MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#144314 Re: Re: Re: Re: PPP zlodějiny Ťok ročně rozkrádá 100 mld. tak, aby se za ně nic nepořídilo a Babiš n

2018-12-28 18:45

#144295: - Re: Re: Re: PPP zlodějiny Ťok ročně rozkrádá 100 mld. tak, aby se za ně nic nepořídilo a Babiš na to 

To je zvláštní, volil si štbákovu zlodějskou bandu proto, že ti tvrdila, že se tu rozkrádají desítky miliard ročně jen na DPH z pohonných hmot. Ročně se sice vybere cca 25 mld. a tedy je obtížné takové peníze rozkrást, ale ty jsi takovému nesmyslu věřil a štbáckou zlodějskou bandu volil, ačkoliv ta nenašla jediného karuselového zloděje, který by ukradl jen tak směšnou částku jako jednu jedinou miliardu, tedy necelé promile státního rozpočtu. ŠtBák Babiš ovšem za 4 roky navýšil majetek karuselu dle jeho vlastních výročních zpráv o 40 mld. za dobu co byl na postu ministra financí. 

A dá se to vysvětlit https://youtu.be/WTMxs1XKouw je to ve steno záznamech Sněmovny, je to ve výročních zprávách karuselu agrofefrt. 

Co je horší, štbácká zlodějská banda obecně tvrdila, že ostatní kradou, výsledek ale je a v době masivního růstu HDP, technicky nulové nezaměstnanosti, masviního růstu platů a řízené inflace tu anoštbácká banda zadlužila za pět let tento stát o 200 mld. korun. 

Nelze to vysvětlit jinak, než tím, že kradou jako ti před nimi a nebo daleko více. Já jsem přesvědčen, že daleko více, ale i kdyby kradli, jak tvrdili o těch ostatních, tak se už odporný debile postarej, ať lidi, které voliš nekradou a přestaň se tvářit jako idiot tvrzením, že nechápeš objektivní stav věcí. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#144321 Re: Re: Re: Re: Re: PPP zlodějiny Ťok ročně rozkrádá 100 mld. tak, aby se za ně nic nepořídilo a Bab

2018-12-29 04:45:21

#144314: - Re: Re: Re: Re: PPP zlodějiny Ťok ročně rozkrádá 100 mld. tak, aby se za ně nic nepořídilo a Babiš n 

     Estébáky? Volit? Já?  To ty jsi úplně blbej. Celé to tvé dlouhé plkání je dočista s cesty, ty koryfeji obskurní.