Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM


Nepřihlášený uživatel

#1876

2013-01-08 19:53

rudá špíno nezamořuj už tady vzduch ale laskavě vysmahni jo!?

Nepřihlášený uživatel

#1877

2013-01-08 19:55

všem rudým čurákům bych nakopal prdel a rozkopal dršku!!!!!!!!!!!!!!!!

btw. komuni nepatří ke kormidlu!!!!!!!!!!!!

https://www.facebook.com/KomunisteNepatriKeKormidlu
Třeboňačka
Nepřihlášený uživatel

#1878 Jak je to ve skutečnosti

2013-01-08 20:44

Dobrý den, všechny Vás moc zdravím. Byla jsem upozorněna na tuto petici a diskusi k ní, abych se k tomu, jako absolventka třeboňského gymnázia, nějakým způsobem vyjádřila. Momentálně studuji na univerzitě, ale o dění v Třeboni se v rámci možností stále zajímám. Proto mě doslova vyděsilo, k jaké špíně se mgr. Rosocha za vydatné asistence ředitelky Kohoutové snížil. Jako kantor tak nepůsobil, upřímně - moc bych to do něj neřekla...

Co říct k vulgárním příspěvkům? Víte, jsem si takřka jistá, odkud vítr vane. Podle všeho jde o partu výrostků, kterou jsem na gymnáziu ještě sama zažila. Myslím, že byli z různých ročníků, různých tříd, všichni ale znatelně mladší, než já. Po skončení výuky se scházívali před školou, shlukovali se, aspoň z větší části, i o přestávkách. Po škole šli obvykle pít, proslýchalo se, že si také občas zahulí, potvrzené to však nemám. Párkrát jsem je potkala, když byli "jak zákon káže", a stálo to teda za to. Ale i za střízliva se někdy dokázali chovat jako zběsilí, troufali si i na nás starší studentky. Vzpomínám si, jak mi jeden z nich, přes rázné odmítání, dělal opakované návrhy. Přestal, až když si s ním můj přítel vysokoškolák důrazně promluvil, s tím, že příště by už nemuselo zůstat jen u slov...

Naposledy jsem s nimi měla tu "čest" letos na Nový rok, když se vraceli asi v pět hodin ráno z novoroční oslavy a vzali to naší ulicí. Svým řevem pobudili celou naši rodinu, takže jsme měli doma takovou hezkou "novoroční idylku"...

Vybavila bych si i jména, byť asi ne u všech. Proč jsem přesvědčena, že ty zběsilosti zde píšou oni? Minimálně tři z nich jsem opakovaně zahlédla na fotografiích i televizních záběrech z demonstrací proti radní Baborové. Když jsem pak četla tuhle diskusi, bylo mi všechno jasné. Ano, takhle se bohužel chovají mí bývalí skoro- spolužáci. Stydím se za ně, stejně jako za pana Rosochu, nikdy bych si nepomyslela, že se má středoškolská Alma Mater "proslaví" zrovna takhle. Bohužel, musím to tak napsat, stydím se za Gymnázium Třeboň :-(

Paní Baborové a všem slušným diskutérům přeji hezký večer a v novém roce vše nejlepší. A moc Vás prosím - nedejte se odradit bandou poštěkujících pubošů, časem je to přestane bavit.

M., absolventka třeboňského gymnázia

Monika

#1879 Re: Jak je to ve skutečnosti

2013-01-08 20:54

#1878: Třeboňačka - Jak je to ve skutečnosti  

 

: ty jsi ale kráva nedojená. Jakou ze to studuješ univerzitu? Tu šlapací na E 55? Měla by ses spíš stydět ta ten blábol, cos vyplodila. Raději ses ani nepodepsala, protože by ti někdo srovnal fasádu, ty komunistická náno

Nepřihlášený uživatel

#1880 Re: Jak je to ve skutečnosti

2013-01-08 21:30

#1878: Třeboňačka - Jak je to ve skutečnosti

Tak, nějakým způsobem jste se květnatě vyjádřila, stranický úkol byl splněn, co dál? Alespoň pro legraci, jste mohla, ty opakované návrhy rozvést podrobněji. Hlavně ale nepochybovat, nepochybovat!

Také Třeboňačka

#1881 Re: Jak je to ve skutečnosti

2013-01-08 22:16

#1878: Třeboňačka - Jak je to ve skutečnosti

Milá slečno, napsala jste to moc krásně a já Vám za to děkuji, ale víte, s těmi lidmi tady opravdu nic nezmůžete. Také jsem maturovala na třeboňském gymnáziu, také jsem chodila na JČU, i když je mi jasné, že ta vulgární Monika, o které si já osobně myslím,že je to kluk, to tady okomentuje, že jsme obě.... Stejně jako Vám, tak i mně a řadě slušných lidí, ať už každý z nás volí jakoukoliv politickou stranu, se hnusí tohle šílené sprosté a naprosto zbytečné projevy, ale co nic se s tím nedá dělat.  Rodiče těchto "lidí" nenaučili svoje děti slušnosti. Můžu s někým nesouhlasit, ale to není ještě důvod k urážení.

I mně je líto, co se na "mojí " škole děje. V pátek má gympl  ples, vždycky jsme tam chodili s bývalými spolužáky, letos nejdeme, shodli jsme se, že nesouhlasíme s tím, co se na gymplu teď děje a nebudeme studenty dotovat placením vstupného. Možná je to chabý protest, ale my to tak cítíme. Navíc těch skvělých profesorů, ktěří nás učili a my si jich vážili, už na gymnáziu příliš není a pana Rosochu opravdu vidět v pátek večer ( já osobně) fakt vidět  nemusím.

Přeji Vám hodně štěstí a úspěchů ve studiu.  Věřím, že tihle agresoři svému trestu  neujdou.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2013-01-08 22:22


ryza

#1883 Re: ksčm sere do kalhot višně

2013-01-08 22:39

Monika

#1884 Re: Re: Jak je to ve skutečnosti

2013-01-08 22:48

#1881: Také Třeboňačka - Re: Jak je to ve skutečnosti  

 

: ty.kravo, nejsem kluk ale bába. S čím ty souhlasiš je celkem irelevantní. Protože jsi úplne bezvýznamná absolventka, která kdyby za něco stala, tak je na straně studentů a svého učitele. Ale ty jsi bůhví jaky zmrd, který kecá, ze je z Třeboně. Z Třeboně nikdo slusny nepodpořil komunistku. A jestli myslíš skvělého profesora černého, tak ti gratuluju, to byl nicitel studentů za bolsevika.

Nepřihlášený uživatel

#1885 Re: Re: Jak je to ve skutečnosti

2013-01-08 23:41

#1881: Také Třeboňačka - Re: Jak je to ve skutečnosti

Vám i slečně Třeboňačce  1878: Chápu Vás a souhlasím s Vámi. Podle ohlasů ze svého okolí vím, že slušní lidé s aktivitami studentů nesouhlasí a odsuzují je. Také se u nás ujalo : "Je blbej jak student z Třeboně."

Máte úplnou pravdu, také bych na jejich ples nešel. Nejlepší bude je ignorovat.

Aleš

#1886 Další faux pas zuřivých antikomunistů

2013-01-09 00:12

Vidím, že antikomunisté kolem sebe opět jen nenávistně kopu jako zběsilí, i v této diskusi. Argumenty žádné, vulgarit a výhrůžek přehršel - to jsou dnešní zuřiví antikomunisté...

Krásně se nám vybarvilo sdružení zlínských antikomunistů s názvem Repelent 21, jehož členové na jednání krajského zastupitelstva stříkali repelenty a křivě obvinili rodinu zlínského hejtmana Myšáka ze spolupráce s StB, za což se musí omluvit:

http://zlinsky.denik.cz/zpravy_region/neni-misak-jako-mysak-repelent-21-se-omluvi-hejtmanovi-20130106.html

K tomu snad není co dodat...


Nepřihlášený uživatel

#1887

2013-01-09 03:38

Milý studenti, už jste pasé. Nikoho už nezajímáte. Stal se totiž OPRAVDOVÝ průser, který škodí této zemi. Jo jinak jednodenní půst vřele doporučuji, jen vám prospěje. Jste k smíchu.


Nepřihlášený uživatel

#1888 Re:

2013-01-09 07:08

#1887: -

Tím OPRAVDOVÝM průserem máte zajisté na mysli amnestii prezidenta republiky. Ano, všichni slušní lidé, kteří doteď věřili, že máme právní stát, vidí, že je tomu tak není. Ješitný Klaus ovšem, dle jeho včerejšího vyjádření, vůbec neuznává svou chybu. Je potřeba také zdůraznit, že je to chyba i premiéra, protože souhlasil a podepsal, je to tedy zodpovědnost celé vlády.

Na Slovensku se dostali dál. Vláda levice tam funguje lépe než naše vláda diletantů v pravicové koalici. Amnestie řádně propracovaná, týká se asi 700 lidí. U nás, jak je vidět, zůstanou nepotrestány obrovské zlodějiny, které jdou do milionů a miliard.

Monika

#1889 Re:

2013-01-09 07:28

#1887: -  

 

: zajimavé je, že sice studenti nikoho nezajímají, jak píšete, ale příznivci komunistům a komunisti se vztekají na těchto stránkach, jako banda čertů. Hladovka a ještě k tomu po jednom je skutečně slabý prostředek a hloupí lidé se tomu smějí. Lepší by bylo vyjít do ulic jako v Anglii a dělat pořádný poprask. To zase by kecali soudruzi, jak jsou ti studenti agresivní a možná by požadovali zásah armády, co? A pak už jen puč a máme tady Vítězný únor a na hrad by šel Zimola.

Nepřihlášený uživatel

#1890 Re: Re:

2013-01-09 08:24

#1889: Monika - Re:

Výborně, Moniko, vyjděte do ulic a demonstrujte proti amnestii, která způsobila, že korupčníci a tuneláři zůstanou nepotrestáni, nakradené peníze jim zůstanou.  Oběti  nedostanou nic nebo to bude hradit stát ( daňoví poplatníci), tedy i ti okradení. Ti  budou tedy potrestáni dvakrát. Doufám, že si rozumíme. Je to zodpovědnost nejen prezidenta, ale celé vlády. To je spravedlnost? Co na to uvědomělí studenti?

Zdena

#1891 Gympl

2013-01-09 09:11

Tak kdo dnes ráno poslouchal vysílání rozhlasu, dozvěděl se od studenta Gymnázia Třeboň: "Budeme se snažit o spolupráci s ostatními krajemi". Tak tohle je výkvět, tohle jsou studenti Gymnázia. Možná je tam učí, že kraj se skloňuje podle vzoru žena a nebo už má z těch hladovek halucinace.Doufám, že Tě paní ředitelka a Rosocha nechá odmaturovat, špatná příprava studentíku ale potvrdil jsi výrok výrok - jsi blbý jak studenti z třeboňského gymplu.


Nepřihlášený uživatel

#1892 Re: Gympl

2013-01-09 10:10

#1891: Zdena - Gympl

Tak kdo si dneska ráno přečetl váš příspěvek, dozvěděl se, že pokud vám dojdou argumenty, žádného jsem si nevšimnul, jste pouze schopna hledat zástupný problém. Zkuste prosím vypotit něco k tématu.


Nepřihlášený uživatel

#1893 Re: Re: Gympl

2013-01-09 11:11

#1892: - Re: Gympl

Můj názor je, že se mýlíte, že se jedná o zástupný problém. K tématu to sedí. Takže, takové neschopné jelito, které neumí ani pořádně žbleptnout, se cítí na to, aby rozhodovalo, kdo bude zastávat post radní. Tenhle studentík nám chce kázat o tom, s kým měl pan Zimola vytvořit koalici. Nehledě na to, že už jinde předvedl, že má v hlavě místo mozku piliny. Gratuluji Kohoutový k takovým studentům (neučí náhodou právě ona na GT češtinu?), dělají jejímu vzdělávacím ústavu opravdu dobrou reklamu.


Nepřihlášený uživatel

#1894 Re: Re: Re: Gympl

2013-01-09 11:43

#1893: - Re: Re: Gympl

Hmm, neschopné jelito. A potom tady můžete kázat něco o sprostotě a neslušnosti... Takže, tohle (dle vás) neschopné jelito samozřejmě nerozhoduje kdo bude dřepět na radnici. Tohle (dle vás) neschopné jelito a spolu s ním mnoho dalších (můžete si je nazvat jak chcete), vyjádřilo otevřeně pouze svůj názor. A to je něco, z čehož jste vy, zvyklý jenom držet hubu a krok, najednou úplně vedle. A tak se, úplně mimo mísu, začnete ohánět třeba demokracií (jak symbolické u KSČ), nebo ještě lépe, přesně jako to dělali soudruzi v době nedávno minulé, "nezažils tak nekecej", případně, s "dětmi se bavit nebudu". Tak jen dál... Argumenty hodné, opravdu velkého ducha.


Nepřihlášený uživatel

#1895 Re: Re: Re: Re: Gympl

2013-01-09 12:01

#1894: - Re: Re: Re: Gympl

Nejlepší vyjádření názoru je u voleb. Už se to tu vysvětlovalo mnohokrát, levice získala vítězství proto, že pravice zklamala.

Vy toho ještě nemáte dost? Každý měsíc nebo ještě častěji  jsme svědky dalších a dalších problémů naší vládní koalice. Před Vánocemi to bylo jmenování Peake na MO, po osmi dnech její odvolání.  Ještě jsme se ani nevzpamatovali, ministra obrany dosud nemáme, a už tu je další probém - amnestie. Pokud byl pan prezident "pomýlený", pak od toho tu máme premiéra, aby ho "zastavil."  Jak to, že Nečas podepsal?  Jak to, že neinformoval vládu, co se chystá?

Zajímat se o veřejné dění ze strany studentů je jistě dobrá věc, ale měli by se zajímat o skutečné problémy našeho státu. Stále nechápu, že si neuvědomují opačný efekt svého konání.


Nepřihlášený uživatel

#1896 Re: Re: Re: Re: Gympl

2013-01-09 12:09

#1894: - Re: Re: Re: Gympl

Ale vždyť já jim neupírám právo vyjádřit svůj názor. Netuším, jak jste to mohl z mého příspěvku vyčíst, asi máte bujnou fantazii. Dokonce i pan Zimola jim dal prostor k vyjadřování, když jim nabídl možnost podílet se na řešení otázek školství. Ale odpovědí mu bylo jen dupání vzteklého děcka, když není po jeho. Vždyť to jelito nebylo schopné dát dohromady konstruktivní návrh.


Nepřihlášený uživatel

#1897 Re: Re: Jak je to ve skutečnosti

2013-01-09 12:25

#1879: Monika - Re: Jak je to ve skutečnosti  

 Moniko, podle Tvých blábolů, jsi z E55 slezla právě Ty. Neumíš psát slušně a umíš pouze urážet. Jdi do pr..... a možná ještě dál.

Zdena

#1898 Re: Re: Gympl

2013-01-09 12:30

#1892: - Re: Gympl 

 To je přece k tématu. Na škole by se mělo učit. Studenti jsou zřejmě již tak unavení, že neví co mluví. To Vám nevadí, že jsou tak natvrdlí? Mě taková čeština tahá za uši. Není to zástupný problém, protože se hovořilo o akcích, hladovce a týkalo se to akcí Gymnázia, tedy i této petice. Neomlouvejte chyby v projevu, které jsem slyšela, pro normálního studenta Gymplu je to neomluvitelné.

Monika

#1899 Re: Re: Re: Jak je to ve skutečnosti

2013-01-09 12:51

#1897: - Re: Re: Jak je to ve skutečnosti  

 

Do prdele jdi ty, nebudu psát slusne, pokud na těchto stránkach budou smejdi urazet studenty z gymnázia . Na E 55 jsou holky, které by si o tebe neopřely ani kolo. Jsou 100x slušnější, než prasata, co neumí nic jiného, než ponižovat studenty, kteří měli tu odvahu postavit se rudé zvůli na JČ kraji.

Nepřihlášený uživatel

#1900 Re: Re: Re: Re: Jak je to ve skutečnosti

2013-01-09 14:36

#1899: Monika - Re: Re: Re: Jak je to ve skutečnosti  

 Sama jsi prase, nečetla jsem ani jeden slušný příspěvek od tebe. Nadávat umí každý debil. Studenti si dělají ostudu sami, přečti si jejich příspěvky a uvidíš. Sama píšeš stejně sprostě jako oni. O tom to je. V naší republice už je jenom korupce, mordy, hulváti a neschopná vláda.




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...