Podpora paní učitelky Petry Štěpánové

NWO

#926 Re: Re: Re: Re: Re: Nadia Savtchenko free

2016-03-11 10:26

#921: - Re: Re: Re: Re: Nadia Savtchenko free 

Ano, pro někoho se může Kapitalismus stát zrůdou, pro celou společnost je to však menší zrůda než jiné alternativy. 90 léta divokého kapitalismu jsou již dávno pryč. Cesta k demokracii není snadná a rychlá je to složitá a dlouhá cesta, kdy se kromě samotného systému musí změnit i mentalita lidí, což je to nejtěžší. Když si vyspělost demokracie představíme jako graf, tak samozřejmě jsou zde růsty a propady, celková křivka je však dlouhodobě rostoucí. Stále existují věci, na kterých musí pracovat, třeba jako odsouzení Komunismu, nebo mafie a korupce, které zužují naší politiku. Věřím, že se částečně stále jedná o pozůstatky špatné mentality z minulých dob a nové generace přinesou vyspělejší mentalitu, která třeba bude méně tolerantní ke korupci a mafii. Pokulhává naše politika? Ano, ale díky našemu demokratickému systému ji můžeme postupně čistit od plevele, můžeme do ní vnést nový způsob uvažování lidí, kteří se v demokracii narodili a nejsou poznamenáni smogem Komunismu a různých zaostalých mentalit.

Společnost se musí řídit nějakým systémem. Zatím ta nejlepší alternativa, se kterou lidstvo přišlo, je demokracie. Tento systém je dlouhodobě stabilní a prosperující. Demokracie však nepřichází sama, musí se za ní bojovat, musí se udržovat, musí se chránit a nějakou dobu trvá, než se stabilizuje. 


Nepřihlášený uživatel

#927 Smí se dětem ve škole lhát ve jménu ideologie?

2016-03-11 10:31

Abychom nezapomněli téma.

je tato totalitní ideologie pani učitelky horší než ta předešlá ?

NWO

#928 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-03-11 10:38

#924: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Vše co říkám je, že kulturní příslušnost je rozhodnutí. Pokud se někdo snaží násilím naroubovat kulturu na někoho jiného, tak je to zločinec. Pokud by chtěl někdo ze Sokola nutit identitu mé kulturní příslušnosti, tak se jim v tom hrdě postavím. Svou kulturní příslušnost si dokáži identifikovat sám, nepotřebuji, aby mi do toho kafral nějaký Sokol. 

Jinak národy se geneticky identifikují docela běžně ve vědě. Protože nějaký imbecil před 100 lety zneužil genetiku, neznamená, že jí přestaneme používat. Genetika je mocný nástroj při hledání našich kořenů. Genetika je schopna určit odkud pocházíme, jaké jsou naše příbuzenské vazby, migrační cesty různých národů a další... Kdyby se genetika přestala využívat kuli vazbě na Hitlera, znamenalo by to, že Hitler nad námi má moc i ze záhrobí.


Nepřihlášený uživatel

#929 Re: Smí se dětem ve škole lhát ve jménu ideologie?

2016-03-11 10:42

#927: - Smí se dětem ve škole lhát ve jménu ideologie? 

 Mohli bychom se od trollů Šipr / NewWorldOrder vratit ke kvalitě výuky?

Šipr

#930 Re: Re: Re: Re:

2016-03-11 11:17

Milý amorfní UFOne , jsem na letišti a odlétám směr ATLANTA. Krotitel žraloků a lovec tygrů letí za mnou? #815: - Re: Re: Re:  

 

Šipr

#931 Re: Re: Smí se dětem ve škole lhát ve jménu ideologie?

2016-03-11 11:28

Milý člene klubu vypreparovaných hlav /TSAN - TSA/ neboli cancalů, kvalitu výuky bude definovat marxistický třídní pohled a slovanská sounáležitost? Nadále mi chybí výřad Nobelových cen, vynálezů  u euroatlantické civilizace v porovnání s komunistickým Východem a Islámskými zeměmi. Znáč ten vtip jak Američan a Rus se chlubili: Američan, že on když bude chtít tak se vykaká před Bílým domem. A Rus: on když bude chtít tak se klidně vykaká "U Lenina". Oba mluvili v podstatě pravdu, jen Američan neprozradil , že to vykakání ho bude stát 500 dolarů pokuty! A Rus neprozradil, že NESMÍ SUNDAT KALHOTY! V tom bude rozdíl mezi Západem a Východem.#929: - Re: Smí se dětem ve škole lhát ve jménu ideologie? 

 

Šipr

#932 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tomas Kot je vyzrany komunisticky prase.

2016-03-11 11:48

Milý člene klubu vypreparovaných hlav /TSAN - TSA/ neboli cancalů, kvalitu výuky bude definovat marxistický třídní pohled a slovanská sounáležitost? Nadále mi chybí výřad Nobelových cen, vynálezů  u euroatlantické civilizace v porovnání s komunistickým Východem a Islámskými zeměmi. Znáš ten vtip jak Američan a Rus se chlubili: Američan, že on když bude chtít tak se vykaká před Bílým domem. A Rus: on když bude chtít tak se klidně vykaká "U Lenina". Oba mluvili v podstatě pravdu, jen Američan neprozradil , že to vykakání ho bude stát 500 dolarů pokuty! A Rus neprozradil, že NESMÍ SUNDAT KALHOTY! V tom bude rozdíl mezi Západem a Východem.##236: Tomáš Kott - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tomas Kot je vyzrany komunisticky prase. 

 


Nepřihlášený uživatel

#933 Re: Re: Re: Re: Re: Nadia Savtchenko free

2016-03-11 12:41

#921: - Re: Re: Re: Re: Nadia Savtchenko free 

Kapitalismus jako zrůdnou totalitu bych bral v případě,že je v současné době někdo ve vaší rodině vězněn za projevený názor,byl mu zabaven majetek způsobem jakým se to dělalo běžně v 50.letech v naší socialistické vlasti a nebo vám někoho z rodiny zastřelili na hranicích.Jestli někdo zneužívá postavení k vlastnímu obohacení tak toto neodstraní žádný režim.V Číně se popraví ročně kvůli korupci pár vysokých politiků a jede se stejně dál.Zajímavé že antikapitalistovi nevadí východní miliardářská oligarchie která je vedením tiše tolerována.Živím se řemeslem,jsem čtyřicátník a v životě jsem si nežil lépe než ted'.Využívat západní moderní technologie a kulturu,poznávat cizí země.To jsou věci o které nehodlám přijít kvůli někomu,komu se stýská po socialismu a jeho údajných jistotách,které se v 89. rozsypali jako domeček z karet.Jediná jistota je zubatá paní s kosou.

 


Nepřihlášený uživatel

#934 Jak se dozit 70 let bez pruseru.

2016-03-11 13:11

Pamatujte si! Psat o tom ze by jste nejradeji povesili vsechny komunisty je velice nevhodne a nemozne. To same o strileni.Z komunistu si muzete strilet ,ale strilet do nich je zakazane.  Muzete si o nich myslet co chcete ale nerikejte to nahlas ,jste preci kulturni lide ,kulturniho statu, kulturni Evropy.  Naucte se  komunisty milovat a i kdyz Vas budou fackovat,nastavte jim druhou tvar.Vzdyt to tak fungovalo 40 let a jake jsme jednicky.


Nepřihlášený uživatel

#935

2016-03-11 15:38

Paní Štěpánová díky.

Nepřihlášený uživatel

#936 Re:

2016-03-12 14:32

#935: -  

 Díky, že jste ukázala lži a propagandu, kterým jsou děti vystaveny ve školách.

Diky, že jste probudila slušné lidi, aby se takové lži o naší historii, jakou jste prezentovala, postavili.

Šipr

#937 Re: Re: Re: Re:

2016-03-12 16:27

Milý UFOne, počty padlých vojáků i civilistů dělají VÍTĚZSTVÍ? Leda ta Pyrhovo! Jako kriterium pro podíl na vítězství v 2.sv. válce mrtvoly tedy neberu. Jako kriterium pro váhu /míru/ příspěvku pro vítěství akceptuji plochu "osvobozených států" , počty vyrobených a taky vymyšlených tanků, letadel, lodí, automobilů. Pyrhova vítězství jsou ceněna v Ruskojazyčné zóně, mezi bolševiky. My technokrati ceníme vynálezy, Nobelovy ceny, .... Rusko pro nás není asi nebude v reálném čase předmětem obdivu.#849: - Re: Re: Re:  

 


Nepřihlášený uživatel

#938 Re: Re: Re: Re:

2016-03-13 00:18

#885: - Re: Re: Re:  

Ale paní, lidé podepisující tuto petici přece knihy zásadně nečtou.

Potřebují takovou učitelku, aby jim řekla takovou jednoduchou pravdu, tohle je černé a toto je bílé, aby nemuseli myslet.

Takoví nemyslící mloci, ideál každého režimu.


Nepřihlášený uživatel

#939 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-03-13 02:14

#923: NWO - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Definice národa, kterou zastáváte, je vlastní směru, který se nazývá primordialismus.

O jeho rozvoj se nejprve zasloužili nacionální socialisté v Německu (známějsí u nás jako nacisté).

Svou rozšířenou definicí jste se přiblížil jiné větvi tohoto směru, která je založena na definicích uvedených ponejprve v knize "Marxismus a národností a koloniální otázka" od známého autora J.V.Stalina, rovněž zastánce primordialismu.

Máte skutečně dobré vzory. Že se nehlásíte k Čechům, TGM a Sokolu, mne celkem nepřekvapuje. A že podporujete tuto "učitelku" vlastně také ne.


Nepřihlášený uživatel

#940 Dotaz ministru vnitra Chovancovi.

2016-03-13 14:09

Rad bych podporil pani ucitelku Stepanovou. Neni to trestne?


Nepřihlášený uživatel

#941 Na trolla Šipra nereaguje, tapetuje všude

2016-03-13 15:51

Troll Šipr kopíruje své bláboly na vícero peticich, ať již S tématem souvisi nebo ne.

Zkratka troll. Psychopat trpící slovním průjmem.

Maji Petice nějakou blokaci trollů jako má facebook?


Nepřihlášený uživatel

#942 Re: Na trolla Šipra nereaguje, tapetuje všude

2016-03-15 16:40


Nepřihlášený uživatel

#943

2016-03-16 09:53

S hrůzou sleduji, jak je uměle živena nenávist celé společnosti vůči jednomu národu, jak jsou médii záměrně rozžíhány intenztivní xenofobní nálady proti Ruské federaci. Co se fašisté chytli otěží a reozjeli svoji monstrózní propagandu, nechutné xenofobní protiruské výkřiky se staly zcela běžným projevem napříč politikou, médii i akademickou obcí. Tohle rozdmýchávání xenofobních vášní nepatří do demokratické společnosti a jasně poukazuje na morální kredit osob, které se protiruskou rétorikou zaštíťují a dále ji šíří ve společnosti. Vrcholem bylo, když ani nepovolili ruským vlastencům uctít sedmdesáté výročí konce války u památníků padlých rudoarmějců. Zastavme tyto fašizující protiruské xenofoby, než svoji posedlostí rozpoutají další válku! Amerika, která celou tuhle vášeň rozdmýchává, je v klidu, protože bojištěm je Evropa!

Šipr

#944 Re: Re:

2016-03-16 18:27

Milý hrdinný marxisto, tohle bys mohl zkusit říct na Filipínách na konci 2.sv. války. Po 4 letech kdy Japonci ve Východní Asii budovali Východoasijské sféru prosperity. Podobný názor by měli Číňané, Australané, Jihokorejci, atd. Některé státy Evropy /Němci,../ jsou nadále rádi , že tam USA má své základny. Pobaltské státy vstoupily do NATO jako prevence proti znovuosvobození /rekonquista/ Ruskem. Taky osvobozovali Afgánistán a toho železa a mrtvých co po nich zbylo než odtáhli. Ukrajinu osvobodili od Krymu a nás od Zakarpatské Ukrajiny. #202: - Re:  

 


Nepřihlášený uživatel

#945 Re:

2016-03-17 15:48

#943: -  

 rusko je toriristický stát a putin je masový vrah!!!!

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-03-17 16:41


Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-03-17 16:44



Nepřihlášený uživatel

#948

2016-03-18 16:35

Vazena pani ucitelko,

Stoprocentne s Vami souhlasim. Nenechte se zastrasit rudou vlastizradnou luzou! Kez by vsichni ucitele ucili deti pravdu jako vy.

S pozdravem

Lubos Libich

Nepřihlášený uživatel

#949 Re:

2016-03-18 16:53

#943: -  

 Asi vam uniklo ze Rusky rozpinavy teroristicky stat do demokraticke spolecnosti nepatri. Sami se svym chovanim z teto spolecnosti vyradili. Kradou cizi uzemi, vrazdi sve obcany kteri s vladni politikou nesouhlasi a delaji vse pro to aby rezlozili Evropu. Prosim netahejte sem Rusko tahnete vy do Ruska kdyz vam jsou tak drazi

Milan

#950 Re:

2016-03-19 06:29

#948: -  

 Paní učitelka má měj sympatie, zároveň mě mrzí, že nemohla učit i mé děti.