Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post

MIP

#2282 Re: Re: Řádnému podporovateli řádně zvoleného svinstva

2013-02-02 16:59

#2281: - Re: Řádnému podporovateli řádně zvoleného svinstva

Milá dcerko, přečti si laskavě knihu "Základní zákony lidské blbosti" (vyšlo vloni, možná ale je už vyprodaná,protože je opravdu výborná). Tam se dozvíš, že hlupák je jedna z kategorií,do kterých je možné rozčlenit lidi. Vyznačuje se mj. tím, že druhým škodí,aniž by získal jakýkoliv prospěch (není myšlen jen prospěch hmotný!). Podle toho, co napsal myslím, že tento údajný "nestraník" splňuje všechny náležitosti kategorie "hlupák". Já mu nenadávám, já ho pouze zařadil, kam patří. Studuj, abys věděla více, a pak dávej někomu pár facek.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#2283 Re: Re: Re: Řádnému podporovateli řádně zvoleného svinstva

2013-02-02 19:55:21

#2282: MIP - Re: Re: Řádnému podporovateli řádně zvoleného svinstva

Vy a můj otec??? To je šílená a nepřijatelná představa, naštěstí má moje maminka vybraný vkus. Haha. Můj táta je totiž férový chlap, i když s někým nesouhlasí, tak ho vyslechne a nikdy se nesníží k tomu, aby někoho během hovoru nazýval hlupákem. V tom jste mistr Vy, což je dost zvláštní, ve Vašem věku.

Nevím,jaké knížky čtete, ale zkuste třeba nějakou Sociální komunikaci, třeba od Křivohlavého, protože tam se dočtete o pravidlech komunikace. Musím Vám říct, že Vy všechna tato pravidla porušujete.

Ale je mi jasné, že starého psa novým kouskům nenaučíš.

Pokud byste byl férový a spravedlivý, musel byste uznat, že ve většině případů se tady jako hulváti vyjadřují ti, co sympatizují se studenty. Vy ale moc férový člověk nebudete, jste tak strašně zapšklý člověk, až je mi Vás skoro líto.....




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...