MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#10826 Re: malé upřesnění

2014-11-12 18:10

#10810: Jirka - malé upřesnění 

 Velezradu může spáchat jedině porušením ústavy, ničím jiným. Ze svého jednání jinak není odpovědný. Neporušuje-li ústavu může to pak dokonce vypadat tak, že ústavu ctí a pak není důvod, aby odstupoval. Pokud si myslíte, že České republice škodí, porušuje ústavu a páchá velezradu, neboť musí jednat ve prospěch České republiky, dle ústavního slibu, v takovém případě by fatálně neplnil slib prezidenta. 

Já jsme přesvědčen, nejen o tom, že škodí ČR, ale že tedy tím logicky páchá velezradu, tedy masivně porušuje ústavu min. v úrovni slibu prezidenta republiky. 

To, že si "myslíme" či "myslíte", že škodí ČR a měl by odstoupit, tak tomu se logicky Miloš Ubu jedině vysměje, neboť z ústavy není ze svých činů odpovědný, až na činy jediné, které porušují ústavu. 


Nepřihlášený uživatel

#10827

2014-11-12 18:10

Pan Zeman si nezasluhuje titul prezident a poštovní známky s jeho vyobrazením by měli být lepeny na koso, vždyť všichni víme proč. Těším se na den kdy opustí svůj post, bude to další státní svátek, alespoň pro mě.

Nepřihlášený uživatel

#10828

2014-11-12 18:13

Plnej souhlas s odstoupením

Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem webu (Zobrazit podrobnosti)

2014-11-12 18:14



Nepřihlášený uživatel

#10830

2014-11-12 18:17

 Vážený pane Romane Skáceli,

 

neznám Vás, ale ráda se připojím, jste jeden z mála přispěvatelů, kteří argumentují inteligentně a na úrovni. Čtu vás se zaujetím a mám k vám úctu.

Postavte se do čela slušných lidí, kteří za Vámi rádi půjdou.

Kde? a Kdy? zvládneme pak něco?

Jste realista, vím, ale co můžeme dělat, když už nechceme čekat.

 

Roman Skácel
Hodonín

#10831 Re: Zeman jako prezident může spáchat pouze velezradu a to tak, že poruší fatálně ústavu....

2014-11-12 18:19

#10806: - Zeman jako prezident může spáchat pouze velezradu a to tak, že poruší fatálně ústavu.... 

 Právně irelevantní. Naše státní zřízení není "demokracie", nýbrž ústavní státnost.

Tedy demokracie je součástí státu, nikoli naopak.

kulisák

#10832 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Navíc se Zeman tváři, jak je to "zadarmo"....

2014-11-12 18:29

#10789: Roman Skácel - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Navíc se Zeman tváři, jak je to "zadarmo".... 

 Všichni ti Vaši spojenci, kteří zde píšou jak je třeba panu presidentovi uříznout hlavu, zabít jej, vykuchat, jsou podle mně kriminální živly, které na pokyn vašich loutkovodiču jsou schopni kdejaké lotroviny.

A vy osobně se zde snažíte vystupovat jako samozvaný cardinál Richelieu. Z pozadí dirigovat vaše "úderné jednotky".

V žádném Vašem příspěvku jsme nenašel jediné slovo, které by odsuzovalo špinění a vulgární osočování pana presidenta, či výzvy k jeho fyzycké likvidaci- ani jedno pane humanisto s ručením omezeným a z leknutí.

I fašisté v Německu, neblahé paměti měli svoje SA úderné jednotky, které nejprve dělaly dusno židům, antifašistům a postupně se k jejich fyzycké likvidaci vypracovali.

kočkomilka

#10833 Re: Co je trapné?

2014-11-12 18:35

#10711: MP - Co je trapné? 

 Palec nahoru! Tleskám a naprosto s Vámi souhlasím! Markéta Sedláková z Kamejku

Tento příspěvek byl odstraněn administrátorem webu (Zobrazit podrobnosti)

2014-11-12 18:35



Nepřihlášený uživatel

#10835

2014-11-12 18:40

není to můj president...

Nepřihlášený uživatel

#10836 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Navíc se Zeman tváři, jak je to "zadarmo"....

2014-11-12 18:41

#10832: kulisák - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Navíc se Zeman tváři, jak je to "zadarmo".... 

 Pokud chcete posilat prispevky do diskuze, naucte se ceskou gramatiku.

kulisák

#10837 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Navíc se Zeman tváři, jak je to "zadarmo"....

2014-11-12 18:47

#10836: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Navíc se Zeman tváři, jak je to "zadarmo".... 

Pokud najdete v mém slohovém cvičení překlep, můžete si ho nechat na památku.

Roman Skácel
Hodonín

#10838 Můj důvod

2014-11-12 18:48

#10830: -  

 Dobrý večer, děkuji za opravdu milá slova, jsem zde vcelku očekávaně spíše pod silným tlakem nepochopení základních skutečností, které jsou zcela patrné a zřetelné, stačí jen naslouchat a vnímat při tom smysl a souvislosti.

Rozumím i tomu, proč lidé zde neumí vnímat názor jiných, který není v souladu s jejich přesvědčením, ideologií, vírou. Je to podobné náboženství. Všichni v něco věříme, někdo v Boha, někdo v komunismus, někdo v sebe, někdo v to, co říká nejlepší kamarád, massmédia, konspirační teorie atd.

Ovšem víra člověka je o něčem jiném, než jsou ideologie, třeba náboženství, nebo politické přesvědčení a zvrácenosti, jako xenobobie, sexismus, o nichž ani nemusí lidé vědět, že jimi trpí, atd. Potom stačí ke své víře "zapřáhnout" i konkrétní světonázor a je těžké vymluvit věřícímu Boha a komunistovi "třídní boj". Ale naštěstí i demokratovi odpor proti ideologiím obecně.

S tímto vědomím jsem zde a snažím se s lidmi komuikovat pro mě velmi důležitou a zásadní otázku:

Je, nebo není hrubé porušování běžné lidské slušnosti a každopádně nejzákladnější politické kulturnosti, a vlastní dlouhodobé politické zásadovosti nejvyššho ústavního činitele, velmi varovným signálem směrem k naší ústavnosti? Došel jsem k Pravdě, že pro mě osobně to zásadní je a využívám svého práva na to, abych to mohl argumenty lidem sdělit veřejně.

Neúčastnil jsem se v posledních mnoha letech žádných diskuzí k politickým tématům, altuálně ale nedokážu mlčet a jsme schopen i vzít si "dovolenou" a tohle prostě s ostatními občany této země probrat, protože jsem toho opravdu plný až po okraj. Je zcela irelevantní, koho volím a jakou ideologií trpím sám, zde budu hájit jen hlavní zadání a vymezovat se míním hlavně vůči POLITICKÉ STUPIDITĚ prezidenta, kterou je nezbytné správně definovat, jako opak moudrého, přičemž zároveň situaci, že škodí nejen obrazu občana a politika Miloše Zemana, nýbrž současně jako nejvyšší ústavní činitel ČR, našemu státu dovnitř i navenek. Rozděluje dále naší občanskou společnost a sáváme se stále méně stabilním partnerem našich strategických spojenců. 

Jak už jsem nejednou psal, nemám žádné souvěrce, souputníky, soudruhy, ani jinak obecně ideologicky zaměřené vstoupence, ani je nepotřebuji, cítím se stát uprostřed a občansky sám za sebe jen se svým přesvědčením v to, že mám Pravdu a přišel jsem pouze se svými názory tam, kde není možné uhnout této mojí Pravdě.

Až se argumenty v těcho diskuzích vyprázdním zcela, vrátím se k běžnému občanskému životu, do té doby budu na obou peticích k dispozici pro diskuzi i k urážkám komukoli prakticky nepřetržitě pod svým jménem a tedy bez anonymity...

Vedlejším cílem je zjistit skutečné motivy ostatních očanů k tom, aby pana Zemana podporovali i poté, kdy už není fámou to, že se opíjí i při sledovaných veřejných akcích a kdy už nikdo nemůže pochybovat o jeho hulvátsví a vulgaritě, a dále s ohledem na skutečnost, že ani neuvažuje o omluvě, též zřetelné bezcharakternosti.


Nepřihlášený uživatel

#10839 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Navíc se Zeman tváři, jak je to "zadarmo"....

2014-11-12 18:51

#10832: kulisák - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Navíc se Zeman tváři, jak je to "zadarmo".... 

 Nikdy jsem neschvaloval žádné nabádání k trestné činnosti, žádné páchání trestné činnosti jsem neschvaloval a neschvaluji. Kritizuji Miiloše Zemana, protože jsem mimo jiné přesvědčen, že je na kriminální struktury přímo napojen a že on sám skutečně ohavné trestné činy páchá, tedy je min. spolupachatelem. Usuzuji na to proto, že je obklopen vskutku velmi podivnou skupinou lidí a vždy jej velmi podivná směsice komunistů, stbáků a podivných kreatur obklopovala. 

Tedy explicitně odsuzuji jakoukoliv trestnou činnost a především tu Miloše Zemana a jeho bandy, která jej obklopuje. Např. soudruh Mynář pobral 6 mil. dotaci na objekt, který jeho firma pravděpodobně v době, kdy o dotaci žádal vůbec nevlastnila, vlastní firma v době žádosti měla nulovou finanční historii a pozemek pod objektem dodens firma, která dotaci pobrala nevlastní tedy vlastní objek je bezcenný a banka by na něj nedala ani korunu půjčky. Co je ještě navíc v celém projektu naprosto nesplnielné, tak to jsou vlastně ukazatele, na které Mynář dotaci pobral, tedy vytvoření pracovních míst, neboť počet lůžek a nastavené ceny nemohou tato pracovní místa zajistit ani při stoprocentním vytížení objektu. Na objekt navíc dle veřejných informací již byla jiná dotace s diametrálně odlišným cílem, tedy jako na objekt nekomerční. Vše lze snadno dohledat na www.justice.cz - firma Clever Management, následně na katastru nemovitostí a samozřjemě ROPu, který pro projekt v Osvětimanech dotaci přidělil. 

škrhola z hrádečku

#10840 Re: Re: Zeman jako prezident může spáchat pouze velezradu a to tak, že poruší fatálně ústavu....

2014-11-12 18:51

#10831: Roman Skácel - Re: Zeman jako prezident může spáchat pouze velezradu a to tak, že poruší fatálně ústavu.... 

 A sakra pan vykladač Ústavy české republiky se rozjel. 

Když sem datlujete ty Vaše rádoby osvícené bláboly, nepijte to čůčo.

Už píšete kraviny.

 


Nepřihlášený uživatel

#10841 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Navíc se Zeman tváři, jak je to "zadarmo"....

2014-11-12 18:53

#10837: kulisák - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Navíc se Zeman tváři, jak je to "zadarmo".... 

 Stale se vymlouvate na preklepy. Tady nejde o preklepy, ale o neznalost ceske gramatiky. V kazdem Vasem prispevku jsou hrubky, ktere nenapise ani zak 5. tridy zakladni skoly.

kočkomilka

#10842 Re: Roman Skacel

2014-11-12 18:54

#10808: Anaj - Roman Skacel 

 Za naši rodinu čtyři hlasy pro pana Romana Skácela! Tohoto inteligentního,vzdělaného a slušného člověka si dovedeme na Hradě představit! Markéta Sedláková z Kamejku


Nepřihlášený uživatel

#10843 Re: Re: Re: Zeman jako prezident může spáchat pouze velezradu a to tak, že poruší fatálně ústavu....

2014-11-12 18:56

#10840: škrhola z hrádečku - Re: Re: Zeman jako prezident může spáchat pouze velezradu a to tak, že poruší fatálně ústavu.... 

 Vidíte to jinak? Tak neváhejte napište jak, rád si to přečtu. Jinak je váš příspěvek logicky v naprostém souladu s tím, že volíte komunistu a dle mého také zločince Miloše Zemana. Zamyslete se jenom nad tím, jak by vypadalo vyšetřování ukradení 15 mld. hotovosti z MUS, kdyby nebyl Miloš Zeman absolutně beztrestný. Jeho podíl na privatizace je boužel opravdu naprosto fatální, stejně jako podíl na celé zlodějině. 

Roman Skácel
Hodonín

#10844 Re: Re: Re: Zeman jako prezident může spáchat pouze velezradu a to tak, že poruší fatálně ústavu....

2014-11-12 18:59

#10840: škrhola z hrádečku - Re: Re: Zeman jako prezident může spáchat pouze velezradu a to tak, že poruší fatálně ústavu.... 

V čem konkrétně nesouhlasíte s mým názorem, že základním pilířem našeho státu je ústavní zákon a ten definuje, tedy i zaručuje lidem jak prezidenta, tak i demokracii a s ní spojené právo na názor, i kdyby měl být ubohoučký...?

Roman Skácel
Hodonín

#10845 Re: Roman Skacel

2014-11-12 19:00

#10808: Anaj - Roman Skacel 

 Lidi nevyšilujte a raději mi pomozte s diskuzí, pokud máte opravdu co říct k jejímu tématu.

Olin Ebola

#10846 Předmět

2014-11-12 19:04

Už se těšíme na to ,až bude zase na Vysočině objímat řepu.Český národ si konečně oddechne.


Nepřihlášený uživatel

#10847 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Navíc se Zeman tváři, jak je to "zadarmo"....

2014-11-12 19:06


Nepřihlášený uživatel

#10848

2014-11-12 19:06

Stydím se za našeho prezidenta Miloše Zemana, jak se chová k lidem, vysmívá se! Znemožňuje naší českou republiku v cizině.
Prosím Odstupte, nepřejeme si Vás.

Nepřihlášený uživatel

#10849 Re: Re: Roman Skacel

2014-11-12 19:09

#10845: Roman Skácel - Re: Roman Skacel 

 Řekl bych, že v tuto chvili je potřeba petici protlačit do celostátních medií a podepisování vyvést do i mimo internet. Petice je textově naprosto skvělá, reálně popisuje stav Hradu a tedy by bylo dobré v celé věci skutečně pokračovat. 

PICA nebo PYCA

#10850 ONO JE TO JEDNO.

2014-11-12 19:10

A vubec se me libi ten PiCA cesky gramatik.Tu tvoji cestinu jsi strc nekam protoze v brzkem budoucnu budes govorit po rusky kozomrde.Zeman -opilec jiz na tom pracuje.