PETICE ZA ÚPLNÉ ZRUŠENÍ RALLYE - nechceme hazard se životy!

marqui

#401 Re: Jede se rallye, vypadněte!

2012-11-20 18:37

#69: Tomáš - Jede se rallye, vypadněte!

Když není auto na vozovce a foukne vítr, tak to může bejt síla, hlavně v takový rychlosti. Je v celku jedno, jestli to byl vítr nebo řidič, viník byl už potrestán na místě (jediný, koho byste měli litovat, je ta malá holka, ta nemůže za to, že její sestra je hloupá).

marqui

#402 Re: Re: NESOUHLAS

2012-11-20 18:39

#85: bibi - Re: NESOUHLAS

Pud sebezáchovy a zdravý rozum ne nutný, v každém případě.

marqui

#403 Re: Re: Prosím o zrušení petice!!!

2012-11-20 18:41

#90: - Re: Prosím o zrušení petice!!!

Je to tak těžké vydržet to jeden nebo dva dny za rok?

marqui

#404 Re:

2012-11-20 18:44

#89: -

Marná snaha.... S kupou zmanipulovanejch ovcí nehneš

marqui

#405 Re: Někde už dávno pochopili jak na to.....

2012-11-20 18:46

#194: - Někde už dávno pochopili jak na to.....

Na opravené silnici se nesmí jezdit, nějaké 2 nebo 3 roky, možná dýl. Takže si starosta jenom přihřívá polívčičku.

marqui

#406 Re: Re: Re: Hana

2012-11-20 18:48

#251: - Re: Re: Hana

Ale na 1, nanejvýš 2 dny v roce.

marqui

#407 Re: Re: NESOUHLAS

2012-11-20 23:22

#6: Maryška - Re: NESOUHLAS

Drahá Maryško, když vylezou ven za plot, když se kolem jede rally, tak to značí jediné: špatnou výchovu nebo narušenou inteligenci.

marqui

#408 Re: Hana

2012-11-20 23:25

#37: - Hana

Jak mohli předjíždět nezávodící auto?!!! To nemá na trati nic dělat!!! To taky nevíte, mimo jiné?? Nadávejte na to audi!!! JSte hloupá.

marqui

#409 Re: Zakazát Rally zavody v obydlených oblasteh

2012-11-20 23:28

#61: Dream - Zakazát Rally zavody v obydlených oblasteh

Je a povolí, na jednom Setkání nejen mistrů jsem byla 17.11.

člověk

#410 Re: Re: Re: NESOUHLAS

2012-11-21 00:24

#407: marqui - Re: Re: NESOUHLAS 

 to margui:  Tak se koukám, že celou tuhle přitroublou diskuzi může rázně vyřešit třeba 7-mi tunový kontejner, a to hned za horizontem, přesně v těch místech, kde ti tolik vadí špatně vychované děti s narušenou inteligencí.
Princip bude stejný, nečekaná překážka pro letce za horizontem. 7 tun železa sice nezabiješ, ale můžeš ho tady v plodné diskuzi stejně inteligentně zkritizovat, můžeš ho nazývat tupcem, který si nepřečetl ten kus papíru, který jste nalepili teba zrovna z druhé strany na strom či sloup.  Můžeš se pak vymluvit i na hlupáka ve vestě, kterému se normálně říká pořadatel. Můžeš se i posr..., ale 7 tun, je 7 tun. To asi nerozchodíš.
Jaképak si budeš hledat argumenty, vždyť je to přece Tvoje trať pro rallye, a on tam něměl co dělat. Vždať TY chceš jenom závodit a závodit, tak proč to nikdo nechápe. Všechny argumenty Ti budou ale k hov...
Prostě smůla, místo neukázněných holek, hloupý 7-mi tunový kus železa, který nerozumí Vašim pravidlům. A co teď?, budeš žalovat železo, že Ti vlezlo do Rallye trati? Ta srážka bude bolet, to si piš, marqui, hodně bolet. A pohřeb, bude taky, to si piš.
Prostě co dodat? Upřímnou soustrast pozůstalým. Letci byli ve špatné době na špatném místě.
P.S Na odvrácené straně kontejneru bude cedule: Pozor, celková hmotnost 7 tun, zdržování se v okolí jen na vlastní nebezpečí!! V případě nejasností kontaktujte zodpovědnou osobu ve výstražné vestě, určitě Vám potvrdí, že 7 tun = opravdu 7000kg.

Vlado

#411 Pohled motoristického laika

2012-11-21 01:02

Delší čas sleduji toto fórum. Nejsem ani fanda závodů, ale pokud mne závody jako takové neomezují, nic proti nim nemám. Ale chápu, že je okruh lidí, kteří takovou zálibu provozují a nyní cítí se býti ohroženi laickou veřejností. Je to takové vynucené soužití, které se zde veřejně přetřásává jako špinavé prádlo. Takové drama před rozvodovým stáním, kdy ani jeden z manželů nemá čisté svědomí, ale chce rozvodový rozsudek zvrátit výlučně ve svůj prospěch. Budiž. Ne vždy se to takto ale v životě přihodí.
K nadšencům pro závody typu Rallye: Proč si nezajistíte takovou organizační strukturu, aby bezpečnost laiků nedošla k úhoně. Laik přece nemusí vědět všechny ty detaily,co se může kde a kdy a jak stát. To je Vaše starost, abyste ho řádně, prokazatelně, včas a informovali. Pokud to z nějakých důvodů nelze zabezpečit, tak zajistěte, aby se tam nedostal. Hlubokou jámu je provozovatel taky povinen ohradit, aby se tam nepovolaná osoba nemotala a nakonec do ní nespadla. Záměrně píši hlubokou jámu, protože vozidlo jedoucí rychlostí 120 - 150 km na horizontu je přece taky nebezpečné.
K odpůrcům - nedivím se Vám, že se bráníte. Vaše možnosti jsou výrazně omezené, a ani vlastnictví pozemku či vlastního domu Vám není nic platné, proti jednostrannému tlaku propagátorů této činnosti. Držím palce, aby zvítězilo právo na život před soukromými zájmy. Pokud organizátor zajistí vše k Vaší spokojenosti, závody mohou přece obohatit obě strany.
P.S. Nápad pisatele člověka s tím kontejnerem je velmi trefný, pochybuji ale, že ho strana příznivců tohoto sportu přivítá jako konstruktivní. Očekávám zde urputný protiútok, nelze zcela vyloučit ani žalobu o pokus za veřejné nabádání k ohrožení života či zdraví jezdců. Další vývoj diskuze ukáže více. Budu ji sledovat a rád i glosovat.
Budu zatím hlasovat pro zrušení závodění.

Nepřihlášený uživatel

#412

2012-11-21 01:23

Vlado: To se musí každému zvlášť říkat, co nemá dělat? To je současná populace tak blbá, že potřebuje každý jedinec podrobné vysvětlení, co hrozí když si stoupneš metr od cesty, na které se koná závod?
Když ale sleduji výroky uživatele, který má nick člověk, tak zjišťuji, že bohužel ta populace je opravdu tak blbá. Možná až dementní.
Člověku, vlastně blbe, meleš kraviny!!! Jezdec nastupuje do závodu s tím, že se mu může něco přihodit a pokud nedej bože narazí do sedmi tunového kontejneru tak s určitým rizikem havárie počítal, bude mít pohřeb a hotovo. Jezdec si přeje hlavně, aby nesrazil debila diváka v zakázaném prostoru.

Natali

#413 NERUŠIT RALLY

2012-11-21 07:34

Jen se podívejte kolik lidí zabil alkohol a když jdu do obchodu, je ho opět v prodeji spousta..Vypusťme přehrady,rybníky, jelikož i tam se lidé topí..Je nesmysl rušit rally !!!!!!!!! A je pravda, že ty holky tam neměly co dělat a ten kamarád, za kterým šly, ten ať si to vyčitáááá..

Nepřihlášený uživatel

#414

2012-11-21 09:14

Myšlenka kontejneru je opravdu zajímavá, protože kdyby tam byl kontejner , tak pořadatel povede trať JINUDY.

Pravděpodobnost výskytu člověka k tomuto rozhodnutí zřejmě nestačí.
Gimly Zet

#415 Hysterie utichá

2012-11-21 10:27

Je zajímavé sledovat, že jak tato hysterie těch, kteří si po desítkách let co se u nás rally jezdí, konečně všimli že něco takového vůbec existuje, postupně utichá, stále více lidí je toho názoru že si za to ty holky mohou samy. Veřejnost si zřejmě začala uvědomovat jak to vlastně doopravdy bylo, na těch fotkách z toho místa byly ty cedule ZAKÁZANÝ PROSTOR velice dobře vidět. Už se těším na jaro, pojede se zase závod a určitě to tam nějakého blbečka zase smete.

Nepřihlášený uživatel

#416 Re: Hysterie utichá

2012-11-21 13:55

#415: Gimly Zet - Hysterie utichá

"Už se těším na jaro, pojede se zase závod a určitě to tam nějakého blbečka zase smete."

No comment.


Nepřihlášený uživatel

#417 Re: Hysterie utichá

2012-11-21 15:38

#415: Gimly Zet - Hysterie utichá

Ta poslední věta je přehnaná. to se neříká ani ze srandy. Se zbytkem tvého komentáře ale souhlasím.

pane člověk: tady se řeší úmrtí přihlížejících divaček, ne úmrtí jezdce způsobené nárazem do kontejneru. Kdyby jezdec trefil kontejner, zabije sám sebe, ne diváky. pochopeno?

ANTIVIPÁK

#418 Souhlas souhlas souhlas !!!!!!

2012-11-21 15:46


Někteří z nás mají právo na zhovadilou zábavu a někteří zase, v důsledku té zábavy, nemají právo na život, to se nedá nic dělat.
Blahem a z nadbytku chrochtající bratrská prasátka už si vše zdůvodnila a rozdávají rozumy, že vítr a ostatní se proti nim spikli aby jim kazili zábavu. Sama za nic nemohou a na zábavu mají přece právo. Vsadil bych se, že jediné, co teď cítí, je vztek, vše ostatní je naučené divadlo a krokodýlí slzy, alespoň brácha-čuně-navigátor tak na videu působil.
Zkrátka, když si ta správná parta něco umane, tak může i zabíjet a je to sport, to musí každej (soud určitě) uznat!

Nepřihlášený uživatel

#419 Re: Souhlas souhlas souhlas !!!!!!

2012-11-21 16:25

Mirek

#420 Navrhuji petici za zrušení fotbalu.

2012-11-21 22:41

Navrhuji petici za zrušení fotbalu.

Je to života nebezpečný sport hlavně pro diváky, to co se děje na tribunách se neslučuje se životem a to nemluvím o milionových materiálních škodách a nákladech na veřejnou správu (policii), kterou si většina daňových poplatníků neobjednala a přesto se platí ze svých daní.

Je vidět, že všichni signatáři této petice nemají mozek, zrušení není řešení. Když jsou tak chytrý tak ať si jdou stoupnou podél tratí a vyhodí každého, kdo stojí v zakázané zóně, jako třeba nešťastná děvčata.


Petr

#421 Re: Re: NESOUHLAS

2012-11-22 02:52

#6: Maryška - Re: NESOUHLAS

Zajímalo by mě, jestli takhle aktivně podepisujete petice proti válkám, nebo třeba proti účasti čechů ve válečných konfliktech. Víte třeba kolik dětí denně zemře kvuli rozmarům nějakých zbohatlických papalášů prahnoucích po ropě a nadvládě? Já jsem několikrát na rally pracoval a vždy se našli lidé, kteří jakoby bez pudu sebezáchovy stáli na místech kam bych se neodvážil ani kdyby to byly cyklistické závody. Nemluvě o těch, kteří se tlačí za páskami ohraničujícími bezpečný prostor, jako by to snad byly neprorazitelné zdi. Mimochodem neviděl jsem rally, kde by nebyly k dostání letáčky s načtnutými nebezpečnými místy a popisem, jak by si měl člověk vybrat bezpečné místo.. Nechci se zastávat pořadatelů, pokud udělali chybu, měli by být potrestáni. Ale když chcou jít moje děti na rally, tak tam jdu s nimi a najdu bezpečné místo, nebo bych tím někoho pověřil, nebo bych jim to nedovolil. Ale tahle petice je blbost, leda tak petice proti debilitě.. Rally nejsou závody na okruhu. Nikde ve světě se rally nejezdí na okruhu jako F1. A když se rally přesune z vesnic na pole, nebo do lesa, kdo zaručí, že tam z blízké vesnice nepřijdou diváci a děti? Pochybuji, že svědomití rodiče, kteří se tu rozčilují až když se neco posere. Spíš byste měli věnovat čas ke zvyšování morálky, aby měli diváci rally stejné bezpečnostní návyky, jako mají v některých zemích kde se jezdí WRC. Inteligentní a poučený člověk si umí najít bezpečné místo. Nehledě na povinnosti pořadatelů označit nebezpečná místa.. vy byste si stoupla do zatáčky? za horizont? na místo před kterým se prudce brzdí? do škarpy? teď mě ještě napadlo, co kdyby na rally hlídali policisté a každého kdo by stál blbě by zatkli a zakázali mu navštěvovat rally? když můžou zatýkat magory, kteří po sobě na fotbale hází petardy..


Nepřihlášený uživatel

#422

2012-11-22 08:40

Průběhy několika posledních rallye dokázaly, že ani inteligence, natož pouhá poučenost, nestačí k předvídání pohybu vozidla při nestandardní rychlosti a při nestandardních podmínkách. Stačí shlédnout několik videí jízdy např. "mistra" Kopáčka. Bezpečné místo neexistuje, jsou jen místa, kde se náhodou nic nestane. Je to jen otázka pravděpodobnosti maléru, nic jiného. Jsou lidé, kteří nestojí o to, být v zóně pravděpodobnosti, a tak podepisují. Není to o panice, není to o hysterii, je to o přetečeném poháru trpělivosti.
člověk

#423 Re: Navrhuji petici za zrušení fotbalu.

2012-11-22 09:14

#420: Mirek - Navrhuji petici za zrušení fotbalu. 

 Zrušit fotbal - velmi trefné. Zkuste to iniciovat. To by byla diskuze.
Bohužel fotbal je především nepředstavitelný bussiness. Takže síla a moc těch, co na tom pohádkově vydělávají, všechny diskuze a oponenty vždycky převálcuje. Stačí se jen podívat, jak trapně a nemohoucně se u nás řeší jen špičička tohoto molocha - aféry s úplatky, rozhodčími, zmanipulované sázky, atd, atd.
Je to neřešitelné, a pokud se ještě nechce problém řešit, tak je to jasné. A zde taková vůle není a nikdy nebude. Na to jsme velcí zbabělci a připosranci.

Pleskanec

#424 Navrhuji petici za zrušení uživatele "člověk"

2012-11-22 15:12

Chlape, ty seš teda opravdu výtvor! Tobě musí být na světě tak krásně, když na všechno nadáváš, všechno ti vádí, každému závidíš a nic tě nebaví. Přesto však jako velmi chytrý člověk vždycky všechno víš, do všeho vidíš a máš na všechno tu "správnou" odpověď. Víš, co a jak by mělo být , co by se mělo zrušit a nebo jak to všechno vylepšit.
Takové zakomplexované lidi jako jsi ty by neměl nikdo poslouchat a natož tak číst jejich přiblblé komentáře.

Pleskanec

#425 Re:

2012-11-22 15:16

#422: -

Přetekl pohár trpělivosti lidem, kteří až dosud o rally nic neslyšeli. Přesto však byli v tomto ohledu velmi trpěliví a vstřícní. Haha :-D:-D




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...