MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#144309 Re: Re: Re: PPP zlodějiny Ťok ročně rozkrádá 100 mld. tak, aby se za ně nic nepořídilo a Babiš na to

2018-12-28 15:39

#144292: - Re: Re: PPP zlodějiny Ťok ročně rozkrádá 100 mld. tak, aby se za ně nic nepořídilo a Babiš na to vyd 

    Nuže začněme. Voliči mýtí usilovně bezobsažné šumlování  politiků, ale - málo všechno platné, nekonečné nesrozumitelné tlachání o všem možném okolo z dob, kdy se nesmělo o ničem podstatném ani ceknout, se tu pěstuje furt. Omezováno nanejvýš brutalitou šéfredaktora, odpovědného za skladování remitendy. Výsledkem je všeobecná ztráta schopnosti jednat racionálně.

    A kdyby jen to. Zblblí voliči, neprominuvší suvenýrové pero, tolerují gigazloděje s kamennou tváří. Oni jim tleskají!!! Pak se nestačí divit, že ti výtečníci přišli na to,  že když dosáhnou na ústavní funkci, spravedlnost už je nikdy nedohoní.  Ergo, jsou tu nějaké nešvary, které volič ve vlastním zájmu nesmí přehlížet.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#144316 Re: Re: Re: Re: PPP zlodějiny Ťok ročně rozkrádá 100 mld. tak, aby se za ně nic nepořídilo a Babiš n

2018-12-28 18:54:58

#144309: - Re: Re: Re: PPP zlodějiny Ťok ročně rozkrádá 100 mld. tak, aby se za ně nic nepořídilo a Babiš na to 

ŚtBák Babiš za čtyři roky na postu ministra financí navýšil deklarovaný majetek karuselu agrofet o 40 mld. tedy na celkových 80 mld. a na daní z příjmu tento zmrd zaplatil za čtyři cca 320 mil. korun, přičem na dotacích tento zmrd pobral 2,5 mld. - vše volně dostupné na www.justice.cz. 

A jeho voliči na potkání jeho kritikům říkají, že to není zloděj, ale genius :-), přitom je ten zmrd okradá dnem i noci i proto, že oni sami jsou buď důchodci, nebo polodementní zaměstnanci, kteří daň opravdu nemohou optimalizovat vůbec ničím, natož zlodějinami které provozuje štbák Andrej Babiš. 

Vlastně bychom se jim měli smát, ale je nás jich vlastně líto, což je absurdní, socani opravdu nejsme.