MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#98851 Hnus ODS a Zemanovci

2016-12-12 11:26

ODS prohnilá strana korupčníků, zlodějů a lhářů - to oni vytáhli na světlo tzv.boj s dalajlámismem a pochlebování ČLR (Nečas a spol.) a jejich patron tuneldědek Klaus na Hradě se svojí podobnou smečkou blbů Hájků,Jaklů atd. Všechno je to jedna verbež prolhaná, bezpáteřní jak Klausovská tak Zemanovská a poslouchá jí na slovo primitivní polovina národa.Ubohý to obraz stupidního stáda, které volá po totalitních časech v ohradě na obojku. Celý ten listopad 89 byl jiný v tom, že tohle tupé stádo ani nevědělo co je demokracie,šli do ulic cinkat klíčema hlavně proto, že chtěli mít všechno to západní nedostupné zboží a vesele konzumovat a konzumovat a nic proto neudělat, jen se mít lépe než v husákově vyjedeném lágru.

Brave new world

#98852 Rudohnědá chátra

2016-12-12 11:27

Ubohé stádo primitivních buranů dupe a řve -  ba přímo tetelí se radostí a hýká pod obrazy svých idolů Zemanů,Klausů,Babišů,Putinů,Erdoganů,Si-Ťing-Pchingů,Trumpů a slastně se nemůže již dočkati návratu starých pořádků,však velmi záhy příjde kruté vystřízlivění vy ubohá hovada boží, nikdo vás zadarmo nenakrmí a nepřinese vám kýžený blahobyt a pořádek,jste hloupí a nevědomí.Svět se dávno změnil a není v žádné moci ho vrátit zpět, samo si za to lidstvo může svojí nenažraností,arogancí,zpupností,touhou po moci a nekonečném konzumu - vytvořili jste globální svět s globální ekonomikou a žádní takovýhle výše jmenovaní šašci co stádo pokládá za velké vůdce vám nevrátí vaše jistoty a důstojnost, to již jste dávno zahodily ve prospěch mamonu.Žádné národy jen tupé chrochtající stádo nad novými ipody a iphony - to je váš svět.

Bořivoj

#98853 prolhaní čecháčkovský rádobyvlastenci

2016-12-12 11:29

Prolhané, lenivé, ožralecké, expanzivní, cynické azbucké byzantské Rusko zůstalo mentálně na úrovni mongolského a hunského Tatarstánu (včetně temného a vůči carovi tradičně podlézavého pravoslaví, velmi podobného islámu), nedotčeno západní civilizací, úmyslně odděleno azbukou a širokorozchodnou železnicí. Zakrslý Putin sedí holou řití na hromadě rezavých raket, ponorek a tanků, pro které nemá odbyt ani jako šrot a proto usilovně hledá nového partnera Adolfa, se kterým by si opět rozdělil Evropu a soutěžil s ním v počtu gulagů, pogromů a vypálených parlamentů. K tomu účelu používá různé azbucké "trojské koně" (Srbsko, Řecko). Také protievropský islám. Brzo bude muset platit nahromaděným zlatem za obyčejné žrádlo. Zato má miliony zadubených, hladových a zamindrákovaných mužiků, ověšených uloupenými hodinkami a oplechovaných bezcennými dobyvatelskými metály udělenými těm přeživším, kteří raději riskovali střelbu soudruhů převážně do vlastních řad, než by šli na jistou smrt do gulagu. "Psí hlas do nebe nevolá" (ruské přísloví). Jejich stavy by potřeboval snížit aby je nemusel živit. Proto jim slibuje válečnou kořist. Brzy však předá Sibiř Číně na splátku svého dluhu (podobně jako kdysi Američanům Aljašku), případně jako výsledek pročínského referenda Sibiřanů. Z Ruska zůstane feudální chlastoslovanský skanzen s dřevěnými matrjoškami, zlatem okovanými blechami vystavenými v Kremlu, a potměšilými zablešenými cirkusovými medvědy na motorkách, obohacený olezlými a odulými putinovskými agentskými čecháčky, kterým Putin rád poskytne asylovou kvótu.
Český loupeživý bachratý komunizmus vznikl a trvá jako vazalství vůči feudální Moskvě, bez ohledu na to, jaký satrapa ji zrovna ovládá a jako vlajkou zrovna mává. Ubozí, kolaborantští a neschopní Švejkovští modroknížkoví Čecháčkové se potřebují schovat za sukně někoho silnějšího a přitom kulturně zaostalejšího - aby vůči němu neměli mindráky (jako vůči Západu).
Začal s tím úlisný agent a rozvraceč EU - kleptoman Klaus a jeho poskoci hájkové, zahradilové a insemínové. Zeman je jen ubohá, vyžraná atrapa moskevského satrapy - jako kdysi Gottwald. Ten ale ještě nestihl lézt zároveň do řiti i Číńanům. Řešením je celková změna paradigmatu politiky na celém světě (viz závěr).
Prolhaní, sebechvalní a sebeklamní Čecháčci jsou mistři světa v obrazoborectví, strhávání soch a symbolů, přejmenovávání ulic i vlastního státu a falšování vlastní historie i ekonomické výkonnosti. Podobně jako Rusové. Jenom více kradou.
Nedorostli pro vlastní samostatný stát, nezaložený na literárních a politických padělcích a intrikách, jakož i na uplacených válečných dezertérech. Bohužel o zpustlou Kotlinu už nikdo z vyspělejších sousedů nestojí (aby si vlastní stát nezamořil).
Historie lenivého, příživnického pronároda se stále dokola opakuje: etapu lžidemokracie vystřídá diktatura lapkovské lůzy, která se následně připojí k zacinkání klíči – až zase všechno nakradené prožere. A každých dvacet let plive na tu lůzu předchozí a nostalgicky vzpomíná na tu lůzu předpředchozí.
Čecháčkové budou spokojeni - až zase všichni budou mít stejné lejno - jen zasloužilí soudruzi (falmer) ho budou mít navoněné z Tuzexu nebo z ruské Berjozky.
Zneuznaný, c. a k. Univ. Prof. TGM upletl bič z rakouského dezertérského lejna - avšak zapráskat s ním už nedokázal - ani ve své mnohonárodnostní, uměle a ješitně vytvořené jepičí pidiříši. Proti literárním padělkům se sice postavil - avšak politický padělek a zmetek vytvořil. Děti se mu rovněž moc nevyvedly. Pravda vyděsí !!!
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé D21 tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
http://www.inuru.com/.../organizace.../324-pravni-stat-volby

Bořivoj

#98854 čecháčkovský lapkovský komunizmus a pseudovlastenectví

2016-12-12 11:36

Závistivá, neschopná a ubohá (zato však revolučně uvědomělá) husitsko-bolševická čecháčkovská lůza se kojí nadějí, že se nažere papírových majetkových přiznání nebo registračních pokladen a pokut prodejním řetězcům. A nechce se s nikým dělit o žvanec a vrátit cokoli z nakradeného církvím, židům, Němcům. Píseň Práce: Ručičky nebojte se - vy makat nebudete !!! Poctivým českým metanolem proti cizí marihuaně!
Se Sovětským Svazem na věčné časy !!! Vyloudit z EU co se dá - a pak z ní hrdě vystoupit !!! Jako azbucké lůzokratické Řecko - náš vzor.
Čecháčkovští komouši se nezmohou ani na vlastní puč - potřebují k tomu čobolovského Bureše - nástupce Husáka ???
Teprve teď přináší komunizmus své Kainovsky zvrhlé a prznitelské plody na přírodě i na lidech - a ještě pár generací bude. Diskuze malomocných, neschopných, žlučovitých, klauzemanovských i putinovských socek v pracovní době to jenom potvrzují. Nostalgicky pláčou na hrobech zpupných diktátorů, opěvují loupeživý komunizmus či jiný „většinový“ systém a zamlčují, že tehdy ještě dožívala předkomunistická výchova a morálka – komunisty nazývaná „přežitky kapitalizmu“ a že se žilo z naloupených bilionů. Dnes nemáme žádný civilizovaný kapitalizmus – ale trojbarevnou bolševickou otevřenou kleptokracii a partajokracii – bez „přežitků kapitalizmu“. Současný konzumizmus není nic jiného, než převlečený a přebujelý komunistický materializmus. Levicoví odboroví bossové a lemplové jen žvaní – ale ani jediný kibuc nebo výrobní či prodejní družstvo si dosud nezaložili, aby tam předvedli, co umějí vlastní prací, bez olupování a parazitování na těch úspěšnějších. Blijí směrem na Západ, protože mu nikdy nebudou sahat ani po řiť, aby ji mohli políbit. Kydají na cikány, ale sami klesají na jejich úroveň, ba i pod ni.
Historie lenivého, příživnického pronároda se stále dokola opakuje: etapu lžidemokracie vystřídá diktatura lapkovské lůzy, která se následně připojí k zacinkání klíči – až zase všechno nakradené prožere. A každých dvacet let plive na tu lůzu předchozí a nostalgicky vzpomíná na tu lůzu předpředchozí.
Závistiví a připosraní Čecháčkové budou spokojeni - až zase všichni budou mít stejné lejno - jen zasloužilí soudruzi (falmer) ho budou mít navoněné z Tuzexu či Berjozky.
Největšími Čechy jsou přivandrovalci Kim Čong Pitomio s bačou Burešem a Duo Klauzeman.
Nejzkorumpovanější jsou čeští stádovití a státem živení voliči: za guláš a jalový slib čehokoli prodají svůj hlas komukoli. Mají-li být zdaněny církve - pak také zdanit politické partaje a provést jejich odluku od státu - jako u církví.
„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník rakouských dezertérů a tvůrce politického padělku - neživotné ČSR: TGM).
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé D21 tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
http://www.inuru.com/.../organizace.../324-pravni-stat-volby


Nepřihlášený uživatel

#98855

2016-12-12 13:07


NEMUSLIM KAFIR A BEZVĚREC

 JA SE NEMODLIM K ALLAHOVI A ANI V ALLAHA NEVĚŘIM ANI SE NEMODLIM 5 DENNĚ NA KOBEREČKU TAKŽE MY MUSLIMOVE UŘIZNOU HLAVU ISLÁM JE NABOŽENSTVI MIRU A LASKY UŽ SE TĚŠIM


Nepřihlášený uživatel

#98856 Re:

2016-12-12 13:16

#98855: -  

 Protože jsi Putlerův vocas?


Nepřihlášený uživatel

#98857 Re: Re:

2016-12-12 13:44

#98856: - Re:  

 KDO JE PUTLER TOHO NEZNAM


Nepřihlášený uživatel

#98858 Re: Re: Re:

2016-12-12 14:00

#98844: - Re: Re:  

 Banderovské hoaxy.


Nepřihlášený uživatel

#98859 Je dobře, že máme důstojného prezidenta.

2016-12-12 14:49

Štěpánová se chlubí tím, jak s holkama z Havlovy prezidentské kanceláře jezdily po chodbách na kolobrndě s kozama venku.

Nepřihlášený uživatel

#98860

2016-12-12 15:05

Blahopřání syrské armádě podporované hrdinou ruskou armádou k vítězství nad teroristy v Alepu. Je to jako přes kopírák a USA to stále nemohou pochopit: jakmile někam začnou vyvážet tu svoji neobjednanou "demokraturu", tam začne vraždění a to trvá tak dlouho než se to dotkne zájmů Ruska. Pak to začne lítat s jediným výsledkem, že Rusko VŽDYCKY vyhraje! A je to tak správně, Rusko je zárukou světového míru. Děkujeme, Rusové!

 
Krym je Rusko!

#98861 Re:

2016-12-12 16:34

V 10. a 11. století byl Krym součástí Kyjevské Rusi. V roce 1016 se Krym stal součástí Byzantské říše, ale v roce 1050 ho ovládli seldžuckým Turkům blízcí Kipčaci. V roce 1243 vpadli na Krym Tataři, kteří ho ovládali až do konce osmnáctého století. Načas byl Krym součástí Zlaté hordy. Krymští Tataři po několik staletí podnikli nájezdy na dnešní Ukrajinu, Rusko i Bělorusko a dostali se až na Moravu.

Po rusko-turecké válce se v roce 1774 osmanská říše Krymu vzdala. V roce 1783 chanát anektovala carevna Kateřina II.................... no a od té doby je definitivně Krym ruský

 

Většina Krymských Tatarů za války bojovala pod vlajkou s hákovým křížem společně s Wehrmachtem, nebo v brigádách SS! Krymští Tataři tedy stříleli do sovětských vojáků bránících Krym a Sevastopol! Bojovali v divizích SS, jako byla Waffen-Brigade der SS (Tatar nr.1), případně Tataren-Gebirgs jäger-Regiment der SS a později v SS-Waffengruppe Krim a dalších jednotkách SS a Wehrmachtu.

 

Nepřihlášený uživatel

#98862 Re: Je dobře, že máme důstojného prezidenta.

2016-12-12 16:36

#98859: - Je dobře, že máme důstojného prezidenta. 

 Tak ty si raději sedni, ať ti nevisí.


Nepřihlášený uživatel

#98863

2016-12-12 16:42

Jak to bude s vaší USAfilií, až nastoupít Trump do úřadu, pražská kavárno?

Tatíček pan prezident Zeman!
Nepřihlášený uživatel

#98864 Zeman nás táhne na západ!

2016-12-12 17:22

Trump telefonoval se Zemanem a pozval ho do Bílého domu. Ocenil, že ho jako jediný evropský prezident podpořil


Nepřihlášený uživatel

#98865 Re: Nelze zastavit ani 50 000 lidí, pokud se rozhodnout překročit hranice státu.....

2016-12-12 17:36

#98845: -  

 Do ČSSR přiskákalo za noc 500 000 Rusáků, nikdo se je neodvážil sestřelit z oblohy, stejně jako se je nikdo nepokusil zastavit na hranicích, především proto, že to není možné. 

Takové množství lidí se musí řešit, musí se jim dát voda, jídlo, ubytování a to bohužel platílo i pro Rusáky, co nás okupovali. 

My jsme se této okupační pakáže zbavovali více jak dvacet let, paní Merkelová další přiliv zastavila během tří měsíců a rozhodně jí nebude trvat 20 let, než vybere ty, kteří byli skutečně postiženi a tedy mají nárok dle Všeobecné deklarace lidských práv na azyl. 


Nepřihlášený uživatel

#98866 Re: Zeman nás táhne na západ!

2016-12-12 17:37

#98864: - Zeman nás táhne na západ! 

 Těžko říci, co mu Zeman rozuměl. Zprávu máš jen od Ovčáčka to je jako by to říkal opilec v hospodě, hodnotu takový informace nemá absolutně žádnou. 


Nepřihlášený uživatel

#98867 Re: Re:

2016-12-12 17:40

#98861: Krym je Rusko! - Re: 

 Podstatné na Krymu je to, že bez dodávek vody a energií z pevninské Ukrajiny se neobejde. Tedy Krym nikdy nebyl Ruský, Krym byl vždy součástí pevninské Ukrajiny ať se nazývala jakkkoliv. Dokonce i dnes je situace taková, že by se Krym do dvou měsíců vylidnil, pokud by Ukrajiny zastavila dodávky energií a vody. 


Nepřihlášený uživatel

#98868 Re: Je dobře, že máme důstojného prezidenta.

2016-12-12 17:41

#98859: - Je dobře, že máme důstojného prezidenta. 

 Zatím se s tímto pochlubila jen Zemanova dcerunka Kačenka, jejím účinkováním na pornografickém večírku. 


Nepřihlášený uživatel

#98869 Re: Trump má velmi sporný mandát a není vůbec jisté, že v bílém domě usedne.....

2016-12-12 17:44

#98863: -  

 

 Drtivé vítězství vypadá tak, že dochází k přepořítávání hlasů a počty hlasů absolutně pro Clintonovou jsou o 2,7 mil. hlasů více než pro Trumpa již nyní.  

Trump bude muset Americe velmi prokazovat, že je demokratem, člověk který ctí Ústavu a ani nenaznačí, že by úřad chtěl zneužít ve svůj prospěch či např. ve prospěch Ruska a to nejen proto, že je podezřelý, že je napojený na Rusy a že mu pravděpodobně Rusko propagandou v angličtině zajišťovalo podporu, což bude evidentně také zkoumáním ještě do případného jeho nástupu do úřadu. 

Je dokonce možné, že jeho mandát skončí dříve než začně, jeho nominace na ministry jsou mnohdy nepřijatelné i pro většinu senátorů, kteří lidi do pozic musí schválit a co více, miliardáře, které navrhuje budou velmi pravděpodoboně nepřijatelní pro jeho voliče, kteří se již dnes nestačí divit, co si četli na facebooku a co je realitou a budou to právě oni, kdo budou po administrativě požadovat vysvětlení, jak je možné, že tento rozpor vznikl. 

Většina voličů volila Cintonovou a ti budou vemli pečlivě sledovat, co Trum dělá, neboť jej velká část podezřívá z napojení na Rusko a ruskou propagandu zpochybňování americké demokracie. Problém bude mít ovšem Trump s velkou část jeho voličů, kteří očekavají splenění slibů, které jsou nesplnitelné a co více Trump je logicky ani nemůže splnit, protože nechce a nebo by to bylo jednoznačně možné udělat jen neústavním jednáním, což nepřipustí administrativa USA, neboť by se vystavila trestnímu postihu. 

Trump se dostává do velmi svízelné pozice a i díky tomu, že s ním nikdo slušný nechce spolupracovat se prakticky již dostal do velké izolace. Lhát prostě nelze stále, přestože to Trump dělá celý život, v pozici prezidenta USA to možné není, jak mnozí zjistili - naposledy Clinton i Nixon. Přičemž Clinton lhal o věci banální, to pro Trumpa dokonce ani není lží. 


Nepřihlášený uživatel

#98870 Re: Zeman nás táhne na západ!

2016-12-12 17:50

#98864: - Zeman nás táhne na západ! 

 

Pokud je níže uvedené pravdivé....

2016-11-11 09:59

 

„Ilegální postup v souvislosti s činností Trumpovy univerzity byl prověřován federálními soudy. Pokud jsou obvinění pravdivá, dopustil se podvodů a úplatkářství,“ napsal Peterson. Trump údajně dlouhodobě lhal studentům univerzity o své roli v instituci a v politické kampani zamlčoval, že je čelí několika žalobám.

Kvůli ilegálním praktikám v Trumpově univerzitě žaluje vítězného prezidentského kandidáta newyorský prokurátor Eric Schneiderman o 40 milionů dolarů. Nastávající prezident v té souvislosti čelí i dalším žalobám, kdy měl okrádat vlastní studenty. Žádný z případů ale zatím nebyl dořešen. Soud má začít v pondělí po Dni díkuvzdání, tedy 1. prosince. Trump všechna obvinění soustavně odmítá.

.....byly poslední prezidentské volby jiné nejen v tom, že nehrála úlohu mranost, kulturnost a vzdělanost kandidáta, ale dokonce i zásadní lhaní v kampani. 

Eric Schneiderman je hlavní prokurátor státu NY a je to on, kdo žaluje Donalda Trumpa.

Trump je v tomto velmi podoben Milošovi Zemanovi. 

http://www.nycourts.gov

http://www.sdcourt.ca.gov

Je opravdu velkou novinkou USA, že kadidát na presidenta vede okolo 75 živých soudních sporů, v tom jej soudruh Miloš Zeman opravdu ještě nedohnal, ale je na "správné cestě", neboť jeho lhaní nebere konce a jediná cesta, jak se dobrat nápravy jeho lží, je pohnat "jej" ČR před soud. 

By USA Today 's account, Trump has about 75 lawsuits pending, which includes a few where Trump is suing


Nepřihlášený uživatel

#98871 Bod zlomu je pochopitelný.....

2016-12-12 18:01

....Zeman je mnohokrát usvědčený lhář a pokud bude jeho lhaní jasné i jeho "skalní" - co všechno ví o Zemanovi nejlépe - bude konec, celá jeho aura se zhroutí, proto ono masivní útočení, nic jiného Ovčáčkovi i Zemanovi totiž nezbylo.

Skalní Miloše Zemana totiž na potkávní vykládají, jak už se článek našel a jak se všichni budou muset Zemanovi omluvit, posílají si o tom hojnou e-mailovou komunikací (masivně šířený spam) spoustu "důkazů" a "předpovědí" (tedy masivní propagandu) kdy to bude zveřejněno a jak to Miloš všem nandá.  

Taková lež nejde živit donekonečna.  To Ovčáček vycítil (asi mu to poradila FSB a GRU) velmi dobře, proto rozjel další a další útoky. 

Je to stejné jako s Hitlerem, Putinem, Trumpem, kteří jsou zaplateni do svých lží a překrývají je lhaním dalším. 

Body zlomu Ovčáčkova Twitteru. Zmapovali jsme, kdy začal ve výrocích přitvrzovat

Patrné je i této diskusi. Zemanovi a jeho příznivcům už zbyla jen ubohost dalších a dalších lží. Příznivci Zemana už nejsou schopni ani lhát, jakým je vzdělaným a moudrým demokratem, už jim zbylo jen a pouze urážení, napadání kritiků Miloše Zemana a ubohé otírání se o Václava Havla a Karla Schwarzenberga. 


Nepřihlášený uživatel

#98872 Kam se člověk podívá, tam Zemanova vláda kradla....

2016-12-12 18:04

....bohužel je to naprosto zřejmé i z makroekonomických dat Statistického úřadu. Zeman zadlužoval zemi tempem 100 % nárůst za čtyři roky, nic za tyto peníze ale nedodal - nebyla dodělána jediná dálnice, železniční koridor, prostě nic, čemuž odpovídá masivní nezaměsntanost, která zadlužování provázela a to i na poměry finanční krize. 

Česko je rekordmanem v utrácení za značky. Přeplatilo miliardu

Česko je tak rekordmanem v utrácení za značky. Lukrativní byznys pro soukromou firmu Hicon zajistila vláda Miloše Zemana.

Je to dobrá i špatná zpráva současně. Pokud se podaří ministerstvu dopravy dosoutěžit dodávky registračních značek na auta, ušetří ročně desítky milionů korun. To je ta lepší zpráva. Jenže díky nabídkám čtyř firem v soutěži už současně ví, kolik peněz zbytečně vyhodilo kvůli kontraktu uzavřenému v roce 2002. Jde nejméně o miliardu.

"Pro Hicon jsou dopravní značky mimořádně lukrativní byznys. Teprve na začátku letošního roku dal do sbírky listin výsledky za minulé roky, které ukazují, že firma má z každé koruny tržeb přes šedesát haléřů zisku. Například v roce 2013 firma dosáhla tržeb 167,6 milionu korun a zisku před zdaněním 106,5 milionu. Z každé koruny tržeb tak firma měla 63 haléřů. O rok dříve byl zisk výrazně nižší, ale ovlivnily ho výrazně vyšší mzdové náklady na dva jednatele a současně majitele firmy: Roman Holomek a Jiří Palínek si vyplatili celkem 105 milionů korun."

Proč si majitelé vyplatili 105 mil. - jak prosté, byl strop sociální a zdravotního pojištění. Tedy taktko vysoké peníze se jim vyplatili "zdanit" přes plat a nikoliv standardním způsobem jako získ právnické osoby. Toto Kalousek napravil poměrně pozdě, zrušením stropu zdravotního pojištění. 


Nepřihlášený uživatel

#98873 Vítej na Hradě.....

2016-12-12 18:06

Milionovou pokutu za Nejedlého zatáhl Lukoil, sám nedal ani korunu

4. listopadu 2016  1:00
 
Zdá se, že Martin Nejedlý zůstal na Pražském hradě v roli poradce Miloše Zemana díky penězům z ruského ropného gigantu Lukoil. Česká pobočka spoluvlastněná Nejedlým je využila na splacení pokuty 32,6 milionu korun, kterou musela zaplatit státu po prohraném sporu kolem prodeje leteckého oleje ze strategických zásob.

 

Citace výroční zprávy BIS z roku 2015: https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy-historie.html

V roce 2015 v ČR nejvýrazněji působily zpravodajské služby Čínské lidové republiky a Ruské federace.

Čínské diplomatické, zpravodajské a ekonomické entity se soustředily na využití úspěchů z předchozího roku a intenzivně pokračovaly v rozšiřování a kultivaci (pro)čínské vlivové infrastruktury v české politice a ekonomice.

Ruskými prioritami pro rok 2015 byly operace vedené v rámci informační války v kontextu ukrajinské a syrské krize a dále politická, vědecko-technická a ekonomická rozvědka (zejména úsilí dostat se prostřednictvím nastrčených českých osob k českým a evropským dotacím).

V roce 2015 BIS z hlediska své působnosti nezaznamenala žádné významné aktivity zpravodajských služeb dalších zemí bývalého Sovětského svazu či svých partnerských zpravodajských služeb.

V roce 2015 dominovaly mezi zpravodajskými silami cizí moci, které působí v ČR, stejně jako v minulých letech, zpravodajské služby Ruské federace. Značná část ruských zpravodajských důstojníků působila pod diplomatickým krytím ruské diplomatické mise, která zůstávala početně stále velmi disproporční vůči ostatním diplomatickým zastoupením, včetně velmocí jako USA nebo ČLR. Také v diplomatických misích jiných států působili zpravodajci na diplomatických postech, avšak zdaleka nedosahovali početního stavu ruské mise. Ruští (a někteří další) zpravodajci se – na rozdíl od zpravodajských důstojníků spojeneckých států – BIS nepředstavovali a nedeklarovali svoji příslušnost ke zpravodajské službě. Utajování a zakrývání příslušnosti ke zpravodajské službě jednoznačně implikuje činnost, která ohrožuje bezpečnost a jiné oprávněné zájmy České republiky.

Navzdory trvající krizi na Ukrajině a napjatým vztahům mezi Ruskem na straně jedné a NATO a EU na straně druhé Rusko pokračovalo ve vlivových aktivitách zaměřených na udržení a posílení ruských pozic a perspektiv v české energetice. V roce 2015 také pokračovaly ruské aktivity na poli ekonomické a vědecko-technické rozvědky v ČR.

V kontextu ukrajinské a následně syrské krize kladlo Rusko obecně důraz na vlivové a informační operace v kontextu nelineární (hybridní, nejednoznačné, asymetrické či nekonvenční) války1.

Cílem ruského informačního působení v českém prostoru v roce 2015 bylo zejména:
      oslabení informačního potenciálu země (utajená infiltrace českých médií, internetu a masivní produkce ruské státem řízené distribuce propagandy a dezinformací);
posilování informační rezistence ruské společnosti (prefabrikované dezinformace z českých zdrojů pro ruské publikum);
      ovlivnění vnímavosti a myšlení českého publika a oslabení vůle společnosti k odporu či konfrontaci (informační a dezinformační zahlcení publika, relativizace pravdy a objektivity, prosazení motta „všichni lžou“);
      vyvolávání či přiživování vnitro-společenských a vnitropolitických tenzí v ČR (zakládání loutkových organizací, skrytá i otevřená podpora populistických či extremistických entit);
      narušování vnitřní soudržnosti a akceschopnosti NATO a EU (pokusy o subverzi česko-polských vztahů, dezinformace a poplašné informace očerňující USA a NATO, dezinformace vytvářející virtuální hrozbu války s Ruskem);
      poškození pověsti Ukrajiny a její mezinárodní izolace (zapojením českých občanů a organizací do Ruskem skrytě řízených vlivových operací na Ukrajině či proti ní).


Nepřihlášený uživatel

#98874 Zeman opět nestoudně lhal.....

2016-12-12 18:07

"Zeman na to reagoval, že dalajlámu nepřijali ani papež František, ani královna Alžběta II., ani další politici. „Tak ať mi lidé prominou, že jsem se zařadil po bok papeže a královny,“ řekl prezident.

Uvedl, že Tibet byl otrokářsko-feudální zemí a dalajlámaje její exilový představitel. A pokud se Čína obává toho, že mu jde o odtržení části území, měl by se tento názor respektovat."

O Tibetu a jeho politicko-ekonomickém uspořádání lže jednoznačně. 

S Dalajlámou se sešel Jan Pavel II, princ Charles s manželkou, tedy k těmto lidem s Miloš Zeman vskutku nezařadil a je to naprosto pochopitelné :-/. 

Zeman o Tibetu zjevně opět čerpá z bulváru z textu, pod kterým je podepsán Tůma, který nejspíše neexistuje. 

 Komentář zdrojů v textu  "Slováka" "Tůmy", který pravděpodobně vůbec neexistuje. 

workers.org nemá smysl komentovat :-), to je moc pěkný web :-)

Manželé Gelderovi pracovali pro komunisty v Číně :-), to nebude ten správný zdroj informací :-)

Tashi Tserig existuje, narodil se 1937, ale zjevně je to jiný, než kterého uvádít Tůma, tento je budhistický učitel a do kláštera vstoupil v sedmi letech, dodnes je budhistou.  

Melvyn C. Goldstein, A History of Modern Tibet 1913-1951. Berkeley: University of California Press - nepíše o otrokářství, ale o feudální theokracii - bylo vysvětlováno i v anglickém textu, který jsem dal do diskuse, tedy opět Tůma cosi podsouvá skutečnému vědci a vymýšlí si, parazituje na jeho jménu. 

AnnaLouise Strong, Tibetan Interviews - komunistka, která dokonce odjela do CCCP :-) s pak žila v komunistické Číně ve vřelém obětí s prominentními komunisty, tak to snad jako zdroj informace nejde brát vůbec vážně, to snad oba s komunisty máme zkušenost stejnou, nebo snad máte jinou Mičurine? 

Alexandra David-Neel (velmi pobaví, když Tůma o ní mluví jako o muži :-) - velmi známá osoba velmi vitální, existuje o ní dokument. Tůma si pravděpodobně přímo vymýšlí, v lepší případě "cituje" jako idiot Miloš Zeman, tedy bez kontextu, aby to mohl "zkreslit" vylhat. Na základě knih této ženy mnozí na západě naopak kouzlu Tibetu propadli a začali studovat budhismus. 

Tedy přesně, jak bylo jasné, hned po prvním přečtení Tůmova textu, je to těžká rusko trollí Xi pinpongova propagada. Slátani z různých zdrojů kdy mnohdy jsou zdroje uváděny jen proto, aby v lepším připadě šlo o citaci bez kontextu, v horším případě to přímo autorům podvrhuje, kdy v obou případech parazituje na jejich jménech. 

Ubohost Tůmova "textu" lze tedy potvrdit během 10 min. Tedy jediný smysluplný text o politicko-ekonomickém uspořádání Tibetu před rokem 1950 jsem vložil do této diskuse já a je v anglickém jazyce, přesně tak, jak jsem jej zkopíroval ze zdroje. 

Existuje vůbec Milan Tůma? Na Slovensku skutečně spisovatel Milan Tůma je, ale je obtížné uvěřit, že by vytvořil takový blábol o Tibetu. O autorovi se tedy nedá dohledat vůbec nic. Text je hojně rozšířen jak na slovenských tak českých rusko trollých serverch, tedy je velmi pravděpodobné, že Milan Tůma, který by měl být autorem tohoto textu vůbec neexistuje, obdobně jako neexistují autoři textů na rusko trollím serveru v angličtině ron paul institute. 

Ale moc jsem se u pročítání zdrojů pobavil :-) a jsem velmi rád, že mi byla připomenuta Alexandra David-Neel chtěl jsem si její knihy přečíst. 


Nepřihlášený uživatel

#98875 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-12-12 18:10

#96973: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

Mimo jiné na soulad zákonů s Ústavou skutečně existuje Ústavní soud o jehož vznik se zasloužil Václav Havel. 

Ústava, jako základní zákon nemá prováděcí vyhlášku, jako ostatní zákony a tím se také od ostatních zákonů liší. Je to mimo jiné právě proto, že slouží občanům v orientaci obecně ve veřejném prostoru. Slouží jim k tomu, by oni sami věděli, co mají dodržovat v té nejobecnější rovině a co musí dodržovat ti, kdož ve veřejném prostoru vykonávají státní moc, neboť ústava jasně říká:

(1) Lid je zdrojem veškeré státní moci; vykonává ji prostřednictvím orgánů moci zákonodárné, výkonné a soudní.
(2) Ústavní zákon může stanovit, kdy lid vykonává státní moc přímo.
(3) Státní moc slouží všem občanům a lze ji uplatňovat jen v případech, v mezích a způsoby, které stanoví zákon.
(4) Každý občan může činit, co není zákonem zakázáno, a nikdo nesmí být nucen činit, co zákon neukládá.

.....tedy státní moc lze uplatnit jen v případech, v mezich a způsoby, které stanoví zákon. Důvodem, proč je to takto stanoveno je např. to, že výkon státní moci musí být kontrolovatelný a to kdykoliv do minulosti a musí být předvídatelný do budoucnosti. 

Zema si zjevně neuvědomuje, že vykonává sátní moc, kdykoliv mluví veřejně, podepisuje dokumenty atd. 

Máš snad jiný názor na článek 2 odstavec 3, počítači?