Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Sára

#633 Re: Re: Re:

2012-11-26 09:19

Možná je lepší sláma než rudá kaše, nebo prázdno, což je tvůj případ. Demokraticky protestuji proti obsazení resortu školství komunisty. Nějaka bába je mi celkem fuk, co se týče její odbornosti v pedagogice, celkem úspěšně o ní pochybuji. V době, kdy jí získávala byly hlavní předměty: dějiny marxistického dělnického hnutí (1. ročník), marxismus leninismus ( 2. ročník), politická ekonomie((3. ročník) , vědecký komunismus a teorie komunistické výchovy (4. a 5. ročník) a na závěr státnice ze všech těch pavěd. Bylo to k blití. Normální člověk chápal, že to je zrůdnost, karierista využil a blbec zůstal. Takže pochybuji úspěšně o schopnostech Baborové něco dobrého vykonat pro jihočeské školství zdevastované vedením socdem za 4 roky. Socdem měla v dlouhodobém záměru kraje podporu středního školství a dlouhodobě devastovala učnovské a teď najednou to otočila. Zimola se probral ze zimního spánku. Nebo zjistil, že fouká jiný politický větříček a pragmaticky naskočil do ujíždějícího vlaku.

Odpovědi

sendy

#634 Re: Re: Re: Re:

2012-11-26 10:51:47

#633: Sára - Re: Re: Re:  

 Já zase začínám pochybovat , že svatá Sára je tak nějakúplně při smyslech.

taky učitel

#638 Re: Re: Re: Re:

2012-11-26 11:02:41

#633: Sára - Re: Re: Re:

Dobrý, Sáro,  a tak, co tedy navrhujete? Nerespektovat výsledek voleb? Uvědomte si, že i paní Baborová byla zastupitelstvem  řádně ZVOLENA do funce radní.

Tady se řeší následky, ne příčina. Musíme si otevřeně přiznat, že lidé jsou zklamáni vývojem po Listopadu, takhle si to nepředstavovali. No, a proto se opět vrací k levici. A ve volbách to dalo najevo. Pokud chtějí studenti z jižních Čech něco změnit, měli by začít jinde. Stačí se podívat na rezort školství na celostátní úrovni. Hrozí, že stát přijde o obrovské peníze z evropských fondů, na státní maturity se vyplýtvalo 1,4 miliardy, základní školy nemají peníze na učebnice a učební pomůcky,...

Problém určitě není paní Baborová a obsazení rezortu školství v Jihočeském kraji.

 




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...