MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#144201 Re: Re: Re: Odporný prolhaný zmetek ŤOK !!!!!

2018-12-23 17:35

#144136: - Re: Re: Odporný prolhaný zmetek ŤOK !!!!! 

Ještě, že v současné době je Ústecký kraj nakloněný železnici a částečně napravuje nedozírně škody, které v kraji napáchali hejtmani od pana Šulce počínaje a pí Vaňhovou konče.Mně je zcela jedno z jaké strany je hejtman, ale co dlěá pro železnici a to hlavně regionální. Kraje měly již dávno pochopit, že právě regionální železnice je pro kraj páteřní a jak z hlediska udržitelnosti populace na vesnicicíh, tak pro rozvoj turismu. Opravit trať u Dobkoviček SŽDC musí a kraj jí nesmí dát pokoj, protože za sesuv je odpovědný naddimenzovaný lom a stavba dálnice, která narušila vodní režim v hoře. Kdo toto nepochopil nemá co na MD pohledávat.

kamil ševčík

#144202 Re: poslanec Volný za SPD uráží mrtvého

2018-12-23 17:37

#144106: Zdeněk - poslanec Volný za SPD uráží mrtvého 

Poslanec Lubomír Volný: Na svých profilech na českých sociálních sítích opakovaně šíří nepodložené a prokazatelně nepravdivé informace, útočí na lidi odlišných ras, vyznání a názorů a šíří proruskou propagandu.
Ve své místní organizaci čelí Volný opakovaně od kolegů nařčením z nedemokratičnosti, čistek ve straně, likvidování názorových oponentů a dosazování rodinných příslušníků a loajálních podřízených na klíčové stranické posty. Po neúspěšné snaze spolustraníků uspořádat v místní organizaci referendum a po neúspěšné žádosti o vyřešení sporu směřované k místopředsedovi SPD Radimu Fialovi a předsedovi strany Tomio Okamurovi, opustila část členů Moravskoslezskou SPD.
Navzdory stranické politice SPD, která chce zamezit zneužívání sociálních dávek, sám poslanec Volný vlastní dva domy, kde bydlí zejména Romové, od kterých vybírá vysoký nájem. Přímo tak "parazituje" na státních sociálních dávkách.
Mladí lidé, kteří odjíždějí studovat do západní Evropy, získávají podle poslance za SPD Lubomíra Volného naprosto zkreslené informace o tamním životě. A kvůli tomu pak nejsou schopni odhalit hluboké problémy země, v níž pobývají. "Ti lidé se vracejí ze zahraničních pobytů naprosto nekriticky nastavení vůči Evropské unii," stěžoval si Volný na posledním zasedání výboru pro evropské záležitosti Poslanecké sněmovny. Doslova řekl: "Na Erasmus jezdí kampusoví povaleči, žijí tam ve zlaté kleci."
Volný uvádí, že získal titul Mgr. na Ostravské univerzitě, nicméně sama univerzita uvádí, že magisterská práce pana Volného není v databázi, a že Ostravskou univerzitu tedy "nemohl absolvovat". Samotná univerzitní databáze byla však zprovozněna roku až 2003 a Volný uvádí, že titul získal roku 1999.


Nepřihlášený uživatel

#144203 Re: Čína je větší hrozba než Rusko !!!

2018-12-23 17:45

#144102: - Čína je větší hrozba než Rusko !!! 

Alespoň jedna země na světě se nepodělává strachy z té odporné rudé říše středu.

 

Čínské ministerstvo zahraničí dnes prohlásilo, že "rezolutně odmítá" nový americký zákon o Tibetu, který umožňuje neudělit vízum do USA čínským činitelům, kteří americkým turistům, vládním představitelům či novinářům odepřou vstup do této dnes himálajské autonomní oblasti. Peking považuje Tibet za vnitřní záležitost a nepřipustí cizí vměšování, uvedla agentura Reuters.

Zákon o recipročním přístupu do Tibetu, který minulý týden podpořili demokratičtí i republikánští zákonodárci, podepsal americký prezident Donald Trump ve středu.
"Čínská vláda se snaží zakrýt svou pokračující destrukci kultury, jazyka a náboženství Tibeťanů před mezinárodním společenstvím, včetně vládních představitelů či novinářů, zatímco jejich vlastní činitelé a občané si užívají neomezeného přístupu do Spojených států," zdůvodnil potřebu zákona republikánský kongresman Randy Hultgren.

Čínské ministerstvo zahraničí vzkázalo, že nový americký zákon poškodí vzájemné vztahy. "Pokud USA uvedou tento zákon do praxe, vážně to poškodí čínsko-americké vztahy a spolupráci na důležitých tématech mezi oběma zeměmi."
Všichni cizinci potřebují pro vstup do Tibetu zvláštní povolení, které je vydáváno především turistům na přísně monitorovaných zájezdech. Diplomaté a novináři ho získávají jen velice zřídka. Podle deníku The Global Times vlastněného čínským státem od roku 2015 navštívilo Tibet na 40.000 Američanů, včetně kongresmanů a senátorů. Obvinění proti Číně jsou podle něj proto naprosto nepodložená a zcela nepřijatelná.
Čína odlehlou horskou zemi vojensky obsadila v roce 1950, akci sama nazývá mírovým osvobozením. Od té doby nad ním udržuje tvrdou kontrolu.

Světové organizace upozorňují, že postavení etnických Tibeťanů v Tibetské autonomní oblasti, jak Čína tento okupovaný region dnes označuje, je extrémně složité. Podle červnové zprávy Vysokého komisaře OSN pro lidská práva se poměry v oblasti lidských práv v Tibetu "rychle zhoršují".

 

** Ale ten náš hradní zmrd všech zmrdů se při jakémkoliv pokynu z Pekingu vždycky podělá strachy  až je celý hradní komplex zadělaný a nedá se tam jít už ani na prohlídku jak to tam páchne kolaborací a hnusem.


Nepřihlášený uživatel

#144204 Re: Re: Re: Re: Odporný prolhaný zmetek ŤOK !!!!!

2018-12-23 17:51

#144201: - Re: Re: Re: Odporný prolhaný zmetek ŤOK !!!!! 

   Lom bych do toho přece jen netahal.  I když tam asi nějaká voda někudy  z něj vytekla. Lom to přece celé odlehčuje. Ale - je docela dobře možné, že d8 podříznutý svah už byl dole mokrý, visel jen na zaťatém blátě s trhlinami nahoře.  Pak do těch trhlin ve slínu nalila průtrž mračen. Puklinovou vodu z lomu. A otevřela je jako zip. Že se těch trhlin nahoře nikdo nevšiml dřív, je zvláštní.  Měly tam být.

ing.Tomáš Tužín

#144205 Re: Re: Re: Re: Odporný prolhaný zmetek ŤOK !!!!!

2018-12-23 19:54

#144201: - Re: Re: Re: Odporný prolhaný zmetek ŤOK !!!!! 

Vzhledem k tomu, že o tom vím mnohé a s Ťokem i Babišem jsem jednal osobně, tak jen v bodech vypíšu, jak pan ministr sprostě lže:
1) Trať nebyla poškozena sesuvem coby přírodním jevem, ale v důsledku stavby dálnice, kterou zajišťoval resort pana Ťoka, dlužno říci že naprosto diletantským způsobem, kdy trasa dálnice byla vybrána proti veškerým doporučením geologů.
2) Neslíbili v žádném případě žádnou studii. Slíbili závazně zpracování PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE pro realizaci obnovy té tratě. Nebyla naprosto řeč o tom, že se bude řešit, jestli obnova ano nebo ne. Bylo slíbeno že ano, a to Ťokem i Babišem osobně, jednak do médií, ale i mně do očí.
3) Opravdu je pan ministr tak směšná figurka, že si odvažuje tvrdit, že částka 240 milionů byla předpokladem ceny obnovy 200 m kolejí v (jeho slovy) “bezproblémovém území”? Opravdu nám chce pan ministr vykládat že poté, co tam sjelo o několik set metrů dolů několik desítek tisíc kubíků zeminy, si stále myslel, že je to “bezproblémové území”?
4) Vrcholem ironie je, že na úvod svého žvanění (pardon, nemám pro to jiné označení) mluví o “návodných otázkách”, a vzápětí se naprosto diletantsky ohání jakýmisi počty cestujících, které jsou podle něj nízké ve srovnání s náklady na obnovu tratě, které si patrně cucá z prstu. Pokud by si je necucal z prstu, tak se asi velmi těžko dá zdůvodnit prostý fakt, že v jednom jediném příspěvku operuje v případě obnovy tratě s částkami 240 mil., 800 mil., následně (na základě zjevně naprosto účelově vylhané studie) 1,8 – 2,8 miliardy, v dalším odstavci účelově “ohnuto” na 2 – 3 miliardy, a v další (druhé) reakci už rovnou raději 3 miliardy bez nějakého rozmezí. Může někdo takovým žvástům vůbec věřit?
Na rozdíl od pana ministra v dopravních stavbách dělám celý život, a jako projektant nesu ze zákona odpovědnost za jejich ekonomické řešení. Pokud mám rozpočet např. na stavbu za 10 milionů, a náklady narostou ve vícepracích na 10,5 milionu, tak musím velmi podrobně zdůvodnit, jak k tomu došlo, a jestli navýšení není vinou projektanta. Dělají se k tomu rozdílové rozpočty a změnové listy, které se musí oficiálně odsouhlasit.
Bytostně mne uráží, že v čele našeho resortu sedí naprosto neschopný člověk, který 1) mně (a nejenom mně) otevřeně lhal, 2) otevřeně lže i ve sněmovně, kdy popírá své vlastní výroky a sliby, a 3) v jedné odpovědi na 1 příspěvek se s naprostým klidem postupně přesune od částky 240 milionů až k částce 3 miliardy, aniž by se u toho styděl (natož aby dokázal převzít odpovědnost za to, že naprosto není schopen reálně říct nějakou skutečnou hodnotu).
Byl v dějinách ČR někdy horší a neschopnější ministr dopravy? Jsem toho názoru, že ne. Být to zaměstnanec jakékoliv slušné organizace, tak za takové jednání letí na hodinu na dlažbu.


Nepřihlášený uživatel

#144206 Re: Re: poslanec Volný za SPD uráží mrtvého

2018-12-23 19:59

#144202: kamil ševčík - Re: poslanec Volný za SPD uráží mrtvého 

Taky jsem mladej a pracoval jsem a studoval v několika zemích EU na rozdíl od ustrašených a hysterických voličů SPD vedených mimo jiné i tímto pablbem, co se zmůže jen na nenávistné urážky, lži a konspirační kecy ( a sám má nejvíc másla na hlavě). Země EU mají každá nějaké vážnější problémy ať už s imigrací, či s pitomým sociálním inženýrstvím ohledně pohlaví, víry a etnik nebo s omezováním svobody občanů nesmyslnými zákazy, příkazy a normami - my to tady koneckonců máme také. U nás je však neustálě halasně slyšet ta bolševickofašistická skupina, která nostalgicky touží po starých pořádcích, nechce svobodu a demokracii a ráda by naší zemi táhla do chomoutu Východních totalitních říší. Já jen doufám, že až tahle stará skupina natáhne jednou bačkory (protože opravdu život není věčný) tak my mladí to tu postupně budeme přebírat a napravovat věci spáchané těmihle ukřičenými nenávistnými skupinami hnědorudých spoluobčanů.


Nepřihlášený uživatel

#144207 Re: Re: Čína je větší hrozba než Rusko !!!

2018-12-23 20:15

#144203: - Re: Čína je větší hrozba než Rusko !!! 

Naštěstí jsou tu i další země, které si nenechají diktovat od Číny co smí nebo nesmí dělat. Dobré je v tomhle Japonsko, které může vykázat vztekající se čínské komunisty do patřičných mezí, podobně i Jižní Korea a svým způsobem i Indie, která má z Čínou dlouholeté a nevyřešené územní spory(bohužel i díky čínskému ,,osvobození,,Tibetu), tuším že minulý rok se vzepřelo i malé Mongolsko a nenechalo se zastrašit otřesným a zavilým sousedem. Bohužel je jinak většina zemí světa bezzubá a strká hlavu do písku či dívá se jinam, když jde o poukázání na prokazatelné přehmaty čínského režimu. Jde totiž o peníze a obchod a to je u lidí na prvním místě, pak teprve možná v dálce nějaké hodnoty,důstojnost a hrdost. No a je jasné, že tam kde to voliči schvalují, tak tam pak vláda poklonkuje a plazí se před dračím trůnem rudého císaře Si Ping Ponga aby pustil nějaké ty dračí zlaťáky. Naše hradní skvadra včele s nejvyšším kolaborantem a ústavními poskoky z vlády i parlamentu se však opravdu strachy přímo třese a poníženě se klaní k rudému východu a na těch pár našich demonstrantů s tibetskými vlajkami si nechají poslat přímo čínskou etnickou rudou úderku.


Nepřihlášený uživatel

#144208

2018-12-23 21:20

Přešel od Kalouska k Babišovi, teď poslanec Tureček promlouvá: TOP 09 není strana venkova. Kavárna je nenávistná

CO NÁM DAL ROK 2018 Poslanec za hnutí ANO Karel Tureček se domnívá, že je těžké rozlišit, která strana se v rámci letošních prezidentských voleb chovala divočeji, výtky ovšem má. „Těžko poměřovat, kdo více přikládal pod kotlem, ale můžeme vidět, že například ona pověstná pražská kavárna je poměrně dosti nenávistná a nesmiřitelná,“ soudí poslanec. „To, že si určitá část obyvatelstva přeje vystoupit z NATO a EU, je zcela legitimní. Stejně tak, jako je legitimní, že další část obyvatelstva si život vně euroatlantických struktur a EU vůbec nedokáže představit,“ říká na adresu sporů o to, která média jsou a která nejsou dezinformační. Podle Turečka totiž hrozí, že takovou nálepku dostanou i média, která jen poskytují prostor nepohodlným názorům.


Nepřihlášený uživatel

#144209

2018-12-23 21:22

Zhroutí se to. Rychle. Markéta Šichtařová tvrdě o EU, Západu i našem hospodářství


Nepřihlášený uživatel

#144210

2018-12-23 21:35

Občané nejsou blbí! Důrazná promluva režiséra

CO NÁM DAL ROK 2018 „Děti by v naší společnosti neměly mít hlad… A důchodci by měli mít na léky… Některé věci by společnost měla umět zabezpečit. Za každou cenu!“ říká známý režisér Jiří Adamec. Zhodnotil z hlediska politiky rok 2018 a vyjádřil se k tomu, co se dělo a děje kolem Andreje Babiše a Miloše Zemana. Promluvil také například o životní úrovni lidí v České republice a zmínil i ekonomickou gramotnost populace. Na závěr rozhovoru pak čtenářům ParlamentníchListů.cz prozradil podrobnosti ke svému novému filmu.

Evropan

#144212 Re:

2018-12-24 08:20

#144208: -  

Tak, jako pan Tureček nemá vyjasněn svůj politický názor, a je mu lhostejné, jestli chce dělat politiku z konzervativně pravicové nebo z levicově populistické pozice, tak předem prohlašuje za jediné pravdivé své pravdy, že někdo, koho zjevně nesnáší, chce zakazovat či omezovat (= nálepkovat) některé zdroje informací. Proč bych ale nemohl upozorňovat na to, že tu některá tzv. nezávislá média šíří russkou propagandu, nebo "pouze" šíří názory svého majitele, to už neuvádí. Panu Turečkovi zjevně vadí, že 100% národa nesdílí jeho názor. To se ale nestane nikdy, protože to není logické a nikdy se to nikomu nepodařilo.

 

Evropan

#144213 Re:

2018-12-24 08:26

#144209: -  

Paní Šichtařová se mýlí tak, jako se mýlila prokazatelně už několikrát. Své názory dosud šířila svými knihami a svým blogem. Knihy se asi neprodávají a blog nikdo nečte, tak už vzala za vděk Parlamentními sračkolisty. Je otázka, zda je to zdarma, nebo si za článek zaplatila, jak to ostatně dělá značná část těch, kteří zde zveřejňují rozsáhlejší články. To je principem tohoto preudozpravodajství.

Dosud jsem považoval paní Šichtařovou za člověka, který má prostě jiné názory než já. Ale čím dál méně jí rozumím. Tím, že využívá k šíření svých názorů i sračkolisty, pro mě přestala existovat.


Nepřihlášený uživatel

#144214 Re:

2018-12-24 08:55

#144210: -  

Když komunista "promluví" v neonacistických velento-russko listech, tak to bude zaručeně přínosné :-). 


Nepřihlášený uživatel

#144215 Re: Dá se pochopit vystoupení z TOP 09 ale nedá se pochopit vystoupit z TOP 09 a přejít k anoštbákům

2018-12-24 10:03

#144208: -  

Řekl bych, že už to, že je Tureček ochoten setrvávat ve "hnutí", jehož předsedou je trestně stíhaný slovenský nomenklaturní komunista, štbák, kriminální imigrant a milovník ČR co tak "miluje" tuto zem, že se za 20 let ani nenaučil česky, je velmi extrémní natož, když v době blogů mluví o tom, že jsou potřeba "media" poskytující prostor pro "nepohodlné" názory, čímž sám velmi přesvědčivě taká media nálepkuje, jako "media názorová" tedy bez jakékoliv informační hodnoty. Obzvláště smutné je, když se takové "medium" následně vydává za "noviny" či "medium" :-) a skrývá se přitom před trestným činem šíření poplašné zprávy za to, že je "názorovým serverem".  To je potom poněkud absurdní stav, názor totiž není informování o realitě, ale o pohledu toho kdo názor vyslovil. Další věci je, zdali je to názor nebo jen bohapustá lež či na lži postavená fabulace, viz. drtivá většina nesmyslů ve valento-russko listech a Zemanovy i Babišovy projevy, které jsou vlastně prakticky vždy postaveny na nějaké lži a není vůbec těžké to identifikovat. 

 


Nepřihlášený uživatel

#144216 Re: Re: Burza není nic hanebného, je to způsob průběžného oceňování firem.....

2018-12-24 10:28

#144211: - Re:  

......lepší způsob dosud nebyl nikým vymyšlen, ale burza a její procesy, kontrolní mechanismy jsou stále vylepšovány.  To je důležité, podstatné.  Je ale smutné, když se čištič bot začne vyjadřovat k ceně akcii, tedy tedy ceně firem. Tam se jistě narazí na cosi podivného. 

Europortal nějaký další z desítek klonů valento-russko listů? 

europortal.cz
Registrace od 12.06.2016
Poslední aktualizace 12.06.2016
Datum expirace 12.06.2019
Držitel SB:1QBQOHTRDT-SUB Pavel Simon
Administrativní kontakt  
Určený registrátor REG-GRANSY Gransy s.r.o. od 8. září 2018 14:29

 

.....na druhou stranu si nyní i čistič boť může přečíst, že karusel agrofert nepřetržitě vykazuje od roku 2005 - 2014 růst majetku i růst zadlužení, např. v roce 2014 byl karusel agrofert zadlužen 60 mld. a z průběžného růstu a vykazování růstu majektu, aniž by byl kdy vystaven trhu tedy burze, lze usuzovat, že je karusel agrofert jedno gigantické letadlo a dalšími dluhu platí úroky z dluhů předešlých, neb se jeví skutečně podivným, že štbák Babiš ve výroční zprávě za rok 2017 vykázal nárůst karuselu agrofert proti roku 2013 o 40 mld. korun, tedy na dvojnásobel, aniž by doložil, jak k takové věci dospěl. 

Zároveň je dobré zmínit, že štbák Bureše Babiš sám tvrdí, že za 20 let nakoupil či prodal 700 firem, tedy každý 10 dní po dobu dvaceti let štbák Babiš nakupuje či prodává firmu :-) což je věc jistě poněkud absurdní, tedy pokud se nákupy i prodeje neodehrávají uvnitř karuselu agrofert za účelem neplacení daní, tedy nákupů a prodejů akcií po časovém testu držení akcií "zhodnocených" "soudním znalcem" :-).  

Takovým zlodějem dokáže být logicky i čištič bot, tedy štbák, jak jsme nikdo nikdy neviděli jediného štbáka či stbáka který by nekradl.  Nebo ty snad nějakého takového znáš? I v mém městě jsou místní stbáci zloději (dokonce trestně stíhaní) a není na tom nic divného, určuje to jejich odporné štbáctví či stbáctví. 


Nepřihlášený uživatel

#144217 Re: Re:

2018-12-24 11:42

#144213: Evropan - Re:  

Pikoru si pozvali tuším někdy kolem roku 2010 lidovci na přednášku, bylo to opravdu zoufalství. To co předvedl, to bylo děs a hrůza. Jediné, co bylo smysluplné, bylo zpochybnění kapitálových životních pojištění, vše ostatní bylo jen tlachání o ničem průměrně vyškoleného finannčího poradce trojpísmenných společností. 


Nepřihlášený uživatel

#144218 Re: Re: Re: Burza není nic hanebného, je to způsob průběžného oceňování firem.....

2018-12-24 12:21


Nepřihlášený uživatel

#144219 Re: Re: Re: poslanec Volný za SPD uráží mrtvého

2018-12-24 19:31

#144206: - Re: Re: poslanec Volný za SPD uráží mrtvého 

Když je někdo starej blbec, tak dřív býval mladej blbec.


Nepřihlášený uživatel

#144220 Re: Re: Re: Re: Re: Odporný prolhaný zmetek ŤOK !!!!!

2018-12-24 22:37


Nepřihlášený uživatel

#144221 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odporný prolhaný zmetek ŤOK !!!!!

2018-12-25 18:43


Nepřihlášený uživatel

#144222 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odporný prolhaný zmetek ŤOK !!!!!

2018-12-26 00:04

#144221: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odporný prolhaný zmetek ŤOK !!!!! 

Srbská stezka vedla z dnešní Prahy přes Doksany, Lovosice, Řehlovice, Chabařovice a Chlumec do Míšeňska a na Drážďany. Krušné hory překonávala v místě zvaném Nakléřovský průsmyk nebo též Nakléř. Při stezce pod úpatím Krušných hor byly v historii svedeny celkem tři bitvy u Chlumce (v letech 1040, 1126 a 1813), které všechny skončily porážkou pronikajícího vojska.

  30. srpna 1813 měl v Nakléřovském průmyku smůlu generál Dominique Joseph Vandamme, pověřený pronásledováním české armády, poražené Napoleonem při útoku na Drážďany. Mlhou průsmyku zamířil do Čech další cizinec, generál Friedrich Kleist se svým průzkumem, srazil se s Francouzi a jen taktak, že nebyl zajat.  Totéž štěstí neměl Vandamme,  což bitvu ukončilo. 


Nepřihlášený uživatel

#144223 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odporný prolhaný zmetek ŤOK !!!!!

2018-12-26 09:13

#144222: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odporný prolhaný zmetek ŤOK !!!!! 

   "S Vandammem jsou jen problémy," vrčel Bonaparte, „Kdybych měl dva Vandammy, jednoho bych nechal zastřelit. Ale jelikož mám jen jednoho, rád si ho ponechám."  Tvrdí se, že po bitvě u Dráždan mu slíbil, že pokud při pronásledování české armády uspěje, nechá ho v Čechách vládnout jako krále.

    11. září 1813 se Francouzi k Nakléřovu vrátili s Bonapartem.  Ale ani ten v kouři a mlze dole nic neviděl. Ani když  vystoupil na věž kostela, později, roku 1975, komunisty vyhozeného do povětří. Ubíhaly hodiny,  a staly se z nich dny. Dole kolem ohňů Češi, prolnuvší hory kozími stezkami, setrvale sílili. 

    Bonapartovi, sledujícímu sestup  svých vojáků jednotlivými povozy průlezem do českého kotle, během nocí, plných postupně slévajících se a blížících ohňů až k obzoru, došlo, že pokud nadále poleze úzkým hrdlem Nakléřova do Čech, Evženovi vnuci mají dost drzosti i síly na to, aby zkusili zopakovat 11. září 1697 u Zenty. Moment překvapení byl definitivně ztracen. 

    18. září už toho měl dost. Roztrhá stahující se smyčku Laudonových expobočníků, opřen zády o zeď komunikačního uzlu. Jako u Drážďan. Kolony se daly opět do pohybu. Směr? Lipsko.

    Francouzi byli rádi, že z Čech vyvázli bez další bitvy. 

    Ale jejich roll-back od Nakléřova už se neměl zastavit. Ani po čtyřech týdnech u Lipska. O dlouhé silvestrovské noci, kdy se ramena francouzských optických telegrafů ani nezacukala,  maršál Vorwärts u švýcarské hranice překročil Rýn. Náčelník štábu spojenců trval na pochodu na Paříž. Bylo mu zle. Císař mluvil o Špilberku. Car mu poslal nějaké léčivé víno. Někde za obzorem se zablesklo cosi jako konec války.

 

       

     

  


Nepřihlášený uživatel

#144224 Jistotu máme jedinou, "projev" KGBáka Zemana bude obsahovat minimálně jednu snadno odhalitelnou.....

2018-12-26 09:21

Zeman pronese vánoční poselství. V minulosti chválil, útočil i obhajoval své kontroverzní kroky

Prezident Miloš Zeman ve středu hodinu po poledni pronese poprvé v novém funkčním období svůj tradiční projev – vánoční poselství ze zámku v Lánech. Zemanovi předchůdci pronášeli projev na Nový rok, stávající hlava státu však tuto praxi změnila. Novinky přinášejí ohlédnutí za hlavními tématy, která dominovala jeho vánočním projevům v minulosti.

 

.....lež a několik dalších již hůře odhalitelných, celkově tedy bude projev opět russácké trotlování podle RT. To už nyní víme naprosto jistě, v tom KGBák Zeman nepřekvapí. 


Nepřihlášený uživatel

#144225 Synáček stbáckého psychopata komouš vydává "knihu" a křtí mu jí socanský ministr, který.....

2018-12-26 09:28

Víra přebila rozum, píše Grebeníček. Knihu o restitucích křtil ministr z ČSSD

26. prosince 2018  9:36
Do souboje o zdanění náhrad církevních restitucí mezi vládou ANO, ČSSD a komunisty na straně jedné a opozicí na straně druhé přispěl svou novou knihou Ve znamení kříže Miroslav Grebeníček. Bývalému dlouholetému šéfovi KSČM pokřtil jeho knihu těsně před Vánoci ministr kultury Antonín Staněk z ČSSD.

.....který složil ústavní slib? Hmm to je velmi zajímavá situace? Jak se se slibem demokratické Ústavy vlastně dá kombinovat?