Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Alena

#1333 Re: Re: Re: Magoriáda

2012-12-20 11:40

#1325: Monika - Re: Re: Magoriáda 

 Chytrá Moniko, divím se, že se zahazuješ s lidma, kteří hájí demokracii a spravedlnost. Ty jsi fakt modrá hvězda a měla bys být vystavena na Hradě. Určitě přemýšlej o politice,  s těma argumentama jsi přímo zralá se projevit a dávat lidem své výklady historie, současnosti a Ty dokonce i budoucnosti.  Promiň, na Tebe nemám, fakt jsem ještě nedosáhla výše Tvé debility a ani bych ji dosáhnout nechtěla. Něco jsem už v životě dokázala a nemám se za to stydět, nikdy jsem neměla žádný problém ani v zaměstnání a ani ve svém okolí, ale ještě že Tě neznám osobně, protože bych Tě musela do Tvé vymatlané palice mlátit od rána do večera, možná by Ti svitlo. Měla by jsi hlavně pobývat na petici pana Rosochy, tam vychvaluj a děkuj. To je moje poslední odpověď pro Tebe, protože, škoda slov. Jo ještě, myslím, že kdybychom porovnaly výši našeho vzdělání, asi bys na mne nestačila. Čauky brouku.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1337 Re: Re: Re: Re: Magoriáda

2012-12-20 12:48:12

#1333: Alena - Re: Re: Re: Magoriáda

Ale soudržko, ty jsi se po bolševicku rozjela. To věřím a rád, že bys zase (asi jako Lidová milicionářka) chtěla někoho mlátit. No, ty doby jsou soudružko pryč, obušky k rozhánění demonstrací vám vzali. Buď ráda za samet. A kdože jsou to ti tví "lidé, kteří hájí demokracii"? A jakou "demokracii"? Tu hitlerovsko-stalinskou? Kterou zde hájí kdekterý zločinec z KSČ(M) nebo NSDAP?

Monika

#1342 Re: Re: Re: Re: Magoriáda

2012-12-20 13:07:21

#1333: Alena - Re: Re: Re: Magoriáda : Alenko nestačila bych na tebe. To víš já jsem do školy praktické nechodila. Brouku. Tvoje odpověď je hodna komunistická retoriky, hlavně že byste hned někoho mlátili, co. Jako p. Toufara, nebo Jana Bulu, nebo p. Drbolu a další mučedníky z 50. let. A aby toho nebylo málo tak třeba Vonku..Máš hezkou společnost. Brouku.Radši modrý hvězdy než rudý.

 

 




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...