Podpora paní učitelky Petry Štěpánové

Šipr

#951 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-03-19 10:24

Milý neidentifikovaný, dodávali Britům, a to se mi zdá podstatné. U SSSR nebylo jasné zda to náhodou nebude protivník USA. Ostatně to spojenectví vydrželo cca do roku 1948. SSSR byli zloději konstrukce atomové bomby / nejen Rosebergovi, konstrukcí letadel TU-4, aut, atd. ../, lháři , agresoři /Korea, Vietnam,../. Kromě toho , jestliže OSN nefunguje je to zásluha velikého Stalina, který do Charty implementoval např. právo veta. Jestliže se po Africe povaluje jejich pancéřová technika taky to nebyl bohulibý pokrok nýbrž "NÁRODNĚOSBOZENECKÝ BOJ".  #801: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

Šipr

#952 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-03-19 16:12

Milý hrdinský Moraváku, pohybuju se v Brně a vůbec na Moravě, mezi techniky, projektanty většinou VŠ. Pokud je mezi nimi bývalý člen KSČ, tak jsem ostražitý i při ruce podání. Členové různých uličních výborů neumí ani pozdravit, když přijdou do místnosti. U nás v Elitex , koncern. výzk. ústav byli pamětníci jak v roce 1948 šla po Cejlu demonstrace textiláků s hleslem "už nebudeme pracovat ať pracují kapitalisti- buržousti" . Pamětníků "osvobození" bylo v mém mládí okolo plno. Kromě jiného odboj na Vysočině varoval před komunisty , s tím, že jsou informátory GESTAPO. Ti , kteří vyšetřovali během protektorátu v Brně, pak pracovali v SNB po válce. Brňáci ten Axmanův pomník na tehdy náměstí Rudé Armády, dříve Hitler Platz, nyní Moravském náměstí  nazývali SNĚHURKA A SEDM TRPASLÍKŮ , oficiálně se jmenoval "Komunisté". #847: - Re: Re: Re: Re: 

 

Šipr

#953 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-03-19 19:14

Milý nepřihlášený, vůbec nevyvozuji, že SSSR má něco společého s bitvou na řece Kalce probůh. Pouze poukazuji na ruský způsob válčení, který nazývám Pyrhovými vítězstvími. Současně prohlašuji, že 10 mil. národ si nemůže dovolit ruský způsob válčení. Naše keltské kořeny jsou vidět /města Praha, Brno, Týnce všechno původní tranzitní obchodní místa/, slyšet /muzika s původními keltskými motivy- Dvořák, Smetana, country/, chutnat /pivo, uzeniny, ../. Naše technická zdatnost , vynálezectví bude mít taky Keltské kořeny /vynálezy tisku, oční kontaktní čočky -Otto Wichterle /blahé paměti/,atd. atd. Rusko podle p.Bašty nemá historické hranice, a to Ukrajina má. A ČR /Bohemie - Keltský kmen/ zcela určitě má. Opět to srovnání: Ramesse II Veliký bitva u Kádeše cca 1232 př.n.l. - logistika, profesionálně vedená versus 1236 n.l. bitva na řece Kalce. #908: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 

Šipr

#954 Re: Re: Smí se dětem ve škole lhát ve jménu ideologie?

2016-03-19 21:00

Milý neidentifikovatelný, kvalitu výuky chcete hodnotit podle souladu s třídním hlediskem v rámci Vědeckého komunizmu? Máte tedy časový posun o mínus 25 let. Marx byl pomatený věštec, který blábolil o nadhodnotě , světové revoluci , kapitalizmu, každému podle jeho potřeb, o zmizení kriminality po zmizení třídních rozdílů, atd. Učitelka Petra pouze se vyjádřila na základě ověřitelných faktů a proto si pohrávám na obou peticích týkajích se tohoto tématu. V petici kde je snaha ji proskribovat laškuji s Jelenou takto ruskou amazonkou, u kterých je obvyklé, že nosí v tornistře maršálskou hůl.#929: - Re: Smí se dětem ve škole lhát ve jménu ideologie? 

 

Šipr

#955 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-03-19 21:32

Milý UFOne, moje vzory jsou Doppler, Sklodowská, A. Dvořák, O.Wichterle, Alexandr Veliký, Homér, Pythagoras, Joule, J.Rabin, Ariel Scharon, T.G. Masaryk; Vojtěch Alberto Frič, L. Euller, W.Churchill , Ch.Darwin, I. Newton atd. Všichni bez ohledu na pořadí.#939: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

Zorka

#956 Re:

2016-03-20 21:16

#943: -  

 Máte můj souhlas.

Petr

#957

2016-03-21 23:48

Děkuji vám, paní učitelko. Kéž by takových lidí s názorem bylo více.


Nepřihlášený uživatel

#958 Re: Re: Re:

2016-03-22 10:39

#210: jana - Re: Re:  

 Je to tak. Škola by měla být apolitická. Malé děti jsou naivní a snadno přejímají názory dopělých, proto by neměly být vystavovány vlivu fanatiků a jejich jednostranným názorům a značně zkreslenému pohledu na historii...

Martin Pospíšil
Brno

#959 Re:

2016-03-22 21:29

#46: -  

 Ale jdi ty jedna hrozbo. Chápu, že Putin, který utnul "porevolučním" oligarchům tipec a klíčové sektory průmyslu znárodnil, čímž zachránil Rusko od rozkrádání západními korporacemi a totálního bankrotu, se stal pro západní korporace opravdu hrozbou číslo jedna. Pro západ byl lepší hlavou státu notorik Jelcin, pod jehož taktovkou se Rusko rozkradlo stejně jako my za Klause a zavedlo do hluboké recese, kdežto Putin zamezil totiž svéhlavé kolonizaci Ruska západními mocnostmi a začal si diktovat podmínky a to si nesmí nikdo dovolit. Nemám žádné iluze o svobodě slova v Rusku, ale o co je to horší než současná cenzura internetu a mazání účtů na sociálních sítích v podání merkelführerky a tvrdého potlačování všech projevů vlastenectví? Tam stačí vzít do ruky německou vlajku a vyjít s ní na náměstí a už člověka média označí za fašistu a celou demonstraci projistou rozpráší vodními děly, ale když držíš v ruce evropskou, tak se nemohou vynachválit. Samozřejmě, že z fanaticky rusofobních masmédií se nic pozitivního o Rusku nedočteme, media u nás mají zakázáno pomlouvat praktiky EU a říci na cech Ruska cokoliv lichotivého, všichni se předhánějí v tom, jak ho co nejvíce pošpinit, aby se zavděčili svým skrytým donátorům a když nedej bože nějaká ta lichotka přeci jen pronikne, roztrhne se kolem toho nebývalá hysterie, v čem jsme potom jiní než Rusové? Jen v tom, že oni si na demokracii nehrají, oni nemají plnou hubu lidských práv, jen my se pokrytecky zaštiťujeme demokratickými hodnotami, ale co je to za demokracii, kde se většina podřizuje menšině a bojí se říci nahlas svůj názor, aby nebyla perzekuována na základě trendy nálepek typu fašista, rasista, xenofob? Vždyť tohle je právě příznak totality. Ale lidi jsou tak zmasírovaní tou lidskoprávní propagandou, že se bojí projevit svůj názor a vážně věří, že říci nahlas, co si myslí, z nich udělá nedemokratické rasistické zrůdy. 

Šipr

#960 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tomas Kot je vyzrany komunisticky prase.

2016-03-23 12:28

Tomáši Kotte, můžu ti napsat koktavou odpověď? KOt-kot-kot kot kot kot kot. Koktavý telegram napsali Werich s Voskovcem z Moskvy když ve 30 letech byli objevovat Zemi kde včera je již zítra a neměli za co ty ruble utratit. Po tom telegramu je vyšetřovala KGB zda to nebyla kodovaná špionská zpráva. To víš země kde zítra je furt včera, se drží svých zvyků a nepřátel. Mimochodem Německo a Rusko jsou takové dvojčata /jako W+V/ , které bez sebe nemohou být, trošku se sice škádlí /to jsou pak ty mrtvoly někdy až miliony/.#236: Tomáš Kott - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tomas Kot je vyzrany komunisticky prase. 

 

Šipr

#961 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nadia Savtchenko free

2016-03-23 12:38

Vážený NWO, slovo kapitalizmus je marxistický termín a proto ho nepoužívám. Holt ta marxistická terminologie nepatří do dnešních společenských věd. Jelikož Marx byl jakýsi Nostradámus, který se oháněl vědou jako klamavou reklamou, předpověděl např. Světovou revoluci a taky vymizení kriminality zmizením třídních rozdílů a ono to jaksi NEFUNGOVALO. Podobně je to i s "třetí cestou" a různými konspiračními teoriemi. Perfektně "sdrátovaný" , ale sem tam opomenutý nějaký fakt, nebo výsledek neodpovídající té TEORII. Angličaní /jsem anglofil/ vyvíjeli demokracii 1000 let, a docela je to bolelo , avšak SVOBODA něco vymýšlet, a taky mít právo být odměněn za výsledky svého přemýšlení. To se ani v nynějším Rusku nenosí.#926: NWO - Re: Re: Re: Re: Re: Nadia Savtchenko free 

 

Šipr

#962 Re: Re:

2016-03-23 12:48

Milý Martine Pospíšile, v této zemi je klasik Karel Havlíček Borovský autorita, a proto zde je nejen kvůli roku 1968 a praktickým denním zkušenostem s ruskými turisty , je Rusko neprodejné zboží. A rovněž nemáme rádi samoděržavce o kterých se smí psát pouze superlativy. A proto nemáme rádi krotitele žraloků a lovce tygrů. Ostatně zkus napsat současné spojence Ruska no a pak ty Nobelovy ceny, technické vynálezy a taky kulturní statky, které jsou zde k naší kultivaci. #959: Martin Pospíšil - Re:  

 


Nepřihlášený uživatel

#963 Petice proti návštěvě čínského prezidenta v ČR a dohodě o strategickém partnerství ČR a ČLR

2016-03-24 15:20

Prosíme všechny demokraticky a svobodně smýšlející občany, jimž není lhostejný stav lidských práv ve světě, aby se připojili k naší výzvě proti návštěvě čínského prezidenta v České republice a podepsali naši aktuální petici:

NE návštěvě čínského prezidenta a strategickému partnerství ČR a ČLR 

Šipr

#964 Re: Re: Re: Re: Re: Ransdorf, KSČM, NEZ, čeští a ruští stoupenci Putina slaví u sochy TGM!

2016-03-24 21:03

Milý Chrouste, lžeš jak když Rudé právo tiskne. Poláci /Armija Krajova/ nebyla řízená Moskvou, nýbrž Polskou exilovou vládou. Navíc se Poláci ptali jak to bylo v Katyni. Ostatně ten psychopat Stalin resp. SSSR již pracoval na "posunutí Polska na západ . Lodž je nadále svým charakterem polské město. I Jaruzjelský by mohl vyprávět o Sibiřské "anabázi". #474: Chroust - Re: Re: Re: Re: Ransdorf, KSČM, NEZ, čeští a ruští stoupenci Putina slaví u sochy TGM!  

 

Šipr

#965 Re:

2016-03-27 20:42

Milý Petře P. z Prahy, jsem upřímně šokován co tu píšeš za nesmysly. Tak znovu počet mrtvol nedělá vítězství . Zkus si něco přečíst o Pyrhovu vítězství, ale zvolna, aby ses nezavařil. Mě technokrata v technickém věku zajímají vyrobené tuny oceli, počty tanků a letadel. Taky je musíš vymyslit. Neoperuj prosím s fašizmem, zkus si nastudovat : hovoříme zde o NAZI. Moje dětičky nejsou z okresu , který byl hrází socializmu proti "kapitalizmu" a proto dostaly objektivní informace nefiltrované přes marxistické třídní hledisko.# 379: Petr P., Praha -  

 

Šipr

#966 Re:

2016-03-28 19:50

Milý amorfní, člověk , který má napsané na náhrobku "Neznámý vojín" , pes bezejména, hvězda bez jména, kometa , planetka, asteroid nemající život, historii je jako BY NEBYL. Ten nemůže volit, jeho názory jsou IREVALENTNÍ.  #253: -  

 

Franta z hor

#967 Re: Re: Re: Re:

2016-03-28 20:20

#587: Šipr - Re: Re: Re:  

 Šipr, na ten tvůj "blábol", tento výraz používáš ty, lze v rychlosti jen říci: "Jéžišmarjá, Šipr, proboha, kdo to je?" Tomu by se musel usmát i Eisenhower s Churchillem. 

Franta z hor

#968 Re:

2016-03-28 21:18

#23: Misty -  

 Jistě se dostaví i tvoji kamarádi z Daíš (IS).

Šipr

#969 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-04-12 15:58

Milý horalský Franto, argumentíček by nebyl? Sejdi z hor, najdi nějaký faktíček a zvolna aby ses nezacyklil.#967: Franta z hor - Re: Re: Re: Re:  

 

Šipr

#970 Re: Re: Churchil po 48 Re:

2016-05-04 18:32

Zdroj bude: prezidentská kancelář M.Zemana a z úst to vypustil pan prezident při oslavě výročí Velikého února, s tím , že to četl v Timesech v březnu roku 1948. Ovčáček již pátrá po citovaném článku s interwiev s W. Churchillem.#544: - Re: Churchil po 48 Re:  

 


Nepřihlášený uživatel

#971

2016-05-13 13:36

Držíme Vám palce paní učitelko, děkujeme že jsou stále kantoři jako vy.

Nepřihlášený uživatel

#972

2016-05-27 08:29

Podpora paní učitelky Petry Štěpánové = podpora toho, aby se děti učili lži

Šipr

#973 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-06-27 13:50


Nepřihlášený uživatel

#974

2016-09-19 01:33

čubka      


Nepřihlášený uživatel

#975 Re: Re: Komentář "Naše budoucnost" naplňuje podstatu par 353 odst. (2) písm a) a par 356 ods (3) pí

2016-09-19 01:42