Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

Hádej kdo jsem

#1385 Re: Re: Re: Nové články

2012-12-21 21:49

#1382: demo - Re: Re: Nové články

Inu, jsem asi hlupák, podle bolševických "chytráků" jistě. Proto mi pořád nejde do hlavy souvislost mezi tím, že někdo (pan profesor Rosocha) sepíše jako občan, ve svém volném čase a mimo zaměstnání petici (viz petiční právo) a peticí potrefená pošle na jeho pracoviště kontrolu. Na to bych musel mít alespoň VUML, abych toto správně (= třídně správně) chápal. Takhle "chytrý" být zase netoužím.

Podle mne je to trochu jinak: hlupák jste určitě Vy (a mně se to NEpříčí napsat). Soudružka jen zkouší to, co se naučila ve Straně a praktikovala zřejmě celá léta. To víte, Vy hlupáku, že za Husákovské normalizace nebyl nikdo stíhán za politický názor. Vždy za nějakou "trestnou" činnost. Nebo byl alespoň hospitalizován na psychiatrii. Tohle svinstvo by chtěla soudružka vrátit zpět. Toto je první pokus.

A  to, že "politika do škol nepatří" jste hlasitě vykřikoval už před Listopadem 89, nebo to blábolíte až teď, když se Vám to hodí?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1387 Re: Re: Re: Re: Nové články

2012-12-21 22:12:34

#1385: Hádej kdo jsem - Re: Re: Re: Nové články

Ano, hlupák je ve Vašem případě to správné slovo. Sebekritika je skvělá věc.  Jen taková poznámka: na gymplu se bojí inspekce? To snad ne, však se Kohoutová nechala slyšet, že inspekci vítají, že nemají co skrývat. Tak, jak to je? Každý říká něco jiného :-))). Není to krapet divné? Pokud je třeboňský gympl,tak super škola,jak se prezentuje na veřejnosti,tak jí kladná popularita jen prospěje,ne?

Myslím, že pan občan Rosocha pěkně na.... do vlastních řad a větev si pod sebou podřízne sám.

demo

#1395 Re: Re: Re: Re: Nové články

2012-12-22 07:23:13

#1385: Hádej kdo jsem - Re: Re: Re: Nové články

Ano, to jsem propagoval před Listopadem i po Listopadu. Inteligentní člověk a skutečný demokrat to pochopí. Volby jsou soutěží politických stran. Komunisty jsem nikdy nevolil, avšak respektuji výsledky voleb i následná povolební vyjednávání. Obávám se, že Vy a Vám podobní chcete budovat další totalitu.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...