MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#120376 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Napsal to bulvár Der Spigel, tedy je to asi takové, jako by to tady

2017-12-10 09:11

#120374: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Napsal to bulvár Der Spigel, tedy je to asi takové, jako by to tady naps 

Jan Žižka z Trocnova s jeho nájemnou bandou vrahounů byl středověkou obdobou IS, taktéž se napojil na sektu, tehdy křesťanskou, ovládl velké území a musel být pacifikován širokou koalicí. Vraždil úplně stejně jako IS, není v tom opravdu vůbec žádný rozdíl. 

Dokládám tím, že sektářské násilí je na světě již stovky let, přesto politické sekty komunistické a nacisté vše co bylo a to dokonce i v IS hravě bohužel překonávají. 


Nepřihlášený uživatel

#120377 Re: Je dobré tedy zmínit, že russák by plyn ani ropu nebyl schopen těžit bez západních technologií..

2017-12-10 09:12

#120375: -  

.....ale je to skutečně jen naprostá "drobnůstka" :-), tedy "těžit" tak to by dokázal, ale ani náhodou za 50 $ za barel :-). 


Nepřihlášený uživatel

#120378 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Napsal to bulvár Der Spigel, tedy je to asi takové, jako by to t

2017-12-10 09:29

#120376: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Napsal to bulvár Der Spigel, tedy je to asi takové, jako by to tady  

    Širokou koalicí vrahounů, která mučila lidi a upalovala. To totiž katolíci dělali, takže Jana Žišky z Trocnova nemůžeš obviňovat z něčeho, co by jeho nepřátelé rovněž nedělali. Dnes je sektářské násilí podporováno státy, jež se navenek tváří mírumilovně (Saúdská arábie, Katar, Turecko, ale i finanční kruhy z USA). Tedy Husity nelze hodnotit za něco byť jen vzdáleně podobného. Husité bylo spontánně vzniklé hnutí a nezakládali je účelově žádní západní rozvědčíci, jako tomu bylo v případě al-Káidy, nebo ISIL.


Nepřihlášený uživatel

#120379 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Napsal to bulvár Der Spigel, tedy je to asi takové, jako by

2017-12-10 09:35

#120378: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Napsal to bulvár Der Spigel, tedy je to asi takové, jako by to t 

Žižka měl nájemnou bandu vrahounů, s kterou táhnul Evropou a loupil a vraždil, nevěděl čím jiným by se zaměstnal. Husité  a adamité se mu hodili. Mezi IS a Žižkou není žádný rozdíl. Spontánní hnutí ve středověku je pohádka komunistů. 

Jeden rozdíl oproi IS vlastně existuje, Žižka si své vrahouny nejspíše z velké části vycvičil sám, kdežto špičky IS vyškolili KGBáci a to bohužel i na našem území, to je více než jisté, neboť vedle Asada se vyskutuje min. jeden člověk, který byl KGB či StB vycvičen na našem území a řekl bych, že není zdaleka sám. 

Je naprostá jistota že se bolševici v rusku dostali k moci terorismem a u moci se udržovali masovým vražděním, vyváželi už tehdy terorismus do Evropy, je to vlastnot komunistikcé politické sekty i nacistické politické sekty, že využívají terorismu, viz. např. dodneš žijící terorista Carlos, který byl "hrdinou" všech komunistických zpravodajských služeb a disponoval nejen diplomatickým pasem Sýrie. 

Podstatné v celé věci je, že nelze paušalizovat, že ve středověku byli všichni Češi lupiči a vrahové jako byl Žižka a stejně tak ani náhodou nelze paušalizovat IS na 1,5 mld. muslimů, když vlastní IS měl v dobách největší slávy 20 000 vrahounů, tedy možná v poměru k počtu obyvatel ve středověku a nyní směšně málo proti bandě vrahounů Žižky. 


Nepřihlášený uživatel

#120380 Tomu se dá vcelku věřit, neb s komunisticko nacistickým russáckým trotlem místo prezidenta.....

2017-12-10 09:56

Rusnok: V EU hájíme naše zájmy mizerně, nemáme téměř žádný vliv

10. prosince 2017  5:00
České ekonomice se bude dařit i napřesrok. Mzdy se budou dál krůček po krůčku posouvat k Evropě. A s eurem není třeba spěchat. Česká republika by kvůli nepřijetí měny žádný vliv v Evropě ztratit neměla, říká guvernér ČNB Jiří Rusnok.
 
....to je jen konstatování faktu. 
 
P.S. 
 
Komunistický blb Rusnok jde do Zemana opravdu řádně.

 

Czexit

#120381

2017-12-10 10:26

Brzo vypadneme z EU a připojíme se k Euroasijské Unii, alespoň pak nebudeme muset poslouchat Brussel!


Nepřihlášený uživatel

#120382

2017-12-10 10:36

Ministři arabských států odsoudili Trumpa, navrhují i sankce na USA


Nepřihlášený uživatel

#120383 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Napsal to bulvár Der Spigel, tedy je to asi takové, jako

2017-12-10 10:37

#120379: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Napsal to bulvár Der Spigel, tedy je to asi takové, jako by  

   Islamistické sekty vraždí po celém světě s naprosto totožnou ideologií jako má ISIL, ať už pod názvy al-Kaídá, Boko haram, an-Nůsra....Tedy nekvákej blbosti o tom, že je islamistů pouze 20 000. Navíc teroristy, které dle jistých výkladů koránu musí 1.4miliardy lidí dle víry krýt před dopadením úřady. Protože když úřady, byť i pod islámskou hlavičkou, nepůsobí v souladu s pravou islamistickou vírou, pravověrný islamistický muslim s těmito úřady spolupracovat nesmí.  Teroristické islamistické skupiny vycvičily hlavně západní rozvědky.

 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#120384 Co to je za banánovou republiku? :DDD

2017-12-10 10:37

V Kyjevě na druhý pokus zatkli Saakašviliho, ve vazbě vyhlásil hladovku

Letos v červenci Porošenko Saakašvilimu odebral ukrajinské občanství...

 


Nepřihlášený uživatel

#120385 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Napsal to bulvár Der Spigel, tedy je to asi takové,

2017-12-10 10:49

#120383: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Napsal to bulvár Der Spigel, tedy je to asi takové, jako 

Vždyť si vymýšlíš debility, jen proto, aby se to to hodilo. 

Fakt je naprosto jednoznačný, muslímů je 1,5 mld. teroristé, kteří tvrdí, že jsou věřící v Boha jsou jen ubohá ateistická jejichž špičky jsou vyškolené KGBáky a dnes FSB a GRU v používání teroru a terorismu. To je realita, neboť bolševici v Rusku používají terororismus již 100 let tako prostředek pro získání a udržení moci, viz. okupace Krymu a rozpoutáí války na východě Ukrajiny. 


Nepřihlášený uživatel

#120386 Re: Takto by si russácká pakáž pohrávala s námi, pokud bychom nebyli v EU a NATO....

2017-12-10 10:50

#120384: -  

.....ještě je ti něco nejasného? 

Muslimské multikulturní obohacení

#120387 Re:

2017-12-10 11:04

#120382: -  

Protesty eskalovaly také ve Švédsku, kde žije početná muslimská menšina. Několik lidí zaútočilo „zapálenými objekty“ v sobotu večer na synagogu v jihošvédském Göteborgu, napsala BBC.

Policie útok kvalifikovala jako pokus o žhářství. K útoku došlo pár hodin po tom, co městem prošel protestní průvod. Podle všeho nebyl nikdo zraněn.

K útoku došlo ve chvíli, kdy v komplexu synagogy probíhalo shromáždění. Dvir Maoz, který byl v té chvíli uvnitř, popsal, že viděl „ohnivou kouli“, jak letí směrem k budově. „Hlídači to viděli na bezpečnostních kamerách a zavolali policii. Děti z toho byly vystresované,“ řekl. Podle agentury AP byli v neděli v souvislosti s útokem zadrženi tři lidé.

K jiným protestům došlo v pátek ve Stockholmu. Podle serveru The Localtam protestující lidé pálili izraelské vlajky nebo na ně šlapali. Ve čtvrtek a v pátek muslimové demonstrovali také v Malmö, kde lidé provolávali antisemitská hesla jako například „budeme střílet Židy“ nebo „chceme naši svobodu zpět“.

Antisemitismus byl v Malmö zdokumentován i v minulosti. „V Malmö existuje latentní hrozba proti Židům; když se přiostří situace na Blízkém východě, hrozby se mohou stát reálnější,“ řekl mluvčí tamní policie Calle Persson.

 


Nepřihlášený uživatel

#120388 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je ovšem s velkým podivem, že si 1,5 mld. lidí islámu spravuje po st

2017-12-10 11:29

Nechápu, proč do toho motáš ještě IS, 1.5 miliardy, poměry v EU, správu Bangladéše, Jana Žižku a Amose Oze.


Nepřihlášený uživatel

#120389 Pan prezident se chová velice dobře a hezky.

2017-12-10 11:35

Očekával bych, že mi Merkelová bude kondolovat, říká manžel české oběti teroru v Berlíně

Očekával bych, že nám německá kancléřka Angela Merkelová bude kondolovat, říká v rozhovoru s ČTK Petr Čižmár, jehož manželka zemřela před rokem při teroristickém útoku v Berlíně. Naďa Čižmárová se stala jednou z 12 obětí útoku radikálního islamisty na vánoční trh. Její manžel, který tehdy prožil tři dny hrozivé nejistoty, je přesvědčen, že stačilo málo a ještě by žila. Německé úřady podle něj ale mnohokrát pochybily. Němečtí politici zase odmítli přijmout zodpovědnost, míní.

Druhý den Čižmárovi volal ministr zahraničí Lubomír Zaorálek, později ho na Hrad pozval prezident Miloš Zeman. „Český stát se zachoval velice dobře a hezky,” říká Čižmár, který na německé straně postrádal podobnou reakci.


Nepřihlášený uživatel

#120390 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Napsal to bulvár Der Spigel, tedy je to asi tako

2017-12-10 12:33

#120385: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Napsal to bulvár Der Spigel, tedy je to asi takové,  

   Jo já to chápu, že si jako nájemný pisálek musíš trvat na svém osočování bývalých východních mocenských struktur a rozvědek. Jenže ty dnes neinicializují dnešní problémy. I ti, jak ty tvrdíváš, východními cvičiteli vycvičení vojáci, museli být západními rozvědčíky přeškoleni pro dnešní zbraňe, určené k účinné gerilové válce, i k novodobému organizování boje. Navíc musí být dostatečně sponzorováni, na což mají dost peněz hlavně západní banky, v nichž mají nejrůznější bratrstva islamistů svoje smrduté a krví nacucané účty. Volební urny na Krymu byly, bez toho aby ruští vojáci komukoli zkřivili na hlavě vlas, sice zaštiťovány vojensky, ale je stupidita si namýšlet, že by lidé volili s hlavněmi u hlavy. Obyvatelé se svobodně rozhodli, že s fašistickou Ukrajinou nechtějí mít nic společného, tedy nežvaň zde nic o teroru na Krymu.

 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#120391 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Napsal to bulvár Der Spigel, tedy je to asi tako

2017-12-10 13:46

#120385: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Napsal to bulvár Der Spigel, tedy je to asi takové,  

O Sovětském svazu jsme se na začátku 80 . let učili jako o mírumilovné zemi. O tom, že vv té době esele válčíila s Afganistánem , nepadlo ani slovo


Nepřihlášený uživatel

#120392 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je ovšem s velkým podivem, že si 1,5 mld. lidí islámu spravuje p

2017-12-10 14:51

#120388: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Je ovšem s velkým podivem, že si 1,5 mld. lidí islámu spravuje po st 

To je v naprostém pořádku, že nechápeš, jsi přece volič neonacistů z SpD a nacistického komunisty Miloše Zemana, tam se předpokládá velká míra idiocie. 


Nepřihlášený uživatel

#120393 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Napsal to bulvár Der Spigel, tedy je to asi

2017-12-10 14:54


Nepřihlášený uživatel

#120394 Re: Pan prezident se chová velice dobře a hezky.

2017-12-10 14:57

#120389: - Pan prezident se chová velice dobře a hezky. 

Německo zažívalo nepřetržitě vlnu terorismu od roku 1945 až do roku 1989 od komunistů, tedy proces, jak se zachovat, mají bohužel velmi dobře zažitý a je zjevně dostatečný, Němci si na něj nestěžují. 

Jestli chtěl být pan Čižmár slavný, protože jeho žena zahynula při teroristickém útoku, měl to Merkelové sdělit, zařídila by to. 


Nepřihlášený uživatel

#120395 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Napsal to bulvár Der Spigel, tedy je to

2017-12-10 15:06

#120393: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Napsal to bulvár Der Spigel, tedy je to asi  

Hned je také jasné, kde se bere v Bruselu tolik proislamistických trollů a Sorosových trotlů.

 


Nepřihlášený uživatel

#120396 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Napsal to bulvár Der Spigel, tedy je

2017-12-10 15:16

#120395: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Napsal to bulvár Der Spigel, tedy je to  

Kdo z politiků Evropy je příznivcem živelné migrace z islámských zemí? Jmenuj jediného a na oplátku ti pošlu mnou komentovaný projev Miloš Zemana, kde identifikuji jeho lhaní. 


Nepřihlášený uživatel

#120397 Teprve teď se rozeběhne "boj" proti IS, když se do toho zapojí Jourová z ANO StB 2011 :-).....

2017-12-10 15:24

Jourová se zapojí do boje proti terorismu. Sestaví seznam zemí, odkud mohou proudit peníze pro útoky v Evropě

 
 
  • Evropská komise si chce došlápnout na země, kde se perou špinavé peníze a financuje se z nich terorismus.
  • Seznam rizikových zemí má sestavit česká eurokomisařka Věra Jourová. K dispozici bude mít mimo jiné záznamy Europolu.
  • Když pak z dané země přijdou do Evropy podezřelé peníze, banky to budou muset nahlásit.

....tento úkol opavdu nemohl předseda EK svěřit osobě "povolanější", snad ještě Bureš nebo Zeman, ti by to určitě zvládli lépe :-). 


Nepřihlášený uživatel

#120398

2017-12-10 16:08

Spojené státypatří k zemím s vysokou příjmovou nerovností, která se poslední desetiletí prohlubuje. Podle urbanisty a profesora Richarda Floridyz univerzity v Torontu je například podle takzvaného Giniho koeficientu příjmová nerovnost v USA horší než v Íránu či Rusku. Ještě kritičtější je situace ve velkých městech; dle profesora je například míra nerovností v New Yorku stejná jako v africkém Svazijsku, v Miami jako v Zimbabwe a Los Angeles se v tomto ohledu rovná Srí Lance.


Nepřihlášený uživatel

#120399 Kolonie Německa?

2017-12-10 16:32

Průměrná mzda mužů v Německu za rok 2016 dosahovala 3 898 euro a průměrná mzda žen 3 258 euro. Jedná o průměrnou mzdu bez zvláštních bonusů v průmyslu a sektoru služeb.

V ČR to bude za všechny cca 1 200 €.


Nepřihlášený uživatel

#120400 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Napsal to bulvár Der Spigel, ted

2017-12-10 16:58

#120396: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Napsal to bulvár Der Spigel, tedy je 

Tady máš hned jednu takovou úchylnou trolku:

Šéfka diplomacie Evropské unie Federika Mogheriniová prohlásila, že Evropa má stárnoucí populaci a musí udržet své hranice otevřené pro migranty, pokud bude chtít udržet svůj ekonomický pokrok.

Otevřené hranice v podstatě znamenají signál pro převaděče aby rozpoutali živelnou migraci. Takové destruktivní názory mají vysocí představitelé EU, místo aby zavedli důslednou prorodinnou politiku. Ta je v podstatě realizovatelná, jako to u nás dokázal dělat i jinak opovrhovaný Gustáv Husák. On to dokázal, a chytrolíni z EU ne? Dokázali by to taky, ale jim o to nejde, protože jsou to převážně islamističtí trotlové.  Takových prodejných osobností se najde jistě víc, ale chtěl si jednu.