Petice na podporu náměstka hejtmana JUDr. Sloupa

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#7 Re: My z Pohraniční stráže

2012-12-15 20:01

#6: Stanislav - My z Pohraniční stráže

Dobrý den, pane Stanislave, v závěru je napsáno, že sloužil 4 roky jako zástupce velitele roty...Vy jste jistě, podle Vašich slov, sloužil na pohraniční rotě, takže víte, že rota se skládala z velitele, zástupce velitele roty, který měl sice funkci ZVP roty, ale s politickou funkcí to na rotě nemělo nic společného a výkonného praporčíka...A potom byli řadoví pohraničníci. Život tam byl daleko přátelštější a familiernější, než např. na Stavebně montážním praporu v Dolním Žandově, kde jsem  sloužil a bylo zde 250 pohraničníků....A pana Sloupa jsem znal jako proviantního náčelníka na Chebské brigádě PS, kam jsem jezdíval na vyúčtování...Byl sice přísný a důsledně vyžadoval pořádek v kuchyni a v účetnictví, ale politika ho nezajímala...Původně jsem tam vynechal ty 4 roky, ale bylo mi vyčítáno, že jsem to v petici neuveřejnil...Tak jsem to sice dodatečně opravil, ale na postoji k JUDr.Sloupovi se nic tímto nezměnilo....S pozdravem Burger.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#8 Re: Re: My z Pohraniční stráže

2012-12-15 20:42:39

#7: - Re: My z Pohraniční stráže

Pane Burgere, ohradil jsem se, neb se domnívám, že ten kdo sloužil u Pohraniční stráže a je jedno kde, nemá se za co stydět nebo dokonce se omlouvat ! Pokud kdokoliv z nás spáchal nějaký trestný čin, nechť je za něj po právu potrestán. Ti kteří z nás dělají zločince, nerespektují vůbec nic !!! Pana Václava Sloupa znám osobně a plně jej podporuji ! Útoky proti němu, považuji za útoky proti sobě, všem mým příbuzným, přátelům a všem kteří u Pohraniční stráže sloužili ! Jsem schopen a připraven vysvětlovat a obhajovat naši čestnou službu pro tento stát a jeho obyvatele veřejně ! S pozdravem  Stanislav Kvasnička ml.

kreja

#29 Re: Re: My z Pohraniční stráže

2012-12-17 14:02:32

#7: - Re: My z Pohraniční stráže

...přátelštější, familiernější...

To jsou mi ale kecy. To jste si šli, tak nějak přátelsky a familierně, pochytat do lesa pár svých spoluobčanů, či co? A potom jste si o těch lovech, tak nějak přátelsky a familierně, pokecali při PŠM, pod vedením politruka, soudruha Sloupa? Samozřejmě, že když posléze povýšil, tak ho přestala politika, tak nějak zajímat, jelikož měl spoustu starostí se sčotem rotních vepřů, plně pod heslem "Plány revanšistů zhatí, naši vepři boubelatí!"