Vyhodte Bílka

Quoted post

Stanislav

#584 Re: Kam jsme to přišli.....

2012-10-19 09:21

#60: Tommy - Kam jsme to přišli.....

Správně! "Reprezentuje nás všechny." Když si tady pročítám ty vaše vzdechy, tak je mi jasné, že 99% těch Bílkobijců by si po pár krocích na hřišti zamotalo nohy do vánočky. Jeden pivní odborník vedle druhého. Uštvali jste Baroše, který sice byl primadona, ale fotbal pořád umí. Neustále sledujete jen naše hráče a chybí vám pohled na soupeře! Malta byla evidentně slabší, ale Bulhaři věděli , jak na nás. Pár slušných šancí bylo na obou stranách. Remízu , při tom, jak je náš tým oslaben o Rosického, Pilaře a další, je třeba brát jako slušný výsledek. A jestli tedy Bílek reprezentuje všechny, tak i ty, kteří se dokážou dívat na fotbal objektivně a bez emocí. Zaplať pánbůh, že mezi ně patří i Pelta! Možná, že autorem téhle nesmyslné petice je někdo z okruhu hráčů, které si Bílek nevybral, možná nějaký bafuňář, který si takhle tlačí dopředu. Nevím. Každopádně to považuji za ubohé gesto a zneužití hlouposti naivních "rádo by fanoušků".

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#605 Re: Re: Kam jsme to přišli.....

2012-10-19 10:32:31

#584: Stanislav - Re: Kam jsme to přišli.....

Chceš-li ho obhajovat, tak tu nemáš co dělat. Objektivně a bez emocí se na reprezentaci nedá dívat, je to srdcová záležitost, proto také lidem, kteří zde přidávají sve podpisy na reprezentaci záleží.

Baroše uštvaly media a Bílkův herní styl, tato petice není adresovaná hráčům, těch si vážíme, ale proti trenérovi.

Jsme si vědomi toho, že silná generace je za námi, ale stále jsou to fotbalisti, kteří patří k oporám týmů, ve kterých hrají. Existuje tedy reálná možnost, že při jiném způsobu hry, jiném rozestavení a obohacení o nový náboj v podobě mladých hráčů může reprezentace předvádět pěkný fotbal.

Představte si, že bychom se s tímto herním projevem a nasazením nakonec probojovali na MS. Můžeme očekávat takové výprasky, že bude lepší se na to nedívat.


Nepřihlášený uživatel

#612 Re: Re: Kam jsme to přišli.....

2012-10-19 11:23:10

#584: Stanislav - Re: Kam jsme to přišli.....

Fotbal jsem hrál skoro 20 let a povím Ti toto,trenéra typu Bílka jsem zažil,toho chlápka jsme jako mladí frajírci absolutně ignorovali,neměl u nás žádný respekt,ulejvali se na tréninku,při zápasech byli bezradní,neboť ve chvíli,kdy jsme potřebovali seřvat a nasměrovat na nějakou cestu,nebo něco prostě změnit,papouškoval pořád dokola naučené fráze a když ses na něj při zápase podíval,když bylo potřeba něco rozhodnout,seděl na lávce a jen civěl,takže jsme si to museli na place nějak režírovat sami,a byl z toho akorát chaos,takže asi tak. P.S. Pivo,ani jiný alkohol nepiju,takže tyto řádky z hospody od piva nepíšu. Pavel