MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#98876 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-12-12 18:12

#96985: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

Nikoliv, nejvyšší správní soud jasně hovoří o tom, že právě v této věci lhal. NSS nijak jeho lhaní nerelativizuje. 

Omluva nezazněla, neomluvil se za lež, vymluvil se na to, že to bylo publikovánno na internetu. Tedy, že to načerpal z "veřejnéo zdroje". 

Pořád platí, že tím, že nebyl schopen rozpoznat, že to je dokonce ubohá lež, se diskvalifikoval už tehdy z pozice politika, neboť takovou lež musí politik rozpoznat, neboť jeho kvalifikací pro výkon politické pozice je schopnost pracovat s informacemi. 

Tedy je buď Miloš Zeman absolutně neschopný (polodemntní) a věří naprosto evidentním nesmyslům, to samozřejmě popřeše, nebo je záměrný lhář, to také popřeš. Pak tedy vysvětli, co je?  Čloěk, co si naběhl na lži, které mu dodali pro něj důvěryhodní lidé? 

Nikoliv, v případě MUS nic nebránilo státu navýšit zýkladní jmění a majoritu opět získat, Co více, pokud by se již tehdy zločinci domáhali soudně, že je to "nekalé jednání" už tehdy bylo zřejmé, že se pokusili ukrást firmu díky hotovosti, které firma vlastnila. 

Celá Zemanova vláda nese odpovědnost za MUS, Zeman nese plnou odpověnost za jeho vládu, proto je premiér a ne ministr. Co je na věci nejpodstantnější, prokazatelně o této věci v době volební kampaně lhal. 

Vyjádři se ještě nějak chytře k prodeji dluhu Ruska v objemu více jak 100 mld. korun, kamsi do bývalého CCCP neznámo za kolik. To si také rád přečtu i pod tím je podepsán Miloše Zeman. 


Nepřihlášený uživatel

#98877 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-12-12 18:13

#96988: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

Je skutečně na jeho odpovědnosti, jestli bude čerpat z bulváru evidentní lži.

Co je podstatné nesmí lhát, neboť tím porušuje volební zákona, nic složitého.

Skutečně je tedy na jeho odpovědosti, jestli bude používat zdroje informací, které jasně deklarují dopředu, jak s informacemi pracují, jak je ověřují, jak pracuje redakční rada, jaký je systém schvalování publikování atd, tedy podřizují se zákonům pro publikování informací a neskrývají za to, že publikují "názory". 

Tedy pokud čerpá z bulváru (pro zjednodušení PL se sami identifikují jako politický bulvár) vystavuje se sám riziku, že bude porušovat volební zákon. Ten také Miloš Zeman několikrát porušil a NSS soud to také v rozsudcích naprosto jasně konstatuje. 

Odpovědností voliče je tedy rozpoznat, zdali kandidát lže a porušuje volební zákon a takového nevolit, to je první pojistka demokracie, aby se lhář nemohl dostat k moci ovlivnovat životy občanů - platí na všech úrovních, volební zákony pro všechny úrovně jsou v tomto totožné. 

Zjevně velká část voličů nerozpoznala, že Zeman je lhářem, pevně doufám, že jim jeho lhaní nevyhovuje, jsou tedy obelhávání, že lež je pravda. 

Tedy první pojistka demokracie znalost volebního zákona a Ústavy a rozpoznání, že je Zeman (kandidát) lhářem selhala.

Pak tedy připadá v úvahu NSS - může volby zrušit - ten konstatoval, že Miloš Zemal lhan porušoval volební zákona a bez jakékoliv metodiky (není v rozsudku uvedena), jak dospěl k závěrečnému rozhodnutí tvrdí, že jeho lhaní a porušování zákona neovlivnilo dostatečný počet voličů a tedy volby nezrušil s tím, že přenesl odpovědnost na politiky, tedy pohnání Zemana k Ústavnímu soudu parlamentem. 

Moje osobní zkušenost je taková, že voliči Zemana věří jeho lžím a veřejně je vydávají za pravdu, jen malá část voličů Zemana přiznává, že je lhář a že jej přesto volili, zároveň říkají, že nejsou schopni identifikovat proč, mluví o jakési emoci, což přesně lež má vyvolat. 

Miiloš Zeman hned jak se ujal funkce ovšem jednal tak, aby se Sněmovna rozpustila, tedy aby dokonce ani nehrozil náznak, že by se Sněmovna a Senát mohly usnést a pohnat jej před Ústavní soud a to přesto, že tento proces je velmi komplikovaný a prakticky nerealizovatelný. 

Co je dobře realizovatelné je usnesení Sněmovny, že spráce úřadu prezidenta republiky (prezident) není schopen vykonávat svou funkci - např. proto, že se obklopil lidmi nedůvěryhodnými pro stát a vláda, která je za jední Zemana odpovědná, není schopna takovou odpovědnost plnit, neboť jí to právě lidé kolem Zemana znemožňují, ale důvodů je celá řada. 


Nepřihlášený uživatel

#98878 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-12-12 18:15

#96907: pan Hnedy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

To sis jako vždy o PL účelově vybral, co o tehdejším mediu publikovala Masarykova Univerzia v roce 2008. 

V roce 2010 došlo ke změně v PL na čiště propagandistický zdroj a toto koreluje se vznikem Zemanovců a počátky masivního lhaní Miloše Zemana viz. web archive. Aktivizace 2010 je patrná na první pohled. Stejně tak došlo už v roce 2010 k masivnímu nárůstu ruské propagandy i na jiných serverech, jak lze také doložit pomoci web archivu. 

https://web.archive.org/web/*/parlamentnilisty.cz

Pokud tedy Miloše Zemana roky krmili či se krmil sám propagandou z PL a např. ze zvedavce, pak se skutečně není čemu divit, že dnes nedodružuje Ústavu, masivně lže a porušuje volební zákon a připadá mu to "normální".  Nic divného na tom opravdu není, obzvláště v situaci, kde lze Zemana usvědčit z lhaní ze steno záznamů ze Sněmovy starých 25 let a není to tedy model jednání pro nej neobvyklý, jak se mnozí snaží naznačovat. Miloš Zeman se jeví patologickým lhářem, lže kdykoliv se mu to hodí a lže i když lež "objasňuje". Důvody by možná vysvětlil právě pan Höschl a některé možná Zeman již prozradil z jeho dětství a rodinných poměrů. 


Nepřihlášený uživatel

#98879 Časová posloupnost událostí na Ukrajině.....

2016-12-12 18:18

Udělal jsem si časovou osu událostí na Ukrajině, klíčová je změna tamní ústavy Janukovičem a vytvoření tím "samovládí", nebyli to občané na Majdanu, byl to zločinec Janukovič, který utekl k okupantovi Krymu psát velezrádný zvací dopis.

Občané potom, co začal podepisovat "cosi" Janukovič s Ruskem neměli jinou možnost, než občanskou neposlušnost, nebyli informování o tom, že by se nějaká smlouva s Ruskem chystala, byli roky informování o tom, že Janukovič dojednává asociační dohodu s EU a na to také dostal mandát ve volbách, nedostal mandát k podepisování smluv s Rusáky. 

Pokud máš lepší posloupnost událostí, které potvrzovala tvé blábolení, tak neváhej napiš ho, zkopíruj, prostě dolož, ten tvůj blábol, video z youtube je spíše dokladem toho, jak manipulativně pracuje ruská propaganda, nic jiného nedokazuje. 

A hlavně ty oplzlý idiote si odpusť ty tvoje odporné vulgarity jak od Miloše Zemana. 

 Krym je stále Ukrajinská autonomní oblast, agresorem je bez nejmenších pochyb Rusko. Pravděpodobně zjistili, že nejsou schopni bez západních technologií postavit most a produktovody na Krym a tak zkusí ledacos, neboť bez vody, plynu a elektřiny z pevninské Ukrajiny se Krym vylidní do tří měsíců. 

Jedinou autoritou, která určuje, jestli je to dané území toho daného státu či není, je ten daný stát a pak OSN resp. státy sdružené v OSN - anexi Krymu neuznal žádný z demokratických zemí celého světa a jen naprostá minorita států totalitních. 

 

1994 Podpis dohody o partnerství s EU

1998 Ratifikována smlouva o partnerství s EU

2003 Evropská politika sousedství

2008 Vypršela platnost smlouvy o partnerství s EU

2009 smlouva o východním partnerství

7.2.2010 Druhé kolo prezidentských voleb

1.10.2010 Janukovič mění Ústavu a získává oprávnění sestavovat vládu na úkor parlamentu. Mění se Ústava z                      roku 2004, kdy změna začala platit až v roce 2006, jak je obvyklé u změn ústav, tedy až po skončení                    mandátu těch, kterých se změny dotýkaly. Změna 2010 ovšem platí okamžitě a Janukovič se stává                      "samovládcem"

28.10.2012 parlametní volby na Ukrajině - podezření na neregulérnost, neonacistická Svoboda záskává velký počet mandátů

24.12.2012 vzniká druhá vláda Azarova jmenovaná Janukovičem - podivná koalice z hlediska voleb - Strana                            regionů v koalice se stranou Ukrajina vpřed (Ukraine Forward) původně "socani", ve volbách 2012 ale                    vypadají, že nejsou v parlamentu, vládu podpořili komunisté. 

11.11.2013 Janukovič se "tajně" sešel s Putinem

17.11.2013 dojednávání smluv s Ruskem, zadlužení Ukrajiny v Rusku Janukovičem

20.11.2013 První zprávy, že Janukovič nepodepíše Asociační dohodu

21.11.2013 Vláda rozhodla o tom, že nedojde k podpisu Asocičaní dohody

22.11.2013 - pátek probíhají demonstrace po celé Ukrajině

28.11.2013 Dlouho plánovaná schůzka ve Vilniusu - Janukovič nepodepisuje Asociační dohodu, Gruzie a Moldavsko ano. 

30.11.2013 Tvrdý střet s demonstranty

1.12.2013 tvrdý střet s demonstrany

6.12.2013 Další schůzka Janukoviče s Putinem v Soči

11.12.2013 další tvrdý zásah proti demonstrantům. 

17.12.2013 podpis smluv v Kremlu, masivní zadlužení Ukrajiny v Rusku - už dávno probíhají protesty občanů

16.1.2014 nejkontroverznější zákon 3879 - nejtvrdší omezení svobody na Ukrajině

28.1.2014 opětovné "zrušení" - spíše "omezení" nejdrakoničtějšího zákona 3879 o omezení svobody

31.1.2014 Janukovič podepisuje zrušení drakonického zákona 3879, zákon ovšem neosvobodil plně uvězněné

21.2.2014 - Janovič přislíbil návrat k původní Ústavě z roku 2004, kterou změnil a tím získal více osobních pravomocí. 

26.2.2014 Ukrajina vydala mezinárdní zatykač na Janukoviče

27.2.2014 - na Krymu se objevují neoznačení vojáci - začíná okupace Krymu, tentýž den je vyměněno zvolené vedení Krymu za lidi dosazené okupatnem -  Ukrajina není federací - Krym je pouze autonomní oblast. Krymský okupovaný parlament hlasuje o vyhlášení referenda. Putin ujišťuje Obamu, že za tím není. 

28.2.2014 Janukovič utekl k okupantovi, prchá do Ruska i Azarov.

3.3.2014 Rusáci v RB OSN předkládají jakousi kopii zvacího dopisu Janukoviče. 

16.3.2014 výsledek referenda - odpovědi na obě otázky vedou k okupaci Krymu.

                    1) „Jste pro znovusjednocení Krymu s Ruskem s právem subjektu Ruské federace?“

                    2) „Jste pro obnovení platnosti ústavy z roku 1992 a pro status Krymu jako součásti Ukrajiny?

12.1.2015 Interpol vydal mezinárodní zatykač na Janukoviče, na seznamu hledaných je i syn Janukoviče -                            Oleksandr. Oba jsou také už od února 2014 vyšetřování švýcarskou policií. 


Nepřihlášený uživatel

#98880

2016-12-12 18:20

  Příští rok bude i díky EET rozpočet v přebytku.


Nepřihlášený uživatel

#98881 Re: Tak trochu počítejme

2016-12-12 19:05

#98880: -  

 Do EET se přihlásilo 39 000 provozoven.  Buďme z laciného kraje a řekněme, že to stálo 2 mld. a 600 mil. ročně na provoz, tedy 2,6 mld., pokud vydělíme 2,6 mld./39 000 vychází 66 666,6666666 korun, které by museli ti, kdož se přihlásili zaplatit navíc, aby se to vůbec zaplatilo. 

66 666,- je 19 % ze zisku, tedy 1 % je 3 508,- čistý zisk před zdaněním by tedy KAŽDÝ z těch, kdo se k tomu přihlásili musem mít vyšší o 350 800,-, znovu opakuji ZISK před ZDANĚNÍM......přičemž i kdyby měl někdo zisk před zadněním o 350 000,- větší - neměl by ho, prostě by peníze použil na něco pro sebe či firmu, tedy peníze by rozhodně nezdaníl 19 % :-). 

Tedy pokud by měl být příští rok opět v přebytku, musela by nezaměstnanost poklesnou podobně, jako poklesla v letošním roce a podobně jako v letošním roce by museli růst mzdy a navíc by občané museli utrácet, jako letos a i to se jeví jako zbožné přání Andreje Bureše, které s reálným předpokladem nemá vůbec nic společného.

Může být vyrovnaný rozpočet, pokud vláda nebude investovat, tedy nebude opravovat silnice, dálnice, železniční srvšek, atd. tedy podobně jako letos, ale pořád to musí být provázeno masivním utrácením obyvatel, dalším poklesem nezaměstnanosti a především dalším prudkým růstem mezd. 

 


Nepřihlášený uživatel

#98882

2016-12-12 20:05

"Sluníčkáři smrdí!"


Nepřihlášený uživatel

#98883 Re: Re: Tak trochu počítejme

2016-12-12 20:07

#98881: - Re: Tak trochu počítejme 

 Tvé "výpočty" mají malou chybku a to že jsou vycucané z prstu. :-)


Nepřihlášený uživatel

#98884 Re: Re: Re: Tak trochu počítejme

2016-12-12 20:22

#98883: - Re: Re: Tak trochu počítejme 

 Z prstu? Tak kolik ten jeho cirkus stál a kolik bude stát jeho provoz? On to Andrej Bureš nesdělil? Jak tedy počítá, že se ten jeho cirkus zaplatí? 

Co to zkoušíš? Co to zkouší Andrej Bureš? 

Cena snad nebyla 2 mdl. ale jen 1,5 mdl. a provoz nebude stát ročně 600 mil. ale jen 500 mil.? 

Tedy nedělím 2,5 mld. 39 000, ale dělím jen 2 mld 39 000,- , tedy je to 1/5 levnější a tedy není nutné, aby podnikatelé měli zisk před zdanění 350 000,- ale měli 280 000,- ale pořád to je navíc proti dnešnímu stavu :-). To není celý jejich zisk, to jen to, co by mělo být navíc, aby se vůbec ten jeho cirkus zaplatil a Andrej Bureš tedy "řídil stát jako firmu". 

Podstata je, že to neplatí ten kdo podniká, ten zisk musí vygenerovat, tedy platí to vždy zákazník, tedy ty v hospodě v ceně piva. 

Řekl bych, že EET je jeden obrovský průser a to především proto, že někdo prodá mapu cen potravin nebo jí ukradně přímo Andrej, neb to tak vypadá, že kvůli tomu si EET za naše daně postavil. 


Nepřihlášený uživatel

#98885 Re:

2016-12-12 20:29

#98882: -  

 Jestli někdo musí opravdu smrdět, tak to je Miloš Zeman, neb chlast v kombinaci s hulením produkuje opravdu nechutný smrad. 

SPD

#98886 Statistika je neúprosná!

2016-12-13 07:04

Čím víc muslimů, tím je riziko teroristického vyšší!

PRO HAVLOIDA

#98887 Re: Re:

2016-12-13 08:46

#98885: - Re: METAN V PLECHOVCE

 ja ti ukažu co znamena smrat skus hodněkrat prdět do plechovky a ten smrat nechat zavřenej v plechovce je to take dokonala zbran hlavně na muslimy metan v plechovce smrdi a zabiji


Nepřihlášený uživatel

#98888 NENI BOHA KROMĚ PENĚZ A ROTHSCHILD JE JEJICH PROROKEM

2016-12-13 09:44


LORD JACOB ROTHSCHILD FINANCOVALI JSME OBĚ SVĚTOVÉ VÁLKY DNES FINANCUJEME UPRCHLIKY DO EVROPY ABYCHOM ZBOHATLI NA DALŠI SVĚTOVÉ VÁLCE

 


Nepřihlášený uživatel

#98889 Re:

2016-12-13 13:42

#98882: -  

 "Zemanofilové spolu vzájemně peleší"


Nepřihlášený uživatel

#98890 Re: Re:

2016-12-13 13:47

#98889: - Re:  

 islamofilove spolu vzájemně peleší a take kouři ptaky arabum a černochum


Nepřihlášený uživatel

#98891 Oposmluvní partička soudruha Miloše Zemana.....

2016-12-13 14:19

Policie zadržela bývalou hejtmanku Vaňhovou. Spolu s dalšími lidmi ji stíhá kvůli eurodotacím

 


Nepřihlášený uživatel

#98892 Re: Statistika je neúprosná!

2016-12-13 14:22

#98886: SPD - Statistika je neúprosná! 

 Daleko přesnější, čím více politických sekt tedy komunistů, nácků, ale také sekt dnes tvářících se jako islámské, je riziko terorismu vysoké. 

Tedy problém není s islámem, problém je stále stejný, s extrémismem a je lhostejno, na co či jaké lidi se aktuálně extrémismu napojeju, jestli na Miloše Zemana, Kmoníčka, Konvičku, Putina nebo Trumpa, je to pořád ten samý problém, jen jeho rozměry jsou různé. 


Nepřihlášený uživatel

#98893 Re: Oposmluvní partička soudruha Miloše Zemana.....

2016-12-13 14:27

#98891: - Oposmluvní partička soudruha Miloše Zemana..... 

 Ty budeš zřejmě opočlověk. Nejsi příbuzný Obamy?


Nepřihlášený uživatel

#98894 Re: Re: Oposmluvní partička soudruha Miloše Zemana.....

2016-12-13 14:33

#98893: - Re: Oposmluvní partička soudruha Miloše Zemana..... 

 Socany s ODS dal dohromady přece soudruh Miloš Zeman a pilně toto spojení až do odchodu Topolánka udržoval při životě, přesněji až do odchodu Klause z Hradu. 

Ty to snad vidíš jinak? 


Nepřihlášený uživatel

#98895

2016-12-13 14:33

Hollan by byl možná dobrým sluníčkovým aktivistou, schopným žít z dotačních peněz, jako politik a náměstek ale selhal na plné čáře a měl by odejít.

 


Nepřihlášený uživatel

#98896 Re: Re: Re: Oposmluvní partička soudruha Miloše Zemana.....

2016-12-13 14:42

#98894: - Re: Re: Oposmluvní partička soudruha Miloše Zemana..... 

 "Opoziční smlouva je naprosto běžný nástroj v jakékoli západoevropské demokratické zemi, pokud v této zemi existuje menšinová vláda, protože menšinová vláda by samozřejmě bez opoziční smlouvy nepřežila ani den. Fakt číslo jedna, který lze snadno ověřit a Vy to také víte.“ A dále: „První opoziční smlouva byla uzavřena v roce 1996 pod patronací Václava Havla a v roce 1998 se pouze vyměnily na základě výsledků jednající strany.“

 


Nepřihlášený uživatel

#98897 Re: Re: Re: Re: Oposmluvní partička soudruha Miloše Zemana.....

2016-12-13 14:50

#98896: - Re: Re: Re: Oposmluvní partička soudruha Miloše Zemana..... 

 Nikoliv, opoziční je popření článku ústavy, který praví, že politický systém je založen na soutěži politických stran. 

Lze uzavřít velkou koalici, tedy dohodu po volbách, kdy se hlavní političtí oponenti domluví na konkrétním programu většinou jen na omezený čas a společně tento program realizují. 

To co udělal Zeman s Klausem nebyla ovšem velká koalice, ale skutečně oposmluvní kupčení, tedy parcelace státu a politického prostředí k tomu, aby se jim dobře kradlo, což je velmi dobře viditelné z makroekonomických dat. 

Pokud znáš jedinou zemi, kde by byla uzavřena opoziční smlouvu, dej mi sem odkaz, kdy se tak mělo dít, ideálně se zněním smlouvy. 

Václav Havel žádnou opoziční smlouvy neuzavíral a nebyl jí ani patronem. Stav kritizoval. 

Pokud totiž by tehdy socané a ODS uzavřeli žádnou koaliční smlouvu s kterou by přistoupili před Sněmovnu, přiznali by před voliči spolupráci a v dalších volbách by obě strany tratily voliče. Zeman s Klausem a takové věci chtěli vyhnout a tak se tvářili, že jsou stále v opozici. 

Výsledek bylo masivní rozkrádání země a vytvoření paralelních struktur v politice. 


Nepřihlášený uživatel

#98898 Re: Re:

2016-12-13 14:54

#98889: - Re:  

 Budete mít opět letos úchylný pochod buzíků, pedofilů a dalších úchylů, pražská kavárno? Kdo půjde v čele, když Schapiro pomaže domů a Trump takovým úchylárnám nakloněný určitě nebude? :-)


Nepřihlášený uživatel

#98899 Re: Re: Re: Re: Re: Oposmluvní partička soudruha Miloše Zemana.....

2016-12-13 14:56

#98897: - Re: Re: Re: Re: Oposmluvní partička soudruha Miloše Zemana..... 

 

Výskyt menšinových vlád

I přes zdánlivou nestabilitu a v podstatě určitý rozpor s tím, jak byly ústavy demokratických politických systémů konstruovány, je tento jev poměrně častý. Mezi lety 1945–1987 se v evropských demokraciích vyskytoval skoro ve třetině případů.[3] Menšinové vlády jsou typické například pro Dánsko a Švédsko, kde jsou menšinové vlády dokonce častější, než většinové. Menšinové vlády pak jsou poměrně časté v italském politickém systému a ve Finsku.[4] V historii České republiky lze nalézt několik případů menšinových vlád. Asi nejznámějším případem je vláda Miloše Zemana z roku 1998, ustanovena tzv. Opoziční smlouvou, dále pak druhá vláda Václava Klause, kde se poslanci ČSSD při hlasování o důvěře nedostavili do parlamentu, díky čemuž byla vládě vyslovena důvěra. V Švédském a Dánském politickém systému jsou menšinové vlády podporovány institucionálně skrze negativní parlamentarismus.[5] Ve Španělském prostředí se opírají o tichou podporu regionálně vymezených stran v jednotlivých regionech, které se odmítají podílet na celostátním vládnutí.[6]


Nepřihlášený uživatel

#98900

2016-12-13 14:57

ČT24: Příští rok chce MF hospodařít s přebytkovým rozpočtem!

 

Tak se konečně po letech hrůzovlád ODS s TOP09, jejich solárních a církevnívních zlodějnách, ekonomická situace zlepšuje. I když nás okradli a zatížili na desítky let dopředu.