MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#34201 Re:

2015-01-22 06:13

#34197: Asenad -  

 Vy mate v blazinci volny pristup k pocitaci, nebo mate urcene hodiny ?


Nepřihlášený uživatel

#34202 Re: Re:

2015-01-22 06:34

#34201: - Re:  

 Asenad alias danesa není blázen, to je placená komunisticko-nacistická zrůda ne nepodobná Miloši Zemanovi, navíc se u toho nicku střídá celá řada lidí evidentně. 

Je to odporná pakáž. 


Nepřihlášený uživatel

#34203 Re: Majestát a důstojnost prezidentského úřadu dostávají rány,

2015-01-22 06:36

#34179: - Majestát a důstojnost prezidentského úřadu dostávají rány, 

 Ano, na Hradě to po vsutu Zemana  na Hrad vypadá jak za Gottwalda, všude kam se občan dohlédne nějaký StBák, KGBák a jeden komunisticko-nacistický zloděj vedle druhého. 


Nepřihlášený uživatel

#34204 Miloš Zeman je prostě deviant, ale nic pozitivního na něm není.....

2015-01-22 06:47

....stejně jako jsou devianté lidé, kteří pro něj "pracují" a ně těch logicky také není nic pozitivního. 

Na komunistickém náckovi a tedy řádném deviantovi Miloši Zemanovi je ještě zajímavá jedna věc, tento člověk nikdy v jeho prašivém, prochlastaném a prohuleném životě nevyprodukoval ani jedinou korunu daní i v tom vskutku deviantem jako řemen, neboť on nikdy v životě nepracoval v komerčním sektoru, nikdy v životě nepodnikal, níkdy neměl žádné zaměstnance. V tomto je Zeman skutečně deviantem jako řemen. 


Nepřihlášený uživatel

#34205 Re: Miloš Zeman je prostě deviant, ale nic pozitivního na něm není.....

2015-01-22 06:49

#34204: - Miloš Zeman je prostě deviant, ale nic pozitivního na něm není..... 

 I v tomto je deviantem. Ke svým volíčům promlouvá jako komunista a ke svým "investorům" se chová jako nácek, je to prostě taková odporná kombinace Gottšalda s Hitlerem. 

Vrběticemi otřásaly exploze, ale majitel munice letěl se Zemanem do Asie

 

Káča

#34206 Re: Re:

2015-01-22 06:51

#34201: - Re:  

 Dovolím si s Vámi nesouhlasit.Asenad není v žádném případě v blázinci.Kdyby tomu tak bylo,tak by byl na uzavřeném oddělení a zřejmě i ve svěrací kazajce.Je to šílenec,který je,zřejmě chybou lékařů,na svobodě.Hele,připomíná mi ty vypité mozky ze zaplivaných pajzlů.Mlčí a s nepřítomným výrazem ve tváři cumlá svého větráka.Jednou za čas se probere ze svého,věcně trvajícího alkoholového opojení,plácne nesmysl a znovu upadne do bezvědomí. Káča


Nepřihlášený uživatel

#34207 Odbory se projevily jako zločinecká banda.....

2015-01-22 06:54

....jako by nebylo dost zločinů kolem privatizace MUS, jako by o tom komunistický nácek dokonce odporně nelhal v době volební kampaně, jako by z ČR nezmizelo 14 mld. hotovosti na rekultivace, jako by se kolem této Zemanem tak protěžované privatizace dost nevraždilo. 

Ještě se přidají odbory.  Řekl bych, že nepochybné, že je to práce pro BIS a policii ČR, neboť výše uvedený soubor jednání není normání, to je bez nejmenších opchybností. 

Odbory prosazují úplné prolomení limitů


Nepřihlášený uživatel

#34208 Re: Re: Re:

2015-01-22 06:56

#34206: Káča - Re: Re:  

 To Danesu velmi podceňujete, je dobře zaplacený komunisticko nacistický zmetek ruskou FSB. 

Vybrat přezdívku

#34209 Klaus je naprosto evidentní KGBák....

2015-01-22 07:08

Bývalý prezident Václav Klaus poskytl rozhovor rakouskému listu Die Presse o dění na Ukrajině. "Pro mě je to konflikt Evropy a USA proti Rusku, Ukrajina je v tom sporu jen pasivním nástrojem,"prohlásil.

Na otázku, jaké řešení současné situace navrhuje, vyzval k co nejrychlejší akci. "Něco se musí udělat, ale to nemá znamenat žádnou intervenci zvenku. Řešení může vzniknout jen při jednání. Škoda že politické vedení Ukrajiny není schopné žádného kompromisu. Zkušenost s rozdělením Československa ukázala, jak důležité je v takových situacích najít kompromis. Něco takového potřebuje i Ukrajina, nikdo nemůže vyhrát 10:0."


Nepřihlášený uživatel

#34210 Výzva Senátu, Sněmovně a vládě ČR

2015-01-22 07:11

Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo. 

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu. 

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě. 

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen se Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky. 

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana. 

 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory občany zastoupily v této věci. 


Nepřihlášený uživatel

#34211 Svolejme demonstraci na 1.2. situace na Hradě je velmi vážná....

2015-01-22 07:12

 

1.2. 2015 neděle na Hradčanském náměstí s programem:

Předčítání odpovědi blbečka Augustina, včetně všech jeho chyb v ní - symbolika 1.2. k 1.12. kdy byla petice na Hrad doručena. 

Předčítání některých příspěvků příznivců soudruha Zemana v této diskusi, především ty od slovenského blba by jistě zaujaly svojí "vtipností"

Vážné téma:

Příspěvky z této diskuse zdvůvodňující proč by Miloš Zeman neměl být na Hradě. 

Prostor pro krátké projevy politiků, kteří by chtěli demonstraci podpořit. 

Výzva poslancům, senátorům a vládě, aby situaci na Hradě začala okamžitě řešit. (text výzvy je uveden jako odpověď na tento příspěvek) 

Káča

#34212 Re: Re: Re: Re:

2015-01-22 07:22

#34208: - Re: Re: Re:  

 Bohužel budete mít asi pravdu.Ale to mi řekněte,jak je možné,že tento druh ještě nevyhynul? Káča


Nepřihlášený uživatel

#34213 Přesně to samé totiž ruská pakáž realizovala na Krymu, když předtím provedla vlastně okupaci.....

2015-01-22 07:23

Ukrajinskou krizí se zabývala i OSN

Situace na východě Ukrajiny se ve středu řešila i v Radě bezpečnosti OSN. Nový mírový návrh ruského prezidenta Vladimira Putina k řešení krize na Ukrajině je jen plánem vojenské okupace a udržení území pod kontrolou proruských separatistů, uvedla v Radě bezpečnosti americká velvyslankyně při OSN Samantha Powerová.

„Plán usiluje o legalizaci územních zisků, kterých separatisté dosáhli v září, a také ruských vojáků a vybavení na území Ukrajiny,“ řekla Powerová. „Strhněme závoj Putinova mírového plánu a nazvěme ho tím, čím je - ruským okupačním plánem,“ řekla Powerová během zvláštního zasedání vrcholného orgánu OSN.

 

 

Referendum na Krymu mělo dvě otázky, okupaci - připojení k Rusku, nebo návrat na Ukrajiny k ústavě z roku 1992 tedy vlastnně nesplnitelnou věc a tedy opět okupaci Krymu. Tedy ruská pakáž když "referendum" pořádala a přetím než jej vůbec pořádala vyměnila kompletně politické vedení Krymu vlastně oním "referendem" se snažila o legalizaci okupace Krymu a to dokonce oběma otázkami.  Rusko spáchalo opravdu děsivé zločiny na Ukrajině a je potřeba, aby se skutečně začaly nazývat tím čím jsou tedy zločiny. 


Nepřihlášený uživatel

#34214 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-22 07:34

#34212: Káča - Re: Re: Re: Re:  

 Zločinecké idieologie jsou pro hloupé lidi velmi lákavé, pro ty intelegitnější je čitelné, že lze snadno získat politickou moc a tedy obrovské finanční prostředky, právě proto, že je hloupá část populace bude podporovat. 

Mezi komunistickými poslanci jsou lidé již od pohledu inteligentní a jsou to tedy skutečné zrůdy, neboť vlastní inteligenci používají na záměrnou manipulaci s hloupou částí občanů. Je tam např  v podstatě milé tváře soudružek Hubáčková, Jírovcová, Matušková, které ovšem za pár let skončí s ksichty svých spolustranic  jako je Semelová, Vostrá, Nohavová neb se na ních podepíší jejich prasárny. Pojezdný, Dolejš, Grospiš také nevypadají na jako Gottwal, byť Dolejš do toho již padá a Grospiš to excelentní komunistické hovado. To je zrůdné, že lidé od pohledu inteligentní se propůjčují k takovým hrůzám, jako být poslancem zločinecké KSČM, je ale dobře, že mají odstrašující příklad a ví co je čeká  - ksicht Semelové, tomu se opravdu už nevyhnout, stejně jako nevyhnou ksichtu Gottwlada či Husáka. 

Podívejte se dnes na Klause, to je Husák jako řemen. 


Nepřihlášený uživatel

#34215

2015-01-22 07:34

Miloše a Babiše do koše!!!!!!!!!

Komouši a estébáci táhněte do háje a už se nevracejte!!!!!!!!!!

Běž domů Zemane, čeká tě tvá flaša, běž domů Zemane,

tady tě lidé nemilujou.........:))))))))


Nepřihlášený uživatel

#34216 Tak to už tam evidentně ruští separatisté začali vraždit mezi sebou....

2015-01-22 07:38

Při zásahu tramvajové zastávky vDoněcku minometnou palbou zahynulo ve čtvrtek ráno na jihu města 13 lidí a desítky byly zraněny. Oznámili to separatisté. Palba byla údajně vedena z minometu umístěného na korbě dodávky. Po explozi začal hořet i projíždějící trolejbus.


Nepřihlášený uživatel

#34217 Re: Klaus je naprosto evidentní KGBák....

2015-01-22 07:40

#34209: Vybrat přezdívku - Klaus je naprosto evidentní KGBák.... 

 Není soudruh klaus náhodou z "Prognostického ústavu" který byl zřízen na přání KGB/FSB a jeho absolventi jsou dodnes řízeni FSB!


Nepřihlášený uživatel

#34218 Re: Tak to už tam evidentně ruští separatisté začali vraždit mezi sebou....

2015-01-22 07:44

#34216: - Tak to už tam evidentně ruští separatisté začali vraždit mezi sebou.... 

 To je tak když proruští teroristé střílí opilí na vlastní území.


Nepřihlášený uživatel

#34219 Re: Re: Klaus je naprosto evidentní KGBák....

2015-01-22 07:59

#34217: - Re: Klaus je naprosto evidentní KGBák.... 

 V prognostickém ústavu zřízeném Stbáky a nejspíš také KGBáky Klaus samozřejmě pracoval, archiv tohoto ústavu dodnes není přístupný ani odborné veřejnosti. 

Co se tam tedy dalo absolvovat ví málokdo, ale KGBáci jsou nejspíš všichni absolventi či i jen frekventi MGYMO, kteří se scházejí na Ruské ambasádě, od té doby co vlez Klaus na Hrad. 

Málokdo také ví, že bezpečně nejčastější zahraniční návštěvou na Hradě byl soudruh KGBáka ruský velvyslanec v době Klause. Přestože Hrad nezveřejnil nikdy seznam návštěv na Hradě, což je samo o sobě odporná prasárna, bylo to možné dohledat z vydaných tiskových zpráv, které měli vždy stejný formát. 

Soudruh KGbák ruský velvyslanec byl na Hradě i dvakrát do roka, co tam s KGBákem Klausem řešil, už známo není. 

Studovali v Moskvě a mají večírek na ambasádě. Celebrity českého byznysu

 


Nepřihlášený uživatel

#34220 Re: Re: Tak to už tam evidentně ruští separatisté začali vraždit mezi sebou....

2015-01-22 08:01

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-01-22 08:03



Nepřihlášený uživatel

#34222 Re: Re: Klaus je naprosto evidentní KGBák....

2015-01-22 08:04

#34217: - Re: Klaus je naprosto evidentní KGBák.... 

 Problém je, že se začíná aktivizovat soudruh Dlouhý a přiznám se, že mu přes všechna jeho libívá a na první pohled inteligentní vyjádření nedůvěřuji vůbec, právě proto, že byl v Prognostickém ústavu a je bohužel velmi pravděpodobné, že je to také KGBák. 

Vidím v dlouhém jako kandidátovi na prezidenta, o čož bude evidentně usilovat vskutku nebezpečný úplatný objekt FSB. 


Nepřihlášený uživatel

#34223 Re: Husák - Klaus

2015-01-22 08:07

#34221: - Husák - Klaus 

 Tak to ne, Husák byl odporné zločinecké hovado, toho nejodpornějšího ražení. Neváhal by ani minutu podepisovat politické rozsudky smrti, kdyby k tomu dostal příležitost či by komunisti v jeho době považovali za potřebné. 

Klaus je taktéž komunista myšlením a nejspíš opravdu KGBák, ale řekl bych, že se nikdy nesnížil k takovým věcem, jako objednávat politické vraždy, tam je jeho limit, což se o Zemanovi např. říci nadá, tam jsem naopak přesvědčen, že toho schopen je a že tak minulosti činil. 


Nepřihlášený uživatel

#34224 Klaus a Zeman

2015-01-22 08:16

#34223: - Re: Husák - Klaus 

 Ač AROGANCE  a výsměch obyč. občanům , dána do vínku oběma exotům, též mi něco říká, že větší bazilišek z nich dvou jest Zeman..  Nechci se Klause zastávat, jest taktéž holota a dareba, jen oproti Zemanovi, měl nějaké hranice.


Nepřihlášený uživatel

#34225 Re: Klaus a Zeman

2015-01-22 08:21

#34224: - Klaus a Zeman  

 Ano, bohužel si myslím ovšem, že tou jeho hranicí je objednávka politických vražd.  Zneužítí moci soudní bez fatálního následku smrti pro něj není ani tím nejmenším problémem, dokonce je pro něj jistým druhem zvrhlé katazre Klaus - Zemanova oposmluvní makroamnestie, jako opak zneužívání moci soudní uvězňování, vyšetřování a jiným šikanám. 

Zeman je v této věci kovaný komunista a StBák toho nejodpornějšího ražení, prostě Mrazka nechal zavraždit, když se stal nepohodlným, řekl bych, že to je bohužel velmi pravděpodobné, nejen proto, jakými lidmi se vždy obklopoval a jaké hrůzy páchal v pozici premiéra. 

Husáka skutečně nemá smysl řešit, to byla opravdu zrůda a nepochybuji, že by s gustem podespal rozsudek smrti pro Václava Havla, kdyby k tomu dostal jen minimální příležitost.