MojeID

Quoted post

vlazy

#19 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Karel Třebík

2012-12-25 17:55

#18: LOL - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Karel Třebík

"pakliže chcete využívat nějakou službu, která používá MojeID, buďto si účet na MID vytvoříte nebo hledejte u konkurence, je to jednoduché." Jednoduché to sice může v mnoha případech být, ale solídní to určitě není.

"Právo na změnu svých podmínek si vyhrazují všichni poskytovatelé služeb..." To samozřejmě ano, ale je otázkou zda každá změna podmínek je vůči uživatelům dané služby solídní nebo zda je morální měnit podmínky tak aby se staly pro mnohé uživatelé těžko akceptovatelné nebo zcela neakceptovatelné.

"očividně nechcete akceptovat realitu." Realita je taková jaká je. To ale ještě neznamená, že ji všichni bez jakýchkoliv výhrad musíme nutně přijmout a popdřídit se ji. Kdybychom se jen tak všichni podřizovali realitě a akceptovali ji tak by jsne zde v Česku možná byli ovládaní Rakousko Uherskem, fašistickým německem nebo třeba by Česko vůbec neexistovalo. Ono je dobré nad vším i trochu popřemýšlet a nepřijímat jen tak vše co nám kdo nabízí nebo vnucuje.

Odpovědi

LOL

#20 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Karel Třebík

2012-12-25 18:46:35

#19: vlazy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Karel Třebík

Ach ty spekulace...

Samozřejmě, že je dobré přemýšlet, ovšem přemýšlet tam, kde to má smysl; ne se zaobírat nesmysly. Další debata je bezpředmětná.

verů

#22 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Karel Třebík

2012-12-26 01:43:53

#19: vlazy - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Karel Třebík

Nabízíte za účelem snížení webových parametrů? To podle mě tedy nabídka není