Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Quoted post

Ladislav

#42 Můj Bůh

2012-02-05 20:14

Nespokojenost bude nadále, ať bude zřízení jakékoli. Dějiny nás o tom přesvědčily! Selhání, hněv, zlost, pýcha, nestřídmost, chamtivost, lež a další z lidských zkažeností nedovolí duchovní růst a stabilitu, než si člověk sám neuvědomí své chyby, pochybení a hříchy, jak chce napravovat společnost? Také jsem nenáviděl, také jsem cítil křivdy, však poznal jsem Boha, poznal jsem autoritu, která lidem chybí. Vím, co je pokora a úcta, vím, co je láska a vím, že pravda je jen jedna, ta Boží.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#44 Re: Můj Bůh

2012-02-05 21:24:32

#42: Ladislav - Můj Bůh

Vážený pane Ladislave,

proč píšete, že ty nepěkné lidské vlastnosti, které vyjmenováváte, nedovolí duchovní růst? Co si pod tím duchovním růstem představujete? Vždyť přece duchovní růst je právě kultivování a zušlechťování sebe sama, tj. zbavování se těchto nepěkných vlastností, touha po něčem lepším a úsilí toto lepší uskutečňovat. Není to nic odtrženého od všedního dne, naopak je to realita sama.

Ovšemže ten hlavní boj musí každý z nás vybojovat sám v sobě! Jinými cestami pokrok nevede. Je důležité to připomenout, v tom máte pravdu. Mnoho lidí by chtělo napravovat druhé, což nelze, a sami sebe nikoliv... Můžeme mít jen takovou vládu, jakou si zasloužíme, bude obrazem nás samotných.

Stavíte se do pozice pokorného služebníka Božího, což Vás ctí. Ale to Vás nezbavuje odpovědnosti za to, jak budete vytvářet svoje okolí. Společenské uspořádání je toho důležitou součástí. Nic na světě se neudělá samo, když chceme lepší uspořádání, je na nás, abychom to uskutečnili. Není možné souhlasit s nepravostí a být pasivní. To je proti vůli Boží! Všem negativním silám kolem nás maximálně vyhovuje naše pasivita, vyklízíme tím prostor pro jejich působení. Nikdo z proroků, ani samotný Ježíš nebyl pasivní !!!

Na naší české standartě, než byl zrůdnými vládami odstraněn, byl původně nápis "Boží pravda vítězí, i když na čas poražena bývá". Český národ má nyní mnoho pomocí shůry, aby si uspořádal svoje poměry a šel příkladem světu, že to jde.

Vážený pane, probuďte se, hlavu vzhůru, přeji Vám hodně inspirace...


Nepřihlášený uživatel

#183 Re: Můj Bůh

2012-02-11 23:38:56

#42: Ladislav - Můj Bůh 

 A co právě vládní boží zástupci kteří chtějí navrátit církvím majetek na který nemají nárok, jelikož jim nikdy nepatřil a církev tento majetek měla jen bezplatně v užívání? Je to další zadlužování a okrádání tohoto národa církví. Co miliardy které stát (všichni občané i nevěřící) kterými iž od dob komunismu tj. 60 let nedobrovolně a hojně dotovali platy kněží, mnichů, jeptišek, a dalšího personálu? Co nesmírné a nevýčislitelné čásky na opravy, údržbu majetku, za toto období všichni občané do tohoto majetku a to i nedobrovolně vložili. Je to humánní a spravedlivé rozhodnutí? Že se zástupci boží nestydí. Taky s tímto rozhodnutím souhlasíte? Pokud ano, tak jste stejný a na víru v boha a jeho spravedlnost si jen hrajete. Pokud nesouhlasíte, tak by jste měl usilovně věřící odrazovat od tohoto nesmyslného okrádání lidu Českého. Vždyt jedno boží přikázání říká NEPOKRADEŠ. Jak má mít člověk autoritu v boha, když vidí jak se jeho zástupci takto chovají, a myslí jen na bohatství a majetky, které mohou ve vhodnou chvíli ukrást? Pokud chcete a jste lepší než zástupci boží ve vládě, odpovězte mi na adresu oldajez@seznam.cz