Podpora paní učitelky Petry Štěpánové

Šipr

#901 Re: Re: Re: Re:

2016-03-10 21:35

Milí nepřihlášený HRDINOVÉ, nevím o tom s kým vším válčila v době svého vzniku 1. republika o své hranice. Jsem přesvědčený, že na svých hranicích máme hraniční kameny od Přemyslovců. Jsem rád, že Poláci v roce 1920 vyklepli Tuchačevského u Varšavy- opět Ruské/Sovětské Pyrhovo vítězství.Trochu mě mrzí , že se Přemyslu Otakarovi II nepodařil průnik na jih přes Korutany až k Jadranu. Asi moc spěchal. Podobně je škoda, že Karel IV. neuspěl přes Branibory až k Hamburku. Jinak tohle Česko a Morava je velice dobrá země: Keltské kořeny podobně jako Irové , Skotové a trochu Francouzi to je dobrý dar. K tomu Dubisku na Východě nemám dobrý vztah. Jsou to špatně vyvedení Wikingové - zakladatel Kyjevské Rusi  byl Wiking RURIK#885: - Re: Re: Re:  

 

Šipr

#902 Re: Re: Šípr se zasekl, kopíruje tady pořád dokola to samé...

2016-03-10 21:38

Milý anonymníku, inovuji a fest. Projdi si to. Mám rád i jednu vyjednávací metodu /je jich asi sedm/: furt si opakovat to svý. A to je: Rusové mají za své jen to PYRHOVO VÍTĚZSTVÍ. #851: - Re: Šípr se zasekl, kopíruje tady pořád dokola to samé... 

 


Nepřihlášený uživatel

#903 Re: Re: Re:

2016-03-10 22:22

#899: - Re: Re:  

 Myslím, ze se spis potápí Evropa, zatím hlavně ta západní.  Ale to je jen otázka času.Jsem svobodomyslný člověk a vadí mi jakákoli zločinna manipulace, ať přichází zleva nebo zprava. Vás oponent ma přese všechno příkoří oči otevřené a střílizivou mysl. A já doufám taky. Vám v tom bráni dávna zášť. A proto se nemůžete hnout z místa.


Nepřihlášený uživatel

#904 Petice za vyhoštění velvyslance USA pana Andrewa Schapira.

2016-03-11 00:05

http://www.petice24.com/vyhotni_velvyslance_usa_pana_andrewa_schapira

 

Kéž už by byl pryč a nikdy se nevracel...


Nepřihlášený uživatel

#905 Re: Re: Re: Re: Re: Trestní oznámení na autora komentářů této petice

2016-03-11 00:15

#884: - Re: Re: Re: Re:  

Nenechte se tím výtečníkem mýlit. Trestní oznámení přijme kterákoli služebna policie, ale můžete jej podat přímo ke státnímu zastupitelství nebo na webu PČR. Žádné kolky ani doporučený dopis nejsou potřeba.

V daném případě dohledají IP adresu operátoři, ze zákona mají povinnost ukládat provozní údaje právě pro takové případy. Činnost dotyčného zdokumentuje provozovatel webu.

Ostatně, kdokoli čte tyto stránky má právo podat trestní oznámení a doporučuji, aby to udělali všichni, protože vyvolávání nenávisti po internetu, výzvy k fyzické likvidaci, nebezpečné vyhrožování, navíc u této petice páchané v organizované skupině, a vydírání směřující k nepodání trestního oznámení jsou jednoznačně nebezpečné trestné činy. A čím více trestních oznámení bude, tím větší motivace bude u PČR k tomu pohnat pachatele ke zodpovědnosti brzy.

Osobně mám zato, že zodpovídat by se měl i organizátor této skupiny, protože přinejmenším tuto činnost umožnil, pokud ji sám nepodněcoval. Ale to už je věc PČR.


Nepřihlášený uživatel

#906 Re:

2016-03-11 00:20

#880: -  

 Nenávidět někoho není trestné, ale to co tady děláte trestné v každém případě je.


Nepřihlášený uživatel

#907 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trestní oznámení na autora komentářů této petice

2016-03-11 00:23

#905: - Re: Re: Re: Re: Re: Trestní oznámení na autora komentářů této petice 

A potom, co jsem si ty nenávistné výhrůžky přečetl se k Vám nejspíše připojím. 

Může se jednat o nebezpečného blázna jako v Uherském Brodě. Tady by orgány činné v trestním řízení měly zasáhnout a přinejmenším zjistit, zda se pachatel neozbrojuje.


Nepřihlášený uživatel

#908 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-03-11 00:37

#901: Šipr - Re: Re: Re: Re:  

Když to pořád vytahujete, tak shodou okolností jsem měl genetické vyšetření a čistě náhodou mám geny, které ukazují na předky odněkud z Bretaně. Přesto jsem Slovan, neboť nehovořím jako Kelt ani nevyznávám druidské náboženství; hovořím jako prvním jazykem ze slovanské jazykové skupiny.

Ovšem i jinak jsou Vaše rasové teorie čistý nesmysl. Myslel jsem si, že takto uvažujete, protože odtud pocházejí i teorie Adolfa Hitlera. 

Pochopitelně, příslušnost k jazykové skupině nemá nic společného s geny. Stejně jako je nesmysl hledat nějaké typické "národní" geneticky dané vlastnosti. Národ se takto vymezit ani nedá; tak například každý cca dvoustý obyvatel Evropy je potomkem Čingischána, přesto bych Evropany neoznačil za Mongoly. A naopak Rusové zjevně nehovoří Švédsky, navzdory Vašemu popisu.

Kromě toho je vysloveně stupidní mluvit jedním dechem o Rusech, SSSR a Stalinovi.

Stalin byl Gruzínec, nikoli Rus. Rusové byli převážnou částí jeho obětí.

Takže když chcete mluvit o invazi, měl byste tedy hovořit o gruzínské invazi, nikoli ruské, pokud chcete SSSR ztotožnit s nějakou národností či národem.

A Váš historický guláš, kde nějak dovozujete, že SSSR má cosi společného s nějakou bitvou s Mongoly ve 13. století je stejně platný, jako byste tvrdil, že Římany v Teutobusrkém lese porazilo NATO, protože tam byli i germáni.

Kromě toho v bitvě u Kalky bojovali Rusové převážně z městských států na dnešní Ukrajině; když se o století později konflikt rozšířil i na území dnešního Ruska, tedy na Novgorodské a Moskevské knížectví, tito Rusové už Mongoly na Kulikově poli porazili. Nevím, zda si z toho mám vyvodit, že podporujete historický nárok Ruska na dnešní Ukrajinu, nebo co jste tím chtěl vlastně sdělit.

Je to jeden pseudohistorický nesmysl vedle druhého.


Nepřihlášený uživatel

#909 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-03-11 01:49

#908: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nechte si ty přednášky k pomníku V.I.Lenina


Nepřihlášený uživatel

#910 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trestní oznámení na autora komentářů této petice

2016-03-11 01:54


Nepřihlášený uživatel

#911 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trestní oznámení na autora komentářů této petice

2016-03-11 01:55

#907: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trestní oznámení na autora komentářů této petice 

 Až půjdeš žalovat na SNB,vezmi si tričko s Che-Guevarou.

NWO

#912 Re: Re: Re: Komentář "Naše budoucnost" naplňuje podstatu par 353 odst. (2) písm a) a par 356 ods (3

2016-03-11 07:41

#874: - Re: Re: Komentář "Naše budoucnost" naplňuje podstatu par 353 odst. (2) písm a) a par 356 ods (3) pí 

 

 S jeho projevem nejsem obeznámen, kdyby to byla citace, tak ji dám do uvozovek. Není v uvozovkách, tudíž to není citace. Stále však nikde nevidím nic napsáno o násilí. Jak jsem již zmínil, hovořím o legálním potrestání. Zúčtování ve smyslu potrestání právní cestou je běžný prostředek společnosti. Nějaké násilí ve smyslu nelegální cestou je naprosto směšné, protože to neřeší problém. „Nebudete s tím moct nic dělat“ vyjadřuje to, že si kolaboranti již nebudou moct krýt záda, jako to dělají od Sametové revoluce do dnes. Jednoduše přijde doba, kdy tito lidé již nebudou mít moc, jako mají dnes, nebudou již schopni hájit Komunismus a jeho zločiny, tato chvíle neodvratně přijde. To není ani spekulace, to je fakt, pokud se někomu do té doby nepodaří najít sérum proti stárnutí. Takže "My vám to jednou sečteme a vy s tím nebudete moct nic dělat" (citace mé poznámky, nikoliv citace kohokoliv jiného), znamená v podstatě: Přijde chvíle, kdy potrestáme Komunismus a jeho zločiny legální cestou a odpovědné osoby se již nebudou moct schovávat za svou moc.

Komunismus by měl projít stejným procesem očisty jako fašismus. Nějaké násilí mohou být ambice skupinky pouličních chuligánů. Opravdové spravedlnosti však dojde až po řádném procesu, který konečně Komunismus umístí na své právoplatné místo vedle fašismu. 

Pokud stále někdo nechápe smysl mého vyjádření, tak problém není na mé straně.

NWO

#913 Re: Re: Naše budoucnost

2016-03-11 07:55

#891: - Re: Naše budoucnost 

 Stačí k tomu kritické myšlení a chvilka uvažování. Teď se máme nejlépe v historii lidstva, máme rozvinuté zdravotnictví, technologie, relativní blahobyt, možnost se rozvíjet způsobem, který chceme. Máme možnost řídit náš osud. To je skutečnost. Nehledě na něčí konspirační teorie a jiné nesmysli, každodenní život většiny lidí v naší civilizaci se dramaticky zlepšil.

Možná je západní civilizace nemocná, to asi záleží na tom, co definujete jako nemoc... Ale it tak, pokud bych si měl vybrat dobu a civilizaci, ve které bych se chtěl narodit, tak je to právě naše západní civilizace v naší době. Lepší alternativa není. Pokud je naše civilizace nemocná, tak se jí pokusíme vyléčit, to však je na naší generaci, abychom se postarali o budoucnost. A pokud ji budeme léčit, tak to bude podle osnov demokratických hodnot nikoliv Komunismu, to by jsme totiž civilizaci nevyléčili ale ztratili.


Nepřihlášený uživatel

#914 Nadia Savtchenko free

2016-03-11 08:28

Je potřeba zdůraznit,že bolševik vnímá slušnost jako slabost!Je to historií mnohokrát potvrzeno.Jednat s ním v rukavičkách se nevyplácí a na hrubý pytel se hodí pouze hrubá záplata.To co zbylo ze stalinské říše zla,zmaru a neštěstí si dnes říká mocnost,která nemá světu kromě ropy a plynu co nabídnout.Cpát se k této ''velmoci'' je cesta do pekla.Jako prašivá herka dodělávající u cesty kolem sebe kope a formou hysterické propagandy v podobě demagogických webů,některých loajálních politiků se snaží dokonale rozeštvat a na svoji stranu přetáhnout co nejvíc lidí.V nostalgických vzpomínkách po starých časech kde nebyla ''nezaměstnanost a byly jistoty''si určitá vrstva obyvatel,čtyřicet let deformovaná pokřiveným režimem,neuvědomuje,že tato velmoc zkomírá a ta takzvaná barevná revoluce ji stejně nemine.


Nepřihlášený uživatel

#915 Re: Re: Re: Naše budoucnost

2016-03-11 08:36

#913: NWO - Re: Re: Naše budoucnost   No, právě a ti co se ji pokoušejí léčit jsou oslabování takovými neohroženými lidmi jako jste vy.

Šipr

#916 Re: Re:

2016-03-11 08:43

Milý myokarde, učitelka Štěpánová se snaží pouze věci uvést na pravou míru, že SSSR a Rusko nebyl a není osvoboditel. Dále tzv. "vědecký komunizmus" není vědecký, že je to podobné náboženství jako NAZI a Islám, že vítězství těhle náboženství by byl konec civilizace. Jako test uvádím srovnání počtu Nobelových cen, vynálezů, a kulturních statků, kterých dosáhly tyto ideologie /komunizmus, Islám a Nazi/. #776: myotis - Re:  

 

NWO

#917 Re: Nadia Savtchenko free

2016-03-11 08:43

#914: - Nadia Savtchenko free 

Přitom by si člověk myslel, že při porovnání "západní" a "východní" civilizace v období od druhé světové války je každému výsledek jasný. Je historickým faktem, že po druhé světové válce spojenci ze západu nechali své Evropské svěřence růst demokratickou cestou k soběstačnosti zatím co ty nešťastné země, které skončili pod Sovětským svazem, dodnes bojují o svou pozici ve vyspělém světě a stěží dohání západ po materiální ale i duševní stránce. To není nějaká spekulace, to je fakt, který se dá dokázat čísly. Z nějakého neznámého důvodu zde tolerujeme Komunismus, jako by to snad bylo něco normálního a každým rokem, kdy je tolerujeme, se tento mýtus prohlubuje.

Nejsem zastánce fašistů, myslím, že fašismus by měl stát mimo zákon stejně jako Komunismus. Přesto se nemohu ubránit srovnání. Kdykoliv se v Čechách nebo momentálně na Slovensku vyskytne nějaká extrémně pravicová, s fašismem sympatizující strana, tak se všichni můžou postavit na hlavu a všem se z toho ježí chlupy hrůzou. Média a veřejnost většinou tuto stranu právem pranýřují a nenechají na ni nit suchou. Nikoho však nevzrušuje fakt, že Komunisti mají 13% hlasů? Jak je to možné? Někde se po revoluci stala chyba, ta se musí napravit.


Nepřihlášený uživatel

#918 Re: Re: Nadia Savtchenko free

2016-03-11 08:46

#917: NWO - Re: Nadia Savtchenko free 

 Prave, jak je to možné? Snažila jste se nad tím někdy opravdu hlouběji zamyslet?

NWO

#919 Re: Re: Re: Re: Naše budoucnost

2016-03-11 09:04

#915: - Re: Re: Re: Naše budoucnost 

Ano, to si myslíte Vy. Každý stojíme na jiné straně barikády a máme svou představu o léčbě. Pro Vás léčba možná znamená návrat do doby temna vedené barbarskou východní mentalitou. Pro mě léčba znamená upevnění hodnot demokratické společnosti s ohledem na evoluci naší společnosti, vědy, blahobytu. Směr, kterým pomalu směřujeme je větší blahobyt pro všechny společenské třídy. Stále existují bohatí a chudí, ti co mají štěstí a ti co mají smůlu, ti co se snaží více a co se snaží méně, ale celkový blahobyt se zvyšuje pro všechny. Někdo na pokraji chudoby v naší společnosti se má mnohem lépe než někdo na pokraji chudoby v Indii, Rusku nebo třeba ve srovnání s dobou před 150 lety.

V prosperující společnosti se zvyšuje standard pro všechny, i když rozdíl mezi třídami přetrvává. Ve vertikálním porovnání mezi třídami budou chudí vždy chudí a bohatí budou bohatí, ale v horizontálním porovnání společenských tříd ve srovnání s jinou civilizací či jinou dobou naše společnost jasně zlepšuje podmínky pro všechny. 

Pokud si někdo chce nalhávat něco jiného, tak prosím. Je mi však takových lidí líto, protože svůj život prožijí ve stálém negativismu, místo toho, aby využili svého privilegia žít v západní civilizaci, která jim umožní si plnit své sny, nebo se o to alespoň pokusit. 

NWO

#920 Re: Re: Re: Nadia Savtchenko free

2016-03-11 09:24

#918: - Re: Re: Nadia Savtchenko free 

Ano, pravděpodobně jde o různé faktory, které se sešli dohromady. Jednak na rozdíl od fašismu zde byl Komunismus mnohem déle, měl více času ovlivňovat lidi. Je lehčí odsoudit něco, co je přítomné pouze chvíli, než něco, co je přítomné mezigeneračně. Pocit spravedlivého soudu byl po rychlém sledu války a jejích následků mnohem silnější, než po dlouhé vládě Komunismu. Dalším faktorem je, že mnoho lidí, kteří se po Sametové revoluci ujali vlády, nebo se jinak podílejí na moci, mají vazby na Komunismus a možná persekuce Komunismu by na ně měla negativní vliv. Jako existuje v naší vládě vazba na mafii, která prostupuje různými mocenskými kruhy a proto je těžké se jí zbavit i když je očividně postavena mimo zákon, tak s Komunismem je to ještě o něco složitější. V neposlední řadě bylo také důležitým faktorem to, že nebyla velká společenská iniciativa Komunismus odsoudit. Neexistoval žádný dostatečně mocný orgán, který by byl rozhodnut neodkladně a bezprostředně Komunismus odsoudit, tak jako tomu bylo po válce s fašismem. Tyto faktory jsou nám teď známé, mělo se s nimi však počítat již po revoluci. Neodsouzení Komunismu byla chyba, nová ČR se s tím měla tehdy nějak vyrovnat. Pokud si předchozí generace nedokázala vyrovnat účty s Komunismem, tak naše generace by to měla dotáhnout do konce.


Nepřihlášený uživatel

#921 Re: Re: Re: Re: Nadia Savtchenko free

2016-03-11 09:50

#920: NWO - Re: Re: Re: Nadia Savtchenko free 

 Vidíte vždy pouze jednu stranu problému. Pro mě je dnešní kapitalismus také zrudna totalita. Možná je to lidmi, kteří se tak hrnou do politiky jak v západních tak postkomunistickych zemích. 


Nepřihlášený uživatel

#922 Re: Re: Re: Re: Re: Naše budoucnost

2016-03-11 10:04

#919: NWO - Re: Re: Re: Re: Naše budoucnost 

 Určitě se nechci vrátit do doby temna.  A nevím, z čeho tak usuzujete.Mame hezky život, zaplatbuh a jsme rádi, ze žijeme v době takového vědeckého pokroku a živě se o nej zajímame. Pravé proto je nám líto, ze současná politická situace v Evropě do doby temna znovu směřuje. Ale to pochopíte později.

NWO

#923 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-03-11 10:06

#908: - Re: Re: Re: Re: Re:  

To však platí pouze v případě, že kulturní příslušnost = jazyk. Problematika je však mnohem složitější. Pouze jazyk těžko udává vaši kulturní příslušnost. Pokud je nějaký národ podroben mluvit určitým jazykem, neznamená to nutně, že jejich kultura se s tímto jazykem okamžitě promění. Pokud by naši zemi přepadli Angličané a donutili nás mluvit anglicky, znamená to, že jsme Anglosasové? Také mnoho lidí v moderní době mluví různými jazyky. Já velice dobře mluvím Anglicky, jsem tedy Anglosas nebo Slovan? Kulturní příslušnost je složitá a skládá se z mnoha různých faktorů. Různí lidé vyzdvihují různé faktory podle jejich potřeb. Ten kdo chce být Slovan, říká, že je důležitý jazyk, ten kdo chce být spřízněn s Kelty, vyzdvihuje genetiku.

Naše Evropské pojetí kulturní příslušnosti se stalo pomatené, částečně proto, že jsme s ním ztratili hlubší vztah. Přitom řešení je relativně jednoduché a pozoruhodně mi ho pomohla pochopit až moje Africká manželka. Příslušnost určitému kmeni či kultuře, se z velké části odvíjí od toho, jak to my sami cítíme, jak se chováme a ke komu vzhlížíme. Jsou to naše činy a naše osobní identifikace, které určují naší příslušnost. Pokud máte keltskou krev, ale cítíte se být Slovanem, vyznáváte Slovanské zvyky, zajímáte se o Slovanskou kulturu, v nejlepším případě pro tuto kulturu děláte něco prospěšného, tak jste Slovanem. Pokud máte doma Keltský kostým, zajímáte se o Keltské zvyky, aktivně se zapojujete do Keltské komunity, tak jste Keltem i když třeba mluvíte Slovanským jazykem (kromě toho, že třeba mluvíte i jinými jazyky jako je Angličtina či Němčina). Důležité je to, jaké kultury jste vy osobně nositelem, s jakou kulturou se aktivně identifikujete. Samozřejmě, vždy bude vaše příslušnost mít odchylky jednoho či více faktorů (třeba jazyk, či genetika), ale tyto faktory nejsou důležité, pokud jsou výjimkou.

Keltové, Germáni, Slované, ti všichni na našem území zanechali silnou stopu a je relativně jednoduché pro nás k těmto kulturám najít cestu a identifikovat svou příslušnost. Jedná se však o aktivní rozhodnutí, které nezávysí na jednom faktoru příslušnosti.


Nepřihlášený uživatel

#924 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-03-11 10:21

#923: NWO - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Pouze nacionální socialisté definovali národ geneticky, jinak nikdo. Kdyz mi to nevěříte, použijte Wikipedii :-)

kdyby vás slyšel Tomáš G. Masaryk nebo někdo že Sokola, ti by vás hnali :-)

 


Nepřihlášený uživatel

#925 Re: Petice za vyhoštění velvyslance USA pana Andrewa Schapira.

2016-03-11 10:22