Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Quoted post

proud

#51 petice

2012-02-06 11:28

Zdravim,no nezlobte se,asi ted budu nepopularni,ale tohle nepodepisu.Aby padla vlada si preju,aby se prestalo krast taky,stesti lidi a system zalozenej misto na majetcich na stesti lidi taky.Ale ten zpusob a cesta k nemu mi smrdi na sto honu,takze se bojim,ze to je zase pokus o zneuziti lidi a dosazeni novejch jmen do vlady.Jestli neco chci,tak primou demokracii=vladu lidu a ne zase krik po voleni zastupce s hogofogo vzdelanim,ktery v dnesni dobe muze mit zase akorat prachac, a jak se ti dostavaji k majetku je vec dostatecne znama.takze o duvere nemuze bejt vubec rec.Chci vladu lidu a zastupce z lidu,treba zedniky,kdyz to budou s narodem myslet dobre,ale opravdu odbornej management lidi,kteri budou vlade pomahat ,to uz je vec dalsi a samozrejma,ten management je prace,drina,patricne ocenena,ale narodem dobre kontrolovana.Vsechno ostatni neni demokracie a le jen hra na ni a tu ja nepodporim.Navic nevidim nikde ten koncept do budoucna.To co se za nej predklada je flikovani staryho s jasnym vysledkem,zvrhnuti se casem ke starymu,na spatnejch zakladech novej dum nepostavis.Je treba znova budovat a uz ted presne vedet co a jak a znat vysledek,to je cesta kterou vzdycky podporim.Takze se omlouvam,ale podle ciste myho nazoru: takhle ne! Nakonec tu predstavu demokracie nazorne ukazal prubeh holesovsky vyzvy,3 minuty na cloveka,nemoznost probrat to se svym sdruzenim pred podpisem a hlasovanim,prakticky nulova diskuze ke kazdymu projevu.No diky,ale vazne ne..................proud

Odpovědi

Brnsko

#56 Re: petice

2012-02-06 14:14:23

#51: proud - petice

Potom tedy navrhni jaký způsob a cestu by jsi volil ty.

Proklikej si odkazy na www.narodni-rada.cz, konfrerenci z 28.1. najdeš např. www.ekonomickareforma.cz od pana Schlimbacha, kde je vše vysvětleno a nebo návrhy ostatních iniciativ a združení.

Nemyslím si, že by jsi to přehlédl, spíše se domnívám, že ti jde o něco jiného, než se snažíš předstírat.

 

Miroslav

#62 Re: petice

2012-02-06 16:46:08

#51: proud - petice

Kdyby jste si přečetla Petici pozorně, tak by jste se dočetla, že se budou sice vybírat lidé  s odborným vzděláním, ale MUSÍ PROJÍT PSYCHOTESTY, podobně, jak to dnes dělají velké světové firmy. Tyto testy se v odborné literatuře jmenují Testy na Emoční Inteligenci. Ta nijak nesouvisí s obecně známými testy IQ. Testy na IE dokáží spolehlivě rozpoznat, o jakého člověka se jedná z hlediska morálních hodnot, které on v sobě má. Mj. se podle nich spolehlivě pozná, na co se daný člověk nejlépe hodí. Já jsem prošel obdobnými testy pro koncern TRW a jen jsem se divil, na cože se mne to ptají. Námitka, že vše se dá nějak přelstít, může být možná i v tomto případě z části pravdivá, i když tyto testy vypracovala londýnská renomovaná univerzita. Proto budou tyto testy , alespoň z počátku, muset být doplněny testem na detektoru lži. Kdo nemá co skrývat, tak to pochopí. Máme už dost zakuklených zlatokopů. Nevím, jak jinak lépe poznat, zda ten, či onen "zedník", "učitel", atd. se nezvrhne v lumpa. Přímá demokracie tento problém nijak nevyřeší. Ve Švýcarsku ji mají už dlouho a taky tam není příliš mnoho věcí v pořádku. Bez důkladného prověření těch, o kterých si přejeme, aby pro nás pracovali, se v nejbližších letech asi neobejdeme.


Nepřihlášený uživatel

#122 Re: petice

2012-02-08 09:37:57

rebel

#123 Re: petice

2012-02-08 09:41:16

#51: proud - petice

Jste srab a alibista,když takto bude přemýšlet každý,tak to celé půjde ještě do větších  do sra... než to je. Myslíte si,že celá naše vláda má o lid zájem?

 

Darka

#234 Re: petice

2012-02-17 11:06:26

#51: proud - petice tak seďte dál doma a čekejte,nadávejte,kritizujte. Tady vůbec nejde o to,kdo protest organizuje,ale o hromadný,masový protest davů. Situace je neudržitelná