MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#144426 Do Bílého domu zajistí KGBákovi cestu právě Xi ping pong, bude tam Trumpetovi vysvětlovat....

2018-12-31 09:21

Prezident Zeman plánuje odpočinkový rok. Jen krátké cesty, ale znovu Čína

31. prosince 2018  0:02
Od listopadové návštěvy v Izraeli odpočívá, na konec letošního roku si naordinoval i s hradním mluvčím Jiřím Ovčáčkem třítýdenní dovolenou. A odpočinkový režim bude mít prezident Miloš Zeman i příští rok. Zatím má v plánu pět zahraničních cest. Vyrazí opět na Slovensko a do Číny.
 

.....logicky za Číňany, že je to všechno "špionomanie" spiknutí lepšolidí a že ZTE a Huawei jsou příkladné komunistické firmy a soudruzi v nich pracující jsou řádně prověřeni komunistickou stranou čínské lidové republiky :-). 

Tedy v cestě soudruha KGBáka Zemana do Bílého domu neuspěli ani šišlavý komouš Kmoníček a dokonce ani agent russáckých zpravodajských služeb Nejedlý, ale čínský nejvyšší soudruh Xi ping pong a pak že to není "strategický partner" tedy logicky KGBáka Zemana s KGBákem Putlerem :-)


Nepřihlášený uživatel

#144427 Re: Re: Odklad brexitu? Jak si takovou věc představují? Že se opět sejde celá EU a bude jednat o tom

2018-12-31 09:38

#144407: - Re: Odklad brexitu? Jak si takovou věc představují? Že se opět sejde celá EU a bude jednat o tom.... 

Co to je zase za blábol? 

Jaký deficit má EU? Jaká disproporce? 

EU tvoří národní státy včetně GB a tedy by onen deficit musely mít národní státy.

EP je volen přímo, komisaře EK vybírají národní vlády,, složení schvaluje EP, v Evropské radě zasedají se stejným právem premiéři národních vláda, v Radách ministrů zasedají stejným dílem ministři národních vlád se stejným právem. Státy mezi sebou uzavřely smlouvy, ty jsou nově sdruženy do smlouvy jedné Lisabonské.  O její dodržování se stará EK (stejně jako se národní vlády starají o dodržování svých smluv) a ta dostává dále pokyny od Evrospké rady a Rad ministrů řešit věci veřejného prostoru EU o kterém jsme si uzavřeli již zmíněnou Lisabonskou smlouvu.  Některé země s moudřejšími politiky sdílejí společnou měnu, které předcházelo více jak dvacetiletí používání ECU a zítra měna oslaví již 20 let velmi úspěšné stabilní existecne, tedy celkově více jak 40 let existence a celosvětového používání této měny. Je tedy také povinností Evropské rady vybrat a jmenovat vedení ECB. to se také děje. 

Toto celé je směšně levné proti federálním úřadům USA, které ale nutno podotknout také spravují federální policii, federální zpravodajské služby, federální část armády atd. 

EU tedy žádný deficit proti GB nemá ani náhodou a to nejen proto, že žádným deficiten netrpí národní státy, pokud tedy pomineme, že je u nás prezidentem KGBák a premiérem štbák a předsedy Sněmovny a Senátu jsou vskutku velmi ubozí "politici" přičemž jeden z nich je z doby post bolševické ODS a druhý je naopak z doby nové bolševické partaje anoštb, to je deficit proti základním demokratickým principům opravdu fatální. Na tom se jistě v klidu shodneme, především proto, že se KGB s štbákem dostali k moci na základě porušování volebního zákona a štbák se navíc dostal  k politické moci proto, že bylo porušeno základní porevoluční pravidlo, tedy že ministr musí mít negativní lustrační osvědčení, když už ho musí mít každý úředník úřadu vlády. 

Pokud snad opět chceš diskutovat o volebním systému GB a jeho "výhodách", to už v této diskusi bylo probláno mnohokrát. Problém není ve volebním systému, problém je v dodržování stanovených pravidel, jak snadno lze dložit na lhaní tedy porušování volebního zákona právě KGBákem Zemanem a štbákem Babišem. 

Mimochodem, ani GB a její volební systém se bohužel nedokázal ubránit russké proagandě, nedokázal eliminovat lži v pro-brexit kampani, co je ale správné, že to vláda i tamní parlament konstatovaly. Smutné je, že se k tomu nedokázali postavit čelem a řešení odkládají na tu nejzašší mez. GB si brexitem naběhla na russáckou propagandu spikleneckých teorií, lží, zpochybňování demokracie a vyvolávání nenávisti (u nás reprezentované valento-russko listy a jejich klony), to v GB přesně konstatovala vláda i paralamentu, my ostatní bychom to mohli považovat za fatální selhání GB, která nedokázala občany GB ochránit přes lhaním a nanipulací odporného zločineckého režimu v Rusku, neděláme to, nejen proto, že jsme těmto manipulacím také vystaveni a víme velmi dobře, je obtížné je odolota, viz. KGBák Zeman a štbák Babiš, zatím nám nezbývá nic jiného než kostatovat to samé co vláda GB a parlament GB, brexit byl ovlivněn ruskou hybridní válkou a to směrem "pro brexit".  

.....................................

Tedy kde vidíš onen "neřešeny demokratický deficit EU"? 

Kde vidíš nějaký "omyl" EU, kterého se my národní státy držíme a GB to "řeší lépe"? 

Je jistě obvyklou hříčkou demagogů - měnit časovou osu i objemovou osu o což se nešikovně pokoušíš. 

V EU spravujeme společně prostor pro 550 mil. lidí a je to jen část veřejného prostoru, který si nespravují národní státy samy. GB si spravuje svoji část nesdíleného prostoru sama, stejně jako to děláme my, Itálie, Francie, Německo, atd., tedy naše společná řešení v rámci EU se týkají věcí opravdu poněkud rozdílných od těch, které si řešíme v rámci svých nesdílených veřejných prostorů, mimo jiné proto, že i země s 10 mil. obyvatel tedy ČR se rovným hlasem premiéra i ministrů a komisaře podílí na řešení společných sdílených částí veřejného prostoru EU a jistě i Evropy a celého Světa - zprostředkovaně, neboť 550 mil. lidí již jistě Svět "nějak" ovlivňuje, přestože je to stále třikrát méně než např. Indie a dvakrát méně než Čína, je to zase skoro 4x více než Rusko. 

Ve srpávě veřejného sdíleného prostoru Evropy jsme jednoznačně etalonem kultivovanosti, respektu k jednotlivci i v efektivitě a to celosvětově. Nic lepíšho než je EU pro 550 mil..lidí mluvícími různými jazyky v nezávislých státech není. To je naprosto jednoznačný fakt, stejně jako to, že nikdy v minulosti nic lepšího nebylo, nikdy v minulosti neměl kterýkoliv občan tolík práv, jako má nyní a tolik soukromí jako má nyní. pokud sí sám soukromí neničí nevhodným používáním facebooku a jemo podobných debilit. 


Nepřihlášený uživatel

#144428 Re: Re: Odklad brexitu? Jak si takovou věc představují? Že se opět sejde celá EU a bude jednat o tom

2018-12-31 09:39

#144407: - Re: Odklad brexitu? Jak si takovou věc představují? Že se opět sejde celá EU a bude jednat o tom.... 

Krátce:

Tvé vyjádření je směné, absurdní a nesmyslné, neboť to byla právě GB a její volební systém, který neubránil občany GB před nanipulací ruskou hybridní válkou a tedy ovlivnění referenda pro brexit, jak správně konstatovala vláda GB i parlament GB. 

My ostatní země EU bychom to mohli považovat za opravdu fatální demokratický deificit, který zbytečně ovlivnil ostatní státy EU, ohrozil existenci EU. Neděláme to, trpělive vyjednáváme s GB jak to vyřešit, aby to zatížilo občany EU (550 mil. lidí) co nejméně. 


Nepřihlášený uživatel

#144429  S komunistickými nácky je to stále stejné, je smutné, že se toho účasní Zeman s Babišem.....

2018-12-31 09:42

 

 

Pavučina transakcí umožňuje KLDR obcházet mezinárodní sankce

30. prosince 2018  16:28
Mezinárodní sankce a sankce USA, jejichž cílem je donutit Severní Koreu, aby se vzdala jaderného programu, omezily přístup Pchjongjangu ke světovému finančnímu systému. KLDR se tudíž, podle amerických úřadů, uchýlila k nezákonnému řešení, píše list The Wall Street Journal. Severokorejci nalezli způsob, jak peníze přepírat i přes americké banky.

Zemanovce sponzorovala pavučina firem napojená na Putinova právníka

EXKLUZIVNĚ 3. listopadu 2018  11:04
MF DNES analyzovala sponzory Strany práv občanů. Více než polovina všech darů pro Zemanovce pochází od zaměstnanců provázané skupiny firem. Tyto společnosti z velké části ovládá právník spojovaný s Vladimírem Putinem. Mnohé pod italskými názvy před lety zřídil jediný Brňan. Pak z nich začaly plynout statisíce i na Zemanovu kampaň.

Nepřihlášený uživatel

#144430 Takto k debilitě EET už v roce 2016.....

2018-12-31 09:48

Tak trochu počítejme

2016-12-12 20:05

 

#98880: -  

 Do EET se přihlásilo 39 000 provozoven.  Buďme z laciného kraje a řekněme, že to stálo 2 mld. a 600 mil. ročně na provoz, tedy 2,6 mld., pokud vydělíme 2,6 mld./39 000 vychází 66 666,6666666 korun, které by museli ti, kdož se přihlásili zaplatit navíc, aby se to vůbec zaplatilo. 

66 666,- je 19 % ze zisku, tedy 1 % je 3 508,- čistý zisk před zdaněním by tedy KAŽDÝ z těch, kdo se k tomu přihlásili musem mít vyšší o 350 800,-, znovu opakuji ZISK před ZDANĚNÍM......přičemž i kdyby měl někdo zisk před zadněním o 350 000,- větší - neměl by ho, prostě by peníze použil na něco pro sebe či firmu, tedy peníze by rozhodně nezdaníl 19 % :-). 

Tedy pokud by měl být příští rok opět v přebytku, musela by nezaměstnanost poklesnou podobně, jako poklesla v letošním roce a podobně jako v letošním roce by museli růst mzdy a navíc by občané museli utrácet, jako letos a i to se jeví jako zbožné přání Andreje Bureše, které s reálným předpokladem nemá vůbec nic společného.

Může být vyrovnaný rozpočet, pokud vláda nebude investovat, tedy nebude opravovat silnice, dálnice, železniční srvšek, atd. tedy podobně jako letos, ale pořád to musí být provázeno masivním utrácením obyvatel, dalším poklesem nezaměstnanosti a především dalším prudkým růstem mezd.

.....................

Doplníme-li letošní informace. PPP zlodějiny Ťok tvrdí, že do infrastruktury utrácí 100 mld. ročně a že 1 km. dálnice staví za 152 mil. korun, tedy by za 100 mld. musel postavit 600 km. dálnic, to se nestalo, tedy by za 100 mld. musel opravit 3 000 km silnic, to se také nestalo. 

Tedy kam zmizelo 100 mld. korun na dopravní infrastrukturu. To je anoštb rozkradlo?  


Nepřihlášený uživatel

#144431 Re:  S komunistickými nácky je to stále stejné, je smutné, že se toho účasní Zeman s Babišem.....

2018-12-31 09:57

#144429: -  S komunistickými nácky je to stále stejné, je smutné, že se toho účasní Zeman s Babišem..... 

Miloš Zeman skutečně není malým zlodějem, v tom máme naprostou jistotu. 

Zeman jako premiér dostal peníze z prodeje ruského dluhu, píší tamní média. Neuvádějí však důkazy

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

USNESENÍ
VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
ze dne 28. července 1999 č. 819

ke způsobu privatizace 46,29 % akcií akciové společnosti
Mostecká uhelná společnost




V l á d a

I. b e r e n a v ě d o m í informaci o současném stavu privatizace majetkové účasti státu na podnikání akciové společnosti Mostecká uhelná společnost obsaženou v části II předloženého materiálu;

II. s c h v a l u j e

- privatizaci 46,29 % akcií, tj. 4 089 763 ks akcií akciové společnosti Mostecká uhelná společnost o nominální hodnotě 1 000 Kč/1 akcie metodou přímého prodeje předem určenému vlastníku

Nabyvatel: firma INVESTENERGY SA
Boulevard de Pérolles 55
1705 Fribourg
Švýcarsko

Dohodnutá kupní cena za 46,29 % akcií činí 650 000 tis. Kč.

Podmínkou uzavření kupní smlouvy bude složení celé finanční částky ve výši kupní ceny schváleným nabyvatelem na účet Fondu národního majetku České republiky;


III. u k l á d á místopředsedovi vlády a ministru financí a předsedovi prezidia Fondu národního majetku České republiky zajistit realizaci rozhodnutí podle bodu II tohoto usnesení.


Provede:

místopředseda vlády a
ministr financí Předseda vlády

Ing. Miloš Z e m a n

v z. PhDr. Vladimír Š p i d l a , v. r.

1. místopředseda vlády


Nepřihlášený uživatel

#144432 Drluhy domácností překračují deficitní rozpočty vllády anoštbáků....

2018-12-31 10:11

Zadlužení českých domácností vzrostlo za listopad o 11,6 miliardy, dluhy firem naopak klesly

....firmy navíc dluží 1 200 mld., přičem jen karusel agrofert se na tomto podílí částkou více než 80 mld. korun, tedy jeho zadlužení se počívá v procentech celkového dluhu všech firem v ČR.

Majitel je shodou podivných náhod štbák, který tu byl 4 roky ministrem financí a nyní je dokonce premiérem. 

Že to normálně myslícím lidem zní poněkud absurdně? 

 


Nepřihlášený uživatel

#144433 Že jsou Miloš Zeman s Andrejem Babišem zmrdé roku, to je naprosto jisté.....

2018-12-31 10:15

Zeman je vítěz roku, zválcoval politickou scénu. Elity jsou v krizi a lidé v bublinách

....děkovat ze Sněmovny agentovi ruských zpravodajských služeb Protopopovi a jeho Protopovně byj jeden z vrcholů zmrdovství, stejně jako "projev" Miloše Zemana kde zpochybnil všechny zpravodajské služby rodiny demokratických zemí celého světa. 

 


Nepřihlášený uživatel

#144434 Tak to bude zaručeně nějaká "špionomanie" "lepšolidí", je nutné vyslat KGB - FSBáka Zemana do ....

2018-12-31 10:22

Ruská tajná služba FSB v pondělí oznámila, že zadržela v Moskvě amerického občana, kterého podezírá ze špionáže. Oznámily to tiskové agentury. Američanovi, který byl podle FSB přistižen při činu, hrozí za výzvědnou činnost deset až dvacet let za mřížemi. "Pracovníci FSB dne 28. prosince v Moskvě zadrželi občana USA při provádění špionážní akce," informovala FSB, která je nástupkyní obávané sovětské tajné policie KGB. Další podrobnosti neuvedla. Zadržený a obviněný Američan se podle televize RT jmenuje Paul Whelan.

 

.....russákova, aby jim to "objasnil", tedy pokud to nebyl on, kdo si otevřel hubu a agenta vyzradil a nebo daleko pravděpdoobnější variatna, že si to russácká RT celé vymyslela, jak je jejím zvykem. 


Nepřihlášený uživatel

#144435 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odklad brexitu? Jak si takovou věc představují? Že se opět sejde

2018-12-31 10:40

#144423: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odklad brexitu? Jak si takovou věc představují? Že se opět sejde cel 

Jen jsem napsal, že americký způsob vlády je lepší, než ten v EU. Co ti na tom tak vadí?


Nepřihlášený uživatel

#144436 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odklad brexitu? Jak si takovou věc představují? Že se opět s

2018-12-31 10:54

#144435: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odklad brexitu? Jak si takovou věc představují? Že se opět sejde 

Kde jsi napsal, že je správa veřejného prostoru v USA lepší? Nikdy jsi nic takového nenapsal.  Psal jsi bláboly o tom, jaký má EU demokratický deficit  jak je to v GB úžasné, přičemž jsi záměrně smíchal správu veřejného prostoru 550 mil. lidí  vně hranic národních států a 50 mil. lidí  uvnitř hranic národního státu, což je obvyklý způsob demagogie. 

Federální úřady  USA se nyní po letech od zvolení rusského trotla Trumpa jeví skutečně jako velmi odolné vůči russácké hybridní válce a je to velmi dobře. 

Naše úřady v EU jsou ale neméně odolné a to jsme russácké hybridní válce daleko blíže. Dokonce i naše národní úřady se zatím jeví jeko velmi odolné vůči hybrídní russácké válce a to přesto či právě proto, že jsme nepochybně pilotním jazykem na kterém si russácí zkouší účinek všech jejich spikleneckých teorií, vyvolávání nenávisti atd. viz. valento rusko listy a nespočty jejich klonů, což v jazycích jako je polština, bulharština či rumunština min. v roce 2015-2016 kdy jsem si dělal rychlou analýzu nebylo. 

Tedy jestli chceš sdělit, že USA má odelnější systém vůči napadání z vnějšího prostředí, tak to klidně napiš a také dolož alespoň nějakou argumentací, rád si jí přečtu a prověřím, jak moc je pravdivá a jak moc tedy je správa veřejného společného prostoru v EU a Evropě a USA odlišná. 

Taková věc mne samozřejmě zajímá. Např. je jistě velmi zajímavé na USA, že mají systém placených primárních voleb, kterých se účastní desítky milionů občanů USA, musí si primárky sami zaplatit a tedy jsou ti aktivní, kteří volí v primárních volbách a učiní jistě z mnoha pohledů kvalifikovaný předvýběr, mimo jiné proto, že se o věc musí zajímat, musí si jí zaplatit a tedy asi nejsou a nevyhodí své dolary z okna a rozhodnou v den voleb, byť i to se jistě může stát. 

Manipulace, kterou tu předvedl Zeman těsně před volbami se tedy v USA jeví obtížnější í proto se také russácí zaměřili na to prosadit si kandidáta v primárkách a manipulovat s občany rozdělením dávno před volbami. (Tady je možné vidět korelaci valento-russko listů a založení Zemanovců také mnoho let před první přímoou volbou již v roce 2009) To jsou dnes naprosto jasná fakta. Dnes už USA jen řeší, jak moc byl Trump přímo napojený a čím dál více to vypadá, že jeho napojení na russáky bylo dávno před jeho ohlášenou kandidaturou. 

Přestože se v  ČR nepořádají obvykle primární volby v rámci politických stran, stanovy musí definovat systém výběru kandidátů. To je rozdíl mezi politickými stranami a anoštbáckými hnutími všeho druhu, mimo jiné. Tedy ani v tomto nebude americký systém min. v první analýze vycházet nějak dramaticky odolněji. 

Co je zásadní je počet členů politických stran. V tom jsme především ve východní Evropě opravdu zdevastováni a je to samozřejmě velký problém, neboť malá členská základna politických stran logicky vede k tomu, že je malý výběr osobností a především hnutí bez stanov se mohou stát snadno ovladatelnými úzkou skupinou lidí viz. soudruzi Falýnek s Babišem v anoštbácké zlodějské bandě. 

Na druhou stranu je ČR  50 000 komunálních politiků, což je do jisté míry také poměrně dobrá záruka demokracie. Proto se mnozí polici nijak dramaticky nebojí tandemu zločinců Zeman - Babiš, na druhou stranu tento tandem již demokatické principy značně poničil a způsob jak Babiš se Zemanem získali moc byl dokonce umožněn právě porušení základního proncipu - v případě Babiše tedy porušení pravidla negativního lustračního osvědčení, v případě Zemana i Babiše tolerancí lhaní a tím porušováním volebního zákona.  Tedy ničení demokracie v ČR nastalo a je obrovské. 

Výhoda západních demokracií a USA je tedy jak v počtu členů politických stran tak také ve znalosti Ústav a volebních systémů voliči, proběhlá denacifikace obecně po válce ve všech západní zemích (tady velmi chybí debolševizace, viz opět komunisté Zeman a Babiš, jako vrchol komunistické zločinnnosti v současnosti zde) a mohou být jistě i odolnější z hlediska desetiletí stability demokratických principů a tedy i administrativy. Tady např. Nejvyšší psrávní soud velmi přesně a detailně vyhodnotil v rozsudku vol. 39/2013 že Zeman s jeho zlodjěskou bandou Zemanovců porušoval volební zákon, ale přesto jej z voleb nevyřadil, což se po přečtení celého rozsudku jeví jako absurdita. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#144437 Re: Do Bílého domu zajistí KGBákovi cestu právě Xi ping pong, bude tam Trumpetovi vysvětlovat....

2018-12-31 11:22


Nepřihlášený uživatel

#144439 Re: Re: Do Bílého domu zajistí KGBákovi cestu právě Xi ping pong, bude tam Trumpetovi vysvětlovat...

2018-12-31 12:17


Nepřihlášený uživatel

#144440 Re: Re: Re: Do Bílého domu zajistí KGBákovi cestu právě Xi ping pong, bude tam Trumpetovi vysvětlova

2018-12-31 12:18

#144439: - Re: Re: Do Bílého domu zajistí KGBákovi cestu právě Xi ping pong, bude tam Trumpetovi vysvětlovat... 

Na jednu stranu je velmi smutné, že takové věci musíme psát o člověku, který se porušováním volebního zákona dostal do pozice prezidenta republiky. Zároveň je ale jisté, že jej jeho vlastní lhaní, jeho vlastní projevy, usvědčují ze spolupráce se zločinci v Rusku i Číně a co hůře se záměrného vyvádění české politiky z demokratického normálu porušováním základních principů demokracie. 


Nepřihlášený uživatel

#144441 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oposmluvní partička soudruha Miloše Zemana.....

2018-12-31 12:27

#98899: - Re: Re: Re: Re: Re: Oposmluvní partička soudruha Miloše Zemana..... 

Starší diskuse o menišové vládě opoziční smlouvě, kterou např. uzavřeli komouši s štbákem.  

Menšinová vláda a tolerance menšinové vlády není opoziční smlouva, která je koalici, kterou ale obě strany nenazvaly koalicí. 

Menšínové vlády vznikají skutečně běžně, ale jak jsme již řekl, také na omezenou dobu - většinou na rok či dva, aby země měl správu. Smlouva se neuzavírá, právě proto, aby bylo zřejmé, že se nejedná o koalici a nejedná se o spolupráci opozičních stran na vládnutí, jedná se čistě jen o správu země v omezeném režimu na věcech, na kterých panuje celospolečenská shoda, tedy o toleranci na omezenou dobu s nejistou mírou tolerance - ta se mění, neboť není smluvně zajištěna. Mimochodem, takových věcí které se schvalují napříč politickými stranami je velmi mnoho, většina zákonů se schvaluje napříč politických spektrem za každé situace. 

Menšinová vláda se od většínové liší i tím, že nemůže nastavovat nová pravidla a to především systémové změny, ale nenastavuje v rámci tolerance ani změny parametrické. To se o oposmluvně kupčících socanech a ODS opravdu říci nedá, neboť ti dokonce změnili volební zákon tak, že první dvě vítězné strany získávají křesla ve Sněmovně na úkor menších vítězů voleb, což přesně vedlo k patovým situací. 

Pokud by se např. Topolánkova koalice počítala podle původního přepočtu hlasů na křesla, měla jasnou většinu snad tuším až o 12 poslanců. 

Tedy oposmluvní kupčení bylo odporné svinstvo, jeho důsledky jsou jasně viditelné v makroekonomických datech a dozvuky oposmluvní kupčení jsou dodnes, viz. dnešní zadržení oposmluvně kupčících socanů a ODSáků v Ústeckém kraji. 


Nepřihlášený uživatel

#144442 Příští rok tedy bez štbáků, stbáků, KGBáků, FSBáků, GRUáků a podobné pakáže....

2018-12-31 12:40

....tedy bez Miloše Zemana velezrádce a vlastizrádce, bez štbáka Andreje Bureše Babiše milovníka ČR co se ani za dvacet let idiot nenaučil z té lásky česky. Obecně bez anoštbácké zlodějské bandy, nácků SPD i komoušů. 

Nedělám si iluze, že zmizí, ale jejich vliv by měl být marginální. Komunální volby v Praze daly velkou naději do budoucna. 

Vše dobré lidem myslícím, znalým dekokracie, hodně štěstí EU a demokratickým politků na celém Světe. 

Pevné nervy administrativě USA s russáckým trotlem Trumpem. 

Krásný příští rok všem. 


Nepřihlášený uživatel

#144443 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odklad brexitu? Jak si takovou věc představují? Že se op

2018-12-31 17:58

#144436: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odklad brexitu? Jak si takovou věc představují? Že se opět s 

  Považuji tuto diskrepanci za vážnou. S prognózou zrychlujícího se zhoršování.

  Sbohem, pendrekáři. Napříště si nepřeji, abys byl placen z mých daní.


Nepřihlášený uživatel

#144444

2018-12-31 18:14

PŘEJI SI, ABY NÁM ROK 2019 ODNESL BUREŠE A ZEMANA - NEJLÉPE NA VĚČNOST!


Nepřihlášený uživatel

#144445 Re:

2018-12-31 20:34

#144444: -  

Aby si je odnesl do pekla čert.


Nepřihlášený uživatel

#144447

2018-12-31 20:37

Bojím se toho, že deburešizace a deowarizce potrvá ještě dlouho.


Nepřihlášený uživatel

#144448 Re:

2018-12-31 20:50

#144446: -  

Zde není prostor pro vyjednávání. Mění se jen intenzita konfliktu. (Yair Golan)


Nepřihlášený uživatel

#144449 Re: Příští rok tedy bez štbáků, stbáků, KGBáků, FSBáků, GRUáků a podobné pakáže....

2018-12-31 23:52

#144442: - Příští rok tedy bez štbáků, stbáků, KGBáků, FSBáků, GRUáků a podobné pakáže.... 

Tady o demokracii nikdo nic neví. Jen někteří si o sobě myslí, že jsou na ni experti.


Nepřihlášený uživatel

#144450 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odklad brexitu? Jak si takovou věc představují? Že s

2018-12-31 23:54