MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#99076 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-12-17 19:08

#96985: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

Nikoliv, nejvyšší správní soud jasně hovoří o tom, že právě v této věci lhal. NSS nijak jeho lhaní nerelativizuje. 

Omluva nezazněla, neomluvil se za lež, vymluvil se na to, že to bylo publikovánno na internetu. Tedy, že to načerpal z "veřejnéo zdroje". 

Pořád platí, že tím, že nebyl schopen rozpoznat, že to je dokonce ubohá lež, se diskvalifikoval už tehdy z pozice politika, neboť takovou lež musí politik rozpoznat, neboť jeho kvalifikací pro výkon politické pozice je schopnost pracovat s informacemi. 

Tedy je buď Miloš Zeman absolutně neschopný (polodemntní) a věří naprosto evidentním nesmyslům, to samozřejmě popřeše, nebo je záměrný lhář, to také popřeš. Pak tedy vysvětli, co je?  Čloěk, co si naběhl na lži, které mu dodali pro něj důvěryhodní lidé? 

Nikoliv, v případě MUS nic nebránilo státu navýšit zýkladní jmění a majoritu opět získat, Co více, pokud by se již tehdy zločinci domáhali soudně, že je to "nekalé jednání" už tehdy bylo zřejmé, že se pokusili ukrást firmu díky hotovosti, které firma vlastnila. 

Celá Zemanova vláda nese odpovědnost za MUS, Zeman nese plnou odpověnost za jeho vládu, proto je premiér a ne ministr. Co je na věci nejpodstantnější, prokazatelně o této věci v době volební kampaně lhal. 

Vyjádři se ještě nějak chytře k prodeji dluhu Ruska v objemu více jak 100 mld. korun, kamsi do bývalého CCCP neznámo za kolik. To si také rád přečtu i pod tím je podepsán Miloše Zeman. 


Nepřihlášený uživatel

#99077 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-12-17 19:10

#96988: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

Je skutečně na jeho odpovědnosti, jestli bude čerpat z bulváru evidentní lži.

Co je podstatné nesmí lhát, neboť tím porušuje volební zákona, nic složitého.

Skutečně je tedy na jeho odpovědosti, jestli bude používat zdroje informací, které jasně deklarují dopředu, jak s informacemi pracují, jak je ověřují, jak pracuje redakční rada, jaký je systém schvalování publikování atd, tedy podřizují se zákonům pro publikování informací a neskrývají za to, že publikují "názory". 

Tedy pokud čerpá z bulváru (pro zjednodušení PL se sami identifikují jako politický bulvár) vystavuje se sám riziku, že bude porušovat volební zákon. Ten také Miloš Zeman několikrát porušil a NSS soud to také v rozsudcích naprosto jasně konstatuje. 

Odpovědností voliče je tedy rozpoznat, zdali kandidát lže a porušuje volební zákon a takového nevolit, to je první pojistka demokracie, aby se lhář nemohl dostat k moci ovlivnovat životy občanů - platí na všech úrovních, volební zákony pro všechny úrovně jsou v tomto totožné. 

Zjevně velká část voličů nerozpoznala, že Zeman je lhářem, pevně doufám, že jim jeho lhaní nevyhovuje, jsou tedy obelhávání, že lež je pravda. 

Tedy první pojistka demokracie znalost volebního zákona a Ústavy a rozpoznání, že je Zeman (kandidát) lhářem selhala.

Pak tedy připadá v úvahu NSS - může volby zrušit - ten konstatoval, že Miloš Zemal lhan porušoval volební zákona a bez jakékoliv metodiky (není v rozsudku uvedena), jak dospěl k závěrečnému rozhodnutí tvrdí, že jeho lhaní a porušování zákona neovlivnilo dostatečný počet voličů a tedy volby nezrušil s tím, že přenesl odpovědnost na politiky, tedy pohnání Zemana k Ústavnímu soudu parlamentem. 

Moje osobní zkušenost je taková, že voliči Zemana věří jeho lžím a veřejně je vydávají za pravdu, jen malá část voličů Zemana přiznává, že je lhář a že jej přesto volili, zároveň říkají, že nejsou schopni identifikovat proč, mluví o jakési emoci, což přesně lež má vyvolat. 

Miiloš Zeman hned jak se ujal funkce ovšem jednal tak, aby se Sněmovna rozpustila, tedy aby dokonce ani nehrozil náznak, že by se Sněmovna a Senát mohly usnést a pohnat jej před Ústavní soud a to přesto, že tento proces je velmi komplikovaný a prakticky nerealizovatelný. 

Co je dobře realizovatelné je usnesení Sněmovny, že spráce úřadu prezidenta republiky (prezident) není schopen vykonávat svou funkci - např. proto, že se obklopil lidmi nedůvěryhodnými pro stát a vláda, která je za jední Zemana odpovědná, není schopna takovou odpovědnost plnit, neboť jí to právě lidé kolem Zemana znemožňují, ale důvodů je celá řada. 


Nepřihlášený uživatel

#99078 Zeman opět nestoudně lhal.....

2016-12-17 19:11

"Zeman na to reagoval, že dalajlámu nepřijali ani papež František, ani královna Alžběta II., ani další politici. „Tak ať mi lidé prominou, že jsem se zařadil po bok papeže a královny,“ řekl prezident.

Uvedl, že Tibet byl otrokářsko-feudální zemí a dalajlámaje její exilový představitel. A pokud se Čína obává toho, že mu jde o odtržení části území, měl by se tento názor respektovat."

O Tibetu a jeho politicko-ekonomickém uspořádání lže jednoznačně. 

S Dalajlámou se sešel Jan Pavel II, princ Charles s manželkou, tedy k těmto lidem s Miloš Zeman vskutku nezařadil a je to naprosto pochopitelné :-/. 

Zeman o Tibetu zjevně opět čerpá z bulváru z textu, pod kterým je podepsán Tůma, který nejspíše neexistuje. 

 Komentář zdrojů v textu  "Slováka" "Tůmy", který pravděpodobně vůbec neexistuje. 

workers.org nemá smysl komentovat :-), to je moc pěkný web :-)

Manželé Gelderovi pracovali pro komunisty v Číně :-), to nebude ten správný zdroj informací :-)

Tashi Tserig existuje, narodil se 1937, ale zjevně je to jiný, než kterého uvádít Tůma, tento je budhistický učitel a do kláštera vstoupil v sedmi letech, dodnes je budhistou.  

Melvyn C. Goldstein, A History of Modern Tibet 1913-1951. Berkeley: University of California Press - nepíše o otrokářství, ale o feudální theokracii - bylo vysvětlováno i v anglickém textu, který jsem dal do diskuse, tedy opět Tůma cosi podsouvá skutečnému vědci a vymýšlí si, parazituje na jeho jménu. 

AnnaLouise Strong, Tibetan Interviews - komunistka, která dokonce odjela do CCCP :-) s pak žila v komunistické Číně ve vřelém obětí s prominentními komunisty, tak to snad jako zdroj informace nejde brát vůbec vážně, to snad oba s komunisty máme zkušenost stejnou, nebo snad máte jinou Mičurine? 

Alexandra David-Neel (velmi pobaví, když Tůma o ní mluví jako o muži :-) - velmi známá osoba velmi vitální, existuje o ní dokument. Tůma si pravděpodobně přímo vymýšlí, v lepší případě "cituje" jako idiot Miloš Zeman, tedy bez kontextu, aby to mohl "zkreslit" vylhat. Na základě knih této ženy mnozí na západě naopak kouzlu Tibetu propadli a začali studovat budhismus. 

Tedy přesně, jak bylo jasné, hned po prvním přečtení Tůmova textu, je to těžká rusko trollí Xi pinpongova propagada. Slátani z různých zdrojů kdy mnohdy jsou zdroje uváděny jen proto, aby v lepším připadě šlo o citaci bez kontextu, v horším případě to přímo autorům podvrhuje, kdy v obou případech parazituje na jejich jménech. 

Ubohost Tůmova "textu" lze tedy potvrdit během 10 min. Tedy jediný smysluplný text o politicko-ekonomickém uspořádání Tibetu před rokem 1950 jsem vložil do této diskuse já a je v anglickém jazyce, přesně tak, jak jsem jej zkopíroval ze zdroje. 

Existuje vůbec Milan Tůma? Na Slovensku skutečně spisovatel Milan Tůma je, ale je obtížné uvěřit, že by vytvořil takový blábol o Tibetu. O autorovi se tedy nedá dohledat vůbec nic. Text je hojně rozšířen jak na slovenských tak českých rusko trollých serverch, tedy je velmi pravděpodobné, že Milan Tůma, který by měl být autorem tohoto textu vůbec neexistuje, obdobně jako neexistují autoři textů na rusko trollím serveru v angličtině ron paul institute. 

Ale moc jsem se u pročítání zdrojů pobavil :-) a jsem velmi rád, že mi byla připomenuta Alexandra David-Neel chtěl jsem si její knihy přečíst. 

Pjotr Šelest

#99079

2016-12-17 19:38

Putin chujlo.


Nepřihlášený uživatel

#99080 Re:

2016-12-17 19:40

#99062: -  

 MRDAT!


Nepřihlášený uživatel

#99081

2016-12-17 20:12

V Polsku islám také nechtějí.

 

https://www.youtube.com/watch?v=a7xqwm_c1_k

Banderovci na šibenici!

#99082 Re: Ukrajinská okupace 1968

2016-12-17 20:22

#99079: Pjotr Šelest -  

Běž domů Ivane, čeká tě Nataša!


Nepřihlášený uživatel

#99083 Re: Re: Re: Re: Komouš Havel

2016-12-17 20:24

#96958: - Re: Re: Re:  

 Kvůli tobě už nikdo názor měnit nebude, soudruhu. Na to už nemáte. Tak se s tím smiř a táhni do hoven, kam patříš, bolševiku s jediným správným názorem! :D


Nepřihlášený uživatel

#99084

2016-12-17 20:29

Prý Václavka. Komouš a StBák Havel byl prašivka.

Kdy se vyšetří zločiny Václava Havla a jeho kolaborantské rodiny???

#99085 Jaktože byl zrůdě Havel vrácen majetek zabavený jeho kolaborantské rodině podle Benešových dekretů?

2016-12-17 20:38

Vrchní tajemník pražského gestapa Willi Abendschön, který vedl vyšetřování a mučení otce Mašínů, býval hostem ve vile Havlovy rodiny na Barrandově. V červnu 1942, kdy otec Mašínů pronesl před popravou slova „Ať žije Československá republika“, organizovala Havlova rodina setkání českých umělců v Národním Divadle na podporu německé říše. Československo, za které otec Mašínů s mnoha dalšími zemřel, bylo později rozpuštěno za prezidentování Václava Havla.


Nepřihlášený uživatel

#99086 Re: Re: Re: Re: Re: Komouš Havel

2016-12-17 20:51

#99083: - Re: Re: Re: Re: Komouš Havel 

 Nejsi-li schopen s názorem oponovat, je to velmi špatné a tedy je názor, který nejsi schopen oponovat nejspíše velmi blízko pravdě či je dokonce přímo pravdivý. 

Je smutné, že se nad tím nedokážeš zamyslet. 

Z jakého důvodu bych měl být bolševikem? Pokud budeš schopen definovat demokracii lépe, rád si to přečtu, ale ani ses o to nepokusil. 

 


Nepřihlášený uživatel

#99087 Re: Jaktože byl zrůdě Havel vrácen majetek zabavený jeho kolaborantské rodině podle Benešových dekre

2016-12-17 20:54

Tatíček Mesaryk!

#99088 ZVOLMESI KONEČNĚ VLÁDU, KTERÁ BUDE ROZUMĚT LIDU!

2016-12-17 21:31

ISLÁM BUDE ZAKÁZÁN A MUSLIMOVÉ SPOLEČNĚ S HAVLISTY, SLUNÍČKÁŘI, VÍTAČI A PODOBNOU SVÓLOČÍ BUDOU ODSUNUTI PODOBNÝM ZPŮSOBEM JAKÝM SE VYPOŘÁDALA POVÁLEČNÁ VLÁDA S KOLABORANTY A SUDEŤÁKY!


Nepřihlášený uživatel

#99089

2016-12-17 21:52

Havel si nehledel sveho lidu. Proto mi zahadou, jak ho tu povazuji pomalu za taticka a vypravili mu pohreb na lafete. Tenhle clovek si to nezaslouzil! Nerozhoduje o tomto aktu vsak obycejny pracujici lid, ale mocipani, papalasi. Zkratka ti, s jehoz tichym souhlasem rozkradli nasi Zemi. Ten majetek ktery tu nakradlo KSC a mel se rozdelit lidu, si zprivatizovali do svych kapes havloidní gauner Bakala a jini.


Nepřihlášený uživatel

#99090 Re: Re: Jaktože byl zrůdě Havel vrácen majetek zabavený jeho kolaborantské rodině podle Benešových d

2016-12-17 21:53

#99087: - Re: Jaktože byl zrůdě Havel vrácen majetek zabavený jeho kolaborantské rodině podle Benešových dekre 

 Co to je za výblitek? Nejsi pohrobek té zlodějské svině Havla? Co jsi ukradl, dobytku?


Nepřihlášený uživatel

#99091 Re:

2016-12-17 23:55

Kdybyste Vy rádoby podnikatelé platili jak máte, tak se nemuselo nic zavádět. Jenže Vy jste stejná zlodějská sebranka jako všichni z ODS, TOP09, KDU a jak se v poslední době ukazuje i ČSSD. Myslíte si, že když můžou oni tak Vy taky co? Přestaňte už konečně brečet nad EET, když na to nemáte tak nepodnikejte.


Nepřihlášený uživatel

#99092 Re:

2016-12-18 02:20


Nepřihlášený uživatel

#99093 Re:

2016-12-18 02:23

Bohužel dnes se ukazuje že tehdejší disidenti to byli jen a jen bolševici číslo dvě, které vyhodili soukmenovci - bolševici číslo jedna od koryt, co to je za lidi, včetně jejich potomků, to vidíme dneska zcela jasně, jeden neobolševický fanatik vedle druhého, kteří škodí normálním lidem za každého režimu, rodina Šabatů a Uhlů, Dientsbierů, Marxová - Tominová, Pithart atd. atd. a VH tento levicový člověk nevalných mravů dělal bolševikům číslo jedna i dvě užitečného idiota.

 

Dopisy Olze, to je vskutku zábavné čtení, doporučuji, člověk by očekával něco vznešeného alá Čapek, ale jsou to bohužel jen dopisy o tom, jestli má Olga poslat příště do basy víc doutníčků nebo Marlborek, normální člověk by rozhodně tohle pokleslé nezveřejňoval. 

 

 

Vlastenec

#99094 Havel? Před pěti lety do pekla zajel!

2016-12-18 06:48

Před pěti lety zemřel největší vlastizrádce v naší historii! Zníčil vše, co mohl: Prosperující státní podniky, 100% zaměstnanost, zasloužil se o to, že statisíce lidí žije v chudobě a mají exekutorsko-právnickou mafii na krku!

Václav Havel

#99095

2016-12-18 07:21

Na to jaký jsem byl čůrák, jsem měl malýho čůráka!


Nepřihlášený uživatel

#99096 Re: Re: Re: Jaktože byl zrůdě Havel vrácen majetek zabavený jeho kolaborantské rodině podle Benešový

2016-12-18 07:56

#99090: - Re: Re: Jaktože byl zrůdě Havel vrácen majetek zabavený jeho kolaborantské rodině podle Benešových d 

 Proč tak hloupě nadáváš? Nikdo další přece nemůže za to, že sis zaneřádil mozek lží a teď žiješ v představě, že komunisté, náckové, Miloš Zeman a jeho banda pravděpodobných KGBáků na Hradě jsou pravda sama. 


Nepřihlášený uživatel

#99097 Re: Re:

2016-12-18 08:06

#99091: - Re: 

 Problém EET je v tom, že nespotihuje ty, kteří neplatili, ale všechny ostatní. Ti, kteří neplatili nebudou logicky platit dál, EET na tom nemění vůbec nic. 

Tedy jediným výsledkem je vznik cenové mapy, jejíž zneužití je natolik nebezpečné, že může na poměrně dlouho dobu zničit tržní prostředí a přesněji tržní tvorbu cen aktuálně u potravin, což může mít za následek velmi tvrdé zdražení potravin a to je už věc velmi vážná. 

Vlastní ekonomický přínos EET je jednoznačně nulový - záporný, neboť jen provoz v objemu 600 000 000,- na 40 000 podnikatalů znamená, že každý z ních musí zaplatit o 15 000,- ročně na dani z příjmu více, aby se vůbec provoz zaplatil a to uzná i malé dítě, že je opravdu naprostá hovadina. 


Nepřihlášený uživatel

#99098 Re: ZVOLMESI KONEČNĚ VLÁDU, KTERÁ BUDE ROZUMĚT LIDU!

2016-12-18 08:08


Nepřihlášený uživatel

#99099 Parlementní listy - ruská propaganda.....

2016-12-18 08:24

Myšlení těch, kteří věří v chemtrails, nezměníme, říká šéfka bojovníků s dezinformacemi

"Víc jich určitě je. Říkají to naše zpravodajské služby i informace ze zahraničí. Vlivové působení cizích mocí, ať už se jedná o ty z východu nebo z jihu, je teď mnohem intenzivnější. Na východ od nás se skutečně jedná o pokusy zdiskreditovat naše společenské zřízení, představit demokracii jako nefunkční model fungování státu."

Jakou roli v tom hrají třeba Parlamentní listy?

Ty jsou takový most mezi alternativní a mainstreamovou scénou. Mají velký dosah, mají mnoho čtenářů, to je ten přechodový můstek. Ale dezinformace se přenese i tak, že si ji někdo z kvaziexpertů přečte v alternativní scéně a pak ji přenese jako expert, který je přizván do mainstreamového média. Tohle jsou ty rizikové okamžiky.

Mluví o Robejškovi, Bestovi, Janu Petránkovi......? Je to velmi pravděpodobné.  


Nepřihlášený uživatel

#99100 Co dělají v Rusku? Termobarické zbraně?

2016-12-18 09:01

První kamiony bez řidičů vyrazí na evropské silnice za dva roky. Budou jezdit v párech



  • První samořiditelnou nákladní přepravu má na svědomí startupová firma Otto ze San Franciska, za níž stojí taxislužba Uber.
  • V roce 2018 bude možné potkat kamiony bez řidičů i na evropských silnicích.
  • Prvním krokem bude takzvaný platooning, tedy propojení dvou až tří kamionů prostřednictvím bezdrátové sítě.