemůže žádný "daňovým podvodům zabránit" a to z prostého důvodu, největší únik je v DPH tam, kde se prodávající s odběratelem dopředu dohodnou, že nevydají doklad, tedy logicky ani žádný doklad do EET nezavedou :-). K této věcné námitce existuje druhá, kdy typ dat (detail všech dokladů v podnikání až do šrobku a matičky) jsou v případě, že je bude mít J&T, která chce systém provozovat děsivě nebezpečný pro trh. 

Závěrem mi dovolte, abych se zmínil o zahraniční politice. Ekonomická diplomacie, kterou prosazuje současná vláda i já, zaznamenala v tomto roce významné úspěchy. Jsem rád, že se zlepšily ekonomické vztahy s Čínou, která se stává největší ekonomikou světa, že k nám přicházejí i investice z Korejské republiky a z řady dalších zemí, že se podařilo zlepšit i vztahy se středoasijskými státy, od nichž dostáváme podstatnou část ropy, a tak dále.

 Jaké významné úspěchy má Zeman na mysli? Že mu Putin slibíl, že ruský odběratel plynové elektrárny za kterou nezaplatil 5 mld. korun a dodavateli je tedy zaplatila vládní pojištovna a vládní banka z našich daní, zaplatí? Dosud se tak nestalo a od jednání již uběhly měsíce. Nebo snad myslí úspěchem, kdy se z důvodu vykrádání DPH ruskou státní firmou - Gazpromem mění režim výběru DPH u prodeje plynu na revers charge? Zeman je vskutku tajemně nekonkrétní. 

A tak v zahraniční politice je jenom jediná a temná skvrna a tou je migrační vlna. Politici, kteří zavírají oči před tím, že se k nám tato migrační vlna ještě nepřelila, že se proto není čeho obávat, mi trochu připomínají jednoho bývalého pražského primátora. Tento primátor v době povodní stál na mostě a říkal: "Situace je nad míru výtečná", a dvě hodiny poté voda zalila pražské metro. Někdy si připadám jako Kassandra, která varuje před vtažením trojského koně do města, a jsem hluboce přesvědčen o tom, že to, čemu čelíme, je organizovaná invaze a nikoliv spontánní pohyb uprchlíků. Ti, kdo se zastávají migrantů, mluví o soucitu a solidaritě. Soucit je možný u starých, nemocných a především u dětí, ale velká většina nelegálních migrantů jsou mladí zdraví muži bez rodin. A já se ptám, proč tito muži nevezmou do ruky zbraň a nebojují za svobodu své země proti Islámskému státu. Jejich útěk objektivně posiluje Islámský stát. A já si nedovedu představit, že v době, kdy z protektorátu prchali naši mladí muži, prchali proto, aby ve Velké Británii dostávali sociální dávky. Prchali proto, aby bojovali za svobodu své země. A totéž samozřejmě platí i pro ty, kdo odcházejí ze zemí, kde se nebojuje, protože jejich odchod odsuzuje tyto země k další zaostalosti.

Tady se dá věřit, že migrace je svskutku organizována, jen Miloš Zeman neuvádí, že je nejspíše organizována Rusky v představě, že tím uškodí EU. Odpornou lží je mnohokrát vyvrácená lež, že ve struktuře migrujících převládají ve většině mladí muži. Co je ale skutečnost, že migranté vzhledem k tomu, že se jedná o lidi odvážné, protože se k migraci rozhodli, budou v původních zemích velmi chybět. 

Když se připravovala demonstrace zastánců migrace k 17. listopadu, tak jsem od jedné z našich zpravodajských služeb dostal informaci, že na transparentu této demonstrace má být nápis "Tahle země není naše - Refugees welcome". Potom někdo poradil těmto organizátorům, že ten nápis je mimořádně hloupý, tak ho nahradili o něco méně hloupým nápisem "Tahle země patří všem - Refugees welcome".

Představa, že se zpravodajské služby baví tím, že zjišťují co bude na plakátu a pak zjištují jak se to mění mi přejde spíše jako oslí můstek poslední větě vskutku neonacistické větě, než jako něco reálného. Tedy si myslí, že si to Zeman prostě vymyslel. Mimo to, demonstrace zdůrazňující, že existuje Všeobecná deklarace liských práv, která obsahuje i právo na azyl, se uskutečňují především proto, aby ukázaly, že exstuje i druhá strana jako kontrast xenofobie, která Zemanovi tak konvenuje a kterou podporuje. 

 

A závěrem svého vánočního poselství bych vám chtěl říci dvě závěrečné věty. Tahle země je naše. A tahle země není a ani nemůže být pro všechny.

 Koho si představuje pod tím "naše", kým se zaštiťuje? Může tím klidně myslet Nejedlého, Mynáře, Ovčáčka a Zemana a dokonce třeba i Putina, jedná se o velmi konzistentní skupinu s politickou mocí v ČR.  Kdo další by to mohl být? Jeho volilči? 

Obě věty jsou bohužel ubohou parafrází neonacistických hesel a bylo skutečně děsivé to slyšet z úst člověka, který má být správcem úřadu prezidenta republiky podle demokratické Ústavy jejíž nedílnou součástí je Všeobecná deklarace lidských práv. 

Milí přátelé, šťastný a veselý nový rok.

Těžko říci, jestli může být další rok šťasný a veselý za situce, kdy na Hradě sedí člověk, který si v Kremlu nechává připnout oranžovo-černou stuhu symbol ruské agrese na Ukrajině. Těžko řicí, jestli se mohou občané radovat z toho, že vyznamenal nomenklaturní komunisty státním vyznamenáním, těžko řicí, jestli může být občan ČR šťastný z toho, že na Zemana obklopují lidé, kteří nejsou schopni získat základní věc - tedy bezpečnostní prověrku státu aniž by zničili demokracii a pro získání prověrky nepoužili již existující politickou moc, kterou jim svévolně dal Zeman. Těžko řící, jestli jsou občané ČR vůbec přáteli Miloše Zemana a tudíž je velmi obtížné určit, koho vlastně posledním přáním oslovil.


Nepřihlášený uživatel

#144227 Sešel se někde jinde v EU premiér s čínským velvyslance na téma nebezpečnosti výrobků Huawei a ZTE?

2018-12-26 09:49

.......

KOMENTÁŘ: Andrej Babiš a bezpečnostní riziko Huawei, ZTE a čínských investic - Thomas Kulidakis

Vánoce mají být mimo jiné svátky klidu, míru, pokoje a milosrdenství. V Číně ale Vánoce neslaví, takže čínský velvyslanec se mohl do českého premiéra kvůli kauze bezpečnostních rizik výrobků firem Huawei a ZTE opřít naplno. Což podle prohlášení na stránkách zastupitelského úřadu Číny udělal. Ke své vlastní škodě.


Nepřihlášený uživatel

#144228 Re: Sešel se někde jinde v EU premiér s čínským velvyslance na téma nebezpečnosti výrobků Huawei a Z

2018-12-26 09:54

#144227: - Sešel se někde jinde v EU premiér s čínským velvyslance na téma nebezpečnosti výrobků Huawei a ZTE?  

Vypadá to, že nikde jinde na Světě se nic takového neodehrálo, je to tedy absurdní stav a Babiš opět potvrdil, že je spíše také russácko čínským trotlem jako Miloše Zeman než cokoliv jiného. ČR je tedy ve velmi vážném ohrožení její bezpečnost a ohrožuje tím i Evropskou unii i NATO.  Věci jsou zjevně daleko vážnější, než jsme si např. ještě před měsícem byli ochotni připustit. 

10. 12. 2018 - China's ZTE will effectively be denied official government contracts in Japan ... ButPrime Minister Shinzo Abe said the new rules were not targeting any ... Earlier, the Chinese Embassy in Japan also posted a statement on its .


Nepřihlášený uživatel

#144229 Slovenský kriminální imigrant, komouš a štbák Babiš zešílel? Nic takového jako "strategické .....

2018-12-26 10:47

.....partnerství s Čínou" samozřejmě neexistuje, nic takového nikdy neprojednal parlament ČR, nic takového ani nikdy neprojednala vláda a nikdy nic takového parlamentu nepředložila. ČR má jediné strategické partnery, členy EU a NATO, žádné jiné strategické partnery nemáme.  

Lhaní štbáka Babiše je jedním z jeho odporných komunisticko-nacistických hnusů. 

Babiš se tváří, jako by byl zvací dopis pro russáky napsaný vlastizrádci jako cosi závazného, či snad dokonce mezinárodní smlouva.  Už toho bylo opravdu příliš. Věci jsou už příliš vážná na to, aby občané mohli takovou pakáž jako je KGBák Zeman a štbák Babiš tolerovat. 

Dne 23. prosince se předseda vlády České republiky Andrej Babiš v Praze setkal s velvyslancem ČLR v ČR Zhangem Jianminem. Obě strany si při setkání vyměnily názory na čínsko-české vztahy a otázky společného zájmu. 
Premiér Babiš pozitivně zhodnotil úspěšný rozvoj Číny a pokroky dosažené v čínsko-českých vztazích. Vyjádřil se, že česká strana si velice váží strategického partnerství obou zemí a je ocho..


Nepřihlášený uživatel

#144230 Anoštbák Vondráček prototyp normalizačního komouše, který jako by vypadl z obrazu...

2018-12-26 11:26

Zemanovi předchůdci pronášeli projev na Nový rok, navázat na ně chtějí v první den roku 2019 předsedové Senátu Jaroslav Kubera (ODS) a Sněmovny Radek Vondráček (ANO).

 

......komunistického realizmu, jezdící si pro instrukce ke KGBákům na sankčním seznamu chce pronášet novoroční projev? Ten člověk už definitivně zešílel. 

Kubera se zjevně sám postihl spasitelským syndromem. Misto toho, aby řešil skutečné ohrožení ČR KGBákem Milošem Zemana jeho velezradou a trestně stíhaným štbákem bez negativního lustračního osvědčení, chce předvést před veřejností svojí závislost na nikotinu. 


Nepřihlášený uživatel

#144231 Zároveň je potřeba odlišovat lhaní od názoru, to jistě královna také ve svém projevu zmínila....

2018-12-26 11:48

Mějte v úctě i ty, kdo mají jiný názor, řekla "vytížená babička" Alžběta v poselství

....řekl bych, neb např. u nás se russká propaganda spikleneckých teorií, vyvolávání nenávisti a zpochybňování demokracie vydává "za názor", přitom jsou to lži viz. nesmysly na valento-russko listech a jejich desítkách klonů. 


Nepřihlášený uživatel

#144232 Russákov, který za 100 let komunismu není schopen vyrobit letadlovou loď? To si z nás Vladěna Iljič

2018-12-26 12:37

Rusko podle Kremlu vyzkoušelo novou superzbraň s hyperzvukovou rychlostí. Za účasti Putina

....jako vždy dělá srandičky. Russákov, který do kosmu létá raketami, které pro ně navrhli nacističtí inženýři? Russákov, který není schopen vyrobit motor do letadla pro přepravu lidí? Russákov, který není schopen vyrobit noční vidění pro armádu, russákov, který není schopen bez západních technologií těžit ropy a plyn? 

Russákov, který se modli ke zločinci Leninovino naloženého do formaldehydu? Kde je ta výroba Putlerova autíčka? 

Je to celé velmi podivné. Spíše to jako vždy vypadá jako Putinkinova vesnička s názvem Armata. 

 


Nepřihlášený uživatel

#144233 Re: Takto lhal KGBák Miloš Zeman v roce 2015

2018-12-26 12:40

#144226: - Takto lhal KGBák Miloš Zeman v roce 2015 

Potvrdil, že je russko čínským trotlem, případně se příznal k tomu, že je naprostý idiot. 

Místo mandelinky bramborové tu máme čínské mobily, řekl Zeman o varování před Huawei

KGBák Miloš Zeman setrval a záměrně vydává lži za názor. Je to absurdní, ale je to smutné realita tohoto ubožáka. 

Na konec se pustil do svých odpůrců. Vyhnul se však termínu pražská kavárna. Osvojil si prý „krásný termín” lepšolidé. „Jsou ti, kteří považují za něco lepšího než my ostatní, kteří nám neustále radí, co máme dělat, kteří své názory považují za nadřazené názorům ostatních lidí.“

Miloš Zeman s Putinem kradli a také ukradli ruský dluh v ČR v objemu 140 mld., Zeman sám ukradl Mosteckou uhelnou společnost, když 46 % dolu "prodal" za 650 mil. korun, jak absurdně zní už toto, natož když se následně zjistilo, že k tomu přidal 46 % za 14 mld. hotovosti, kterou měla Mostecká uhelná společnost na účtech. 

Miloš Zeman tentokrát nezpochybnil jen důvěryhodnost úřadů ČR ale dokonce i důvěryhodnost bezpečnostních úřadů zemí EU i USA. To je skutečně již naprosto absordní stav. Buď je Zeman opravdu russácko-čínský agenet nebo je to naprosté hovado, těžko určit, co je vlastně horší, oboje je nepochybně nebezpečné pro tuto zemi. 

...................

"sdělovací prostředky" - ten idiot už je zase v komunistické normalizaci? 

.........................

Vypadá to, že ten KGBácký idiot si zase něco vymyslel a vydává to za "názor" i o tom, jak probíhaly projevy za první republiky. 

Masaryk mluvil k národu prostřednictvím novoročních interview pro tisk, až v roce 1933 natočil pro Filmový týdeník poselství míru a naděje. Byl to první a zároveň také poslední takový projev, nicméně i když v jeho případě šlo o výjimku, svým způsobem se zasloužil o vznik této tradice. Před Vánocemi roku 1935 se novým prezidentem stal Edvard Beneš. V jeho případě se jednalo v podstatě o inaugurační proslov, takže o vánočních poselstvích mluvíme až v letech 1936 – 1947. To už nebyl promítán v kinech, ale zněl na rozhlasových vlnách.

....................

KgBák Zeman jako obvykle "cituje" špatně.

T.G. Masaryk řekl "Tož demokracii bychom už měli......" a to je sakra něco jiného než demokracii už máme. Zeman opět potvrdil, že je idiot. 

Druhý citát je tak krátký, že se nemohl ten idiot snad ani splést, přesto jej zase zkreslil. Idiot Zeman to toži spojil s tím, že byly vyhozeny květiny štbáka do koše, které měl tu drzost položit k 17.11.2018 v noci k památníku 17. listopadu 1989. Je to absurdní, nic rozčïleného na tom nebylo, byl normální projev. Když štbák, který navíc stále jedná jako štbák položí květiny k pamaátníku 17.listopadu, je stejné, jako by tam plival, není v tom žádný rozdíl. Jeho plivanec byl s odporem hozen do koše. To je vše. Nikdo se nad tím nerozčiloval, prostě jen uklidil, neboť se jistě všichni shodneme, že pokládali štbák květiny k pomníku protikomunistického odporu, není to nic jiného než plivanec na tento pomník. Kdyby šel položit květiny k soše zločince Koněva, korelovalo by to s jeho štbáctvím. 

.....................

Zemanův "výklad" průzkumů byla opravdu "třešnička na dortu", neboť právě Zeman zpochybňuje stanadardní media, když preferuje valento-russko listy a jejich klony tedy "sdělovací komunsitické prostředky manipulace".


Nepřihlášený uživatel

#144234

2018-12-26 14:24

realita https://youtu.be/ftAlL8sAnh4

a nejspíše fikce - Rusko podle Kremlu vyzkoušelo novou superzbraň s hyperzvukovou rychlostí. Za účasti Putina

 


Nepřihlášený uživatel

#144235 Re: Jistotu máme jedinou, "projev" KGBáka Zemana bude obsahovat minimálně jednu snadno odhalitelnou.

2018-12-26 14:29

#144224: - Jistotu máme jedinou, "projev" KGBáka Zemana bude obsahovat minimálně jednu snadno odhalitelnou..... 

Tak to jsem to prospal.  Já jsem tak smutnej... V noci byl v TV  South Park  jak ve škole povolili číst Kdo chytá v žitě.  Butters byl kritikou zařazen mezi avantgardní spisovatele. Morgan Freeman četl v TV  jeho knihu. A všude bylo nablito.


Nepřihlášený uživatel

#144236 Re: Re: Jistotu máme jedinou, "projev" KGBáka Zemana bude obsahovat minimálně jednu snadno odhalitel

2018-12-26 14:41

#144235: - Re: Jistotu máme jedinou, "projev" KGBáka Zemana bude obsahovat minimálně jednu snadno odhalitelnou. 

Na projevu KGBáka Zeman je zajímavé jen to, že potvrdil že je velezrádce, zpochybnil všechny zpravodajské služby demokratických zemí, asi už mu definitivně hráblo. 

Možná žije v představě, že si to může dovolit, když je předseda senátu nikotinový závislák postižený spasitelským syndromem. 


Nepřihlášený uživatel

#144237 Jediné, čím tedy Zeman v projevu "překvapil" je jeho "odvaha" idiota.....

2018-12-26 15:13

#68

2018-12-26 16:12

 

....veřejně se usvědčit z velezrady. Zeman se cítí absolutně mocný, neboť je úřadu, který požívá absolutní beztrestnest. Zemanovi se skutečně ani při odsouzení pro velezradu nemůže nic stát, bude zbaven úřadu a už nebude moci kandidovat, to je vše. Je to vlastně absurdní, ale je to tak. Kdyby Zeman i reálně napsal zvací dopis russákům k okupace této země a rozdával ho na Hradě turistům, tak by na tom byla naprosto stejně, dokonce i kdyby si dal kulomet do okna a postřílel hromadně turisty, výsledek by byl stejný. 


Nepřihlášený uživatel

#144238 štbák Babiš vykřikl heslo XV. sjezdu KSČ, ale vůbec není schopen říci, co na projevu......

2018-12-26 15:21

Objektivní projev, chválí prezidenta Babiš. Nic nového neřekl, reaguje opozice

.....v kterém Zeman bez nejmenších pochybností opět potvrdil, že je velezrádce, "objektivního", byly to bláboly a špatná účelová "citace" pana prezidenta Masaryka. To byl projev KGBáka Miloše Zemana. 


Nepřihlášený uživatel

#144239 Všechny bezpečnostní služby demokratických zemí se shodují, že ZTE a Huawei jsou firmy.....

2018-12-26 15:28

Opozice kritizuje Babišovu schůzku s čínským velvyslancem kvůli Huawei. Mluví o nezodpovědnosti i servilitě

....které produkujií zařízení, která jsou nebezpečná, neboť umožňují provádět vzdálenou manipulaci s těmito zařízeními i administrativě Číny.  To je vě vážná. 

Žádný jiný premiér na celém světě se k této věci nesešel s žádným čínským velvyslancem. Udělal to jen štbák Andrej Babiš a co hůře, projevil absolutní neznalost, když mluvil o strategickém partnerství ČR a Čínské lidové republiky - to je absolutní nesmysl, nic takového neexistuje, neboť to neschválii parlametn ČR a neschválila takovou věc ani vláda a parlamentu jí nepředložila ke schválení. 

Je to opravdu velmi vážné. Babiš se tentokrát nemůže odkazovat na to, že by se např. s čínským velvyslancem k této věci setkala třeba Mayová nebo třeba Angela Merkelová. To se opravdu nestalo, přitom všechny demokratické země problém se zařízeními ZTE a Huawei řeší. 

 


Nepřihlášený uživatel

#144240 Jednou větou se dají vlastně všechny projevy Miloše Zemana charakterizovat jako "vydávání lží .....

2018-12-26 15:32

.....za názor", neboť každý projev Miloše Zemana obsahuje účelovou vědomou lež a mnohé projevy jsou přímo na této lži postaveny, viz. již "pověstný" projev o holoukaustu a lež o panu Peroutkovi a nejen o něm. 


Nepřihlášený uživatel

#144241 A pak tu máme KGBáka Miloše Zemana a štbáka Andreje Bureše Babiše.....

2018-12-26 15:38

Kateřina Šedá: Město je jako krupicová kaše - okraj vychladne nejdřív


Nepřihlášený uživatel

#144242 Je to zvláštní, že Zemanovi nevadí kriminální imigranté Bureš Babiš a Tomio Okamůra.....

2018-12-26 16:11

Zeman opět varoval před imigrací a vyslovil se pro povinné volby. Protestovat proti vládě se má podle prezidenta jen v totalitě


Nepřihlášený uživatel

#144243

2018-12-26 16:14


Nepřihlášený uživatel

#144244 Byl to projev idiota, to má pan Pospíšil naprostou pravdu.....

2018-12-26 16:16

Prezident poplácal po zádech trio Babiš, Hamáček a Filip. Demonstrace proti kauzám premiéra označil za hysterickou vlnu, bagatelizoval hrozbu čínské špionáže, hovořil o imaginárních lepšolidech. A opět dělil společnost. To není projev, který bych čekal od prezidenta naší země.

 


Nepřihlášený uživatel

#144245 Země kde jsou snad všechny větší firmy na sankčním seznamu tu chce stavět jadernou elektrárnu?

2018-12-26 17:22

O dostavbu Dukovan se popere Barakah s Leningradem. Jihokorejci a Rusové vytipovali reference pro souboj v Česku

To zní poněkud absurdně. Na druhou je tu KGBák Miloš Zeman na Hradě a slovenský kriminání imigrant, štbák a komouš ve Strakovce což je stav, který zněl ještě nedávno také absurdně. Podobně jako kdysi znělo absurdně, že tu kumunistická pakáž zavede na 40 let ultra vražednou odpornou totalitu, také to některým znělo absurdně a dnes to tu máme prakticky zase. 


Nepřihlášený uživatel

#144246 Eman=mandelinka bramborová.

2018-12-26 18:06


Nepřihlášený uživatel

#144247

2018-12-26 18:08

Miloš má oči v sloup!


Nepřihlášený uživatel

#144248 Re: Re: Re: Jistotu máme jedinou, "projev" KGBáka Zemana bude obsahovat minimálně jednu snadno odhal

2018-12-26 18:49

#144236: - Re: Re: Jistotu máme jedinou, "projev" KGBáka Zemana bude obsahovat minimálně jednu snadno odhalitel 

Informační hodnota manipulativních žvástů je shora ohraničena nulou.


Nepřihlášený uživatel

#144249 Re: Eman=mandelinka bramborová.

2018-12-26 19:16

#144246: - Eman=mandelinka bramborová. 

Existuje jistě i vaše velmi krátká charakteristika Zemanových lží, to máte pravdu. 

Na druhou stranu je dobré se nyní nad projevem zamyslet a lehce jen analýzovat, neboť Zeman už nepozpochybňuje jen úřady ČR a jen BIS, jeho zpochybňování nyní rozšířil na všechny bezpečnostní služby rodiny demokratických zemí, když zpochybnil závěry našich zpravodajských služeb a úřadů zajišťujících kybernetickou bezpečnost. 

Věci jsou již velmi vážné a je naprosto jasné, že to Sněmovna i Senát musí začít konečně řešit, nemohou zavírat oči před tím, co jim sdělují zpravodajské služby nejen ČR. 

 


Nepřihlášený uživatel

#144250 Re: Re: Re: Re: Jistotu máme jedinou, "projev" KGBáka Zemana bude obsahovat minimálně jednu snadno o

2018-12-26 19:22

#144248: - Re: Re: Re: Jistotu máme jedinou, "projev" KGBáka Zemana bude obsahovat minimálně jednu snadno odhal 

Je to tak, byť zpochybnění zpravodajských služeb demokratických zemí je velká novinka a stojí jistě za povšimnutí. Jestli to Zeman udělal z vrozené idiocie nebo naučeného russáckého trotlování je otázka, která by měla být zodpovězena, přestože by výsledek měl být stejný -  žaloba pro velezradu, neb jedno z vysvětlení jistě je, že si tu russáci s číňany ve spolupráci se Zemanem zkouší, co si v EU mohou dovolit. Nasvědčuje tomu nakonec i schůzka štbáka Babiše s čínským velvyslance a servilita štbáka Babiše.