MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#105301 Re: Re:

2017-03-29 09:33

#105298: - Re:  

 

Dočetl jsem se, že bývalý šéf Akademie věd ČR Jiří Drahoš se bude ucházet o post hlavy státu.

Jedna věc je naprosto jistá. "Lidový akademik", léta zabedněný na akademické půdě, by byl pro budoucí vývoj ČR stejně zničující, jako jsou už dnes neomarxistický šašek v čele ministerstva obrany, nebo zelinář, předstírající že kočíruje ministerstvo vnitra.

To, že Drahoš jako prezident by byl pro ČR katastrofou, si dovolím tvrdit s plnou vážností člověka, který v určité etapě svého života prošel vědeckou kariérou, navíc s dvěma (řádnými) členy Akademie věd v rodině (byť dnes již zesnulými).

Pro kandidaturu tohoto politického analfabeta bez jakékoliv vazby na normální život, k němuž ve své kariéře spočívající ve šplhání po žebříčku vědeckých hodností ani nepřičichl, mám jediné vysvětlení: Sobotka definitivně zblbl. Nebo dostal v Římě od Andělky přes hubu za pasivitu a navíc jasný a přímý rozkaz urychleně zlikvidovat ČR jako stát a přivést ji "pod ochranná křídla Říše". Tedy pardon, co to melu ... jistěže "...Německa"! Ta návštěva špitálu hned po příletu by tomu nasvědčovala.

Samozřejmě žertuji. Ale napadá mě jiné závažné (a nedivil bych se, kdyby bylo pravdivé) vysvětlení pro nasazení Drahoše do boje o post prezidenta ČR. Sobotka možná doufá, že by mu nový prezident v případě odsouzení za rozkradení OKD, IPB a další trestné činy z vděčnosti udělil prezidentskou milost.

100 havlových hoven
Nepřihlášený uživatel

#105302 Re: Re: Re: Re: Re: Nechci, aby z mého syna vyrostl sluníčkářský zmetek!

2017-03-29 09:34


Nepřihlášený uživatel

#105303 Re: Re:

2017-03-29 09:37

#105293: Evropan - Re:  

 Česká republika potřebuje prezidenta, který se zastane občanů, jako třeba v situaci migrační krize. Ne kývala, který pronese prázdný projev.

 


Nepřihlášený uživatel

#105304

2017-03-29 09:44

Zeman to je hrůza. Podobně jako on je stejnou hrůzou celá ekipa nahnědlých nacionalistů, populistů. komunistů a podobná havěť. Naštěstí je zde nová politická síla – resuscituovaná ODA, představující naději pro všechny slušné voliče. Proč volit ODA? Důvody jsou zde: 

http://oda.cz/


Nepřihlášený uživatel

#105305 Re: Zahozený hlas

2017-03-29 10:40

#105304: -  

 Jdi už s těma sráčema do prdele, hovnomete!

Evropan

#105306 Re: Re: Re:

2017-03-29 10:44

#105301: - Re: Re:  

Pan Drahoš kandiduje za sebe, ne za Sobotku. Copak někde někdo uváděl, že by kandidovali socdemáci? No a ve srovnání s Bumbálem je to nebe a peklo, přičemž ten současný opilec je samozřejmě to druhé. Pan Drahoš je slušný inteligentní člověk s přehledem. Určitě by se za zájmy většiny lidí naší země postavit. ne jako Bumbál, který se zatím projevil pouze jako bojovník za zájmy pánů Kelnera a Babiše. Oproti předvolebním slibům pro lidi neudělal nic, ale těm slibům tady stejně nikdo nevěří. To ale neznamená, že by se nemělo věřit právě slušným lidem, jako je pan Drahoš.

Já samozřejmě vím, že takoví slušní lidé u nás nemají šanci v politice uspět. To, co se podařilo v Německu panu Gauckovi nebo v Rakousku panu Van der Bellenovi, to se u nás zřejmě nepodaří, protože u nás lidé za koblížek udělají cokoli. To ale neznamená, že by se měl boj předem vzdávat. Z lidí, co zatím ohlásili kandidaturu, je pan Drahoš zatím nejlepší volbou. Ten nám ostudu nikde neudělá a na otevírání královské pokladnice při výstavě určitě nepřijde ožralý jak prase z oslav na ruské ambasádě.

https://www.youtube.com/watch?v=APXDT9lCyxk

PROTI LIDEM

#105307 Vítače invaze na hradě nechceme

2017-03-29 10:49

Drahoš podepsal promigrantskou a občany odsuzující "Výzvu vědců".


Nepřihlášený uživatel

#105308 Re: Re: Re: Re:

2017-03-29 12:50

#105306: Evropan - Re: Re: Re:  

 Drahoš je jen fíkus, kýval a umělý produkt médií.

Evropan

#105309 Re: Vítače alkoholiků na hradě nechceme

2017-03-29 14:05

#105307: PROTI LIDEM - Vítače invaze na hradě nechceme 

Děkuji za upozornění. Mrknul jsem na to a podepsal, protože výzvu může podepisovat i široká veřejnost. A Ovčáčka čtvráčka jsem tam mezi veřejností naštěstí podepsaného neviděl, takže by to mohlo mít aspoň trochu slušnou úroveň.

Jinak odkaz a úryvek textu pro zájemce :

http://www.vyzvavedcu.cz/

My, zde podepsaní vědci a vědkyně, pracovníci akademických a výzkumných institucí, jsme velmi znepokojeni prudkým nárůstem xenofobie ve společnosti. Mnozí politici i média užívají rétoriku strachu z cizinců a lhostejnosti k jejich utrpení, dříve považovanou za extrémní a nepřijatelnou. O imigrantech, lidských bytostech, se píše, jako by šlo o škodnou zvěř či parazity valící se do naší vlasti, aby vysávali sociální systém nebo rovnou vraždili a znásilňovali. Cizinci žijící v Evropě jsou vykreslováni jako pátá kolona, podvodníci a zločinci. Muslimové jsou házeni do jednoho pytle s teroristy, bez ohledu na jejich skutečné názory či nepřebernou rozmanitost náboženských směrů, které vyznávají. Dennodenně se z našeho údajně holubičího národa ozývají hlasy přející té či oné skupině cizinců smrt. Nic z toho neodpovídá realitě a neodráží ani tak skutečnou migrační krizi, jako nemoc naší vlastní společnosti, která ztrácí lidskost a zdravý rozum.

Proto žádáme politiky, aby nezneužívali cizí neštěstí k hromadění levných politických bodů. Jednejte jako odvážní státníci, nikoli jako malicherní obchodníci s mocí! Vyzýváme vás, abyste ve věci přijímání uprchlíků zohledňovali skutečné potřeby a možnosti, ne vrtkavé nálady veřejného mínění. Všem, kdo v Evropě hledají útočiště, by mělo být zajištěno bezpečí a důstojné zacházení. Ti skutečně potřební musí být přijímáni a integrováni na základě individuálního a spravedlivého výběrového procesu, aniž by je předem diskvalifikovala jejich etnická či náboženská identita.

Apelujeme na média, aby si uvědomila svou nesmírnou moc nad názory společnosti. Informujte pravdivě a s chladnou hlavou, nešiřte vykonstruované senzace a paniku. Svoboda slova patří k tomu nejcennějšímu, co máme. Užívejte ji zodpovědně a citlivě. Historie učí, že strach plodí nesvobodu. Svoboda slova, zneužitá ke lži a očerňování nevinných, zabíjí sebe samu.

Prosím, podepisujte. Má to smysl.


Nepřihlášený uživatel

#105310 A vztahuje se to v ANO StB i na Andreje Bureše?

2017-03-29 19:03

ANO změkčilo morální kodex, rezignaci členů žádá až po obžalobě


Nepřihlášený uživatel

#105312 Re: Re: Re:

2017-03-30 06:02

#105303: - Re: Re:  

 Zemanovy projevy plné lží, nesmyslů a blábolů se zastávají občanů? Jak se lhaním lze někoho zastat? K čemu by takové "zastávání" bylo dobré? K čemu je vytváření nenávisti lhaním dobré? 

Čím se vlastně extrémista Miloš Zeman liší od extrémistů z IS nebo i jen od extrémisty Putina? 


Nepřihlášený uživatel

#105313 Re: Re: Re: Re: Re:

2017-03-30 06:05

#105308: - Re: Re: Re: Re:  

 Celoživotně úspěšný vědec a manažer? 

A jak bys tedy charakterizoval nacionálního komouše a "privatizáta" - tedy spíše zloděje MUS a ruského dluhu - v součtu v objemu cca 120 mld. korun Miloše Zeman? 


Nepřihlášený uživatel

#105314 Re: Vítače invaze na hradě nechceme

2017-03-30 06:07

#105307: PROTI LIDEM - Vítače invaze na hradě nechceme 

 Ty s textem výzvy nesouhlasíš? Tedy čím se odlišuješ od extrémistů z IS, KSČM ..... a od extrémisty nacionálního komunisty Miloše Zemana? 


Nepřihlášený uživatel

#105315 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nechci, aby z mého syna vyrostl sluníčkářský zmetek!

2017-03-30 06:09

#105302: 100 havlových hoven - Re: Re: Re: Re: Re: Nechci, aby z mého syna vyrostl sluníčkářský zmetek! 

 Čím se vlastně lišíš od extrémistů z IS, jsi schopen to popsat? 


Nepřihlášený uživatel

#105316 Re: Re: Re:

2017-03-30 06:14

#105301: - Re: Re:  

 Proč jsi vlastně ten tvůj šílený blábol napsal do diskuse kritizující ubohost, oplzlost, alkoholosmus a veloživotní přisátí Miloše Zemana  na daně občanů této země? 

Co tě vede psát to sem, proč to nepíšeš do diskuse na podporu nacionálního komouše Miloše Zemana? 

Jak bys vlastně musel kritizova nacionálního komouše Miloše Zemana - který je bez nejmenších pochyb jen ubohým prolhaným komunistickým "nokem", když si dovolíš psát bláboly o člověku, který je  velmi úspěšný vědecky i manažersky?


Nepřihlášený uživatel

#105317 Re: Re: Re: Re: Re: Poslanci velmi pečlivě rozebrali daňové úniky z korunových dluhopisů......

2017-03-30 06:16

#105264: - Re: Re: Re: Re: Poslanci velmi pečlivě rozebrali daňové úniky z korunových dluhopisů...... 

 

Komunistický superman"sorry áko" rozvědčík Bureš :-). 

OKD odřídím sám v sobotu, prohlásil Babiš. Doly má podle něj převzít Prisko spadající pod jeho ministerstvo

 
 
  • Ministr financí kritizuje budoucího ministra průmyslu Jiřího Havlíčka (ČSSD) za záměr převést OKD pod státní podnik Diamo.
  • S firmou Diamo máme špatné zkušenosti, tvrdí Andrej Babiš (ANO).
  • Že Prisko, které patří pod ministerstvo financí, má pouhé tři zaměstnance, podle Babiše nevadí. Prohlašuje, že to odřídí sám.

Těžko říci, jestli Babiš nějaké firmy řídil, ale co je jisté z jeho vlastních slov, že každý 10 dní prodává nebo kupuje jednu firmu (700 firem za 20 let) a vzhledem k tomu, že tak činí z velké části uvnitř Agrofertu, je to karusel jak přes časový test držení akcií neplatit daně ze zisku prodeje akcií, tedy na základě nejspíše fiktivních ohodnocení soudními znalci vyvádět zisk z firem do nedaněného získu z prodeje akcií.

 Alespoň se to nabízí přitom, když Andrej za deset dní zase nějakou firmu prodá a za dalších 10 zase nakoupí :-) a s takovým "řízením firem" by měl jít "sorry áko" Bureš opravdu do "karusele". 


Nepřihlášený uživatel

#105318 Podobnost s nacionálním komoušem Milošem Zemanem je opravdu zarážející.....

2017-03-30 06:24

Trumpová změnila názor, pro otce bude zadarmo pracovat oficiálně

 
 
Ivanka Trumpová se oficiálně stane neplacenou zaměstnankyní Bílého domu jako asistentka prezidenta. Informovala o tom agentura AP. Trumpová původně měla pro svého otce pracovat neoficiálně. S tím však nesouhlasila řada právních expertů, kteří žádali, aby byla vázána stejnými etickými pravidly jako ostatní federální zaměstnanci.

......jasným společným znakem je Zemana a Trumpety je, že žádní slušní lidé, kterým by mohl důvěřovat pro ně pracovat nechtějí, mají kolem sebe zločince a tak se snaží mafiánsky angažoval "rodinu". 

Už nyní je zřejmé, jaký konec to s Trumpetou a jeho family cirkus bude. 


Nepřihlášený uživatel

#105319

2017-03-30 08:44

Drahoš je fíkus!


Nepřihlášený uživatel

#105320 Psychopat Ovčáček?

2017-03-30 09:40

Hrad pálí na Drahoše. Plním trojjedinou úlohu, tvrdí mluvčí Ovčáček


Nepřihlášený uživatel

#105321

2017-03-30 09:47


Nepřihlášený uživatel

#105322 To má pan Drahoš naprostou pravdu - Ovčáčáčkova idiocie je opravdu mimo jakákoliv měřítka.....

2017-03-30 10:08

Ovčáčka nečtu, je to pod úroveň, řekl kandidát na prezidenta Drahoš

Bývalý předseda Akademie věd Jiří Drahoš potvrdil na čtvrtečním setkání s novináři, že bude kandidovat na prezidenta ČR. Poprvé svůj záměr oznámil na úterním setkání s občany v jeho rodném Jablunkově ve Slezsku. Podle svých slov tweety hradního mluvčího Jiřího Ovčáčka, který na něj útočil, nečte.

Multikulturní obohacení

#105323

2017-03-30 10:24

Především ve velkých městech Spolkové republiky Německo po letech znovu narůstají případy onemocnění tuberkulózou. Donedávna se přitom zdálo, že tuberkulóza je v Evropě takřka vymýcená. Změnila to uprchlická vlna. V roce 2016 informoval berlínský Institut Roberta Kocha o tom, že eviduje 5915 případů onemocnění tuberkulózou, což je o 63 více než v roce 2015. V Německu jde přitom o nezvyklý vývoj, po druhé světové válce odtud začala nemoc mizet. Ohniska nákazy se objevovaly v rozvojových zemích třetího světa. Mimo Evropu tuberkulóza zůstává jedním z největších zabijáků lidstva.

Celý článek magazínu Focus v němčině naleznete zde

Lena Fiebigová z Institutu Roberta Kocha ve vyjádření pro magazín prohlásila, že aktuální nárůst onemocnění souvisí s migrační vlnou. „Migrace ale není příčinou tuberkulózy, příčinou tuberkulózy je bakterie,“ dodává dáma obratem. Uprchlíci jsou proto v Německu podrobováni lékařským vyšetřením. Pracovníci Institutu Roberta Kocha jsou rádi alespoň za to, že se podaří nové případy tuberkulózy objevit, což dovoluje nemoc podchytit a zabránit jejímu dalšímu šíření v populaci.

 

 

 

Tuberkulóza je popisována jako nemoc těch nejchudších lidí na světě. Fiebigová podotýká, že onemocnění tuberkulózou vždy mělo svůj sociální rozměr. Snáze se šíří mezi bezdomovci, uživateli drog či alkoholiky. Nedá se tedy říci, že by migrační vlna byla jediným důvodem nárůstu onemocnění. Tuberkulóza tu byla vždy a pravděpodobně tu i vždy bude. Uprchlická vlna však nárůstu počtu onemocnění napomohla. Asi polovina dnešních pacientů evidovaných ve Spolkové republice nepochází z Německa.

 


Nepřihlášený uživatel

#105324

2017-03-30 10:39

Akademik bin Ghajs dostal v SAE deset let vězení. Kritizoval Egypt


Nepřihlášený uživatel

#105325

2017-03-30 10:40

Kam o víkendu s dětmi: Zúčastněte se polštářové bitvy, poznejte módu kosmonautů

Březen, za kamna vlezem, duben, ještě tam budem. Známá pranostika o tomto víkendu úplně platná nebude, počasí má přát všem venkovním aktivitám. Do Hradce Králové se proto můžete vydat třeba na divokou polštářovou bitvu, pokud byste se ale naopak chtěli před sluncem skrýt, prozkoumejte záhady vesmíru skrze výstavu v pražském Planetáriu, která představí módu kosmonautů.