MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#98826 Re:

2016-12-11 14:16

#98817: -  SOUHLASIM USA JSOU NEJVĚTŠI AGRESOŘI

 ALE U SYRIE JE OBČANSKA VÁLKA OD ROKU 2011 NE OD ROKU 2012 UŽ 5 LET VÁLKA

MAGOR

#98827 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Wallachian Kingdom

2016-12-11 14:19

#98821: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Wallachian Kingdom 

 JA ZA TO NEMUŽU ŽE JSEM TAK STRAŠNĚ XENOFOBNI VIDIM ČERNOCHA A VIDIM HO JAKO VRAHA A NASILNIKA A SLUNIČKAŘE A HAVLOIDI VIDIM JAKO BUZIKY


Nepřihlášený uživatel

#98828 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Wallachian Kingdom

2016-12-11 14:34

#98827: MAGOR - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Wallachian Kingdom 

To už jsi napsal mnohokrát, teď s tím musíš udělat to, že si zajdeš na Státní zastupitelství a oni ti vysvětlí další postup. Nic složitého, udělej to okamžitě, mají otevřeno 24 hodin denně. Rozhodně nečekej na to, až tě osloví oni sami. 


Nepřihlášený uživatel

#98829 Re: Re:

2016-12-11 15:09

#98826: - Re:  

 Jako vždy si výmýšlíš a záměrně ničíš časovou osu události což je standardní manipulace propagandy na našem území typicky ruské. V roce 2011 projevili občané touhu po svobodě, občanskou válku rozpoutal Asad v roce 2012. 


Nepřihlášený uživatel

#98830 Re: Re: Re:

2016-12-11 15:13

#98798: - Re: Re:  

 

 Teoriticky je dobrý každý, kapitalista platící zaměstnancům pravidelně mzdu a rozvíjejícící svojí firmu má ovšem daleko větší předpoklady být dobrým člověkem, než příznivec totality, která např. jen v Rusku povraždila miliony lidí čistě jen v gulagu. 

Důvod je ten, že si výše popsaný kapitalista nezatěžuje život takovou ubohostí, jako je např. boj mezi dělnickou třídou a kapitalismem, neboť to považuje za čirou zhovadilost. 


Nepřihlášený uživatel

#98831 Re: Po drtivém vítězství Donalda Trumpa...

2016-12-11 15:14

#98810: KV - Po drtivém vítězství Donalda Trumpa... 

 

 Drtivé vítězství vypadá tak, že dochází k přepořítávání hlasů a počty hlasů absolutně pro Clintonovou jsou o 2,7 mil. hlasů více než pro Trumpa již nyní.  

Trump bude muset Americe velmi prokazovat, že je demokratem, člověk který ctí Ústavu a ani nenaznačí, že by úřad chtěl zneužít ve svůj prospěch či např. ve prospěch Ruska a to nejen proto, že je podezřelý, že je napojený na Rusy a že mu pravděpodobně Rusko propagandou v angličtině zajišťovalo podporu, což bude evidentně také zkoumáním ještě do případného jeho nástupu do úřadu. 

Je dokonce možné, že jeho mandát skončí dříve než začně, jeho nominace na ministry jsou mnohdy nepřijatelné i pro většinu senátorů, kteří lidi do pozic musí schválit a co více, miliardáře, které navrhuje budou velmi pravděpodoboně nepřijatelní pro jeho voliče, kteří se již dnes nestačí divit, co si četli na facebooku a co je realitou a budou to právě oni, kdo budou po administrativě požadovat vysvětlení, jak je možné, že tento rozpor vznikl. 

Většina voličů volila Cintonovou a ti budou vemli pečlivě sledovat, co Trum dělá, neboť jej velká část podezřívá z napojení na Rusko a ruskou propagandu zpochybňování americké demokracie. Problém bude mít ovšem Trump s velkou část jeho voličů, kteří očekavají splenění slibů, které jsou nesplnitelné a co více Trump je logicky ani nemůže splnit, protože nechce a nebo by to bylo jednoznačně možné udělat jen neústavním jednáním, což nepřipustí administrativa USA, neboť by se vystavila trestnímu postihu. 

Trump se dostává do velmi svízelné pozice a i díky tomu, že s ním nikdo slušný nechce spolupracovat se prakticky již dostal do velké izolace. Lhát prostě nelze stále, přestože to Trump dělá celý život, v pozici prezidenta USA to možné není, jak mnozí zjistili - naposledy Clinton i Nixon. Přičemž Clinton lhal o věci banální, to pro Trumpa dokonce ani není lží. 


Nepřihlášený uživatel

#98832 Re: Prezidentské volby 2018

2016-12-11 15:15

#98811: Sociolog - Prezidentské volby 2018 

 

 Dle průzkumu CVVM je ve společnosti stabilních 15 % starších patnácti let, kteří jsou schopni lži Miloše Zemana vydávat za pravdu.  Ostatní občané o jeho osbě velmi pochybují a narůstá počet těch, kteří jeho lži označují za lži - aktuálně se již jedná o 22 % občanů. 

Karla Schwarzenberga nevolila část voličů pro jeho věk a chatrné zdraví. Bohužel přispěla nejspíše i jeho chyba neplatného hlasu, Zeman ale dostal více lhasů především proto, že nestoudně lhal a porušoval volební zákon, jak konstatuje NSS. Částečně také proto, že část voličů nešla k volbám. Voličů v druhém kole přišlo o cca 200 000 méně, než v kole prvním a do ddruhé volby také Klaus poslal své poslední skalní příznivce, což se tehdy dalo odhadovat na 200 - 300 000 lidí. 

Miloš Zeman už nebude kandidovat, přes všechnu hloupost, kterou Miloš Zeman projevuje je mu naprosto jasné, že další volební období by nepřežil. Není schopen bez podpory vyjít pár schodů, každý delší let v letadle je pro něj již smrtelné nebezpečný a toto již vnímají i jeho voliči a vnímá to samozřejmě Miloš Zeman. 

Dnes je dokonce již jeho zdravotní stav před občany tajen, freudovsky se přeřekl, když vytvářel analogii s kouřením a mluvil o tom, že je to nejdříve zábava a pak rakovina.  

Tedy je pravděpodobné, že se zoufale snaží udržet do konce svého mandátu, aby těsně před jeho koncem, podobně jako Václav Klaus spáchal nějaký zásadní velezrádný čin, např. amnestií přikryl lidi jako Nejedlý, Kmoníček, Mynář, Augustin atd. a řekl bych, že dnes už je kolem této věci poměrně velká nervozita na Hradě, viz. zničený protokolář Forejt, zjevně se už na Hrad hledají lidé super-loajální Rusku a Číně, aby nedošlo k vynesení na veřejnost toho, co tam Rusové a Číňané provádějí a co BIS popisuje ve svých výročních zprávách. 

https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy.html


Nepřihlášený uživatel

#98833 Re: Chceme referendum a přímou demokracii. Stop imigrantům!

2016-12-11 15:17

#98782: Svobodné volby! - Chceme referendum a přímou demokracii. Stop imigrantům! 

 

Svobodnou volbu máš, vybíráš si ubohost, totalitu a vlastní omezenost. Je to smutné, ale je to tak. 

http://zvolsi.info

Co se týče migrace lidí postižených válkou po světě, to problém bude velký, neboť se vždy najdou lidé smýšlející jako ty, kteří budou požadovat, aby komunisté vládli a tedy aby byly války totalitně smýšlejícími lidmi provokovány. 

Co se týče migrace do Evropy, to už dávno vyřešila paní Merkelová. 

Pro příklad, k nám přimigrovalo během jednoho 500 000 Rusů a zbavovali jsme se jich více jak 20 let. Paní Merkelová nejspíše uměle organizovanou migrační krizi opět nejspíše Rusy vyřešila velmi uspokojivě během tří měsíců. 

Dobré je také zmínit, že do EU ročně přicházelo v posledních 10 letech 500 000 lidí ročně, neboť tito lidé pokrývali a pokrývají demografický vývoj v EU, kde žije 540 mil. lidí. V době tzv. migrační krize přišlo celkem možná 900 000 do Německa, které přijalo drtivou většinu z migrantů jich přišlo 800 000, tedy o 300 000 více, než v minulých letech, neboť Neměcko přijímalo a přijímá drtivou většinu příchozích do EU tak jako tak. 

Možná, když si dohledáš v klidu skutečné informace např. na statistickém úřadu EU, hodně se uklidníš. 

www.euroskop.cz

Co se týče referenda, napsal jsem zde příspěvek, kde objasňuji, že referenda jsou věc velmi problematická. Důvod je už to, jak a kdo pokládá otázku referenda, neboť je naprosto jasné a na tom se jistě shodneme, že už vlastní otázka může vyvolat rozdělení společnosti, což rozhodně není smyslem (účelem) správy veřejného prostoru. 

Další věcí je zajištění pravdivosti (důstojnosti, objektivity) diskuse k otázce referenda, kde jistě dobře položená otázka již do jisté míry eliminuje extrémistickou diskusi, ale není obranou absolutní. 

Dále je potřeba ještě před položením vlastní otázky zajistit, aby obyvatelé měli dostatečné znalosti k danému tématu, které se bude řešit a souhlasili s řešením daného tématu právě na základě toho, že znalosti mají. 

Švýcarsko se učí referenda desítky let, obyvatelé mají zažitou demokracii, populace je nadprůměrně vzdělána v historii vlastní země, je schopna jí zasadit do historie Světa a vývoje správy veřejného prostoru, nikdy jim nebyla zkreslována historie země, historie náboženství, historie politiky jako tomu bylo u nás v době komunismu, kde dokonce učitelé historie dávné i současné tvrdě zkreslovali vznik monoteistických náboženství stejně jako zkreslovali historii vzniku ČSR i vznik komunismu atd. 

Tedy Okamura s jeho nepřetržitým blábolením o "přímé demokracii" se jeví spíše bláznem, než skutečný politikem. 

Trump!

#98834 Re: Trump chce za šéfa zahraničí Tillersona, který vychází s Rusy

2016-12-11 15:18

 Už by bylo načase toho válečného štváče, který je v Bílém domě  nyní, nahradit někým rozumnějším.


Nepřihlášený uživatel

#98835 Opět Zemanovo olovo? Pořád dokola to samé. Proč takové osobě vlastně ještě někdo věří?

2016-12-11 15:22

Operace Forejt: Kdo stojí za nečekaným pádem vlivného prezidentova muže



    • Šéfa protokolu Pražského hradu Jindřicha Forejta zničilo video, které nebylo nikde zveřejněno.

 

    • Zpravodajský server Hlídací pes, který video koupil od dvou mužů, pouze popsal, co nahrávku obsahuje a jak záběry působí.

 

    • Kdo jsou dva záhadní muži, jejichž nahrávka otřásla Českem? A proč se jeden z nich rozhodl vůbec video pořídit? Respekt se to rozhodl zjistit.

 


Nepřihlášený uživatel

#98836 Re: Re:

2016-12-11 15:26

#98834: Trump! - Re:  

 Není to USA, ale Rusko kdo okupuje Krym a rozpoutalo válku na východě Ukrajiny, na tom se jistě v klidu shodneme. 

A nebudou to Američané, kdo by tolerovali nedodržení Ústavy USA a to komunikoliv, tím spíše prezidentovi, který má už nyní bez přepočtení hlasů o 2,7 mil. menší mandát než jeho protikandidátka. I na tom se jistě v klidu shodneme. 

Stejně tak takovému člověku nebude jakýkoliv náznak nedemokratického jednání tolerovat armáda USA, která přísahá právě na Ústavu USA. I na tom se jistě v klidu shodneme. 

Pokud se ještě do přebírání moci projeví, že se Rusko mělo podíl na zvolení Trumpa a došlo k manipulaci s hlasy voličů, je velmi pravděpodobné, že dojde k dohodě mezi voliteli a moc předají tomu, kdo má absolutně více hlasů. Mimo jiné i proto, že velká část voličů Trumpa už nyní žasne nad tím, jakou proměnou Trump prošel a respektuje a jasně vnímá, že většina voličů dala hlas Clintonové.  I na tom se jistě v klidu shodneme. 


Nepřihlášený uživatel

#98837 Zemanovi už hrabe, kdyby Sobotka neřídil vládu, tak by žádný přebytek nebyl.....

2016-12-11 16:39

Zeman: Sobotku pochválím, až bude za co

Prezident Miloš Zeman v neděli odmítl kritiku premiéra a předsedy soc. dem. Bohuslava Sobotky, že minulý týden ve Sněmovně během svého projevu při schvalování státního rozpočtu nezaslouženě chválil ministra financí a lídra ANO Andreje Babiše. Zeman na to reagoval slovy, že by premiéra také rád pochválil, ale až bude za co.

.....to je realita, ministr financní by s tím nezvládl udělat vůbec nic a dokonce kdyby vláda dostála svým slovům o investování, přebytek by také logicky žádný nebyl. Vláda si užívá štěstí rekordně nízké nezaměstnanosti, na čemž nemá absolutně žádnou zásluhu.

 Miloš Zeman ale toužil pochváit Andreje Bureše, tak ho pochválil, co na tom, že zase lhal. Miloš Zeman je jen ubohý účelový žvanil a lhář. 


Nepřihlášený uživatel

#98838 Re:

2016-12-11 17:17

Sobotka kope do všech kolem sebe, jak zdechající kobyla. Obviňuje všechny z neúspěchu, který zavinil sám s Dienstbierem a Chovancem. Je to naprosto bezpáteřní a nejhorší premier, jedu ruku podává ke spolupráci a druhou za zády připravenu bodnout, aby mohl zradit ve svůj prospěch. Před volbami sliboval zrušit restituce, napadal KDU, ODS i TOP, po volbách se fláterníkama dohromady a restituce jakoby nebyly, teď se dává dohromady Kalouskovou Topkou a ODS proti Babišovi.


Nepřihlášený uživatel

#98839

2016-12-11 17:22

Máme nejsilnějšího ministra financí a premiéra v jedné osobě.

 

Nepřihlášený uživatel

#98840 Re:

2016-12-11 17:48

#98839: -  

Andrej Bureš si užívá štěstí, které není jeho zásluha. Proč opět přichází s deficitním rozpočtem je naprosto zřejmé, stěstí se už nebude opakovat. 


Nepřihlášený uživatel

#98841 Na Hradě jak za Gottwalda.....

2016-12-11 17:59

Než jste řekli švec, za Forejta je tu Sklenář. Hradní úřad se s tím nepáře v Zemanově stylu


Nepřihlášený uživatel

#98842 Zeman už je opravdu jen ubohý hospodský žvanil.....

2016-12-11 18:03

Protikuřácký zákon je podle prezidenta Zemana nesmysl. Omezil by ale kouření v blízkosti dítěte

....vlastně tomu ani nebylo jinak, když se člověk podívá do makroekonomických dat a na to, co vychodil, komunistickou pseudoekonomii. 


Nepřihlášený uživatel

#98843 Re:  Projev na 53. schůzi Poslanecké sněmovny dne 7. 12. 2016

2016-12-11 18:10

#98645: Tatíček pan prezident Zeman! -  Projev na 53. schůzi Poslanecké sněmovny dne 7. 12. 2016 

 

 Zeman je snad už naprosto vypatlanej .... tedy zase jen a jen další lži.....

"Naše rozpočtová politika ve většině z oněch posledních let postupovala přesně obráceně. Když jsem byl ministerským předsedou, snažil jsem se v době, kdy zde byla lokální ekonomická krize od roku 1997, aby rozpočet byl deficitní, ale když se ekonomika začala zdvíhat, snažil jsem se o stlačení rozpočtového deficitu. Pomohla mně v tom dohoda s tehdejší nejsilnější opoziční stranou, která toto stlačení požadovala jako podmínku tolerance mé vlády i rozpočtové politiky."

 

Realita je toto v miliardách:

                                     1998  1999  2000   2001   2002  2003  2004

deficit vládních institucí  -99,5 -77,1 -82,3 -136,8 -167,7 -179,3 -82,9

deficit v procentech HDP -4,6   -3,4    -3,5    -5,3    -6,3     -6,4    -2,7

míra registrované nezam. 6,04   8,54   9,02   8,54   9,15   9,90  10,24

míra dlouhodobé nezam.  1,9    3,1     4,1     4,2     3,7     3,9     4,3  

                      HDP v %    -0,3    1,4     4,3     3,1     1,6      3,6     4,9  

Přičemž míra dlouhodobé nezaměstnanosti je parametr dodnes vyčíslovaný stejnou metodikou a v době světové finanční krize byl v ČR tento parametr 2,2 - 3,0 kdy 3.0 byl v roce 2010 a v roce 2015 byl 2,4 %.  Byl snad Miloš Zeman asociální, když měl takto neuvěřitelně vysokou nezaměstnanost v době vykazování růstu HDP? 

Tedy kde je ono Zemanem deklarované snížení deificitu, když v roce 2001 bylo 5,3 %?  Co to ten člověk zase blábolí za hovadiny? On si prostě něco vysní a pak to žvaní. 

Oposmluvní kupčení provozovali Zeman s Klausem v letech 1998-2002.  Ale Zeman vlastně nelže, jen se "plete". Je otázka, co je vlastně horší, jestli popleta nebo lhář, když se tatáž osoba tváří, že je prezidentem státu?

Mimochodem je velmi zajímavý růst HDP s blížícím se rokem 2004, tedy vstupem do EU a bezprostředně po vstupu ČR do EU. 


Nepřihlášený uživatel

#98844 Re: Re:

2016-12-11 18:17


Nepřihlášený uživatel

#98845

2016-12-11 20:26

To je neuveritelne. Tak do Evropy smerovalo a smeruje stovky tisic ilegalnich ci ekonomickych migrantu. Kolik je mezi nimi potencialne nebezpecnych radikalu a teroristu si nikdo netroufa odhadnout. Vysledky politicke pseudokorektnosti a multikulturniho klise vidime v zemich s vyraznou muslimskou (jeste) mensinou, a v Udalostech, komentarich se hoste shodnou na tom, ze za umele vyvolani obav obcanu a jejich priklon k radikalnim stranam mohou webove stranky a socialni site rizene z Ruska?!?! Jinymi slovy, jiny nez slunickovy nazor vlastne neni nas autenticky postoj, nybrz nazor podstrceny nekym jinym. Kde tohle skonci....

To je tedy for na nastenku. Tak velvyslanec zeme, ktera ma k demokracii a svobode slova asi tak daleko, jako ze ja budu reprezentant v basketu a ktera regulerne vydira EU pokud jde o uprchliky, nas bude poucovat, co je a co neni svobodna diskuse a kdo ma byt potrestan. Ach jo, vsechno je to tak nejak naruby...


Nepřihlášený uživatel

#98846

2016-12-11 20:44

Pozitivní diskriminace a sluníčkářství je cesta do pekel!!

RSDr. Kořínek

#98847

2016-12-12 06:28

Havlisti patří do vězení!!!


Nepřihlášený uživatel

#98848

2016-12-12 09:04

Havel byl dron dálkově řízenej z Washingtonu.


Nepřihlášený uživatel

#98849 Re:

2016-12-12 09:05


MUSLIMOVE JSOU NEBEZPEČNI PSYCHOPATI

 

obyč člověk

#98850 Koho volit ??

2016-12-12 11:25

Dne 17.11.se sešli na mnoha místech politici a řada "osobností", kteří se ohánějí slovem demokracie, a přitom jsou tomuto slovu svým chováním na hony vzdálení.
Koho si vybrat? Určitě ne Babiše, prolhaného megatuneláře vstupujícího do politiky proto, aby si upevnil svou moc a nahrabal další miliardy, ne Zemana, neuvěřitelně narcistickou osobu, pro kterou pojmy slušnost, omluva, pokora jsou zcela neznámé (jak jsem neměl rád Klause, ve srovnání s ním to byl jen odvar) a jehož vlastenectví spočívá v ohýbání hřbetu před Ruskem a Čínou, ne Sobotku s jehož taktéž ohnutým hřbetem před Čínou i Merkelovou s EU, nebudu jmenovat komunisty, ti jsou mimo vnímání slušného člověka, rovněž ne ODS s aroganty a elitáři Bendou, Kuberou a dalšími, ne Horáčka pro jeho lavírování a neochotu vyjádřit se k nájezdníkům z Arábie, zcela určitě ne Kalouska a spícího knížepána Schwarzenberga pro jejich vítací postoj k Bruselu a multikulti slavobrány. Bylo možno uvažovat o Okamurovi, dokud se nepostavil po bok prezidenta při ohýbání hřbetu před rudou Čínou.
Tristní obrázek "elit" ...a příšerných politických stran této země. Možná ale je tu jedna malá naděje.Viděl jsem v diskusi jednoho obyčejného pána, který mluvil klidně a rozumně, srozumitelně pojmenovával neduhy naší země a já konečně rozuměl !! Nevím už jak se tento nenápadný pán jmenoval ale zastupoval malou stranu Koruna Česká. A tak jsem se rozhodl již koho budu volit napořád !!!!