MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Evropan

#144585 Hradní ožrala chrání národní zájmy ... ale čínské!

2019-01-11 16:14

Údajná odvetná opatření, jež má podle prezidenta Miloše Zemana chystat Čína kvůli varování Národního úřadu pro kybernetickou bezpečnost (NÚKIB) před technologiemi a výrobky společností Huawei a ZTE, by se mohla dotknout i Správy Pražského hradu. Ta má od roku 2014 uzavřený kontrakt se společností Huawei Technologies (Czech) s.r.o. o propagaci. Hrad na jejím základě dostává jako protiplnění od firmy telefony této značky.

https://www.novinky.cz/hrad-ma-s-huawei-smlouvu

Takže chování hradního ožraly je čím dál tím zřejmější. Má oficiální smlouvu s Huawei na jejich propagaci, a to vše jen za to, že hradní papaláši dostávají pandí telefony. Tak to je opravdu ochrana českých ekonomických zájmů :)

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#144586 Re: Hradní ožrala chrání národní zájmy ... ale čínské!

2019-01-11 16:55:29

#144585: Evropan - Hradní ožrala chrání národní zájmy ... ale čínské! 

Navíc je to už naprostý kretén. VW investuje v Číně ne Čína do VW. Pořád těm jeho "voličům" vysvětluje, jak tu bude Čína "investovat" a když v Číně investuje VW násobky toho co celá Čína tady, tak proti nim Číňan bude dělat "odvetná opatření". 

Už prostě zešílel. 

Je velmi smutné, že nejsme jako občané schopni bránit demokracii a tento stát a zločinců KGBáka Zemana a štbáka Babiše se nedokážeme zbavit. Je to vlastně už naprosto šílené.