MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#34226 LIDÉ BDĚTE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2015-01-22 08:54

ZEMAN MÁ DALŠÍ VELKÝ PROBLÉM§§§§§ je namočenej ve VRBĚTICÍCH

http://kuc.cz/tge04x

Káča

#34227 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-22 09:02

#34214: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Jsem ze silně antikomunistické rodiny,které komunisté zkonfiskovali majetek(pila,elektrárna,mlýn,statek a polnosti).Ale vzhledem k tomu,že jsem totalitní období zažila pouze jako malá holka,tak nemám moc vlastních zkušeností.Víceméně mám informace jen z vyprávění a z médií.Každý nový poznatek je pro mě přínosem.Ráda čtu příspěvky od lidí,kteří rozumí tomuto tématu mnohem víc než já.Takže děkuji,Káča.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#34228

2015-01-22 09:44


Nepřihlášený uživatel

#34229

2015-01-22 09:44

Aktuálně.cz: Se Zemanem letěl do Asie i Petr Bernatík,majitel firmy Imex Group...viz výbuchy ve Vrběticích...

Kolem Zemana je seskupena svoloč!!! Estébáci, oligarchové,kteří se po r.89 rychle rozkoukali a  podvodem získali obrovské majetky.

Když se schvaloval na Hradě seznam, kdo poletí se Zemanem, tak už se vědělo, že sklady ve Vrběticích bouchají!!!

Už se také psalo, že lidé kolem Zemana pomáhali firmě Imex Group prodávat zbraně (Kavan, Kmoníček a další).

Proč tam asi byly výbuchy? Jaké stopy chtěli zahladit? Odkud a jaké zbraně tam byly?Kam až vedou nitky??!!!

Proč byl tenkrát zastřelen kmotr Mrázek a na čí příkaz???

 


Nepřihlášený uživatel

#34230

2015-01-22 09:52

Echo24.cz: Dotace Babišovi? Africkému státu už bychom dotace stopli, řekla šéfka rozpočtového výboru Evropského parlamentu!!!!

Estébák a oligarcha Babiš čerpá dotace pro svůj Agrofert, ještě si to jistí jako ministr financí a jako pojistku má poskoka Šlechtovou, ta samozřejmě nevidí v čerpání dotací střet zájmů!!!

Co na to naši poslanci? To je jim vše jedno? To se tak bojí o svá teplá místečka?

Asi páni poslanci zapomínají na to, že sedí na svých postech za peníze daňových poplatníků, že mají hájit zájmy veřejnosti a nikoliv pár oligarchů!!!!!

A co Mynář, kdy už bude mít bezpečnostní prověrku, jak to, že ho ještě Národní bezpečnostní úřad neodvolal?

Všechna svinstva estébákům a oligarchům jistí opilec Zeman, využívají jeho excesů a demence a potichu si upevňují moc!!!


Nepřihlášený uživatel

#34231 Re: Klaus je naprosto evidentní KGBák....

2015-01-22 09:52

#34209: Vybrat přezdívku - Klaus je naprosto evidentní KGBák.... 

 Takže Klaus (pokud to je on) říká, dohodněme se na rozdělení Ukrajiny.

OK. Takže: polovina Polsku, 1/3 Rusku, a šestiny Česku, Maďarsku a Rumunsku (Moldavii). A zůstane Kyjevská Rus s hlavním městem KYJEV. SUPER.


Nepřihlášený uživatel

#34232 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-22 09:55

#34227: Káča - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Jestli tomu rozumím? To nevím, mám na to názor :-), resp. mám názor na to, jak se tato pakáž dostává k moci a co s mocí následně dělá, jak jí zneuživá a jak je taková věc v přímé rozporu s tím, jak by měla fungovat demokracie, či chcete-li jakou já mám představu o fungování demokracie, viz. můj příspěvek "O demokracii"

"Demokracie je úžasná v tom, že je to život sám, neni to hraní si na život, je to život a jako taková demokracie není dokonalá, stejně jako život není dokonalý. Skvělé je, že demokracie sleduje proměny života lidí v demokracii a ti sledují, jak se vyvíjí demokracie a více či méně do tohoto zasahují, podle toho, jak moc se jim zdá (vyhodnotí), že se demokracie vytrácí a to jak v totalitě tak na druhé straně v "bezbřehém" chaosu. Je to povinnost občanů se o demokracii starat, je to jejich veřejný prostor, demokracie jim jej přisuzuje a občané si jej také svým přístupem k němu vzali pod svou ochranu a do své správy. "

Setkávám se ovšem s tím, že mé názory (snad jen jejich prezentace) jsou u bolševických dětiček a skalních příznivců komunisty Klause chápány jako extrémní a jsem z toho jimi často napadán. Mám bohužel pocit, že mé názory tyto lidi zraňují, kritizují jejich rodiče, kritizují poměry v jejich rodinách a připomínají, že se bylo možné bolševické pakáži vyhnout i v bolševickém režimu. Oni sami se vnímají z jedné části jako oběť z jiné samozřejmě přiznávají, že to byl odporný režim a jejich rodiče na něm kooperovali.  Cítlivé je to pro ty, kdož studovali před rokem 89 ideologické vysoké školy, především práva, VŠE a mnohé humanitní obory UK. Mnozí jsou dnes asi mravnými a neideologickými soudci, mnozí i úspěšně podnikají, ale znám situaci, kdy tedy kritika z mé strany (asi z jejich pohledu necitlivé vyjádření o bolševicích) vyvolá vskutku podivnou mnohdy až agresivní reakci z jejich strany (asi jim tedy připadá moje kritika jako agresivní) a mnohdy se dokonce uchýlí k obhajobě bolševického režimu, resp. začnou poživat bolševickou argumentaci - např. o škodlivosti akumulace kapitálu :-), tedy z nich vlastně vyplynou bolševické poučky z rodin (domněka) ale především z jediného filozofického vzdělání, které se jim dostala, tedy bolševické ideologie učené na VŠ. Je to bohužel v jejich podvědomí. Já komunistickou ideologii považuji za zrůdnou a tedy se v této věci snažím kontrolovat, v rodině se vždy nesmysly z komunistické ideologie uváděli na pravou míru a samozřejmě se to dávalo do kontextu filozofií jiných, tedy jsem možná až přecitlivělý na to, když se někde bolševické myšlení objeví, možná se zase mne podvědomě vybavuje ona škodlivost takové ideologie a kontext který to dává snad do lepšího světla, ve smyslu do kontextu realita světa, kultury a mravnosti a snad do poctivého hledání skutečnosti (komunisté o tom hovoří jako o "vědecké pravdě") čím tento termín velmi zprofanovali, ostatně jako mnohé např. čest práci, to z ní z úst komunisty opravdu zlověstně, odporně, nechutně či patologiky, přitom na vlastním sousloví není vůbec nic hanebného. 

 

Potkal jsme zajímavého člověka, líbil se mi od pohledu. Prohodili jsem pár slov, má takový "menší" holding a tedy spoustu práce, aby zajistil práci pro své zaměstnance atd. Přišla řeč na jeho kolegu s koleje, který byl vášnivým ciklistou, tedy jsem se kontrolně zeptal co studoval, neb z věku bylo zřejmé, že za bolševika a on doslova odpověděl - "techniku co jiného za bolševika", na nic jiného jsme mnozí opravdu nemohli pomýšlet a co více, ani jsem nechtěli, byla to jedna mála škol, kde byla ideologie až na pátem či desátem místě, byť i tam se člověk podkával s odpornými komunistickými kreaturami.

Výhoda byla, že to o nich bylo na první pohled zřejmé a to jak na studentech tak i na vyučujích. Tedy vyhnout se jim nebyl nijak dramatický problém, byť to bohužel i na technikách platí až od určitých let poměrně blízko revoluci. Zpětně lze navíc vysledovat, jak se věci postupně hroutily. Např. tzv. vojenská katedra byla děsivým strašákem ještě pro ročníky, které nastupovaly v před rokem 84 nebo 83, v roce 88 už právě tam bylo cítit, že režim úplně ztrácí půdu pod nohama. Katedra se vlastně stala naprosto směšnou a strašákem už nebyla vůbec. Den před katedrou byl den večírků, žádná příprava, žádné holení, stříhání atd., bohule ale ještě v roce 87 to bylo něco úplně jiného. Zlom byl náhlý. 

Snad vás to nenudilo. 


Nepřihlášený uživatel

#34233 Re:

2015-01-22 10:00

#34215: -  

 Oprava Pane:

Komunistů bylo v 1989 téměř 2 miliony a StBáku a konfidentů asi 300.000.

Ty nevyhubíš, dokud nezemřou. A to bude trvat ještě 15 let. Také jsou tady agenti FSB (KGB, NGU apod.). Ty neobjevíš. Od toho máme naše tajné služby.

A Tvůj 2. verš by měšl znít: " Tady už tě lidi nemaj rádi."


Nepřihlášený uživatel

#34234 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-01-22 10:01

#34232: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Omlouvám se za pravopisné chyby. Nečtu si věty po sobě, prostě to píšu. 


Nepřihlášený uživatel

#34235 Re: Husák - Klaus

2015-01-22 10:07

#34221: - Husák - Klaus 

 Husák byl lump, znám ho z Mírova. KLAUS tam teprve bude. Nebo ne ? Všichni prezidenti byli v kriminále, jenom Klaus a Zeman ne.

Co to je za pořádek ?


Nepřihlášený uživatel

#34236 Re: Re:

2015-01-22 10:08

#34233: - Re:  

 Ano v takovém prostředí měla proběhnou debolševizace. To se bohužel nestalo, nebyl kdo by jí z vnějšku realizoval, neboť bolševický režim nebyl v posledních letech tak agresivní, aby byla po takovém řešení poptávka.  To je mimochodem také důvod, proč komunisté nemohli v roce 1968 moc ztratit a stejně v roce 1959 v Maďarsku, neboť pak by skutečně hrozilo, že přijde režim mezinárodního odsouzení bolševické zločinnosti, justíčních vražd a tedy i zavírání komunistů a debolševizace. Memento  soudu v Norimberku tu bylo velké, vraždění za pomoci justice si komunisté velmi uvědomovali. Proto došlo k okupaci v obou případech a proto došlo k vraždám, aby obyvatelé byli dostrašení, proto také se režimy nezhroutily náhle, občané byly proti zrůdné komunistické moci opravdu naprosto bezmocní a nebyla síla, které by komunisty odstavila od moci skutečnou revolucí, především proto, že komunistům se po válce podařilo ovládnout obrovskou část světa včetně Ruska, které ovládali již před válkou a válku v podstatě začali proto, aby skutečně svět ovládli. 

Putin je dnes v sobě bohužel opravdu koncentruje obě zrůdné ideologie jak komunistickou tak i nacistickou a skutečně bohužel velmi vážně uvažuje o celosvětovém konfliktu. Je to opravdový zločinec.


Nepřihlášený uživatel

#34237 Re: Re: Re: Klaus je naprosto evidentní KGBák....

2015-01-22 10:13

#34222: - Re: Re: Klaus je naprosto evidentní KGBák.... 

 DLOUHÝ nebyl v prognosťáku nějaký podhaz. Byl to zástupce Komárka a předseda stranické organizace KSČ.

Je jediný kandidát na prezidenta ČR akceptovatelný zejména PUTINEM.

Pořád jde o jednu partu. ANDROPOV, GORBAČOV, PUTIN. Andropov vypracoval plán a jeho nástupci podle něj pracují a upravují cestičky podle aktuálních situací.


Nepřihlášený uživatel

#34238 Re: Re: Re: Re: Klaus je naprosto evidentní KGBák....

2015-01-22 10:19

#34237: - Re: Re: Re: Klaus je naprosto evidentní KGBák.... 

 Je to otázká? Mám z něj obavu obrovskou a řekl bych, že nejen já, ale také je to člověk, který to 25 let nějak žije a nějak se prezentuje. 

Z mého pohledu by měl tedy min. zvěřejnit celou svojí minulost, co dělali rodiče, sourozenci atd., napsat kninu a nějak se vyjádřit ke své bolševické minulosti veřejně, pokud chce kandidovat. Z mého pohledu musí takový člověk udělat závazak demokratického jednání v budoucnosti. 

Pokud to neudělá, bude pro mne velmi nedůvěryhodným, přestože do jisté míry respektuji to, že na jeho jednání nic zločinného neshledávám. Role absolutně beztrestného ovšem vyžaduje velmi velký závazek, že nebude zneužita, to je jednoznačné. 


Nepřihlášený uživatel

#34239 Re: Re:

2015-01-22 10:19

#34233: - Re:  

 Mam obavy, ze se mylite.  Za jednoho mrtveho komunistu  VSTANOU NOVI BOJOVNICI.


Nepřihlášený uživatel

#34240 Re: Re:

2015-01-22 10:22

#34037: - Re:  

 Jestlipak víš, ty prasečí zobáku kde vůbec ta Normandie je?

Asi nevíš pablbe, že Churchil žebral u Stalina aby zautočil na Němce, jinak by "spojence" na západě zahnali němečtí hrdinové do moře a utopily je jako prašivé krysy...

Typiský havloidní tárar!!!! 


Nepřihlášený uživatel

#34241 Re: Re:

2015-01-22 10:24

#34059: - Re:  

 Jen debil, dělá zkurvenému debilovi a pčonkovi advokáta...


Nepřihlášený uživatel

#34242 Re: Re:

2015-01-22 10:25

#34037: - Re:  

 U Volgogradu, Moskvy, Kurska, Berlína, vidíš co jsi za zkurvysynka a havlovského pablba!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#34243 Re: Re: Klaus je naprosto evidentní KGBák....

2015-01-22 10:29

#34231: - Re: Klaus je naprosto evidentní KGBák.... 

Vidíš, že nejsi tak úplně dementní, jak by se z Tvých jiných stupidních žvástů mohlo usuzovat!!! 


Nepřihlášený uživatel

#34244 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O Ukrajině..

2015-01-22 10:32

#34192: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: O Ukrajině..... 

 A Tebe pustili ke studiu na večerní zvláštní škole až když Tě odložili do LDN-ky viď vlastenče??? 


Nepřihlášený uživatel

#34245 Re:

2015-01-22 10:34

#34198: Markéta ! -  

 Ta čůza Rojtovic, to by byla trefa!!!!


Nepřihlášený uživatel

#34246 Re: Re: Majestát a důstojnost prezidentského úřadu dostávají rány,

2015-01-22 10:38

#34203: - Re: Majestát a důstojnost prezidentského úřadu dostávají rány, 

Řekni prababičce, ať Ti vymění plínu mezi šunkama vzdělanče, nebo nám tu ješčtě nastydneš... 

Když byl Gottwald na Hradě, tak ještě tvůj děda ochcával s Tvým tátou plot a popelnice, které po večerech vybíral...

 

Káča

#34247 Re: Re: Re:

2015-01-22 10:42

#34206: Káča - Re: Re:  

Ta kotrmelína, která se tu vydává za nějakou káču .je  šílenec,který je,zřejmě chybou lékařů,na svobodě.Hele,připomíná mi ty vypité mozky ze zaplivaných pajzlů.Mlčí a s nepřítomným výrazem ve tváři se hrabe spinavou pěstičkou ve své zatuchlé píče.Jednou za čas se probere ze svého,věcně trvajícího alkoholového opojení, strčí si do frndy rozmrazit kuřátko jako její idoly z Ruska, plácne nesmysl a znovu upadne do bezvědomí.


Nepřihlášený uživatel

#34248 Re: Re: Re:

2015-01-22 10:42

#34239: - Re: Re:  

 Řekl bych, že odstrašující věci už je, jak vypadat, když budou bolševiky v budoucnu, jejich pasárny a lidská ubohost zneužívající hlouposti druhých se na nic podepíše. Bude parta Semelových a Grebeníčkových či Gottwaldových. 

Mám pocit, že dnešní mladé komunistické poslankyně si nechtějí připusti, že za 15 v KSČ budou vypadat jak Semelová, to je jednoznačné, ale bude to realita. :-)

 


Nepřihlášený uživatel

#34249 Re: Re: Re: Re:

2015-01-22 10:44

#34247: Káča - Re: Re: Re:  

 Vy jste nepochybně volič Zemana, to skutečně nedokážete níčím popřít :-/


Nepřihlášený uživatel

#34250 Re: Re: Re: Majestát a důstojnost prezidentského úřadu dostávají rány,

2015-01-22 10:45

#34246: - Re: Re: Majestát a důstojnost prezidentského úřadu dostávají rány, 

 Vy jste taky jasnej volič Miloše Zemana a nejen Zemana, vy jste dokonce takový blb, že jste hodil i Zemanovcům :-).