Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Monika

#1851 Hlavne, ze cela Ceska republika je zvedava na vás

2013-01-08 12:00

No to je nadhera, jak se ted supi vrhli na svoji obet Moniku. Blbecku Pemane, hlavne, ze ty cesky umis, co: to je ale veta "máš Moniko neumíš česky... A nevis, co je psat bez diakritiky? TO je normalni a bezne a hlavne rychle a me bavi tak psat. Muzu si psat, co chci a jak chci. A to je na tom to nejlepsi. A co pak soudruhum vadi na navrhu JC kraje na zmenu financovani soukromych skol? Asi to, ze je to proflakle a zverejnene. No soudruzi, ja to dostala az z Brna (ne Kocor to nebyl)tam to koluje po cele Morave a nenechaji si libit, co jihoceske dubove palice vymysli.
Studenti zahájili štafetovou hladovku proti KSČM.

#1852 Ve středu ho Dominik Hořejší, který uctí památku VRAHA Miloslava Choce,

2013-01-08 12:02

VÝBORNĚ DOMINIKU HOŘEJŠÍ
Zdroj: http://budejovice.idnes.cz/stafetova-hladovka-komunistu-nepatri-ke-kormidlu-fvw-/budejovice-zpravy.aspx?c=A130108_081935_budejovice-zpravy_jkr

Ve středu ho vystřídá student Dominik Hořejší, který uctí památku Miloslava Choce, který v roce 19456 spáchal tr. čin vraždy- viz Ústav pro studium totalitních režimů

Zdroj: http://budejovice.idnes.cz/stafetova-hladovka-komunistu-nepatri-ke-kormidlu-fvw-/budejovice-zpravy.aspx?c=A130108_081935_budejovice-zpravy_jkr

http://www.ustrcr.cz/cs/miloslav-choc
8. ledna 1946 jejich řádění vyvrcholilo tragickou událostí. Toho dne večer se Miloslav Choc sešel v lese nedaleko Kienheidy s Němcem Karlem Reichmannem, bývalým starostou, jehož jako antifašistu neodsunuli. Pokoušel se od něj získat informace ohledně pašování zbraní přes hranice a posléze, když viděl marnost svého počínání, ho několika výstřely ze své pistole usmrtil a tělo zakopal. Aby vše vypadalo tak, že šlo o sebeobranu, vypálil několikrát do vzduchu a pak si sám prostřelil nohu. Jeho společník Evžen Pejcl stejným způsobem zabil v kanceláři Reichmannovu dceru Aneliesu. Motiv těchto dvou vražd není dodnes úplně jasný, jednalo se zřejmě o snahu získat si před bezpečnostními orgány renomé, svou roli pravděpodobně sehrála i msta (Aneliesa Reichmannová informovala Okresní národní výbor v Chomutově o situaci v obci). Každopádně hned druhý den byli oba pachatelé zatčeni a umístěni do vazby Okresního soudu v Chomutově, kde se k činu přiznali. Miloslav Choc však spravedlnosti nakonec unikl: na základě psychiatrického znaleckého posudku, který ho označil v době vraždy za nepříčetného, byl 25. července 1946 z vězení propuštěn.
Monika

#1853 STUDENT HOŘEJŠÍ Z GYMNÁZIA V TŘEBOŇI UCTÍVÁ VRAHY !!!!!!!,

2013-01-08 12:16

http://www.ustrcr.cz/cs/miloslav-choc
8. ledna 1946 jejich řádění vyvrcholilo VRAŽDAMI!!!!!!!!. Toho dne večer se Miloslav Choc sešel v lese nedaleko Kienheidy s Němcem Karlem Reichmannem, bývalým starostou, jehož jako antifašistu neodsunuli. Pokoušel se od něj získat informace ohledně pašování zbraní přes hranice a posléze, když viděl marnost svého počínání, ho několika výstřely ze své pistole usmrtil a tělo zakopal. Aby vše vypadalo tak, že šlo o sebeobranu, vypálil několikrát do vzduchu a pak si sám prostřelil nohu. Jeho společník Evžen Pejcl stejným způsobem zabil v kanceláři Reichmannovu dceru Aneliesu. Motiv těchto dvou vražd není dodnes úplně jasný, jednalo se zřejmě o snahu získat si před bezpečnostními orgány renomé, svou roli pravděpodobně sehrála i msta (Aneliesa Reichmannová informovala Okresní národní výbor v Chomutově o situaci v obci). Každopádně hned druhý den byli oba pachatelé zatčeni a umístěni do vazby Okresního soudu v Chomutově, kde se k činu přiznali. Miloslav Choc však spravedlnosti nakonec unikl: na základě psychiatrického znaleckého posudku, který ho označil v době vraždy za nepříčetného, byl 25. července 1946 z vězení propuštěn.
Monika - já ti Dominiku tleskám

#1854 STUDENTI Z GYMNÁZIA V TŘEBOŇI UCTÍVAJÍ VRAHY !!!!!!!

2013-01-08 12:35



STUDENTI Z GYMNÁZIA V TŘEBOŇI UCTÍVAJÍ VRAHY !!!!!!!

Oběť

Augustin Schramm byl Liberečák. Narodil se v roce 1907. Světlo světa spatřil v Horním Růžodole. Dětství měl těžké. Dítě z dělnické rodiny, kdy práce často nebyla. Přesto mu rodiče umožnili vystudovat strojní průmyslovku. Zaměstnání však nesehnal, proto přijal nabídku, aby se stal mládežnickým funkcionářem.

Ve třicátých letech byl zvolen do vedení Komunistického svazu mládeže a Svazu mladých. Jako zástupce těchto organizací se dokonce stal členem exekutivy Komunistické internacionály mládeže. Mezi lety 1931 a 1938 byl i členem ÚV KSČ. V roce 1939 odešel do Sovětského svazu a přijal místo v traktorovém závodě.

Po napadení země Sovětů se dobrovolně přihlásil na frontu. Byl poslán do školy pro důstojníky, a protože perfektně znal německy a česky, byl zařazen do skupiny určené pro práci v týlu. V roce 1944 byl jmenován osvětovým důstojníkem partyzánské školy v Kyjevě, která vznikla při štábu ústředního velení partyzánského hnutí a jejíž absolventi byli posíláni do republiky.

Tehdy měl hodnost majora. Po skončení války se stal hlavním mluvčím partyzánů a brzy zastával i funkci vedoucího (partyzánského) oddělení ÚV KSČ.

Ti druzí

Vávra-Stařík... Pocházel ze Lhoty u Zlína. Vystudoval učitelský ústav v Košicích a zůstal učit na Slovensku. Po seznámení s cíli Ĺudové strany do ní vstoupil. Nedostal se však, ač to předpokládal, na některé z prvních míst na kandidátce do Parlamentu, takže roztrpčen přešel k agrárníkům.

Ani ti mu však nesplnili jeho ambice a tak v nejkrušnějších letech republiky se stává jedním z vůdčích představitelů fašizující Národopisné Moravy prosazující připojení Slovácka k luďáckému Slovensku. Prohlášení k slovenskému národu v tomto směru dokonce podepsal on - Josef Vávra - a Jan Úprka.

Nacistická moc hnutí však příliš nakloněna nebyla, sice Vávru jmenovala krajským tajemníkem tzv. Osvětové služby, ale to vzhledem k Vávrovým ambicím bylo málo. Proto, když se válečné úspěchy přesunuly na napadené, rychle se vydal na Slovensko, zamlčel svou minulost a stal se pod jménem Stařík členem partyzánského oddílu Jana Žižky z Trocnova.

* * *

Po válce pak krátce zastával místo primátora Zlína, aby jako svůj tehdejší hlavní cíl zorganizoval tzv. partyzánské družstvo Partkol, jehož členové, většinou bývalí Vávrovi souputníci, si začali přivlastňovat německý a další majetek. Dokonce vstoupil i do KSČ.

Brzy však narazil právě na majora Schramma, jenž shromažďoval informace o protizákonných postupech družstva. Těsně před zásahem Bezpečnosti Vávra-Stařík opustil republiku, dal se k dispozici americkým zvláštním službám a začal pod jejich vedením vytvářet zpravodajskou organizaci, jež měla využít bývalé členy jím vedeného Partkolu, což se později zčásti podařilo...

Choc... Vrah Miloslav Choc. Bylo mu kolem dvaceti, když se ve čtyřiačtyřicátém dobrovolně přihlásil do nacistické Technische Nothilfe, která v rámci Leyovy organizace zabezpečovala v zázemí chod hospodářství a služby potřebné dokonce pro frontu. Po osvobození tuto svou angažovanost zamlčel a přihlásil se do tzv. zpravodajské brigády, jež na Karlovarsku měla zabezpečovat klid a předcházet útokům wervolfů.

* * *

Po několika týdnech jeho velitel, desátník Píta, byl však za podivných okolností zabit. (Později se Chocovi na tom připisoval podíl.) Díky tomu se mohl v Chomutově objevit v uniformě poručíka Svobodovy armády. Dokumenty tehdy nikdo neprověřoval. To mu umožnilo stát se v jedné z obcí předsedou místní správní komise a začít shromažďovat majetek. Brzy se o něj však začaly zajímat skutečné zpravodajské orgány.

Z té doby pochází vražda německého člena správní komise antifašisty Reichmanna a jeho dcery, jenž se zpravodajci spolupracoval. Na čas se tak Chocovi podařilo šetření zkomplikovat. V lednu 1946 byl však zatčen.

Několikaměsíční šetření i díky správné politické straně, jíž se stal členem, a která ovládala soudní orgány, byl propuštěn a jako praktikant u svého strýce mohl dokonce začít studovat na Vysoké školy politických a sociálních (hospodářských) věd. Po únoru pochopil, že prohrál. Proto v druhé polovině března opustil ilegálně republiku a v krátké době se mu dostalo několikatýdenního školení v kurzu pro agenty...

* * *

Důstojník CIC... jméno neznáme. Zřejmě nebyl však jeden a s několika dalšími se v práci s agentem Chocem střídali. Vávra-Stařík však ve vztahu k Chocovi vystupoval neanonymně. Ten také, když američtí zpravodajci rozhodli o Chocově nasazení doma, se připojil svou polívčičkou.

Americký úkol zněl: předat pokyny a příkazy vznikajícím protistátním organizacím a přivést některé konkrétní informace z Československa. Snad založit i »mrtvé schránky«. Také proto byl náležitě vyzbrojen nejen penězi, ale i zbraněmi.

Vávra-Stařík, aby se pojistil při organizování svých zpravodajců, se však potřeboval zbavit velké překážky a tou byl Schramm. Proto, pravděpodobně s tichým souhlasem amerických zvláštních služeb, protože těžko si lze představit, že by svého agenta poslaly za hranice a on zde plnil jiné zadání, než mu bylo přikázáno, vyslovil nad Schramem ortel: »Odstranit!«. V tom Choc zkušenosti měl. Navíc násobené absolvováním kurzu pro agenty.
Monika - jáVám studenti tleskám to je ono

#1855 STUDENTI Z GYMNÁZIA V TŘEBOŇI UCTÍVAJÍ VRAHY !!!!!!!

2013-01-08 12:42

Seznam popravených.,
Pokud člověk čte seznam popravených tak jak je napsaný tak by ho jímala pomalu hrůza,ale proč anonym nenapsal za co tito lidé za co byli popraveni například :Choc Miloslav,agent CIC zavraždil mjr.Schrama,Člen protistátní skupiny Landsdorff Antonín zavraždil Annu Kvášovou,další hrdina Kořínek Tomáš - zastřelení Piskáčka v květnu 1950, zastřelení Blažka v červnu 1950 a takhle bych mohl pokračovat u většiny jmen,agenti,teroristé,vrazi a osoby,které nějakým způsobem škodili hospodářství ČSR. No nyní hrdinové třetího odboje.
MIP

#1856 To v Třeboni studenti neznají.

2013-01-08 12:58



Jednodenní hladovka? Správný název je půst.
Eva u Zlína

#1857 Re: Re: Podporuji paní Baborovou

2013-01-08 13:06

#16: - Re: Podporuji paní Baborovou

Ano koalici uzavřela ČSSD s KSČM. Většina voličů ale dala na jevo, že modrou koalici nechtějí, proto je skoro

celá republika oranžovo-červená, jak si to voliči přáli. Již dost už modré koalice!!!


Nepřihlášený uživatel

#1859 Re: dolfik

2013-01-08 13:33

#3: dolfik -

Milý "dolfiku" myslím , že právě studenti,protestující proti paní Baborové a výsledku voleb, jsou vychováváni v myšlenkách

soudruhů Stalina a Hitlera.


Nepřihlášený uživatel

#1860 Nová petice

2013-01-08 13:38

Petice: Sejmu obraz V. Klause ze zdi, zákon neukládá jej mít vyvěšeného

http://www.jednej.cz/petition.php?id=180

Nepřihlášený uživatel

#1861 ksčm sere do kalhot

2013-01-08 16:14

Komunistická svoloč oslavuje VRAHA KLEMENTA GOTTWALDA Tak soudruzi z KSČM jak toto vysvětlíte!!!!! vy jako demokratická strana,není to divné??????????

Nepřihlášený uživatel

#1862 ksčm sere do kalhot višně

2013-01-08 16:15

Komunistická svoloč oslavuje VRAHA KLEMENTA GOTTWALDA Tak soudruzi z KSČM jak toto vysvětlíte!!!!! vy jako demokratická strana,není to divné??????????
Komunistická svoloč oslavuje VRAHA KLEMENTA GOTTWALDA Tak soudruzi z KSČM jak toto vysvětlíte!!!!! vy jako demokratická strana,není to divné??????????
Komunistická svoloč oslavuje VRAHA KLEMENTA GOTTWALDA Tak soudruzi z KSČM jak toto vysvětlíte!!!!! vy jako demokratická strana,není to divné??????????
Komunistická svoloč oslavuje VRAHA KLEMENTA GOTTWALDA Tak soudruzi z KSČM jak toto vysvětlíte!!!!! vy jako demokratická strana,není to divné??????????
Komunistická svoloč oslavuje VRAHA KLEMENTA GOTTWALDA Tak soudruzi z KSČM jak toto vysvětlíte!!!!! vy jako demokratická strana,není to divné??????????
Komunistická svoloč oslavuje VRAHA KLEMENTA GOTTWALDA Tak soudruzi z KSČM jak toto vysvětlíte!!!!! vy jako demokratická strana,není to divné??????????

Nepřihlášený uživatel

#1863 soudružko nezlobte nás

2013-01-08 16:16

bábo jdi do prdele kdo se na tebe asi bude koukat jsi stará a žereš višněěěě

Nepřihlášený uživatel

#1864 Komunistická svoloč oslavuje VRAHA KLEMENTA GOTTWALDA Tak soudruzi z KSČM jak toto vysvětlíte!!!!! v

2013-01-08 16:17

Komunistická svoloč oslavuje VRAHA KLEMENTA GOTTWALDA Tak soudruzi z KSČM jak toto vysvětlíte!!!!! vy jako demokratická strana,není to divné??????????
Komunistická svoloč oslavuje VRAHA KLEMENTA GOTTWALDA Tak soudruzi z KSČM jak toto vysvětlíte!!!!! vy jako demokratická strana,není to divné??????????
Komunistická svoloč oslavuje VRAHA KLEMENTA GOTTWALDA Tak soudruzi z KSČM jak toto vysvětlíte!!!!! vy jako demokratická strana,není to divné??????????
Anakin Skywalker

#1865

2013-01-08 16:28

Výte co si můžete s touto peticí?

HOWNO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#1866

2013-01-08 16:30

Vpiči drát to jsou všichni komunisti dementi co žerou listí .o)))))
Burda

#1867

2013-01-08 16:57


Nepřihlášený uživatel

#1868 www.dekomunizace.cz

2013-01-08 16:59


Nepřihlášený uživatel

#1869

2013-01-08 17:02

NA FŠECHNY KOMANČE SERU A CHČIJU:

 

http://www.dekomunizace.cz/uploads/bdab0c935eb030c23b6b7ef8604bd202aec8b6fb_uplo...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TŘEBOŇ RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RUDÉ HOVNO

#1870

2013-01-08 17:07

KOMUNISTOCKÁ HOVNA ŠKODÍ ZDRAVÍ FUJTAJBL !!!!!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#1871 Hotové VIP - filmové - pardon fotografické hvězdy

2013-01-08 18:47


Nepřihlášený uživatel

#1872

2013-01-08 19:44

nevote rudé svině nevolte rudé svině nevolte rudé svině

Nepřihlášený uživatel

#1873

2013-01-08 19:45

ze všech komunistů se mi chce zvracet komunisti to jsou hlísti

!!!!!!!!!!!!!!!

Nepřihlášený uživatel

#1874

2013-01-08 19:46

komunizmus škodí lidem tak už bolševici vismahněte !

Nepřihlášený uživatel

#1875

2013-01-08 19:51

Jediné řešení - nevolit rudý zrůdy na hrat, ale nasrat, takže můj hlas - VOLÍM KARLA!!!!!!!!



Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...