MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#144595

2019-01-11 21:47

Jiří Kajínek v pátek 11.1. oslavil 58 let. Narozeninový den si užívá se svou přítelkyní, které neřekne jinak než „paní doktorka“. Kajínkovi udělala kromě tajemného daru od přítelkyně radost i přání od příznivců a přátel. „Od rána mi píšou a volají gratulanti, snažím se všem odpovídat,“ říká potěšeně oslavenec.

 

Pokud byste čekali, že to Kajínek na své druhé narozeniny na svobodě pořádně roztočí, pletli byste se. Bývalý trestanec svůj velký den tráví s přítelkyní. „Narozeniny trávím s paní doktorkou, dnes není v ordinaci,“ sdělil oslavenec .

„Jsme nadšení. Svítí tu sluníčko, byli jsme se psem na procházce. Půjdeme spolu na velkou večeři, takže radost, kam se podíváme. Užíváme si to,“ popsal narozeninovou idylku.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#144597 Re:

2019-01-12 08:23:16

#144595: -  

Co na to říci? Že jsou různé úchylky, některé ženy mají zalibu ve stařícících např. Zemanovna, některé mají zájibu v kriminálnícících, vrazích, ...  Normální to není z hlediska většinové populace.  

Není ani normální propagovat vraha, kterého pustil na svobodu právě KGBáka Zeman a který byl odsouzen všemi soudy v ČR a to opakovaně, v diskusi o ubohosti ubohosti a zločinech Miloše Zemana.  

Dělat z vraha celebritu je prostě zvrhlé s tím se nic nenadělá.