Petice za záchranu Krmítka na PDF

Quoted post

Jsem pro zrušení!!!!

#10 Pavel

2012-02-22 02:20

Zdravím,

jsem pro zrušení, protože kdo pamatuje minulé občerstvení Saskia na PDF, tak jistě uzná, že jídlo i ceny tam byly daleko lepší. Teď jsou tam ceny docela vysoké na studentský bufet a nedá se tam platit ani isicem, což je dost děs. Občas si zajdu do bufetu na ESF a tam mají jídlo daleko levnější a i mnohem větší výběr a dá se tam platit isicem.
Takže kdyby se něco udělalo podobného i na PDF, tak bych si oddechl, že krmítko konečně padlo. Ale zase je fakt, že to vždycky může být i horší, že by tam tedy nemuselo být nic a to je pak opravdu problém, pokud někdo má celý den přednášky a nemá možnost si zajít na regulérní oběd.
Takže jsem pro zrušení, ale jedině pokud by tam bylo něco jiného, tedy jiné občerstvení a doufám, že bude i lepší než to současné.

Odpovědi

Vladimír Tůma

#12 Re: Pavel

2012-02-22 12:24:46

#10: Jsem pro zrušení!!!! - Pavel

Nemožnost placení ISICem je daná tím, že tuto možnost má jen SKM MU. Ani Saskia, ani B31, a tedy ani Krmítko tuto vymoženost nepřinese.

Co se cen týče, domnívám se, že jsou celkem průměrné. I podnikatel má nějaké náklady a nikdo mi stravu pro studenty, narozdíl např. od SKM, dotovat nebude.

xxx

#14 Re: Pavel

2012-02-23 09:33:23