MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#133926 Re: Re: Re: Vypitá troska je ten váš Kalousek

2018-07-16 08:59

#133925: - Re: Re: Vypitá troska je ten váš Kalousek 

Je vidět, že tě velmi trápí, že je KGBák Miloš Zeman alkoholikem. Mne to těší, říká to, že svět je v pořádku. 

Netěší mne samozřejmě, že dle Ústavy takový člověk s takovým amorálním jednáním reprezentuje ČR v zahraničí, ale nijak se nad tím nehroutím, není potřeba se nad ubohostí Miloše Zemana nijak hroutít, je lepší se mu smát a jeho "viróza" opravdu rozesmála naprosto všechny. 

 


Nepřihlášený uživatel

#133927 Buďme veselí a pískejme si....

2018-07-16 09:00

Vcelku přesně víme, co je potřeba činit.....

....musíme být veselí. Na StB, komunisty, SPD i socany můžeme pískat kdykoliv nás napadne, kdykoliv jdeme kolem jejich "sídel" můžeme si pískat a můžeme zažít s takovým pískáním spoustu srandy. 

Můžeme opět založit společnost za veselejší současnost, můžeme se jim smát a můžeme se jim vysmívat, nejen proto, že se berou tak strašně vážně, ale proto, že k smíchu i výsměchu jsou. 

My na nich závislí nijak nejsme, oni jsou závislí na nás. 

Dnes už nejsou potřeba žádné agumenty, všechny už byly mnohokrát vysloveny jsou ve steno záznamech Sněmovny. Věc je opět naprosto jasná, jako byla 17.11.1989. Dnes už je potřeba se komunistům, StBákům, KGbákům zase jen smát, jako jsme se jim vždy smáli. 

Zlo je naprosto jasně čitelné mimo jiné proto, že je opět personifikováno komunisty, StBáky, KGbáky (Filip, členové KSČm, ANO (StB), SPD, Babiš, Zeman nebo i Okamura a ti všichni jsou sakra směšní, mnohokrát už jsme se jim smáli)

Věci se středečním či vlastně čtvrtečním hlasováním ve Sněmovně opravdu velmi vyjasnily. Buďme veselí a smějem se jim a nezapomeňme na ně pískat, kdykoliv jdeme okolo, užijeme si přitom spoustu srandy když se jako pískající budeme potkávat, není a nebude to vůbec málo, veselost byla mocným příspěvkem k pádu komunistických totalit a veselost provázela celou Sametovou revoluci a dlouhé roky po ní.  

 

 


Nepřihlášený uživatel

#133928 Je to velmi správné rozhodnutí, přišel správný čas......

2018-07-16 09:03

 

 

To si ten trestně stíhaný estébák dovolil hodně.‘ Kalousek na Babiše podá žalobu

Babiš čtyři roky od vydání hanopisu o panu Kalouskovi používá stovky milionů našich daní a dokonce i před vydáním hanopisu je používal k tomu, aby na pana Kalouska našel jedinou věc za kterou by jej mohl nechat alespoň vyšetřovat. 

Nenašel vůbec nic a to prověřil 64 000 faktur a s tím spojených projektů státní správy o roku 1991, měl a má přístup ke všem daňovým přiznáním všech s kterými se kdy pan Kalousek i jen potkal a samozřejmě i k jeho daňovým příznáním. Totéž platí o jeho bankovních účtech všude v demokratickém světě, kde nepochybuji ani na vteřinu si nechal zjistit zůstatky. Má přístup k daňovým příznáním TOP i účtům TOP, má k dispozici policii a min. jednu státní zástupkyni Bradáčovou, má Kobru, má desítky miliard "jeho" jmění a nenašel nic, nula, prostě vůbec nic a stále cosi vykřikuje o panu Kalouskovi, přitom je to právě Andrej Babiš, kdo je naprosto právoplatně zapsán ve svazcích StB, kdo je trestně stíhaný a o jehož trestním stíhání si může každý občan udělat úsudek četbou ve zprávě OLAF, která obsahuje i vyjádření Agrofertu, které je jen slovním cvičení a věcnou stránku celé věci a popis toho, jak se v agrofertu "hospodaří" nebyli schopni nijak vyrátit.  

Každý občan si také může udělat úsudek na Babiše jeho okrádání státu pomoci korunových dluhopisů a obchodem který tím realizuje mezi osobami spojenými definovanými v zákoně o dani z příjmu již od roku 1992. 

Je skvělé, že pan Kalousek stále ještě může podat žalobu. Je skvělé, že Babiš roky (dnes již cca 4 roky) nic nebyl schopen najít, přestože má neomezené finanční možnosti pro takové hledání a neomezený čas úředníků, policistů a nejspíše i jedné státní zástupkyně Bradáčové k takovému hledání. 

------------------

Jeden z příkladů "hospodaření" Babiše a jeho "dětiček" neb ze zprávy OLAF plyne, že jeho dětičky se nikdy neúčastnily jednání jakékoliv valného hromady, přebírání akcií atd. ptačího hnízdečka, není tedy ani dnes vlastně jasné, jestli vůbec dětičky Andreje Babiš akcie vůbec kdy vlastnily. 

Dne 31. března 2017 byl pan Tomáš Rak (předseda představenstva společnosti ZZN AGRO Pelhřimov a.s. / Farma Čapí hnízdo a.s.) vyslechnut vyšetřovateli OLAF jako svědek v souvislosti se záležitostí vlastnictví společnosti ZZN AGRO Pelhřimov a.s. / Farma Čapí hnízdo a.s. v příslušném období let 2007-2010.

Pan Rak si nemůže vzpomenout, že by během své práce pro Farmu Čapí hnízdo a.s. svolal valnou hromadu nebo se jí zúčastnil. Během této doby se nikdy nesetkal s vlastníky společnosti a nevěděl, kdo tyto osoby jsou.

--------------------

Tedy vše je v pořádku a v souladu se zdravým rozumem, věci se hlasováním 12. 7. 2018 velmi vyjasnily, zlo je naprosto jasně personifikováno a shodou podivných "náhod" je opět personifikováno Stbáky, KGBáky, komunisty a nácky, tedy Babišem, Zemanem, Filipem a Okamurou, přesně jak by to v normálním světě mělo být a přesně podle toho, jakou se světem máme zkušenost. Je tedy vše v naprostém pořádku, teď už je potřeba, aby zlo nemělo moc a tu zlo vlastně nikdy nemá, byť se tak tváří. 

Jsme svobodní občané, Babiš, Zeman jsou závislí na nás, ne my na nich. 

Evropan

#133929 Re:

2018-07-16 09:09

#133924: -  

No pozor na to. Na hradě zkoušeli vytisknout výpis spotřeby alkoholu v prezidentské kanceláři, a zhroutila se jim tiskárna, protože neměli dostatečnou zásobu papíru.


Nepřihlášený uživatel

#133930 Re:

2018-07-16 09:27

#133924: -  

Je asi velmi dobré vysvětlit, že Poslanecká sněmovna sice zaměstnává celou řadu lidí, ale poslanaci to tedy opravdu nejsou. Babiš si to tak sice u "jeho" poslanců, daleko přesnějši zaměstnanců, představuje, ale je to představa komunisticky zvrácená, jak se na trestně stíhaného StBáka sluší a patří. 

Smutné je, že si to představuješ i ty.  Je to z mého pohledu vlastně velmi veselá příhoda, svědčící o tom, že voliči Zemana a Babiše vlastně nerozumí ani tak základním banálním věcem, které souvisejí s demokracií, že poslanec není zaměstnancem Poslanecké sněmovny a např. ministr není zaměstnancem vlády. 


Nepřihlášený uživatel

#133931

2018-07-16 10:41

Anketa
Kdo je lepší člověk?

Andrej Babiš
88%
Miroslav Kalousek
12%
hlasovalo: 5035 lidí


Nepřihlášený uživatel

#133932

2018-07-16 10:44

Itálie se odmítá dál podílet na imigrační politice EU dovážením Afričanů do Evropy. Říká: „Když je chcete, tak si je berte, ale bez Itálie“. Imigrace je plán EU a do Evropy je vozí takzvané neziskové organizace financované EU. Itálie se zcela správně vzepřela a nyní migranty naprosto správně odmítá. Viník dnešních problémů není italská vláda a ministr Salvini, ale politika EU. Itálie pouze řekla, že když je sem chce EU vozit, tak do jiných zemí. Logicky hájí své zájmy. SPD říká dlouhodobě jasné NE imigraci a máme jednoduché řešení - necháme je v Africe a v arabských zemích. Prosazujeme nulovou toleranci této migrace. Je také potřeba pomáhat v zemích původu migrantů tak, aby měli co nejmenší důvody odcházet. Takové řešení ale EU odmítá, takže vzniká otázka kam s nimi, když Itálie přestala poslouchat.


Premiér Babiš je oprávněně zděšen, jelikož ví, že bude muset nakonec poslouchat Berlín a Brusel. Je to cesta do pekla pro současnou EU, kterou Babiš poslouchá a brání. Hnutí ANO je v Evropském parlamentu pevnou součástí frakce ALDE, která je hlavní silou prosazující eurofederalismus a migraci, a kterou vede extrémní probruselský a proglobalistický belgický europoslanec Guy Verhofstadt. Proto také europoslanci za hnutí ANO vždy hlasují v Evropském parlamentu v souladu s politikou této frakce. Andrej Babiš říká něco jiného v Praze, jen aby se zalíbil a nasliboval, a úplně něco jiného říká a dělá v Bruselu.


Nepřihlášený uživatel

#133933 Re:

2018-07-16 10:50

#133931: -  

Věděli ti lidé, že je Andrej Babiš trestně stíhaný StBák?  Podle jakého kritérie hodnotili ono "lepší"? 


Nepřihlášený uživatel

#133934 Re: Žije ve vyloučené lokalitě, má tedy svých starostí až nad hlavu a přitom má dostatek peněz....

2018-07-16 11:14

#133919: - Žije ve vyloučené lokalitě, má tedy svých starostí až nad hlavu a přitom má dostatek peněz.... 

Jsi schizofrenik, rasista nebo jen tak hloupý, přičemž ta poslední dvě označení se nevylučují? 


Nepřihlášený uživatel

#133935 Re:

2018-07-16 11:17

#133931: -  

Anketa : Který český prezident byl nejlepší?

Václav Havel - 47%

Miloš Zeman - 33%

Václav Klaus - 20%


Nepřihlášený uživatel

#133936 Re:

2018-07-16 11:18

#133931: -  

(Parlamentní listy, 86/14)


Nepřihlášený uživatel

#133937

2018-07-16 11:20

Anketa
Který prezident je podle vás nejlepší?
Tomáš Garrigue Masaryk
13%
Edvard Beneš
2%
Klement Gottwald
2%
Alexander Dubček
1%
Ludvík Svoboda
4%
Gustáv Husák
2%
Václav Havel
8%
Václav Klaus
5%
Miloš Zeman
63%


Nepřihlášený uživatel

#133938 Hochštapler a podvodník Musk je obyčejný americký pošahanec

2018-07-16 11:27

Musk se pohádal s potápěčem z thajské jeskyně, označil ho za pedofila

 

 


Nepřihlášený uživatel

#133939 Re: Re: Zemandrtálci = komunistické píči!

2018-07-16 11:29

#133894: Proč admin neodstraňuje vulgární příspěvky? - Re: Zemandrtálci = komunistické píči! 

   Asi by nic nezbylo. 

   Vulgarita je jednak zjevná, blbá, ale... pak  může být i vícestupňově inteligentní. V tom jsou někteří nejmenovaní politici virtuózní: přes základní do nebe volající ničemnost položí vícevrstvý kamuflážní plášť z vulgarit různých stupňů. Takové minové pole na odpoutání pozornosti, pomůcka pouťové eskamotáže. 


Nepřihlášený uživatel

#133940 Re: Re: Re: Re: Co to je zase za idiotský příspěvek na téma odvolání hradního ožraly z funkce?

2018-07-16 11:33

#133906: Evropan - Re: Re: Re: Co to je zase za idiotský příspěvek na téma odvolání hradního ožraly z funkce?  

      Rozdíl, který se snažíš svými kecy zamluvit, spočívá v tom, že ti cizinci nepokrytě mluví o tom, že jednali podle jejich zákona. 


Nepřihlášený uživatel

#133941 Re:

2018-07-16 11:40

#133937: -  

Je jasné, komu patří ty noviny. Dubček byl první tajemník.


Nepřihlášený uživatel

#133942 Re: O populistech, věci jsou známe, popsané a není to nic tak složitého.....

2018-07-16 11:49

#133916: - O populistech, věci jsou známe, popsané a není to nic tak složitého..... 

Kýč je pokus o umění v dobré vůli.  Zde se ale setkáváme s něčím nesrovnatelně horším. Něco jiného je nezdařený pokus o správné v dobré vůli, a něco jiného je kýčem kapotovaná ničemnost.

Evropan

#133943 Re:

2018-07-16 12:39

#133937: -  

Jo jo, taky by mě zajímalo, v kterém období byl Alexander Dubček českým prezidentem. To bude asi nějaký průzkum, který si zadal hradní slizounek. Asi si plete Dubčeka s Novotným.

No ale jinak je to anketa Krajských listů, za kterými stojí nějaká paní Vančová, ale stejně se všichni shodnou, že to opět financuje sázkař Valenta podobně jako prorusské listy. Každopádně to není žádná prokazatelná anketa už od pohledu. kde by vzal hradní ožrala popularitu na úrovni 63%. To by se všichni museli už totálně zbláznit. No ale když může být v Českém slavíku druhá kapela, kterou nikdo nikdy neslyšel ...

Evropan

#133944 Re: Re: Re: Re: Re: Co to je zase za idiotský příspěvek na téma odvolání hradního ožraly z funkce?

2018-07-16 12:50

#133940: - Re: Re: Re: Re: Co to je zase za idiotský příspěvek na téma odvolání hradního ožraly z funkce?  

Kteří cizinci mluví o čem? Takhle brzo a už seš zase vožralej? Laskavě si přečti, na co reaguješ. A když pak vypadáš jako idiot, tak se nediv!


Nepřihlášený uživatel

#133945 Re: Cikánský teroristický útok!

2018-07-16 13:35

#133919: -Cikánský teroristický útok!.... 

My se budeme radovat, až bude viset oikofobní protičeský dobytek z Pražské kavárny, jako jsi ty.


Nepřihlášený uživatel

#133946 Re: Re: Cikánský teroristický útok!

2018-07-16 16:23

#133945: - Re: Cikánský teroristický útok! 

No ty si hlavně už sedni,ať ti nevidí.Blbečku


Nepřihlášený uživatel

#133947 Re: Re: O populistech, věci jsou známe, popsané a není to nic tak složitého.....

2018-07-16 16:40

#133942: - Re: O populistech, věci jsou známe, popsané a není to nic tak složitého..... 

Kýč a umění velmi pregnantně definoval český profesor žijící v Izraeli Tomáš Kulka, stojí to za přečtení. 

Váž názor na kýč Vám nijak neberu, leč pan Kulka ke kýči není tak laskavý jako vy a řekl bych, tedy tedy slovo kýč bylo použito správně. 

Kýč je v jeho definici oravdu ničemnost vlastně vždy vytvářená za účelem prospěchu autora, většinou finančního a to tak. Tím, že jedno zveličí, pan Kulka uvádí např. klasický obrázek "plačícího dítěte s abnormálně velkýma očima" odvede pozornost a vyvolá emoce. 

To přesně zločinci Babiš, Zeman, Filip, Okamura - prostě komouší, Stbáci a náckové dělají.  

Kýč je v definici pana Kulky nepůvodní zveličená lež, velmi stručně vyjádřeno. 


Nepřihlášený uživatel

#133948 Není to neuctivé, je to vyjádření názoru, který jsme měli vyjádřit všichni.....

2018-07-16 16:44

Většina porotců Státní ceny za literaturu podává rezignaci. Je to neuctivé, reaguje ministr kultury

....v dobách komunistické totality a totalita by tu nebyla. S komunisty, Stbáky, KGBáky a nácky se nespolupracuje, nic menšího vyjádřeno nebylo. 

Právě kvalitní odborníci by si neměli podávat ruce s komunisty, Stbáky, KGbáky, nácky. Není na tom nic divného, pokud by to udělali, těžko už by potom byli kvalitními odborníky a to, že je vláda složená z Stbáků, KGBáků, komunistů a nácků a že má jejich podporu, tak o tom není ani těch nejmenších pochybností, to je po 12. 7. 2018 naprosto jisté. 

Komunismus přežíval právě proto, že byli "odborníci" ochotni kolaborovat se zločinci respondenty režimu, jako byl např. Toman starší, který ve vládě řídil StB. 

Dnes je potřeba říci jasně, že se takové věci podporovat nemohou, naopak je potřeba na Zemana, Babiše, Tomana, Hamáčka pískat a užívat si u toho spoustu srandy. 

 


Nepřihlášený uživatel

#133949 Děvky z Pussy Riot patří za katr!

2018-07-16 17:25

Doufám, že ty kurvy z Pussy Riot budou potrestány nejtvrdším možným způsobem! Nebylo to již poprvé, co se ty teroristky snažily nějak narušit významnou událost!


Nepřihlášený uživatel

#133950 Re: Děvky z Pussy Riot patří za katr!

2018-07-16 17:29

#133949: - Děvky z Pussy Riot patří za katr! 

Čím byla pro Rusy událost výjimečná? Tím, že nehráli finále :-) nebo to snad bylo tím, že Vlaďka Iljič Putler nechal moknout prezidentku Chorvatska a prezidenta Francie? 

Není potřeba, abyste stále dokola dokazovali, jakými jste ubožáky. Je to sice zábavné, ale není to žádná legrace.