Boj proti vyhlášce 3/2011 města Chodova !

Quoted post

Tom

#11 Podpisy

2012-01-18 00:12

Zajímalo by mě, co jste všichni podepsaní udělali pro město, když jenom krititzujete a nevidíte věci do hloubky...

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#14 Re: Podpisy

2012-01-18 00:37:09

#11: Tom - Podpisy

Ta hloubka věci by mě opravdu zajímala. Nejsem zainteresovaný ani v jedné straně.Jsem obyčejný slušný člověk a občan Chodova,ale to co zastupitelé opět vymysleli je kapitální békovina a lidi na to budou při dalších volbách myslet. Toto rozhodnutí je jasné omezování podnikání v Chodově.A pokud budeme hledět do hloubky tak jedinej zodpovědnej za bordel v Chodově je zastupitelstvo.To by mělo nést následky ve smyslu postihu ,těch co povolily tolik heren a Casin v Chodově.Vůbec bych se nedivil,kdyby slušné hospody a restaurace,které nemají automaty dali město k soudu za porušování práv a svobod.

Kizin

#24 Re: Podpisy

2012-01-19 15:07:25

#11: Tom - Podpisy

Já nic, ale město pro mne taky nic, navíc mi ukládá povinnosti kterými se řídit a ted ještě vyhláška kdy mám jít domů a spát. Může ještě město přijít s vyhláškou, že se po 22. hodině večer nesmí zapínat televize z morálního hlediska :).

 

Ty CHYTROLÍNE

ChodOFF

#31 Re: Podpisy

2012-01-21 21:19:55

#11: Tom - Podpisy 

 Myslíš, že všichni co podepisují tuhle petici proti téhle vyhlášce jsou lamy a podepisují jen tak ...? Tady si stačí přečíst jen tu vyhlášku .A nezáleží přeci na tom co kdo pro město udělal. Tohle se týká všech , nejen občanů Chodova, ale i jeho návštěvníků. -  a víc do hloubky už ani nemusíš. A nebo radši jo ..

1.Vyhláška strká všechny provozovny kde se provozuje hostinská činnost do jednoho pytle. Nejde jen o herny a nonstopy , které město povolovalo na každém kroku a kde vzniká většina všech problémů, které musí řešit policie. Co pohodové restaurace, bary,pizzerie,čajovna,bistra ..

2. Provozní doba ve vyhlášce - tak to tady bylo naposledy v roce 1988 !! Ani v Aši a v Chebu není vyhláška tak  stryktní k provozovatelům kteří nemají na provozovně žádný automat - v týdnu mohou mýt do 24:00 a o víkendu do 02:00. A za splnění určitých podmínek mohou mít i déle. A myslíš,že v těhle městech mají problémů méně ?

Vlastně s tebou souhlasím , chce to vidět věci do hloubky ... tak se zkus podívat taky... a jestli nevidíš, tak ti rád dám pár podnětů k zamyšlení.

Tady to prostě udělali tou nejjednodušší cestou, hlavně ušetřit práci. Opsat /ještě blbě/ vyhlášku podle jiného města, zbavit se odpovědnosti, hodit veškerou odpovědnost na provozovatele, měskáčům nafasovat bloky na pokuty a ve 22:15 začít vybírat, za to že něke v klidu ještě sedí - dopíjejí (bohužel musí) slušní hosti. A pak si v klidu užívat noční šichtu a projíždět se městem duchů a občas zkontrolovat nějakou fetku která ječí v noci po Chodově a "domluvit mu". Nebo radši někam do tepla na kafčo.

TAKHLE TO TOTIŽ TEĎ FUNGUJE -  PO ZAVEDENÍ VYHLÁŠKY. Jak ti někdo může zakazovat si dát cokoliv k pití i jídlu v kolik chceš? Město vlastně říká - všichni se neumíte chovat, děláte bordel, jste fetky,kradete,perete se . Tak ve 22:00 večerka,soudruzi !!!