MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#144208

2018-12-23 21:20

Přešel od Kalouska k Babišovi, teď poslanec Tureček promlouvá: TOP 09 není strana venkova. Kavárna je nenávistná

CO NÁM DAL ROK 2018 Poslanec za hnutí ANO Karel Tureček se domnívá, že je těžké rozlišit, která strana se v rámci letošních prezidentských voleb chovala divočeji, výtky ovšem má. „Těžko poměřovat, kdo více přikládal pod kotlem, ale můžeme vidět, že například ona pověstná pražská kavárna je poměrně dosti nenávistná a nesmiřitelná,“ soudí poslanec. „To, že si určitá část obyvatelstva přeje vystoupit z NATO a EU, je zcela legitimní. Stejně tak, jako je legitimní, že další část obyvatelstva si život vně euroatlantických struktur a EU vůbec nedokáže představit,“ říká na adresu sporů o to, která média jsou a která nejsou dezinformační. Podle Turečka totiž hrozí, že takovou nálepku dostanou i média, která jen poskytují prostor nepohodlným názorům.

Odpovědi

Evropan

#144212 Re:

2018-12-24 08:20:53

#144208: -  

Tak, jako pan Tureček nemá vyjasněn svůj politický názor, a je mu lhostejné, jestli chce dělat politiku z konzervativně pravicové nebo z levicově populistické pozice, tak předem prohlašuje za jediné pravdivé své pravdy, že někdo, koho zjevně nesnáší, chce zakazovat či omezovat (= nálepkovat) některé zdroje informací. Proč bych ale nemohl upozorňovat na to, že tu některá tzv. nezávislá média šíří russkou propagandu, nebo "pouze" šíří názory svého majitele, to už neuvádí. Panu Turečkovi zjevně vadí, že 100% národa nesdílí jeho názor. To se ale nestane nikdy, protože to není logické a nikdy se to nikomu nepodařilo.

 


Nepřihlášený uživatel

#144215 Re: Dá se pochopit vystoupení z TOP 09 ale nedá se pochopit vystoupit z TOP 09 a přejít k anoštbákům

2018-12-24 10:03:24

#144208: -  

Řekl bych, že už to, že je Tureček ochoten setrvávat ve "hnutí", jehož předsedou je trestně stíhaný slovenský nomenklaturní komunista, štbák, kriminální imigrant a milovník ČR co tak "miluje" tuto zem, že se za 20 let ani nenaučil česky, je velmi extrémní natož, když v době blogů mluví o tom, že jsou potřeba "media" poskytující prostor pro "nepohodlné" názory, čímž sám velmi přesvědčivě taká media nálepkuje, jako "media názorová" tedy bez jakékoliv informační hodnoty. Obzvláště smutné je, když se takové "medium" následně vydává za "noviny" či "medium" :-) a skrývá se přitom před trestným činem šíření poplašné zprávy za to, že je "názorovým serverem".  To je potom poněkud absurdní stav, názor totiž není informování o realitě, ale o pohledu toho kdo názor vyslovil. Další věci je, zdali je to názor nebo jen bohapustá lež či na lži postavená fabulace, viz. drtivá většina nesmyslů ve valento-russko listech a Zemanovy i Babišovy projevy, které jsou vlastně prakticky vždy postaveny na nějaké lži a není vůbec těžké to identifikovat.