Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1894 Re: Re: Re: Gympl

2013-01-09 11:43

#1893: - Re: Re: Gympl

Hmm, neschopné jelito. A potom tady můžete kázat něco o sprostotě a neslušnosti... Takže, tohle (dle vás) neschopné jelito samozřejmě nerozhoduje kdo bude dřepět na radnici. Tohle (dle vás) neschopné jelito a spolu s ním mnoho dalších (můžete si je nazvat jak chcete), vyjádřilo otevřeně pouze svůj názor. A to je něco, z čehož jste vy, zvyklý jenom držet hubu a krok, najednou úplně vedle. A tak se, úplně mimo mísu, začnete ohánět třeba demokracií (jak symbolické u KSČ), nebo ještě lépe, přesně jako to dělali soudruzi v době nedávno minulé, "nezažils tak nekecej", případně, s "dětmi se bavit nebudu". Tak jen dál... Argumenty hodné, opravdu velkého ducha.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1895 Re: Re: Re: Re: Gympl

2013-01-09 12:01:14

#1894: - Re: Re: Re: Gympl

Nejlepší vyjádření názoru je u voleb. Už se to tu vysvětlovalo mnohokrát, levice získala vítězství proto, že pravice zklamala.

Vy toho ještě nemáte dost? Každý měsíc nebo ještě častěji  jsme svědky dalších a dalších problémů naší vládní koalice. Před Vánocemi to bylo jmenování Peake na MO, po osmi dnech její odvolání.  Ještě jsme se ani nevzpamatovali, ministra obrany dosud nemáme, a už tu je další probém - amnestie. Pokud byl pan prezident "pomýlený", pak od toho tu máme premiéra, aby ho "zastavil."  Jak to, že Nečas podepsal?  Jak to, že neinformoval vládu, co se chystá?

Zajímat se o veřejné dění ze strany studentů je jistě dobrá věc, ale měli by se zajímat o skutečné problémy našeho státu. Stále nechápu, že si neuvědomují opačný efekt svého konání.


Nepřihlášený uživatel

#1896 Re: Re: Re: Re: Gympl

2013-01-09 12:09:23

#1894: - Re: Re: Re: Gympl

Ale vždyť já jim neupírám právo vyjádřit svůj názor. Netuším, jak jste to mohl z mého příspěvku vyčíst, asi máte bujnou fantazii. Dokonce i pan Zimola jim dal prostor k vyjadřování, když jim nabídl možnost podílet se na řešení otázek školství. Ale odpovědí mu bylo jen dupání vzteklého děcka, když není po jeho. Vždyť to jelito nebylo schopné dát dohromady konstruktivní návrh.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...