Podpora paní učitelky Petry Štěpánové


Nepřihlášený uživatel

#826 Re: Re:

2016-03-08 19:49

#824: - Re:  

 bylo to tak že bolševik horko těžko s pomocí západních spojenců udolal svého bývalého kámoše nácka a vyhnal ho z rozmlácené země.Spojenci přešlapovali na místě a čekali až mongotatarské hordy dorazí do Berlína tak jak si to tatíček stááálin přál.Cestou zabírali co se dalo aby tady zasadili stejnej marxisticko leninskej hnus,jako v zemi sovětů

 


Nepřihlášený uživatel

#827 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-03-08 19:58

#825: Šipr - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

To už ale opravdu neni vtipné :-)

Každý ví, že Rusové pozemní válku nikdy v historii neprohráli. Ve výsledku dosáhli toho, co potřebovali. Nakonec porazili mongoly Švédy, Turky i hitlera a ještě par dalších ( nakonec i ty Finy ). 

Možna to teď učitelky učí jinak, ale potom jim ty dějiny nebudou navazovat :-)

Btw jsou podle vás Rusové víc Slované nebo Skandinávci?


Nepřihlášený uživatel

#828 Re: Re:

2016-03-08 20:04

#822: - Re:  

 Co se kolem nás děje je fakt zarážející.Čtvrstoletí po revoluci a komunisti a přátelé ''kapitalistického''Ruska místo toho aby lezli kanálama tak tady vyskakujou jako v padesátejch letech a spřádaj plány na minimálně kariérní likvidaci paní Štěpánové.


Nepřihlášený uživatel

#829 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-03-08 20:09

#827: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Dejte pokoj.V reálném socialismu kde věčným vzorem byl savětskij sajůz jsem si užil svých nevratných 21.let mladého života.Na tu dobu vzpomínam s krajním odporem,tak mi nevnucujte národ který se v podstatě nezměnil.


Nepřihlášený uživatel

#830 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-03-08 20:30

#827: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 A nakonec porazí NATO a zazvolnil zvonec a kapitalismu je konec.Dobrou noc děti.


Nepřihlášený uživatel

#831 Re: Re: Re:

2016-03-08 20:31

#828: - Re: Re:  

 Nikdo nikoho likvidovat nechce. Ale když někdo neovládá základní dějepisná fakta, tak přece nemůže učit dějepis. To je jako byste se 150 centimetry chtěl hrát košikovou v NBA. Kdyby vás měli operovat v nemocnici, tak byste také chtěl, aby operatéři poznali slepé střevo od sleziny, ne?

Ať jde pani do politiky, tam se od ni lhaní bude přímo očekávat a vy ji budete moci volit a děti třeba dostanou normální učitelku, která je připraví na další studium.


Nepřihlášený uživatel

#832 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-03-08 20:33

#830: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 No NATO se se sype samo. Případnou valku by totiž v Evropě nikdo nepřežil. Ani vy ne.


Nepřihlášený uživatel

#833 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-03-08 20:35

#829: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Asi to budete popírat, ale velká většina oběti stalinismu byli Rusové. A největší vrah v dějinách by Gruzinec. 


Nepřihlášený uživatel

#834 Re:

2016-03-08 21:26

#786: Změna v zeměpisu: od nynějška leží Varšava na pobřeží Pacifiku. Tím se dokazuje, že Rusko nikdy neexistovalo a výklad ve škole byl tudíž správný.

 

Šipr

#835 Re: Re:

2016-03-09 16:27

Milý Jirko, bůh QUETZAL alias klub vypreparovaných hlav Tsan - Tsa je tvým vzorem. Kam až vstoupí noha ruského vojáka, odtud nerada odejde /je to jejich obsese/ a pak už tam ani tráva neroste, ani Kubáňští slavíci nezpívají, natožpak imperialističtí slavíci z Madridu. Marně hledám důvod proč být tolerantní ke zpupnosti, lžím a reliktům "vědeckého komunizmu". V Rusku na rozdíl od Německa kde proběhla denacifikace žádná debolševizace nebyla. Hrdinové GULAGŮ , kteří stříleli odpůrce socializmu, kulaky a imperialistické agenty do zátylku se furt pyšní svými Rudými hvězdami. Lysenko nositel Stalinovy ceny, Mičurin se svou hruškou jsou pořád hrdiny a to nemluvím o Blochinovi, který střílel v Katyni Poláky. Zkus si udělat výřad Nobelových cen obou stran, vynálezů, kulturních statků a najdi pro ten rozdíl racionální vysvětlení. Já bych věděl tam je svoboda přemýslet a plody přemýšlení jsou oceňovány. Na východě smí mluvit jen dogmata, imperátoři a Pyrhos. Učitelka pronesla pravdu a je dobré ji sdělit přiměřeně dětem.#137: JIrka - Re:  

 

Šipr

#836 Re: Re: Re: Re:

2016-03-09 17:07

Milý anonymníku, bůh QUETZAL alias klub vypreparovaných hlav Tsan - Tsa je tvým vzorem, což? A Pyrhovo vítězství je Ruský způsob řešení nejen válečných konfliktů. Kam až vstoupí noha ruského vojáka, odtud nerada odejde /je to jejich obsese/ a pak už tam ani tráva neroste, ani Kubáňští slavíci nezpívají, natožpak imperialističií slavíci z Madridu. Marně hledám důvod proč být tolerantní ke zpupnosti, lžím a reliktům "vědeckého komunizmu". V Rusku na rozdíl od Německa, kde proběhla denacifikace žádná debolševizace nebyla. Hrdinové GULAGŮ , kteří stříleli odpůrce socializmu, kulaky a imperialistické agenty do zátylku se furt pyšní svými Rudými hvězdami. Lysenko nositel Stalinovy ceny, Mičurin se svou hruškou jsou pořád hrdiny a to nemluvím o Blochinovi, který střílel v Katyni Poláky. Zkus si udělat výřad Nobelových cen obou stran, vynálezů, kulturních statků a najdi pro ten rozdíl racionální vysvětlení. Já bych věděl: tam je svoboda přemýslet a plody přemýšlení jsou oceňovány. Na východě smí mluvit jen dogmata, imperátoři a Pyrhos.#438: - Re: Re: Re:  

 

Šipr

#837 Re: 3937 chudých na rozumu !

2016-03-09 17:41

Milý odpůrce, bůh QUETZAL alias klub vypreparovaných hlav Tsan - Tsa je tvým vzorem což?. Kam až vstoupí noha ruského vojáka, odtud nerada odejde /je to jejich obsese/ a pak už tam ani tráva neroste, ani Kubáňští slavíci nezpívají, natožpak imperialističií slavíci z Madridu. Marně hledám důvod proč být tolerantní ke zpupnosti, lžím a reliktům "vědeckého komunizmu". V Rusku na rozdíl od Německa kde proběhla denacifikace žádná debolševizace nebyla. Hrdinové GULAGŮ , kteří stříleli odpůrce socializmu, kulaky a imperialistické agenty do zátylku se furt pyšní svými Rudými hvězdami. Lysenko nositel Stalinovy ceny, Mičurin se svou hruškou jsou pořád hrdiny a to nemluvím o Blochinovi, který střílel v Katyni Poláky. Zkus si udělat výřad Nobelových cen obou stran, vynálezů, kulturních statků a najdi pro ten rozdíl racionální vysvětlení. Já bych věděl tam je svoboda přemýslet a plody přemýšlení jsou oceňovány. Na východě smí mluvit jen dogmata, impoerátoři a Pyrhos.#706: odpůrce vlezdoanálistů USA - 3937 chudých na rozumu ! 

 

Šipr

#838 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-03-09 17:51

Milý tajnosnubný, každý ví, že Rusové resp. Sověti vždy vyhrávali pozemní války /ponecháme stranou Krymskou válku, bitvu na řece Kalce, Afgánistán,.../ stylem Pyrhovo vítězství. Tento styl válčení si jiné národy nechtěly dovolit. My Čechové a Moravené jsme geneticky Keltové. Možná to učitelky učí jinak , protože jsou prapopůdně vzdělány v dějinách MDH. Měl jsem učitelku v 7.tř. ZDŠ , která měla učit feudalizmus avšak "zatáhla" boj dělnické třídy až do Středověku. V žádném jiném předmětu na ZDŠ nebyl takový chaos jako za paní /soudružky/ učitelky. #827: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 


Nepřihlášený uživatel

#839 Šípr se zbláznil

2016-03-09 18:04

Vzývá opeřeného hada.


Nepřihlášený uživatel

#840 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-03-09 19:38

#838: Šipr - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Tak protože vás nějaká fanatička v sedmé třídě takto zmrzačila a nadělala vám v hlavě chaos tak vy to teď těm dětem opláciteb s pomoci stejné fanaticky a ignorantky.

Šipr

#841 Re: Milí komunistobijci,

2016-03-09 21:19

Milý koky, jde tu o interpretaci 2. sv. války. Po té válce se stavěly pomníky osvobození, alespoň u nás na Moravě. Byly teatrální a nevkusné, ačkoliv se jim lid potichu smál. V Brně máme to dílo na Moravském náměstí a lid ho nazývá "Kamna". Když jedou Moraáci v šalině dívají se na opačnou stranu, protože tam musí být "brána pekelná"! Ve Vsetíně je pomník osvobození s hlubokým reliéfem zvaným "Ondráš, Juráš a Pizdáš"! Najdi si to na internetu - ten pomík. My Moraváci nejsme "komunistobijci"- význam toho slova neznám. My Moraváci jsme "komunistoblijci"!! Pyrhovo vítězství Rudé Armády v nás vyvolává spíš soucit s těmi vojáky- dle Stalina jen statistikou , než svaté nadšení.#511: koky - Milí komunistobijci, 

 

Šipr

#842 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-03-09 21:31

Milý neidentifikovaný, jde tu o interpretaci 2. sv. války. Po té válce se stavěly pomníky osvobození, alespoň u nás na Moravě. Byly teatrální a nevkusné, ačkoliv se jim lid potichu smál. V Brně máme to dílo na Moravském náměstí a lid ho nazývá "Kamna". Když jedou Moraáci v šalině dívají se na opačnou stranu, protože tam musí být "brána pekelná"! Ve Vsetíně je pomník osvobození s hlubokým reliéfem zvaným "Ondráš, Juráš a Pizdáš"! Najdi si to na internetu - ten pomík. My Moraváci nejsme "komunistobijci"- význam toho slova neznám. My Moraváci jsme "komunistoblijci"!! Pyrhovo vítězství Rudé Armády v nás vyvolává spíš soucit s těmi vojáky- dle Stalina jen statistikou , než svaté nadšení. Pí- soudr. Foralová mě nemohla zmrzačit,protože její Feudalizmus nás nechal chladným, mě zaujal v 6.tř. učitel výukou Antiky a v 8. tř. pí uč. výukou Chemie. My ve své většině z Rudochů měli Vánoce už na vyšším stupni ZDŠ. Na VŠ jsme nazývali přednášejícího Vědeckého komunizmu  "Vandrák" - jmenoval se Vondrák. Neměl nejmenší šanci. Věděli jsme, že přednášejícího v Politické ekonomii , že Marxova "nadhodnota" je ptákovina. Maršál Tuchačevský dostal u Varšavy nakládačku v roce 1920 ? od Poláků , když chtěl vyvézt "Světovou revoluci" do Německa, neboli utrpěl Pyrhovo vítězství. ##840: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

Šipr

#843 Re: Re: Re: Děkuji všem,

2016-03-09 21:40

Milý neidentifikovaný, jde tu o interpretaci 2. sv. války. Po té válce se stavěly pomníky osvobození, alespoň u nás na Moravě. Byly teatrální a nevkusné, ačkoliv se jim lid potichu smál. V Brně máme to dílo na Moravském náměstí a lid ho nazývá "Kamna". Když jedou Moraváci v šalině dívají se na opačnou stranu, protože tam musí být "brána pekelná"! Ve Vsetíně je pomník osvobození s hlubokým reliéfem zvaným "Ondráš, Juráš a Pizdáš"! Najdi si to na internetu - ten pomík. My Moraváci nejsme "komunistobijci"- význam toho slova neznám. My Moraváci jsme "komunistoblijci"!! Pyrhovo vítězství Rudé Armády v nás vyvolává spíš soucit s těmi vojáky- dle Stalina jen statistikou , než svaté nadšení. Pí- soudr. Foralová mě nemohla zmrzačit,protože její Feudalizmus nás nechal chladným, mě zaujal v 6.tř. učitel výukou Antiky a v 8. tř. pí uč. výukou Chemie. My ve své většině z Rudochů měli Vánoce už na vyšším stupni ZDŠ. Na VŠ jsme nazývali přednášejícího Vědeckého komunizmu  "Vandrák" - jmenoval se Vondrák. Neměl nejmenší šanci. Věděli jsme, že od přednášejícího v Politické ekonomii , že Marxova "nadhodnota" je ptákovina. Maršál Tuchačevský dostal u Varšavy nakládačku v roce 1920 ? od Poláků , když chtěl vyvézt "Světovou revoluci" do Německa, neboli utrpěl Pyrhovo vítězství#135: - Re: Re: Děkuji všem, 

 

Šipr

#844 Re: Re:

2016-03-09 21:41

Milý neidentifikovaný, jde tu o interpretaci 2. sv. války. Po té válce se stavěly pomníky osvobození, alespoň u nás na Moravě. Byly teatrální a nevkusné, ačkoliv se jim lid potichu smál. V Brně máme to dílo na Moravském náměstí a lid ho nazývá "Kamna". Když jedou Moraáci v šalině dívají se na opačnou stranu, protože tam musí být "brána pekelná"! Ve Vsetíně je pomník osvobození s hlubokým reliéfem zvaným "Ondráš, Juráš a Pizdáš"! Najdi si to na internetu - ten pomík. My Moraváci nejsme "komunistobijci"- význam toho slova neznám. My Moraváci jsme "komunistoblijci"!! Pyrhovo vítězství Rudé Armády v nás vyvolává spíš soucit s těmi vojáky- dle Stalina jen statistikou , než svaté nadšení. Pí- soudr. Foralová mě nemohla zmrzačit,protože její Feudalizmus nás nechal chladným, mě zaujal v 6.tř. učitel výukou Antiky a v 8. tř. pí uč. výukou Chemie. My ve své většině z Rudochů měli Vánoce už na vyšším stupni ZDŠ. Na VŠ jsme nazývali přednášejícího Vědeckého komunizmu  "Vandrák" - jmenoval se Vondrák. Neměl nejmenší šanci. Věděli jsme, že přednášejícího v Politické ekonomii , že Marxova "nadhodnota" je ptákovina. Maršál Tuchačevský dostal u Varšavy nakládačku v roce 1920 ? od Poláků , když chtěl vyvézt "Světovou revoluci" do Německa, neboli utrpěl Pyrhovo vítězství#54: - Re:  

 

Šipr

#845 Re: Re: Re:

2016-03-09 21:46

Milý neidentifikovaný, jde tu o interpretaci 2. sv. války. Po té válce se stavěly pomníky osvobození, alespoň u nás na Moravě. Byly teatrální a nevkusné, ačkoliv se jim lid potichu smál. V Brně máme to dílo na Moravském náměstí a lid ho nazývá "Kamna". Když jedou Moraváci v šalině dívají se na opačnou stranu, protože tam musí být "brána pekelná"! Ve Vsetíně je pomník osvobození s hlubokým reliéfem zvaným "Ondráš, Juráš a Pizdáš"! Najdi si to na internetu - ten pomík. My Moraváci nejsme "komunistobijci"- význam toho slova neznám. My Moraváci jsme "komunistoblijci"!! Pyrhovo vítězství Rudé Armády v nás vyvolává spíš soucit s těmi vojáky- dle Stalina jen statistikou , než svaté nadšení. Pí- soudr. Foralová mě nemohla zmrzačit,protože její Feudalizmus nás nechal chladným, mě zaujal v 6.tř. učitel výukou Antiky a v 8. tř. pí uč. výukou Chemie. My ve své většině z Rudochů měli Vánoce už na vyšším stupni ZDŠ. Na VŠ jsme nazývali přednášejícího Vědeckého komunizmu  "Vandrák" - jmenoval se Vondrák. Neměl nejmenší šanci. Věděli jsme, že přednášejícího v Politické ekonomii , že Marxova "nadhodnota" je ptákovina. Maršál Tuchačevský dostal u Varšavy nakládačku v roce 1920 ? od Poláků , když chtěl vyvézt "Světovou revoluci" do Německa, neboli utrpěl Pyrhovo vítězství#349: - Re: Re: 

 


Nepřihlášený uživatel

#846 Šípr se zasekl, kopíruje tady pořád dokola to samé...

2016-03-09 23:51

Je to troll... :-)


Nepřihlášený uživatel

#847 Re: Re: Re: Re:

2016-03-10 00:02

#845: Šipr - Re: Re: Re: 

 Mimochodem, já jsem také z Moravy, ale nikoho s takovými podivnými názory tam neznám.

Asi myslíte z Brna, že?


Nepřihlášený uživatel

#848 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-03-10 00:11

#842: Šipr - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Asi vám uniklo, že v té době válčilo Polsko i s Československem. Vy ale Čechům moc nefandíte, že?


Nepřihlášený uživatel

#849 Re: Re: Re:

2016-03-10 00:13

#844: Šipr - Re: Re:  

Ono se teď lžím říká "interpretace"?

Takže ona vlastně učitelka nelže, ona INTERPRETUJE dějiny :-)

To je ale eufemismus. Trockij by z vás měl radost, američtí žoldnéři.


Nepřihlášený uživatel

#850 Americká pátá kolona již nekvičí, již jen dokvikává

2016-03-10 00:17

Tak americká pátá kolona již nekvičí jako raněné prase. 

Jak to vypadá, již z ní zde zbyl jen Šípr, a to ještě nevíme, čí je vlastně agent.

Americká pátá kolona již dokvikala...

 

Resp. zakrtkovala a objeví se zase při nějaké akci typu "červené karty do všech oken"