MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#144436 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odklad brexitu? Jak si takovou věc představují? Že se opět s

2018-12-31 10:54

#144435: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odklad brexitu? Jak si takovou věc představují? Že se opět sejde 

Kde jsi napsal, že je správa veřejného prostoru v USA lepší? Nikdy jsi nic takového nenapsal.  Psal jsi bláboly o tom, jaký má EU demokratický deficit  jak je to v GB úžasné, přičemž jsi záměrně smíchal správu veřejného prostoru 550 mil. lidí  vně hranic národních států a 50 mil. lidí  uvnitř hranic národního státu, což je obvyklý způsob demagogie. 

Federální úřady  USA se nyní po letech od zvolení rusského trotla Trumpa jeví skutečně jako velmi odolné vůči russácké hybridní válce a je to velmi dobře. 

Naše úřady v EU jsou ale neméně odolné a to jsme russácké hybridní válce daleko blíže. Dokonce i naše národní úřady se zatím jeví jeko velmi odolné vůči hybrídní russácké válce a to přesto či právě proto, že jsme nepochybně pilotním jazykem na kterém si russácí zkouší účinek všech jejich spikleneckých teorií, vyvolávání nenávisti atd. viz. valento rusko listy a nespočty jejich klonů, což v jazycích jako je polština, bulharština či rumunština min. v roce 2015-2016 kdy jsem si dělal rychlou analýzu nebylo. 

Tedy jestli chceš sdělit, že USA má odelnější systém vůči napadání z vnějšího prostředí, tak to klidně napiš a také dolož alespoň nějakou argumentací, rád si jí přečtu a prověřím, jak moc je pravdivá a jak moc tedy je správa veřejného společného prostoru v EU a Evropě a USA odlišná. 

Taková věc mne samozřejmě zajímá. Např. je jistě velmi zajímavé na USA, že mají systém placených primárních voleb, kterých se účastní desítky milionů občanů USA, musí si primárky sami zaplatit a tedy jsou ti aktivní, kteří volí v primárních volbách a učiní jistě z mnoha pohledů kvalifikovaný předvýběr, mimo jiné proto, že se o věc musí zajímat, musí si jí zaplatit a tedy asi nejsou a nevyhodí své dolary z okna a rozhodnou v den voleb, byť i to se jistě může stát. 

Manipulace, kterou tu předvedl Zeman těsně před volbami se tedy v USA jeví obtížnější í proto se také russácí zaměřili na to prosadit si kandidáta v primárkách a manipulovat s občany rozdělením dávno před volbami. (Tady je možné vidět korelaci valento-russko listů a založení Zemanovců také mnoho let před první přímoou volbou již v roce 2009) To jsou dnes naprosto jasná fakta. Dnes už USA jen řeší, jak moc byl Trump přímo napojený a čím dál více to vypadá, že jeho napojení na russáky bylo dávno před jeho ohlášenou kandidaturou. 

Přestože se v  ČR nepořádají obvykle primární volby v rámci politických stran, stanovy musí definovat systém výběru kandidátů. To je rozdíl mezi politickými stranami a anoštbáckými hnutími všeho druhu, mimo jiné. Tedy ani v tomto nebude americký systém min. v první analýze vycházet nějak dramaticky odolněji. 

Co je zásadní je počet členů politických stran. V tom jsme především ve východní Evropě opravdu zdevastováni a je to samozřejmě velký problém, neboť malá členská základna politických stran logicky vede k tomu, že je malý výběr osobností a především hnutí bez stanov se mohou stát snadno ovladatelnými úzkou skupinou lidí viz. soudruzi Falýnek s Babišem v anoštbácké zlodějské bandě. 

Na druhou stranu je ČR  50 000 komunálních politiků, což je do jisté míry také poměrně dobrá záruka demokracie. Proto se mnozí polici nijak dramaticky nebojí tandemu zločinců Zeman - Babiš, na druhou stranu tento tandem již demokatické principy značně poničil a způsob jak Babiš se Zemanem získali moc byl dokonce umožněn právě porušení základního proncipu - v případě Babiše tedy porušení pravidla negativního lustračního osvědčení, v případě Zemana i Babiše tolerancí lhaní a tím porušováním volebního zákona.  Tedy ničení demokracie v ČR nastalo a je obrovské. 

Výhoda západních demokracií a USA je tedy jak v počtu členů politických stran tak také ve znalosti Ústav a volebních systémů voliči, proběhlá denacifikace obecně po válce ve všech západní zemích (tady velmi chybí debolševizace, viz opět komunisté Zeman a Babiš, jako vrchol komunistické zločinnnosti v současnosti zde) a mohou být jistě i odolnější z hlediska desetiletí stability demokratických principů a tedy i administrativy. Tady např. Nejvyšší psrávní soud velmi přesně a detailně vyhodnotil v rozsudku vol. 39/2013 že Zeman s jeho zlodjěskou bandou Zemanovců porušoval volební zákon, ale přesto jej z voleb nevyřadil, což se po přečtení celého rozsudku jeví jako absurdita. 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#144443 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odklad brexitu? Jak si takovou věc představují? Že se op

2018-12-31 17:58:43

#144436: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odklad brexitu? Jak si takovou věc představují? Že se opět s 

  Považuji tuto diskrepanci za vážnou. S prognózou zrychlujícího se zhoršování.

  Sbohem, pendrekáři. Napříště si nepřeji, abys byl placen z mých daní.