MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#98976 Re: Re:

2016-12-15 06:24

#98970: - Re: 

 Pokud existuje na světě člověk, o kterém lze bezpečně řící, že nenávidí Miloše Zemana, tak je to Miloš Zeman. Důkazem je každý jeho veřejný projev, kde je vždy patrná pokračující jeho sebedevastace a to především lhaním si o sobě samém. 


Nepřihlášený uživatel

#98977 Re: Re:

2016-12-15 06:26

#98967: - Re:  

 Voliči ODS odešli k Babišovi, pokud by je ODS dokázala přitáhnout zpět, pak by skutečně mohla bez problémů volby vyhrát. 


Nepřihlášený uživatel

#98978 Trum je Miloš Zeman velkého světa?

2016-12-15 07:01

Trumpův poradce Flynn má škraloup. Vyšetřovali ho za předávání tajných informací cizincům

Lidi, které Zeman přivedl na Hrad dokonce ani nemají šanci získat bezpečnostní prověrku státu a vypadá to, že pro Trumpa, stejně jako pro Zemana nikdo skutečně slušný, mravný, kulturní a vzdělaný pracovat nechce a nebude. 

Tady se jedná o pár lidí a nadělali obrovskou paseku, ničí demokracii, nejspíše donáší Rusku a Číně. V Americe je to obrovský problém, jedná se o tisíce lidí, které může Trump jmenovat. Je velmi pravděpodobné, že narazí velmi v Kongresu. 


Nepřihlášený uživatel

#98979 Robejšek se už ani netají svými vazbami na Rusko?

2016-12-15 09:26

Žádní Realisté, Robejškovo uskupení se oficiálně jmenuje Strana regionů.


Nepřihlášený uživatel

#98980 Re:

2016-12-15 10:45

Včera ČT 24 o Sýrii pravdoláskový proteroristický rusofobní soudruh Gabal. Opět pozvána jen jen jedna strana barikády. Samozřejmě dle hosta je v Sýrii vše špatně, nenašla se ani jediná věc ve spojitosti se současnou Syrskou vládou která se povedla. ČT 24 pozve hosta s jasně dopředu danou rétorikou a jeho názor je pak široce užíván i ve zpravodajství. Te je jako soud ve kterém se obžalovaný nemůže bránit. Obžaloba jen sype další a další argumenty, divák v roli soudce má názor jen jedné strany a musí se rozhodnout. I ten největší grázl má u soudu právo na svou obhajobu, má šanci předložit svou verzi a své argumenty. Na ČT nic takového není, žádné vyvážené zpravodajství, jen jediný a správný proud.


Nepřihlášený uživatel

#98981

2016-12-15 11:24

 V Aleppu je vše špatně proto že se tam angažuje Rusko, jak jinak. Nějak mi chybí zprávy z Mosulu. Například mi velmi chybí zprávy o chirurgicky přesném bombardování USA. Asi se tam moc nedaří, že? Zprávu o tom že letadla USA minulý týden "omylem" pobila cca 100 iráckých vojáků v mainstreamu nenajdeme.


Nepřihlášený uživatel

#98982 Re:

2016-12-15 12:00

#98980: -  

 Názor je názor, byl evidentně i dle tvého příspěvku jasně oddělen od zpravodajství. 

Nikdo tě nenutí jej přijímat. 

Máš lepší, důvěryhodnější zprávy? Neváhej, prezentuj je, dolož jak byly pořízeny, jak byly ověřeny, kdo ověřování zpráv zpracovával a kdo rozhodl u publikování. Nic složitého. Důvěryhodná media jsou jen ta, která dopředu sdělují, jak informace budou získávat, jak budou ověřovat jejich pravdivost a jaký bude proces zveřejňování zpráv. 


Nepřihlášený uživatel

#98983 Re:

2016-12-15 12:03

#98981: -  

 Totéž. Kdo to publikoval, jak zprávu získal, jak jí ověřil a jaké další zdroje zprávu získaly a kým bylo rozhodnuto o publikování. 

Pokud za výše uvedeným nejsou skuteční existující lidé, měl bych na takovou "zprávu" nahlížet jako na názor z GRU či FSB, tedy prostě jen dezinformační blábol, kterých Zeman za den vyprodukuje kila.  


Nepřihlášený uživatel

#98984 Ruská propaganda zpochybňování demokracie je bohužel vedene profesionálně....

2016-12-15 12:08

Slováci přestávají věřit demokracii. Čtvrtina vidí řešení v diktatuře

....nejen ve všech hlavních evropských jazycích, ale také v češtině. Počet dezinformačních rusých serverů v češtině je neuvěřitelný na to, jak malou zemí jsme. 

Ruská propaganda využívá toho, jak si posluchače dlouhodobě připravovala v komunistickém školství, které o demokracii, vývoji filozofie, monoteistických náboženství či obecně o historii před rokem 1948 neřekli vlastně vůbec nic resp. to co bylo řečeno, bylo záměrně komunisticky zmatečné právě proto, aby byl vytvořen záměrný zmatek, který vede ke ztrátě časové posloupnosti událostí a tím ke ztrátě toho, kde se komunistický žák v časové ose nachází. Výsledek je u mnohých naprostá ztráta schopnosti se vzdělávat a kriticky myslet. 

Toto postižený má dokonce vědecký termín, nazývá se - kulturní deprivace. 

 


Nepřihlášený uživatel

#98985 Re: Robejšek se už ani netají svými vazbami na Rusko?

2016-12-15 12:33

#98979: - Robejšek se už ani netají svými vazbami na Rusko?  

 „Registrace byla připravena pod tímto názvem proto, abychom do poslední chvíle udrželi název Realisté v tajnosti. Součástí první žádosti ale byla rovnou žádost o přejmenování,“ vysvětlila serveru Lidovky.cz mluvčí uskupení Jana Malíková. „Realisté je název, který prezentujeme a budeme ho dále používat,“ dodala.

 


Nepřihlášený uživatel

#98986 Re: Re: Re:

2016-12-15 12:39

#98941: - Re: Re:  

 

Steiner: Kauza ROP Severozápad poběží ještě několik let

Leo Steiner upozorňoval na nekalé praktiky v ROP Severozápad již před čtyřmi lety, kdy podal dvě trestní oznámení. Do celého systému viděl z pozice vysokého úředníka této instituce, ze které odešel. Podle něj systém přidělování evropských dotací v Ústeckém a Karlovarském kraji ovládla korupce. Za svou činnost dostal jako bojovník proti korupci například Cenu za odvahu nebo Cenu za občanskou statečnost.


Nepřihlášený uživatel

#98987 Re: Re: Robejšek se už ani netají svými vazbami na Rusko?

2016-12-15 12:44

#98985: - Re: Robejšek se už ani netají svými vazbami na Rusko?  

 Já jim ten jejich nesmysl, že jsou "realisté" neberu, leč myslím si, že jsou spíše KGBáci než realisté, tedy jsou spíše tvůrci pseudoreality. 

Tohle bych řekl jasně dokazuje, co je Robejšek zač. Byl velmi nešťastný, že nemohl standardně lhát o Německu, což z něj prakticky udělalo člověka bez argumentů, proto se obávám, že Robejšek si jen věci vymýšlí, tedy je to standardní propagandista a proto se také domnívám, že je přímo napojený na Rusy a velmi se obávám, že si jej Rusové prostě postavili - aktivovali.  


Nepřihlášený uživatel

#98988 Trump strčí do hospod mikrofony a tlampače .....

2016-12-15 13:19

Trumpa nezvolili rasisté, ale „zapomenutí“ dříči. Budete slyšet, slíbil

.....vystrčí na ulici? Co se dozví? 

-mám nízký plat

-děti se neučí

-je to děsná dřina

-Miloš (Trump) to je panečku třída, ten JIM to zase nandal. (Z rohu se kdosi nesměle zeptá - komu?)

-v tom parlamentu fakt dělají úplný ho......

-co ta vláda dělá?

-je to tu samej imigrant, nemakačenko, ........

-to je život být politikem, nic nedělat, to bych taky chtěl

-bylo by potřeba je vypráskat

-Putin ten to rovná, tak se na to musí

-tak co je s tím pivem?

-sparta sparta buzerantů parta

-"ty" číňani ti to v tý slávii rozjeli panečku

.........

-to je almužna, ten můj plat

-ten parchant zase včera dostal kuli z angličtiny, po kom je takovej debil

-dnes jsem sedřenej, že si dám jen tři a jdu domů

-ale Miloš (Trump) ten jim to zase nandal ještě, že ho máme....

.

.

.

- ty vole a viděl si tu Trumpovou, ta má teda ...........

- tak kde si s tím pivem? Trumpa  (Babiše) na tebe....

...........

a tak pořád dokola, den co den, týden co týden, měsíc ..... rok......

........

Okolo projíždí Trump (Miloš) s ještě větším tlampačem, slyšet jste svkěleeeeee.......eee

-jj Miloš (Trump) to je třída, udělá si na nás čas

-zelenou pro celý stůl, na zdraví Miloše na zdraví Donalda.....

.......


Nepřihlášený uživatel

#98989 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-12-15 13:21

#96988: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

Je skutečně na jeho odpovědnosti, jestli bude čerpat z bulváru evidentní lži.

Co je podstatné nesmí lhát, neboť tím porušuje volební zákona, nic složitého.

Skutečně je tedy na jeho odpovědosti, jestli bude používat zdroje informací, které jasně deklarují dopředu, jak s informacemi pracují, jak je ověřují, jak pracuje redakční rada, jaký je systém schvalování publikování atd, tedy podřizují se zákonům pro publikování informací a neskrývají za to, že publikují "názory". 

Tedy pokud čerpá z bulváru (pro zjednodušení PL se sami identifikují jako politický bulvár) vystavuje se sám riziku, že bude porušovat volební zákon. Ten také Miloš Zeman několikrát porušil a NSS soud to také v rozsudcích naprosto jasně konstatuje. 

Odpovědností voliče je tedy rozpoznat, zdali kandidát lže a porušuje volební zákon a takového nevolit, to je první pojistka demokracie, aby se lhář nemohl dostat k moci ovlivnovat životy občanů - platí na všech úrovních, volební zákony pro všechny úrovně jsou v tomto totožné. 

Zjevně velká část voličů nerozpoznala, že Zeman je lhářem, pevně doufám, že jim jeho lhaní nevyhovuje, jsou tedy obelhávání, že lež je pravda. 

Tedy první pojistka demokracie znalost volebního zákona a Ústavy a rozpoznání, že je Zeman (kandidát) lhářem selhala.

Pak tedy připadá v úvahu NSS - může volby zrušit - ten konstatoval, že Miloš Zemal lhan porušoval volební zákona a bez jakékoliv metodiky (není v rozsudku uvedena), jak dospěl k závěrečnému rozhodnutí tvrdí, že jeho lhaní a porušování zákona neovlivnilo dostatečný počet voličů a tedy volby nezrušil s tím, že přenesl odpovědnost na politiky, tedy pohnání Zemana k Ústavnímu soudu parlamentem. 

Moje osobní zkušenost je taková, že voliči Zemana věří jeho lžím a veřejně je vydávají za pravdu, jen malá část voličů Zemana přiznává, že je lhář a že jej přesto volili, zároveň říkají, že nejsou schopni identifikovat proč, mluví o jakési emoci, což přesně lež má vyvolat. 

Miiloš Zeman hned jak se ujal funkce ovšem jednal tak, aby se Sněmovna rozpustila, tedy aby dokonce ani nehrozil náznak, že by se Sněmovna a Senát mohly usnést a pohnat jej před Ústavní soud a to přesto, že tento proces je velmi komplikovaný a prakticky nerealizovatelný. 

Co je dobře realizovatelné je usnesení Sněmovny, že spráce úřadu prezidenta republiky (prezident) není schopen vykonávat svou funkci - např. proto, že se obklopil lidmi nedůvěryhodnými pro stát a vláda, která je za jední Zemana odpovědná, není schopna takovou odpovědnost plnit, neboť jí to právě lidé kolem Zemana znemožňují, ale důvodů je celá řada. 


Nepřihlášený uživatel

#98990

2016-12-15 13:54

Pražská kavárna momentálně pláče nad poraženou Al-kajdou v Alepu. 

 

Nejlepší řešení je ty "umírněné opozičníky" naložit na loď a exportovat do USA. Tam se shledají se svými podporovateli a všichni budou spokojeni.

 

Nepřihlášený uživatel

#98991

2016-12-15 13:59

Americký komentátor Dereck Hunter ve svém komentáři zesměšňuje Hillary Clintonovou za to, že ze své porážky obviňovala ruské hackery. Jak Hunter konstatuje, jejich účast při zveřejňování soukromých emailů Clintonové nebyla prokázána. A i kdyby prý ano, není to důležité. Hlavní je, jestli ty informace byly pravdivé.

„Také jste slyšeli ty zprávy? Jsme prý blízko toho stát se provincií Putinova Ruska. Zachránit nás údajně mohou jen volitelé,“ píše Hunter s odkazem na 19. prosince, kdy budou hlasovat volitelé o příštím americkém prezidentu. Americký volební systém zahrnuje přímou volbu prezidenta a následně také volbu tzv. volitelů. Tedy konkrétních osob, které zastupují daný stát. Jejich volby by měla respektovat přání voličů, ale na republikánské volitele je vyvíjen tlak, aby nevolili Trumpa.

Hunter považuje nářky demokratů nad tím, že prezidentské volby v USA ovlivnilo Rusko, za hloupé konspirační teorie. „Jediným cílem demokratů je zdiskreditovat nově zvoleného prezidenta Donalda Trumpa. Jejich obvinění prakticky nelze sice potvrdit, ale ani vyvrátit. Ale mezi lidmi stín podezření zůstane a právě to demokraté potřebují. Oni tvrdí, že ruská vláda negativně ovlivnila americké volby. Nikoli krádeží hlasů, ale tím, že ukázala světu, jak se demokraté spikli proti Sandersovi a jak se vyjádření Clintonové v soukromí lišilo od jejích vystoupení na veřejnosti,“

Celý text v angličtině je ZDE.

„Nejsem zastáncem hackingu. Osobní informace by měly zůstat soukromé. Jakmile už je to ale všechno venku, nemělo by se to dále utajovat. Když už utajované dokumenty serverWikiLeaks publikoval, je nezodpovědné o tom dále neinformovat. Nic navíc nedokazuje, že za vším stojí Rusové. A i kdyby, tak by to bylo irelevantní. Klíčové je, jestli jsou uniklé informace pravdivé. A tak tomu bylo. Lidé konečně mohli vidět, jací jsou demokraté ve skutečnosti,“

Podle Huntera navíc demokraté neprohráli proto, že se lidé dozvěděli, že v soukromí si dělají srandu z homosexuálů či proto, že Clintonová dostala předem otázky do diskuzního fóra. „Prohráli proto, že Hillary Clintonová byla mizernou volbou. Žádný vnější subjekt ji přece nenutil, aby na ministerstvu zahraničí komunikovala přes svoji soukromou emailovou schránku. Nemůžete vyloupit banku a pak si stěžovat, že jste nevěděli o bezpečnostních kamerách, jejichž záběry pomohly k vašemu dopadení,“

Obviňování Clintonové a jejího týmu Ruska ze své porážky je podle Huntera komické. „Je mi líto, ale Hillary byla děsuplným kandidátem a neméně děsivá byla i její kampaň. Jediným jejím argumentem bylo, že není Donald Trump. Hackeři nemohli za to, že Clintonová neuměla zacházet s utajenými materiály. Stejně tak nestojí za tím, od koho všeho a za jakých podmínek přijímala Nadace Clintonových miliony dolarů,“


Nepřihlášený uživatel

#98992 Re:

2016-12-15 14:50

#98990: -  

 A ty se jmenuješ pro změnu Al Kejda?


Nepřihlášený uživatel

#98993 Re:

2016-12-15 15:56

#98990: -  

 Jediné co je o terorismu v arabském světě naprosto jisté je, že Rusko masivně školilo lidi z arabského světa v terorismu a to i na území ČSSR pod krytím vysokoškolského studia. 

Stejně tak je jisté, že seznamy těchto lidí Rusko nikdy nezveřejnilo a je velmi pravděpodobné, že se jednalo o tisíce lidí. Někteří se vyskytují přímo vedle Asada. 

Toto je naprosto jisté proto, že komunistická totalita ve východních evropských zemích padla a země otevřely archivy. 

 


Nepřihlášený uživatel

#98994 Re:

2016-12-15 15:59

#98991: -  

 To, že jsou i v Americe hloupí lidé není nic překvapivého. Trumpovi naházeli hlasy proto, že si profilech facebooku nechali namnožit ruskou propagandu vlastní hloupostí zvedáním palce pro lži. 

Není na tom nic zas tak složitého.  

Toto ale musí nyní řešit administrativa USA, neboť žádný stát nemůže připustit, aby byla jeho populace ohlupována, tedy pokud se jedná o stát s demokratickou Ústavou. 

Stejně tak to budou řešit americké univerzity, neboť je to velmi závažné téma pro celý stát i populaci v něm žijící. 

Mimochodem, co jsi to do odkazu vložil za podivnou věc? To chceš snad zavirovat ty, kdož přispívají do této diskuse? 

Jisté je také to, že z fragmentu komunikace navíc velmi pravděpodobně "vhodně doplněný" se nedá zjistit pravda, ale dá se na tom postavit velmi dobře odporná propaganda, tedy lži. Pokud toto Trump skutečně ve své kampani využil, bude to mít s Amerikou velmi těžké, nejen proto, že jeho mandát je o 2,7 mil. menší než Clintonové, což je dosti velký problém pro pozici prezident. 

Multikulturní obohacení

#98995

2016-12-15 16:58

Německo čelí kvůli migrační politice Angely Merkelové doslova katastrofě. Vyplývá to z nově zveřejněné zprávy Spolkového kriminálního úřadu (BKA). Během prvních šesti měsíců roku 2016 přistěhovalci spáchali podle dokumentu 142,500 trestných činů. 

Deník Bild před několika měsíci uvedl, že v roce 2015 spáchali migranti 208,344 trestných činů. Toto číslo představuje nárůst o 80 % v porovnání s rokem předchozím. Denně se tak v průměru nově příchozí dopustili 570 trestných činů. Soeren Kern z organizace Gatestone Institute však uvádí, že skutečný počet trestných činů je mnohem vyšší, protože tyto statistiky pocházející od Spolkového kriminálního úřadu (BKA) zahrnují jen vyřešené případy.

Jak píše server Express, letos zatím došlo k 142,500 trestným činům způsobeným migranty. V přepočtu to je 780 případů denně. Oproti roku 2015 tak došlo k dalšímu nárůstu o dalších 40 %. Opět jde jen o ty zločiny, kde byl podezřelý dopaden. K nárůstu došlo snad ve všech oblastech od násilné trestné činnosti, včetně znásilnění a sexuálního a fyzického napadení, přes útoky nožem, vniknutí do domů, loupeže, vloupání, až po obchodování s drogami.

Analýza Gatestone Institute uvádí, že německé úřady většinu trestných činů bagatelizují, zřejmě kvůli tomu, aby zabránily nárůstu protiuprchlických nálad. „Materiály BKA například uvádí, že většinu trestných činů tvoří přestupky, jako je jízda na černo v hromadné dopravě. Podle úřadů se tak jedná o izolované incidenty, které nejsou součástí celonárodního problému," uvádí analýza. S těmito závěry ale její autor Soeren Kern nesouhlasí a poukazuje, že se bezpečnostní situace v zemi brzy může vymknout kontrole.

Policista Freddi Lohse z německé jednotky v Hamburku tvrdí, že mnoho pachatelů z řad migrantů považuje německý soudní systém za shovívavý, což je povzbuzuje v delikventním chování, uvádí se ve zprávě. „Jsou zvyklí na tvrdší následky v jejich domovských zemích. Nás vůbec nerespektují," varuje Lohse.

Jeho kolegyně z řad policie uvádí, že strážníci jsou terčem útoku migrantů, kteří považují tamní soudy za „vtip". V nové knize policistka Tania Kambouriová například píše: „Po celé týdny, měsíce a roky jsem si všímala, že muslimové, většinou mladí muži, nemají ani minimální úroveň respektu k policii. Když jsme hlídkovali v ulicích, byli jsme mladými muslimy slovně napadáni."

Zpráva BKA dále uvádí: „Rostoucí pocit bezpráví dokládá také průzkum společnost YouGov z 24. října, který zjistil, že 68 procent Němců věří, že bezpečnost v zemi se během několika posledních letech zhoršila. Téměř 70 procent respondentů uvedlo, že se bojí o svůj život a majetek při pohybu na německých nádražích a podchodech, zatímco 63 procent necítí bezpečně při velkých veřejných akcích."

 

 

Ať žijí páni prezidenti Putin a Trump!

#98996

2016-12-15 17:05

Ruský prezident Vladimir Putin počtvrté obhájil první příčku v žebříčku nejmocnějších lidí světa, který sestavuje magazín Forbes. Do první trojky se opět dostala německá kancléřka Angela Merkelová, kterou na třetí místo odsunul nastupující americký prezident Donald Trump.


Nepřihlášený uživatel

#98997 Re:

2016-12-15 17:14

#98995: Multikulturní obohacení -  

Bude to nejspíš nějaká hovadina, když o tom píší jen propagandistické servery a bulvár. 

Nezanášej sí mozek takovými debilitami, zkažené jídlo taky nejíš a přičemž je těžko rozhodnout, jestli zanášení si mozku zkaženými informacemi není ve svém důsledku daleko horší, než sníst zkažené jídlo. 

http://zvolsi.info

 


Nepřihlášený uživatel

#98998 Re:

2016-12-15 17:16

#98996: Ať žijí páni prezidenti Putin a Trump! -  

 Ve forbesu je Vláďa Iljič Putin bezpochyby opravdu dobrej, komunisti hospodské karetní hry ovládají dokonale, když v nich tráví většinu svého života. 


Nepřihlášený uživatel

#98999 Taky se předvede jako "první dcerunka" Kačenka Zemanová v "dokumentárním filmu"?

2016-12-15 17:27

Ivanka Trumpová bude "první dcera" Spojených států. Bude po otcově boku částečně suplovat i první dámu

Řekl bych, že se to v klidu může stát. Prvním dcerunkám bez pevných morálních zásad to lehce po vlivem "první moci" může stát. 


Nepřihlášený uživatel

#99000 Re:

2016-12-15 17:35

#98990: -  

Snahou svrhnout Asada u nás někteří lidé fakticky obhajují teroristy z Al-Káidy a podobných skupin. S takovými lidmi fakt netřeba diskutovat. Na svůj názor, ať už svobodný, nebo za peníze, mají samozřejmě právo, ale tím to pro mě taky končí. Pokud z jejich názorů budeme dělat „zprávu“, kterou je třeba komentovat, dostaneme se do jejich „hry“ a sami se staneme obhájci teroristů, přinejmenším tím, že celou tu nechutnou diskusi akceptujeme. Ne, nechte si Jandu i Gabala, třeba „na pak“ nebo třebas i na něco jiného. Jejich názory mi nestojí za zlámanou grešli.