MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Rapefugees not welcome!
Nepřihlášený uživatel

#99051

2016-12-17 12:23

Bude potřeba vzpoura proti tomu totalitnímu bolševickému monstru. Tedy proti EU, pražské kavárně, havloidům a sluníčkářům.

Multikulturní obohacení

#99052 Tiší, skromní, vděční...

2016-12-17 12:50

Podle britského Expressu se před několika dny odehrál v Itálii další z řady incidentů, v němž figurují migranti. Tři Afričani podle dostupných informací skončili ve vězení poté, co vyhrožovali zabitím několika dobrovolníkům. Důvod? Chtěli víc peněz.

Muži, dva z Gambie a jeden z Nigérie, měli vyhrožovat právě výše uvedeným dobrovolníkům, navzdory tomu, že, jak popisuje Express, dostávali oblečení, jídlo a denní apanáž 3.30 libry (v přepočtu 110 korun). Jak uvedla místní média, muži měli křičet: „Pokud nám nedáte víc peněz a lepší jídlo, tak vás pozabíjíme.“ Poté, co jim s největší pravděpodobností nebylo vyhověno, měli migranti unést dva pracovníky centra z jihoitalského města Potenza a vyhrožovat jim podříznutím krků.

Následně byli mladíci zajištěni policií, vzati do vazby, ale bez dalšího vyšetřování byli po třech dnech propuštění na svobodu. A tudíž se vrátili zpět.

Podle italského listu Il Giornale je toto chování celkem běžné. Mnoho migrantů se domáhá více peněz a jídla, „které by mělo respektovat jejich tradice“. „Ale nikdo nehovoří o žádné práci. A lidi si ještě troufají tomu říkat integrace,“ cituje tamní deník.

Britské médium připomíná skutečnost, že Itálie se stala jakousi nárazovou zónou migrace, když právě v tomto státě skončily desítky tisíc lidí, doslova uvězněných v centrech bez jakkoli jasné budoucnosti. 


Nepřihlášený uživatel

#99053

2016-12-17 12:56

V osvobozených částech východního Aleppa byly nalezeny sklady s potravinami, dodanými teroristům ze zahraničí. Oznámil to náčelník Hlavní operační správy Generálního štábu Ozbrojených sil Ruska Sergej Rudskoj. "V oblastech východního Aleppa, které byly osvobozeny syrskými vojáky, bylo nalezeno několik skladů s potravinami, dodanými ze zahraničí. Tyto potraviny sloužily pouze teroristům a členům jejich rodin, obyvatelstvo Aleppa v té době hladovělo", "Zdá se, že západní země a humanitární organizace nespěchají s odesíláním pomoci Aleppu, protože tam již nejsou jejich hlavní příjemci – teroristé, o civilisty zájem nemají", domnívá se Rudskoj.

MAGOR
Nepřihlášený uživatel

#99054 JEŠTĚ TYDEN A BUDOU MUSLIMSKE VANOCE

2016-12-17 13:14


MUSLIMSKE VANOCE V ZAPADNI EVROPĚ SE BLIŽI

 JEŠTĚ TYDEN A BUDE POD STROMEČKEM ALLAHU AGBAR BOOM A ZA DVA TYDNY BUDE ZNOVA MUSLIMSKY SILVESTR BUDE ZNOVA KOLIN NAD RYNEM OD MULTIKULTI OBOHACOVAČU

Brave new world

#99055 rudohnědá chátra !!!

2016-12-17 13:23

Ubohé stádo primitivních buranů dupe a řve -  ba přímo tetelí se radostí a hýká pod obrazy svých idolů Zemanů,Klausů,Babišů,Putinů,Erdoganů,Si-Ťing-Pchingů,Trumpů a slastně se nemůže již dočkati návratu starých pořádků,však velmi záhy příjde kruté vystřízlivění vy ubohá hovada boží, nikdo vás zadarmo nenakrmí a nepřinese vám kýžený blahobyt a pořádek,jste hloupí a nevědomí.Svět se dávno změnil a není v žádné moci ho vrátit zpět, samo si za to lidstvo může svojí nenažraností,arogancí,zpupností,touhou po moci a nekonečném konzumu - vytvořili jste globální svět s globální ekonomikou a žádní takovýhle výše jmenovaní šašci co stádo pokládá za velké vůdce vám nevrátí vaše jistoty a důstojnost, to již jste dávno zahodily ve prospěch mamonu.Žádné národy jen tupé chrochtající stádo nad novými ipody a iphony - to je váš svět.

 

A váš olezlý idol páté cenové knajpy nejvrchní Ovar Poblitá Držka ?? Ať ho vemou všichni čerti a odtáhnou ho smrdět do pekla. Škoda, že to s ním na té dálnici D8 nesjelo dolů ze skal, byl by pokoj od toho hnusnýho dědka.

Bořivoj

#99056 čecháčkovští pseudovlastenci a včele s alkoprotektorem rudou hubou !!!

2016-12-17 13:27

Prolhané, lenivé, ožralecké, expanzivní, cynické azbucké byzantské Rusko zůstalo mentálně na úrovni mongolského a hunského Tatarstánu (včetně temného a vůči carovi tradičně podlézavého pravoslaví, velmi podobného islámu), nedotčeno západní civilizací, úmyslně odděleno azbukou a širokorozchodnou železnicí. Zakrslý Putin sedí holou řití na hromadě rezavých raket, ponorek a tanků, pro které nemá odbyt ani jako šrot a proto usilovně hledá nového partnera Adolfa, se kterým by si opět rozdělil Evropu a soutěžil s ním v počtu gulagů, pogromů a vypálených parlamentů. K tomu účelu používá různé azbucké "trojské koně" (Srbsko, Řecko). Také protievropský islám. Brzo bude muset platit nahromaděným zlatem za obyčejné žrádlo. Zato má miliony zadubených, hladových a zamindrákovaných mužiků, ověšených uloupenými hodinkami a oplechovaných bezcennými dobyvatelskými metály udělenými těm přeživším, kteří raději riskovali střelbu soudruhů převážně do vlastních řad, než by šli na jistou smrt do gulagu. "Psí hlas do nebe nevolá" (ruské přísloví). Jejich stavy by potřeboval snížit aby je nemusel živit. Proto jim slibuje válečnou kořist. Brzy však předá Sibiř Číně na splátku svého dluhu (podobně jako kdysi Američanům Aljašku), případně jako výsledek pročínského referenda Sibiřanů. Z Ruska zůstane feudální chlastoslovanský skanzen s dřevěnými matrjoškami, zlatem okovanými blechami vystavenými v Kremlu, a potměšilými zablešenými cirkusovými medvědy na motorkách, obohacený olezlými a odulými putinovskými agentskými čecháčky, kterým Putin rád poskytne asylovou kvótu.
Český loupeživý bachratý komunizmus vznikl a trvá jako vazalství vůči feudální Moskvě, bez ohledu na to, jaký satrapa ji zrovna ovládá a jako vlajkou zrovna mává. Ubozí, kolaborantští a neschopní Švejkovští modroknížkoví Čecháčkové se potřebují schovat za sukně někoho silnějšího a přitom kulturně zaostalejšího - aby vůči němu neměli mindráky (jako vůči Západu).
Začal s tím úlisný agent a rozvraceč EU - kleptoman Klaus a jeho poskoci hájkové, zahradilové a insemínové. Zeman je jen ubohá, vyžraná atrapa moskevského satrapy - jako kdysi Gottwald. Ten ale ještě nestihl lézt zároveň do řiti i Číńanům. Řešením je celková změna paradigmatu politiky na celém světě (viz závěr).
Prolhaní, sebechvalní a sebeklamní Čecháčci jsou mistři světa v obrazoborectví, strhávání soch a symbolů, přejmenovávání ulic i vlastního státu a falšování vlastní historie i ekonomické výkonnosti. Podobně jako Rusové. Jenom více kradou.
Nedorostli pro vlastní samostatný stát, nezaložený na literárních a politických padělcích a intrikách, jakož i na uplacených válečných dezertérech. Bohužel o zpustlou Kotlinu už nikdo z vyspělejších sousedů nestojí (aby si vlastní stát nezamořil).
Historie lenivého, příživnického pronároda se stále dokola opakuje: etapu lžidemokracie vystřídá diktatura lapkovské lůzy, která se následně připojí k zacinkání klíči – až zase všechno nakradené prožere. A každých dvacet let plive na tu lůzu předchozí a nostalgicky vzpomíná na tu lůzu předpředchozí.
Čecháčkové budou spokojeni - až zase všichni budou mít stejné lejno - jen zasloužilí soudruzi (falmer) ho budou mít navoněné z Tuzexu nebo z ruské Berjozky.
Zneuznaný, c. a k. Univ. Prof. TGM upletl bič z rakouského dezertérského lejna - avšak zapráskat s ním už nedokázal - ani ve své mnohonárodnostní, uměle a ješitně vytvořené jepičí pidiříši. Proti literárním padělkům se sice postavil - avšak politický padělek a zmetek vytvořil. Děti se mu rovněž moc nevyvedly. Pravda vyděsí !!!

Je to hnus tady to ubohé odporné stádo čecháčků zlodějů, primitivů, mamonářů, závistivců, hloupých a lenivých blbců.

Bořivoj

#99057 čecháčkovský lapkovský komunizmus a kleptokracie

2016-12-17 13:29

Závistivá, neschopná a ubohá (zato však revolučně uvědomělá) husitsko-bolševická čecháčkovská lůza se kojí nadějí, že se nažere papírových majetkových přiznání nebo registračních pokladen a pokut prodejním řetězcům. A nechce se s nikým dělit o žvanec a vrátit cokoli z nakradeného církvím, židům, Němcům. Píseň Práce: Ručičky nebojte se - vy makat nebudete !!! Poctivým českým metanolem proti cizí marihuaně!
Se Sovětským Svazem na věčné časy !!! Vyloudit z EU co se dá - a pak z ní hrdě vystoupit !!! Jako azbucké lůzokratické Řecko - náš vzor.
Čecháčkovští komouši se nezmohou ani na vlastní puč - potřebují k tomu čobolovského Bureše - nástupce Husáka ???
Teprve teď přináší komunizmus své Kainovsky zvrhlé a prznitelské plody na přírodě i na lidech - a ještě pár generací bude. Diskuze malomocných, neschopných, žlučovitých, klauzemanovských i putinovských socek v pracovní době to jenom potvrzují. Nostalgicky pláčou na hrobech zpupných diktátorů, opěvují loupeživý komunizmus či jiný „většinový“ systém a zamlčují, že tehdy ještě dožívala předkomunistická výchova a morálka – komunisty nazývaná „přežitky kapitalizmu“ a že se žilo z naloupených bilionů. Dnes nemáme žádný civilizovaný kapitalizmus – ale trojbarevnou bolševickou otevřenou kleptokracii a partajokracii – bez „přežitků kapitalizmu“. Současný konzumizmus není nic jiného, než převlečený a přebujelý komunistický materializmus. Levicoví odboroví bossové a lemplové jen žvaní – ale ani jediný kibuc nebo výrobní či prodejní družstvo si dosud nezaložili, aby tam předvedli, co umějí vlastní prací, bez olupování a parazitování na těch úspěšnějších. Blijí směrem na Západ, protože mu nikdy nebudou sahat ani po řiť, aby ji mohli políbit. Kydají na cikány, ale sami klesají na jejich úroveň, ba i pod ni.
Historie lenivého, příživnického pronároda se stále dokola opakuje: etapu lžidemokracie vystřídá diktatura lapkovské lůzy, která se následně připojí k zacinkání klíči – až zase všechno nakradené prožere. A každých dvacet let plive na tu lůzu předchozí a nostalgicky vzpomíná na tu lůzu předpředchozí.
Závistiví a připosraní Čecháčkové budou spokojeni - až zase všichni budou mít stejné lejno - jen zasloužilí soudruzi (falmer) ho budou mít navoněné z Tuzexu či Berjozky.
Největšími Čechy jsou přivandrovalci Kim Čong Pitomio s bačou Burešem a Duo Klauzeman.
Nejzkorumpovanější jsou čeští stádovití a státem živení voliči: za guláš a jalový slib čehokoli prodají svůj hlas komukoli. Mají-li být zdaněny církve - pak také zdanit politické partaje a provést jejich odluku od státu - jako u církví.
„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník rakouských dezertérů a tvůrce politického padělku - neživotné ČSR: TGM).

Pryč s Ovarem hnusem !!!


Nepřihlášený uživatel

#99058 Re:

2016-12-17 13:31

#99051: Rapefugees not welcome! -  

 Jak směšný je Robejšek a jeho boj proti "elitám" jak zločinní byli a jsou komunisté v jejich třídním boji. Jak podobní jsou dnes komunisté s nácky. 

 


Nepřihlášený uživatel

#99059 Re:

2016-12-17 13:34

#99052: Multikulturní obohacení -  

 V bulváru se může odehrát prakticky cokoliv, může to mít a také vůbec nemusí mít reálný základ, ale konečné vyznění je vždy cosi absurdního, co s realitou nemá vůbec nic společného, to je naprostá jistota. 

http://zvolsi.info

 


Nepřihlášený uživatel

#99060 Re: JEŠTĚ TYDEN A BUDOU MUSLIMSKE VANOCE

2016-12-17 14:32

#99054: MAGOR - JEŠTĚ TYDEN A BUDOU MUSLIMSKE VANOCE  

 Ještě dodej, že to Miloš přece říkal :-). 

Masarykova Universita je bolševická organizace, nejspíše zločinecká!
Nepřihlášený uživatel

#99061 Re: Re: Komunisti jsou zločinci

2016-12-17 15:32

#99059: - Re:  

Tak proč sem dáváš odkaz na neomarxistický či dokonce bolševický bulvár, idiote? :-))) Ty nevíš, že byl rektor Masarykovy university komunista a že ten web tedy založila bolševická organizace, která je pod totalitním vedením bolševického kolaborantského zločince?

 

Navíc tento bolševický zločinec zneužil doménu info, která nemá sloužit k neomarxistické bolševické propagandě. Ovšem pravdivost textu jsi nijak nevyvrátil, na více než na trollování se nevzmůžeš, tupý nevzdělaný trolle IS. Howg.


Nepřihlášený uživatel

#99062

2016-12-17 15:54

Pražská kavárna podporuje islámský stát a nacistickou Ukrajinu. Je třeba tyto teroristické zrůdy odsoudit za podporu terorismu a následně vyhostit. Většinou se totiž o Čechy vůbec nejedná...


Nepřihlášený uživatel

#99063

2016-12-17 16:00

Nechceme, aby nám neomarxisté vnucovali, co si máme myslet:

http://www.petice24.com/odmitame_vznik_ministerstva_pravdy


Nepřihlášený uživatel

#99064 Re: Tak to si Tomio plete přímo na sebe.....

2016-12-17 16:03

#99048: - Tak to si Tomio plete přímo na sebe..... 

 Ty nevíš, co to neonacismus je? Ty banderovská neonacistická zrůda?

 

Proč vy bolševici a nacisti z pražské kavárny takto označujete své oponenty? Stýská se vám po teroru? Chcete třídní boj, nebo občanskou válku? Vy jste bezpečnostní riziko pro stát.

MAGOR

#99065 Re: Re: JEŠTĚ TYDEN A BUDOU MUSLIMSKE VANOCE

2016-12-17 16:43

#99060: - Re: JEŠTĚ TYDEN A BUDOU MUSLIMSKE VANOCE  

 TY JSI URČITĚ DLOUHO NEBIL V GAY CLUBU NA KUŘBĚ JSEŠ NA ČERNA PERA VE SVEM ANALU MOC FAJNE


Nepřihlášený uživatel

#99066 Multikulturní obohacení:

2016-12-17 17:02

Krok 1:

Umírněný, tolerantní , přátelský, nepraktikující muslim se vetře do přízně „nevěřících“, slouží jim oddaně a obětavě. Získá si jejich důvěru, protože nevěřící nemají potuchy, že existuje islámské pokrytectví Al Taqíya a ani neslyšeli o poslání muslimů šířit islám do neislámských zemí.

Krok 2:

Dotyčný muslim si vyslouží právo přestěhovat se a usídlit se na západě, kde začne pracovat, podnikat a vůbec se chová velice integrovaně

Krok 3:

V rámci zákona o slučování rodin si smí přívést rodinu. Členové této rodiny si už ale nepotřebují povolení k pobytu zasloužit, k získání povolení stačí využít slabosti demokracie a falešného humanismu za halasného povyku X aktivistů, integračních agentur a neziskovek.

Krok 4:

Tito členové rodiny si v rámci zákona o slučování rodin po získání trvalého pobytu také smějí také přivést členy svých rodin, kteří už ale vůbec nemusí být integrovaní ani tolerantní vůči západu. Hnízdo se zvětšuje.

Krok 5:

Rostoucí muslimská komunita se propojí s už existujícími muslimskými spolky a začne si nárokovat uznání jako nějaký kulturní či náboženský spolek, začne vyžadovat státní příspěvky na provoz a povolení k výstavbě a provozu „islámského kulturního centra“ pokud ne rovnou mešity. Zde se objevují peníze záhadných zahraničních sponzorů, anonymních islandských fondů a podobné pochybné zdroje financí.

Krok 6:

Muslimové již získali občanství, mají volbní právo, organizují se společně k volbám a začínají pod slibem podpory vydírat hlavní strany a vyžadovat od nich přísliby ústupků. (Které většinou dostávají).

Krok 8:

Muslimský spolek začne pomaloučku polehoučku nárokovat ústupky majoritní společnosti vůči své „víře a kultuře“ za pomoci zkorumpovaných nebo hloupých politiků: postupně vyžadovat povolit šátky ve školách, zákaz vepřového ve školních jídelnách, přestávky na modlení,ztlumení kostelních zvonů atd. Současně vidíme  rostoucí počet muslimů v muslimských oděvech na ulicích (lepší než bilboard na přinucení společnosti, aby si začala zvykat na přítomnost islámu). Zkrátka, kolečno za kolečkem už začali odkrajovat z našich svobod a tradic.

Krok 9:

Muslimů je zde již tolik, že mají své lidi v samosprávách, v parlamentu i ve vládě, Současně jsou své požadavky schopni vynucovat i rozsáhlými nepokoji na ulicích a terorismem. Začne se věřejně uplatňovat šaríja.Objeví se první no-go zony. Původní obyvatelstvo zastrašené násilím a vlastní legislativou, se začne stahovat z kritických oblastí.

Krok 10:

No-go zony se rozšiřují a vznikají v nich jakési minichalífáty, kde platí nemilosrdně šaríja, kde státní moc není respektována a ani nevynucována. Pro zbylé jinověrce nastupuje uplatnění Ummarových zákonů o pravidlech pobytu jinověrců v islámském prostředí.

Na konec nastoupí zánik naší civilizace, kultury, tradic a ve velmi mnoha případech i života, jak jsme mohli vidět například na příkladu Libanonu v 80tých letech.


Nepřihlášený uživatel

#99067

2016-12-17 17:20

Waršavská kavárna. Už je to trapné, soudruzi.  :-)))

 Ještě, že jde Obomba do kopru. A pak by měla urychleně zaklepat bačkorama ta zrůda Soros a snad bude ve světě  opět klid a mír.

http://zpravy.e15.cz/galerie/zahranicni/politika/133528/?foto=5


Nepřihlášený uživatel

#99068 Re: Re: Re: JEŠTĚ TYDEN A BUDOU MUSLIMSKE VANOCE

2016-12-17 17:37

#99065: MAGOR - Re: Re: JEŠTĚ TYDEN A BUDOU MUSLIMSKE VANOCE  

 S tím si utíkej na Hrad za Ovčákem, Forejtem, Zemanem a Klausem. 


Nepřihlášený uživatel

#99069 Re:

2016-12-17 17:38

#99063: -  

 To také smyslem úřadu není, myslet si skutečně můžeš co chceš, ale šířit lži možné není a především lži propagandistické, záměrně manipulativní není možné šířit. 


Nepřihlášený uživatel

#99070 Re: Re: Re: Re: JEŠTĚ TYDEN A BUDOU MUSLIMSKE VANOCE

2016-12-17 17:42

#99068: - Re: Re: Re: JEŠTĚ TYDEN A BUDOU MUSLIMSKE VANOCE  

 S VACLAVEM KLAUSEM SI BĚŽ DO ŘITI PO TOM CO UDĚLAL S AMNESTIEMI ALE SE ZEMANEM SOUHLASIM


Nepřihlášený uživatel

#99071 Re: Re: Tak to si Tomio plete přímo na sebe.....

2016-12-17 17:57

#99064: - Re: Tak to si Tomio plete přímo na sebe..... 

 Bezpečnostním rizikem pro stát je bez nejmenších pochyb parta na Hradě, která nejen přichází o bezpečnostní prověrky, ale také je složena z lidí, kteří je nikdy nemohou získat. 

Tomio Okamura 17.1.2015 řečnil na neonacistické demonstraci na Václavském náměstí, to je smutná realita člověka, který se evidentně v politice naprosto zbláznil. 


Nepřihlášený uživatel

#99072 Re: Re: Re: Komunisti jsou zločinci

2016-12-17 18:00

#99061: Masarykova Universita je bolševická organizace, nejspíše zločinecká! - Re: Re: Komunisti jsou zločinci 

 Web zvolsi.info založili studenti Masarykovy univerzity. To je realita. 

Pravdivost textu z bulváru, kdy v textu není žádná informace a video neobsahuje nic, co by dokazovalo nějakou "no-go" zónu? 

No - go zóny v NY vypadaly v době, kdy v průvodcích byly uváděny vskutku úplně jinak. 


Nepřihlášený uživatel

#99073 Re: Re: Re: Re: Re: JEŠTĚ TYDEN A BUDOU MUSLIMSKE VANOCE

2016-12-17 18:09

#99070: - Re: Re: Re: Re: JEŠTĚ TYDEN A BUDOU MUSLIMSKE VANOCE  

 S jakou lží Miloše Zemana souhlasíš, to by mne opravdu zajímalo :-). 

Mimochodem oposmluvní makroamnestice bylo bez nejmenších pochybnosností společné dílo Zeman, Klause, FSB a GRU. 


Nepřihlášený uživatel

#99074 A to byl Světlík donátor Miloše Zemana jeho nejoblíbenějším deviantem.....

2016-12-17 18:57

.....tedy pozitivním deviantem a solí země :-)

Příběh roku 2016: Léta slávy jsou pryč, Světlík zachraňuje Vítkovice i pověst uznávaného pana továrníka

Zaručeně si Světlík vyplácel v minulosti nepatřičné dividendy, je potřeba na něj podat "podnět" podobně jako to udělal ten člověk ze Slovenska na Bakalu. 

Je velká škoda, že si Světlík v minulosti nešetřil na horší časy jak doporučuje Miloš Zeman, dnes by nedlužil dvě miliardy po splatnosti :-). 

 


Nepřihlášený uživatel

#99075 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-12-17 19:06

#96973: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

Mimo jiné na soulad zákonů s Ústavou skutečně existuje Ústavní soud o jehož vznik se zasloužil Václav Havel. 

Ústava, jako základní zákon nemá prováděcí vyhlášku, jako ostatní zákony a tím se také od ostatních zákonů liší. Je to mimo jiné právě proto, že slouží občanům v orientaci obecně ve veřejném prostoru. Slouží jim k tomu, by oni sami věděli, co mají dodržovat v té nejobecnější rovině a co musí dodržovat ti, kdož ve veřejném prostoru vykonávají státní moc, neboť ústava jasně říká:

(1) Lid je zdrojem veškeré státní moci; vykonává ji prostřednictvím orgánů moci zákonodárné, výkonné a soudní.
(2) Ústavní zákon může stanovit, kdy lid vykonává státní moc přímo.
(3) Státní moc slouží všem občanům a lze ji uplatňovat jen v případech, v mezích a způsoby, které stanoví zákon.
(4) Každý občan může činit, co není zákonem zakázáno, a nikdo nesmí být nucen činit, co zákon neukládá.

.....tedy státní moc lze uplatnit jen v případech, v mezich a způsoby, které stanoví zákon. Důvodem, proč je to takto stanoveno je např. to, že výkon státní moci musí být kontrolovatelný a to kdykoliv do minulosti a musí být předvídatelný do budoucnosti. 

Zema si zjevně neuvědomuje, že vykonává sátní moc, kdykoliv mluví veřejně, podepisuje dokumenty atd. 

Máš snad jiný názor na článek 2 odstavec 3, počítači?