MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#144576 Re:

2019-01-11 06:18

#144571: Vlastenec -  

Vlastenec alias Jaromír Balda?

Evropan

#144577 Policie pod nátlakem odkladáná kauzy slovenského eštébáka!

2019-01-11 06:23

Krátce poté, co vláda získala důvěru, odložila policie v ústraní zájmu druhý vážný případ, týkající se premiéra Babiše. Po kauze výhodného nákupu korunových dluhopisů jde podle zjištění deníku FORUM 24 o související prodej podezřele předražených akcií jeho firmy Profrost holdingu Agrofert.

http://forum24.cz/policie-potichu-odklada

Dokdy tomu budeme nečinně přihlížet?

Evropan

#144578 Hradní ožrala ochraňuje státní zájmy ... čínské.

2019-01-11 09:16

Polská civilní kontrarozvědka ABW zatkla polského a čínského občana, které podezřívá ze špionáže. Informovala o tom v pátek polská tisková agentura PAP. Číňan je jedním z šéfů pobočky společnosti Huawei a Polák bývalým důstojníkem kontrarozvědky.

https://www.novinky.cz/v-polsku-zatkli-sefa-pobocky-huawei

V Polsku už pandí špiony zavírají, ale náš hradní ožrala si furt povede svou.

 


Nepřihlášený uživatel

#144579

2019-01-11 09:45

Ti, kdo Zemana volili,  mlčky předpokládali, že je fanda Čechů.

Zmateni možná  jeho maskováním za familiárním křestním jménem.

Mýlili se. Zemanescu  je schopen proti zájmům Čechů se spolčit s kýmkoliv na světě.

A také to dělá. Lze to doložit jeho vlastními oficiálními prohlášeními.


Nepřihlášený uživatel

#144580 Re:

2019-01-11 09:53

#144579: -  

Hele, je to jednoduché jako facka, Zeman je celoživotní arogantní prospěchář a tlučhuba. Nějakou českou zemi má u zádele. Tlačí jen do štrozoku, aby bylo vystaráno pro dcerunku. Kdyby měl aspoň za nehet u malíku charakteru, sedí na Vysočině, pobafává, pocucává, čte ty svoje knížky a už to  křeslo nechá  mladšímu rozumnějšímu..


Nepřihlášený uživatel

#144581

2019-01-11 11:11

Eman je agentem Pekingu.


Nepřihlášený uživatel

#144582 Re: Re: To je panečku "vláda" komunističtí náckové anoštb a KSČm a komouši socani....

2019-01-11 14:24

#144566: - Re: To je panečku "vláda" komunističtí náckové anoštb a KSČm a komouši socani.... 

To skutečně mělo dávno proběhnout. 2 mil. registrovaných komoušů z Československa a 1,2 mil. komoušů jen v ČR měli min. 20 let povinně platit část svých příjmů, bylo by to jedině správné. Z komunistických zločinů profitovali min. tím, že měli vyšší mzdy. 


Nepřihlášený uživatel

#144583 Zmrd, velezrádce, vlastizrádce a nacistický komouš Miloš Zeman by řekl "čučkaři"...

2019-01-11 14:31

Polská tajná služba zatkla jednoho z šéfů pobočky Huawei kvůli podezření ze špionáže

Polská civilní kontrarozvědka ABW zatkla v úterý polského a čínského občana, které podezřívá ze špionáže. Informovala o tom v pátek polská tisková agentura PAP. Číňan je jedním z šéfů pobočky společnosti Huawei a Polák bývalým důstojníkem kontrarozvědky a zaměstnancem mobilního operátora Orange. Oba špionáž popírají.

 

........Mimochodem, škoda auto investuje v Číně ne Čína do škody auto. Jestli o to čínská komunistická pakáž nestojí, tak to klidně mohou VW sdědlit. Zeman je už opravdu naprostý magor. 


Nepřihlášený uživatel

#144584 Je naprosto jednoznačné, že Zeman měl dávno stát nejen před Ústavním soudem....

2019-01-11 14:39

Zeman už prokazatelně stojí na straně Číny, na Hradě nemá co dělat. Je v našem zájmu třeba jen z "hygienických" důvodů zažalovat ho pro vlastizradu.

......ukradl 140 mld. russáckého dluhu, s KGBákem Putinem přitom min. 30 mld. "vyprali" ukradl Mosteckou uhelnou společnost, ale v této zemi se našly ubožáci, kteří uvěřili nesmyslným řetězovým mailům russácké propagandy a šli a udělali z něj absolutně beztrestného. To je děsivé. 

Nejsme schopni se jako národ zbavid dvou zločineců v politice, jak vlastně tedy bráníme vlast? Jeden ze zločinců  je nepochybný KGBáka a druhý je štbák. Ani jeden z nich nemá mít politikou moc.

Je potřeba je poslat před soud. Zeman páchá velezradu a Babiš nepochybně vlastizradu, už jen tím, že setrvávají v politických pozicích. 

Jak absurdní by bylo, aby konfiden NKVD byl v pozici prezidenta Neměcka a konfiden gestapa byl v pozici německého premiéra 30 let po II. světové válce. My ovšem třicet let po skončení občanské války, kterou komunistická pakáž vedla proti zbytku obyvatel země toto v klidu tolerujeme. KGB  - GRU se ničím neliší od NKVD,  a štb se ničím nelišila od gestapa. To je potřeba znovu připomenout. 

Tedy z vyššího principu mravního a dokonce i proto, že Zeman s Babišem páchali a páchají zločiny je potřeba, aby policie, BIS a parlament začaly jednat. Situace je velmi vážná. 

Evropan

#144585 Hradní ožrala chrání národní zájmy ... ale čínské!

2019-01-11 16:14

Údajná odvetná opatření, jež má podle prezidenta Miloše Zemana chystat Čína kvůli varování Národního úřadu pro kybernetickou bezpečnost (NÚKIB) před technologiemi a výrobky společností Huawei a ZTE, by se mohla dotknout i Správy Pražského hradu. Ta má od roku 2014 uzavřený kontrakt se společností Huawei Technologies (Czech) s.r.o. o propagaci. Hrad na jejím základě dostává jako protiplnění od firmy telefony této značky.

https://www.novinky.cz/hrad-ma-s-huawei-smlouvu

Takže chování hradního ožraly je čím dál tím zřejmější. Má oficiální smlouvu s Huawei na jejich propagaci, a to vše jen za to, že hradní papaláši dostávají pandí telefony. Tak to je opravdu ochrana českých ekonomických zájmů :)


Nepřihlášený uživatel

#144586 Re: Hradní ožrala chrání národní zájmy ... ale čínské!

2019-01-11 16:55

#144585: Evropan - Hradní ožrala chrání národní zájmy ... ale čínské! 

Navíc je to už naprostý kretén. VW investuje v Číně ne Čína do VW. Pořád těm jeho "voličům" vysvětluje, jak tu bude Čína "investovat" a když v Číně investuje VW násobky toho co celá Čína tady, tak proti nim Číňan bude dělat "odvetná opatření". 

Už prostě zešílel. 

Je velmi smutné, že nejsme jako občané schopni bránit demokracii a tento stát a zločinců KGBáka Zemana a štbáka Babiše se nedokážeme zbavit. Je to vlastně už naprosto šílené. 


Nepřihlášený uživatel

#144587 Zmrdi z Hradu si zprivatizovali prezidentský úřad i Pražský hrad. ....

2019-01-11 17:05

Hrad má s Huawei smlouvu o propagaci

Údajná odvetná opatření, jež má podle prezidenta Miloše Zemana chystat Čína kvůli varování Národního úřadu pro kybernetickou bezpečnost (NÚKIB) před technologiemi a výrobky společností Huawei a ZTE, by se mohla dotknout i Správy Pražského hradu. Ta má od roku 2014 uzavřený kontrakt se společností Huawei Technologies (Czech) s.r.o. o propagaci. Hrad na jejím základě dostává jako protiplnění od firmy telefony této značky.

 

Taky bych těm zmrdům z Hradu rád strčil svoje servery přímo do baráku a pevně doufám, že tak učinila BIS. 

"Na oplátku Hrad získal mobilní zařízení v hodnotě půl milionu korun. Pro další roky bylo plnění ze strany Huawei rozšířeno na „mobilní zařízení či jiná zařízení a produkty Huawei pro podnikové zákazníky, např. mobilní zařízení, servery, úložné disky, modemy, datové síťové produkty”."


Nepřihlášený uživatel

#144588 Pokud chce být vláda a parlament konzistentní s vyjádřením, že pro - brexit kampaň.....

2019-01-11 17:19

Brexit nebude, mají jasno vlivní miliardáři. Odchod Británie z EU podle nich zmaří politici

 

....byla ovlivněna russkou hybridní válkou, pro brexit kampaň byla navíc kompletně postavena na lživých heslech, tak logicky musí tento stav řešit tím, že brexit nemůže realizovat. Musí tuto věc řešit s občany, nebyla není jiná cesta, než věc oddalovat, neboť hybridní russácká válka a její účinky jsou dlouhodobé, bylo nutné věc vysvětlovat, zkoušet, ukázat, jak obtížné to je, jak drahé to je, jaké to má důsledky, které lživá pro brexit kampan zamlčela, zkreslila. Bylo nutné také velmi omezit vliv hybridní russácké propagandy. To vše chtělo čas. 

Nyní je vhodný okamžik věci shrnout a jasně říci, že Evropa je jednotná a nenechá se russáckou pakáží ničit. 

Tady bychom měli jasně řicí, že si nenecháme ničit stát russácko čínským zmrdem Milošem Zemana a jeho ultra zlodějskou bandou, kterou přivedl k politické moci aniž by jí kdy někdo volil. 

Je potřba také jasně říci, že trestně stíhaný štbák v pozici premiéra bez negativního lustračního sovědčení je taktéž naprostá zhovadilost, když přitom každů úředník vlády musí negativní lustrační osvědčení mít. 

 


Nepřihlášený uživatel

#144589 A my tu máme russácko čínského zmrda Miloše Zemana a jeho ultra zlodějskou bandu......

2019-01-11 17:46

Německo má pátý rok v řadě přebytkový rozpočet

Německý stát v loňském roce hospodařil s přebytkem 11,2 miliardy eur (286,6 miliardy korun). V pátek o tom informoval server listu Frankfurter Allgemeine Zeitung. Příjmy rozpočtu dosáhly 348,3 miliardy eur (8,91 bilionu korun) a výdaje 337,1 miliardy eur (8,63 bilionu korun). Přebytku Spolková republika dosáhla pátý rok v řadě.

.....a taky tu má slovenského trestně stíhaného kriminálního imigranta, štbáka Andreje Babiše, který tak "miluje" Českou republiku, že se ten kretén za 20 let ani nenaučil česky. 

Tento trestně stíhaný štbák jen za první čtyři roky zadlužil tuto zemi o 166 mld. a současně za stejnou dobu navýšil majetek jeho karuselu o 40 mld. přičemž dnes krade dokonce už i penize z "rezervního fondu", které zůstali po privatizaci, tedy 20 mld. korun. 


Nepřihlášený uživatel

#144590 Zeman s Babišem zničili tuto zem, obelhali občany této země.....

2019-01-11 17:56

Popletové, co to tak nemysleli? Ani náhodou. Nenávist.cz před soudem

.....důsledky jsou děsivé. proto zákon o volbách v demokraciích nepřipouští lhaní jak o oponetench tak i o sobě samých. Trest je jediný, vyřazení z voleb. Selhala obrana volebního zákona a občané to tolerovali, byla to velká chyba. To je dnes z toho co dělají Zeman s Babišem naprosto zjevné. 

Zeman se stal dokonce absolutně beztrestný, Babiš se k beztrestnosti bude chtít dostat stejným způsobem, přes nejvyšší ústavní pozici, to je dnes naprostá jistota a mělo to být politikům i občanům jasné už před pěti lety. Zlodějiny Babiše jsou stejně nedozírné, jako zlodějiny Miloše Zemana, jediná cesta jak se vyhnout postihu (krachu, ostudě, kriminálu) je pro Babiše nejvyšší ústavní pozice, v tomto se mu stratide rozhodně upřít nedá, ale začal příliš brzo, dnes je jasné, že je zlodějem, zločincem, memá prostor na roky zmizet, aby se na to zapomnělo, jako to udělal KGbá Zeman. 


Nepřihlášený uživatel

#144591

2019-01-11 18:08

Poté, co v březnu 2017 tehdejší ministr financí Andrej Babiš zveřejnil audity, jež měly doložit, že disponoval příjmy na nákup 1,5 miliardy nezdaněných korunových dluhopisů, vyšly najevo další pochybnosti. Především šlo o prodej Babišem založené firmy Profrost Agrofertu za podivně nevýhodnou cenu 527 milionů korun, což byl v té době sedminásobek její nominální hodnoty.

Nemám povinnost vše ukazovat

O závažnosti tohoto případu svědčí skutečnost, že se jím začali zabývat vyšetřovatelé z Národní centrály proti organizovanému zločinu (NCOZ). „Policie vyšetřuje všechny okolnosti, které by s nákupem dluhopisů mohly souviset,“ uvedl tehdy zdroj z bezpečnostní komunity serveru Neovlivní. Policisté rovněž zjišťovali, zda v rámci těchto transakcí nedošlo k úmyslnému krácení daní.

Andrej Babiš se bránil, že všechny jeho obchody jsou v pořádku, jenže detailní informace odmítl zveřejnit. „Nemám povinnost vše ukazovat. Je to soukromá věc těch manažerů a jejich obchodní tajemství,“ reagoval, čímž podezření o finančních operacích v rozporu se zákonem příliš nerozptýlil.


Nepřihlášený uživatel

#144592 komunisti byli strašné sv*ně, jak je možné, že je máme po 30 letech znovu ve vládě .. nechápu

2019-01-11 18:24

Bylo to v březnu 1982, půlročního syna mi tehdy vyrvali z náručí. Příběh Drahomíry Šinoglové


Nepřihlášený uživatel

#144593 Re:

2019-01-11 18:47

#144591: -  

Ale nelze to vysvětlit voličům, neboť není možné vysvětlit ani hlavní podstatu Babišovy  s korunovými dluhopisy, tedy že si je vydal a nkoupil jako osoba spojená definovaná v zákoně o dani z příjmu od roku 1992 včetně toho, že nesmí uzavírat obchody, které vedou ke snížení daňového základu na jedné straně či dokonce na obou či více stranách osob spojených. 

ŠtBák Bureš si ovšem právě na obchodech mezi osobami spojenými postavil své daňové úniky obecně. 

Je to prostě kriminální trestně stíhaný imigran a štbák, co od takové kreatury čekat, než zlodějiny. Je to ubožák. 


Nepřihlášený uživatel

#144594

2019-01-11 19:28

Zeman už je za hranou. Znovu lhal a obvinil tajné služby. Bojuje proti vlastní zemi

Miloš Zeman už je za hranou toho, co lze považovat za vrtochy pomstychtivého nemocného starce. Ve svém pořadu na pochybné televizní stanici Barrandov znovu lhal a urážel tuzemské tajné služby. Jejich šéfy obvinil z toho, že poškozují obchodní zájmy České republiky. A to tím, že dělají dobře svoji práci a upozorňují na nebezpečí špionáže ze zahraničí, z Ruska a Číny.

Lhal například, když řekl, že Centrum proti terorismu a hybridním hrozbám nevydalo za celou dobu existence ani jedinou zprávu. Opak je pravdou. Organizace jich vydala celou řadu.

Zeman opět zapomněl na to, že je prezidentem České republiky. V pořadu vystupoval jako obchodní agent Čínské lidové republiky. Hájil zájmy společnosti Huawei, před kterou nevarují jen české tajné služby, ale postupně celý svět. Huawei a ZTE, které Zeman dlouhodobě prosazuje, si už z bezpečnostních důvodů neškrtnou například v Austrálii, Kanadě nebo USA, které dokonce zadržují jednu z čelních představitelek společnosti. Zeman také řekl, že Čína chystá odvetná opatření za to, že si ČR dovolila varovat před jejím zařízením, díky kterému mohou vést špionáž. Chtělo by se říci – je to tak dobře. Jedno z odvetných opatření by mohlo být, že už si nebudou zvát Zemana.

Miloš Zeman znovu dokázal, že jsou mu bližší obchodní zájmy jeho kamarádů než bezpečnost České republiky. To, že opakovaně tvrdě napadá tajné služby vlastní země, je neskutečná ostuda, naprosto nevídaná v normální demokratické zemi. Je smutným faktem, že prezident je pro svoji zemi tím největším bezpečnostním rizikem.

Miloš Zeman se svým čtvrtečním výstupem znovu zasloužil o to, že se oprávněně povedou debaty, zda je ještě mentálně schopen zastávat post prezidenta republiky.


Nepřihlášený uživatel

#144595

2019-01-11 21:47

Jiří Kajínek v pátek 11.1. oslavil 58 let. Narozeninový den si užívá se svou přítelkyní, které neřekne jinak než „paní doktorka“. Kajínkovi udělala kromě tajemného daru od přítelkyně radost i přání od příznivců a přátel. „Od rána mi píšou a volají gratulanti, snažím se všem odpovídat,“ říká potěšeně oslavenec.

 

Pokud byste čekali, že to Kajínek na své druhé narozeniny na svobodě pořádně roztočí, pletli byste se. Bývalý trestanec svůj velký den tráví s přítelkyní. „Narozeniny trávím s paní doktorkou, dnes není v ordinaci,“ sdělil oslavenec .

„Jsme nadšení. Svítí tu sluníčko, byli jsme se psem na procházce. Půjdeme spolu na velkou večeři, takže radost, kam se podíváme. Užíváme si to,“ popsal narozeninovou idylku.


Nepřihlášený uživatel

#144596

2019-01-11 23:45

Miloš  má oči v sloup!


Nepřihlášený uživatel

#144597 Re:

2019-01-12 08:23

#144595: -  

Co na to říci? Že jsou různé úchylky, některé ženy mají zalibu ve stařícících např. Zemanovna, některé mají zájibu v kriminálnícících, vrazích, ...  Normální to není z hlediska většinové populace.  

Není ani normální propagovat vraha, kterého pustil na svobodu právě KGBáka Zeman a který byl odsouzen všemi soudy v ČR a to opakovaně, v diskusi o ubohosti ubohosti a zločinech Miloše Zemana.  

Dělat z vraha celebritu je prostě zvrhlé s tím se nic nenadělá. 


Nepřihlášený uživatel

#144598

2019-01-12 09:35

Pan Zeman by se měl stydět za to, jak ničí naší zemi


Nepřihlášený uživatel

#144599

2019-01-12 10:02

https://www.youtube.com/watch?v=2LIGrVfdOos

Eduard Stehlík: O totalitních praktikách lidé nevědí skoro nic

 


Nepřihlášený uživatel

#144600 Jen k tomu štbák Babiš nedodal, že roční deficit bude 100 mld. :-).

2019-01-12 10:07

Babiš: Za dva roky bude průměrný důchod 15 tisíc

Počítám s tím, že v roce 2021 bude průměrný důchod alespoň 15 tisíc. V rozhovoru pro sobotní vydání deníku Právo to řekl premiér a lídr ANO Andrej Babiš.

 

.....obzvláště s jeho způsobem "hospodaření" letadla, které předvádí v jeho karuselu agrofert. 

Proč bych se měl starat o druhé důchodce, rád se postarám o své rodiče, ale nebude se zadlužováním státu starat o druhé, v tomto moje solidarita není nekonečná, chci si určovat sám o koho se starat budu a o koho ne. Stejně by to platilo při zdanění.  Jestliže by tedy o 10 % stouplo zdanění, aby se štbák vyhnul 100 mld. deficitu, zase bych si raději já chtěl rozhodovat jak se svými penězi naložím. 

Z tohoto je naprosto zřejmé, že myšlení štbáka Babiše je kounisticko - nacistické a opět tím štbák dokládá, že je štbákem a komoušem, jako jím byl vždy.