MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#134001 Hamáček se od Ovčáčka příliš neliší, ale přeci jen je klika, že Zeman Babišovi "nenavrhl"......

2018-07-17 15:38

Zeman v dopise „doporučoval” Babišovi, ať mu navrhne místo Pocheho Hamáčka

Když premiér Andrej Babiš (ANO) v červnu navrhl do čela ministerstva zahraničí šéfa ČSSD Jana Hamáčka místo původně navrhovaného Miroslava Pocheho, postupoval podle doporučení prezidenta Miloše Zemana. Dopis od prezidenta, získaný na základě zákona o svobodném přístupu k informacím, publikoval v úterý twitterový účet @StoSestka, Hrad jeho pravost potvrdil.

.....Ovčáčka, to by panečku byla teprve legrace. Je to vlastně velká škoda :-), Ovčáček už se Zemanem procestoval celý svět, ví jak se drží příbor a je to příkladný komunista, podobně jako "mladý" Toman a toho vklidu Zeman navrhl a v klidu mu prošel :-). 


Nepřihlášený uživatel

#134002 Buďme veselí a pískejme si....

2018-07-17 15:40

 

Vcelku přesně víme, co je potřeba činit.....

....musíme být veselí. Na StB, komunisty, SPD i socany můžeme pískat kdykoliv nás napadne, kdykoliv jdeme kolem jejich "sídel" můžeme si pískat a můžeme zažít s takovým pískáním spoustu srandy. 

Můžeme opět založit společnost za veselejší současnost, můžeme se jim smát a můžeme se jim vysmívat, nejen proto, že se berou tak strašně vážně, ale proto, že k smíchu i výsměchu jsou. 

My na nich závislí nijak nejsme, oni jsou závislí na nás. 

Dnes už nejsou potřeba žádné agumenty, všechny už byly mnohokrát vysloveny jsou ve steno záznamech Sněmovny. Věc je opět naprosto jasná, jako byla 17.11.1989. Dnes už je potřeba se komunistům, StBákům, KGbákům zase jen smát, jako jsme se jim vždy smáli. 

Zlo je naprosto jasně čitelné mimo jiné proto, že je opět personifikováno komunisty, StBáky, KGbáky (Filip, členové KSČm, ANO (StB), SPD, Babiš, Zeman nebo i Okamura a ti všichni jsou sakra směšní, mnohokrát už jsme se jim smáli)

Věci se středečním či vlastně čtvrtečním hlasováním ve Sněmovně opravdu velmi vyjasnily. Buďme veselí a smějem se jim a nezapomeňme na ně pískat, kdykoliv jdeme okolo, užijeme si přitom spoustu srandy když se jako pískající budeme potkávat, není a nebude to vůbec málo, veselost byla mocným příspěvkem k pádu komunistických totalit a veselost provázela celou Sametovou revoluci a dlouhé roky po ní.  


Nepřihlášený uživatel

#134003 Je to velmi správné rozhodnutí, přišel správný čas......

2018-07-17 15:41

 
 
To si ten trestně stíhaný estébák dovolil hodně.‘ Kalousek na Babiše podá žalobu

Babiš čtyři roky od vydání hanopisu o panu Kalouskovi používá stovky milionů našich daní a dokonce i před vydáním hanopisu je používal k tomu, aby na pana Kalouska našel jedinou věc za kterou by jej mohl nechat alespoň vyšetřovat. 

Nenašel vůbec nic a to prověřil 64 000 faktur a s tím spojených projektů státní správy o roku 1991, měl a má přístup ke všem daňovým přiznáním všech s kterými se kdy pan Kalousek i jen potkal a samozřejmě i k jeho daňovým příznáním. Totéž platí o jeho bankovních účtech všude v demokratickém světě, kde nepochybuji ani na vteřinu si nechal zjistit zůstatky. Má přístup k daňovým příznáním TOP i účtům TOP, má k dispozici policii a min. jednu státní zástupkyni Bradáčovou, má Kobru, má desítky miliard "jeho" jmění a nenašel nic, nula, prostě vůbec nic a stále cosi vykřikuje o panu Kalouskovi, přitom je to právě Andrej Babiš, kdo je naprosto právoplatně zapsán ve svazcích StB, kdo je trestně stíhaný a o jehož trestním stíhání si může každý občan udělat úsudek četbou ve zprávě OLAF, která obsahuje i vyjádření Agrofertu, které je jen slovním cvičení a věcnou stránku celé věci a popis toho, jak se v agrofertu "hospodaří" nebyli schopni nijak vyrátit.  

Každý občan si také může udělat úsudek na Babiše jeho okrádání státu pomoci korunových dluhopisů a obchodem který tím realizuje mezi osobami spojenými definovanými v zákoně o dani z příjmu již od roku 1992. 

Je skvělé, že pan Kalousek stále ještě může podat žalobu. Je skvělé, že Babiš roky (dnes již cca 4 roky) nic nebyl schopen najít, přestože má neomezené finanční možnosti pro takové hledání a neomezený čas úředníků, policistů a nejspíše i jedné státní zástupkyně Bradáčové k takovému hledání. 

------------------

Jeden z příkladů "hospodaření" Babiše a jeho "dětiček" neb ze zprávy OLAF plyne, že jeho dětičky se nikdy neúčastnily jednání jakékoliv valného hromady, přebírání akcií atd. ptačího hnízdečka, není tedy ani dnes vlastně jasné, jestli vůbec dětičky Andreje Babiš akcie vůbec kdy vlastnily. 

Dne 31. března 2017 byl pan Tomáš Rak (předseda představenstva společnosti ZZN AGRO Pelhřimov a.s. / Farma Čapí hnízdo a.s.) vyslechnut vyšetřovateli OLAF jako svědek v souvislosti se záležitostí vlastnictví společnosti ZZN AGRO Pelhřimov a.s. / Farma Čapí hnízdo a.s. v příslušném období let 2007-2010.

Pan Rak si nemůže vzpomenout, že by během své práce pro Farmu Čapí hnízdo a.s. svolal valnou hromadu nebo se jí zúčastnil. Během této doby se nikdy nesetkal s vlastníky společnosti a nevěděl, kdo tyto osoby jsou.

--------------------

Tedy vše je v pořádku a v souladu se zdravým rozumem, věci se hlasováním 12. 7. 2018 velmi vyjasnily, zlo je naprosto jasně personifikováno a shodou podivných "náhod" je opět personifikováno Stbáky, KGBáky, komunisty a nácky, tedy Babišem, Zemanem, Filipem a Okamurou, přesně jak by to v normálním světě mělo být a přesně podle toho, jakou se světem máme zkušenost. Je tedy vše v naprostém pořádku, teď už je potřeba, aby zlo nemělo moc a tu zlo vlastně nikdy nemá, byť se tak tváří. 

Jsme svobodní občané, Babiš, Zeman jsou závislí na nás, ne my na nich. 


Nepřihlášený uživatel

#134004 Re: Jedním slovem - Skvělé!

2018-07-17 16:18

#133996: Fotbalový fanoušek - Jedním slovem - Skvělé! 

Souhlasím, každý nezaujatý fanoušek vám může dát za pravdu, tenhle šampionát byl zkrátka super! A předseda FIFA, který tento šampionát nazval slovem nejlepší, rovněž...


Nepřihlášený uživatel

#134005 Re: Re: Jedním slovem - Skvělé!

2018-07-17 17:05

#134004: - Re: Jedním slovem - Skvělé! 

V Rusku mají Lysenka i na fotbalový šampionát :-)....

království !!!

#134006 Kikina Ovar Pitomio Agronetvor

2018-07-17 17:16

Zrůdná pekelná čtveřice se svými nohsledy - stvůrami z bahna zla a utrpení, podporováni tupým vymaštěným stádem ovčanů s diagnózou internetové debility - toť vizitka stavu zemí koruny české.
Pryč se zločinci škodící planetě zemi !
Pryč s glajchšaltem moderní doby !
Pryč s konzumní tupostí a leností !
Pryč s hysterií a internetovou hloupostí !
Pryč s nenávistí, fanatismem, xenofobií !
Pryč se závistí, zlomyslností, zlobou a záští !
Pryč s pýchou, nadutostí a egoismem.
Svoboda volby !!
Alternativy pro život !!
Šance pro všechno živé na planetě zemi !!

království !!!

#134007

2018-07-17 17:17

Netvoři, zrůdy, stvůry, zabijáci lidství a všech pozitivních hodnot - toť tupé stádo ovčanů s diagnózou internetové debility a lenivého konzumního kreténismu - typické voličstvo pekelné čtveřice z bahna všeho utrpení světa.

ocean of wisdom

#134008 pro přemýšlivé a svobodomyslné !!!!

2018-07-17 17:19

SVOBODA A DEMOKRACIE, alternativní možnosti života, tolerance, úcta, pokora, respekt, láska a soucítění, sounáležitost se vším živým na naší planetě, ochrana přírody, skromnost, zodpovědné chování, sebekázeň, ochrana kulturních a historických hodnot a tradic, ochrana lidských práv a práv menšin, malé filmové festivaly a filmové přehlídky, malá kvalitní knihkupectví, vlaky a železnice, svobodný Tibet -- cíle bytostí světla a pravdy !!!!!!

ocean of wisdom

#134009 Pro přemýšlivé a svobodomyslné !!!

2018-07-17 17:21

ocean of wisdom

#134010 Pro přemýšlivé a svobodomyslné !!!

2018-07-17 17:22

ocean of wisdom

#134011 Pro přemýšlivé a svobodomyslné !!!

2018-07-17 17:23

ocean of wisdom

#134012 Pro přemýšlivé a svobodomyslné !!!

2018-07-17 17:24


Nepřihlášený uživatel

#134013 Viděl vůbec někdo někdy diplomku trestně stíhaného StBáka Andreje Babiše?

2018-07-17 18:22

 

Krčál, který opsal práci, ve vládě končí. Jediné možné řešení, uvedl Babiš

.....že né, zvláštní až symptomatické. Existuje vůbec? Andrej je Stbák, to je dnes jistá věc a na konci osmdesátých let byly školy plné "studentů" z různých koutů komunistického světa, kteří do školy prakticky vůbec nechodili, přesto diplomy získali. 

Tyto lidi tu totiž KGB společně s StB školila v terorismu a Andrej Babiš je prokazatelný StBák. 

 


Nepřihlášený uživatel

#134014 Re: Re: Re: Jedním slovem - Skvělé!

2018-07-17 18:32

#134005: - Re: Re: Jedním slovem - Skvělé! 

Lysenko byl Ukrajinec, blbečku. :-) A banderovská nacistická Ukrajina si na fotbalový šampionát akorát může nechat zajít chuť. :-)))


Nepřihlášený uživatel

#134015 Re: Re: Re: Re: Jedním slovem - Skvělé!

2018-07-17 18:53

#134014: - Re: Re: Re: Jedním slovem - Skvělé! 

Zločinec Stalin půlku Ukrajiny vystěhoval a místo nich nastěhoval russáckou pakáž, tedy je otázka, jeslti byl Lysenko více Ukrajinec nebo Russák. Narodil se v russácké říši, přestože je to dnešní část Ukrajiny,  vizáží ï jednáním je to bez nejmenších pochybností russák jak poleno. :-), viz. nejen povahové ale i vizuální rysy Vlaďky Iljiče Putlera velmi podobné těm Lysenkovým a že je Vlaďka Iljič Putler russák jak poleno, na tom se určitě v klidu shodneme. :-)

Evropan

#134016 Re: Jedním slovem - Russočmoudi!

2018-07-17 19:53

#133996: Russofilní fanoušek - Jedním slovem - Skvělé! 

Tak v Russku mají čmoudy, co kradou ženám (a zřejmě hlavně turistkám) kabelky? Tak to by se měl někdo zodpovídat za to, že takovému zapadákovu dali organizaci mistrovství světa!

Evropan

#134017 Re: Re: Re: Re: Jedním slovem - Skvělé!

2018-07-17 20:01

#134014: - Re: Re: Re: Priglašaet vas rádio Moskváááá! 

Ukrajina společně s Polskem hostila evropský fotbalový šampionát v roce 2012. Světový by možná zvládla, ale nemá tolik peněz na úplatky funkcionáčům FIFA, jako má neofašistické putlerovské Russko. No a Lysenko byl Russák, jen zorganizovl pro Stalina hladomor na Ukrajině, protože Ukrajinci se už tehndy bránili russkému diktátu.


Nepřihlášený uživatel

#134018 Re: Re: Jedním slovem - Russočmoudi!

2018-07-17 20:04

#134016: Evropan - Re: Jedním slovem - Russočmoudi! 

Vidíš to sám, někteří imigranti jsou pohroma kdekoli. Evropa by měla co nejrychleji spustit akci, která by se mohla jmenovat: "Return to Africa".

 


Nepřihlášený uživatel

#134019

2018-07-17 20:08

Příští vládu bude sestavovat SPD a pak skončíte v lepším případě v lágru, vlastizrádná pražská kavárno!


Nepřihlášený uživatel

#134020 Re: Re: Re: Re: Re: Jedním slovem - Skvělé!

2018-07-17 20:15

#134017: Evropan - Re: Re: Re: Re: Jedním slovem - Skvělé! 

JJ ukrajinští oligarchové hned všechno rozprodají a rozkradou, proto nemají peníze. Spiklenecké teorie o cíleném hladomoru na Ukrajině si strč za klobouk.Ve skutečnosti to bylo tak, že Hladomor v letech 1932-1933 zasáhl všechny hlavní obilnářské regiony SSSR — Ukrajinu, Severní Kavkaz, dolní a střední Povolží, značnou část Středně-Černozemní oblasti, Kazachstán, Západní Sibiř a Jižní Ural. Tehdy podle různých odhadů zemřelo od sedmi do osmi milionů lidí, z nich 3-3,5 milionu na Ukrajině, dva miliony v Kazachstánu a Kyrgyzstánu, 2-2,5 milionu v RSFSR.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#134021 Re: Re: Re: Re: Re: Jedním slovem - Skvělé!

2018-07-17 20:21

#134017: Evropan - Re: Re: Re: Re: Jedním slovem - Skvělé! 

Často se připomíná hladomor na Ukrajině těsně po občanské válce v letech 1921-22.

Ale už jste slyšeli o hladomoru v USA ?

Často se připomíná hladomor na Ukrajině těsně po občanské válce v letech 1921-22.

Čísla to jsou mnohdy impozantní – 10, 20 i více miliónů obětí. Co na tom, že oficiální odhady (5,2 mil. – 7,0 mil.) jsou 2 – 3 x nižší, že to nijak nekoresponduje s oficiálními čísly a statistickými údaji ani s demografickým vývojem? Může se tak krásně manipulovat a dokazovat „nelidskost“ bolševiků, kteří se nedali vyhubit intervencí.

Ale hladomor v USA? Nesmysl?

Objevila se totiž studie Borise Borisova, který z oficiálních statistických dat USA vyvodil počet obětí velké krize 30. let v USA. Došel k číslu 7 miliónů obětí, čímž tuto krizi zcela regulérně srovnal s následky občanské války v SSSR. 

Ve své stati Borisov použil oficiální americká statistická data. Vycházel z počtu obyvatel USA, dynamiky porodnosti i úmrtnosti, imigraci i emigraci. Došel k závěru, že během hladových let 1932-1933 v USA zemřelo na 7 mil. lidí.

Ze všech těchto dat měla mít USA v roce 1940 141,856 mil. obyvatel, ale ve skutečnosti jich bylo pouze 131,409 mil. Z toho 3,054 mil. lidí, padá na vrub migrace. A tak 7,394 mil. lidí v těchto datech chybí. Žádné oficiální objasnění tohoto poklesu není.

Udivuje vás to ? Nemělo by. Kdo však ví o tom, co byla velká krize ? 5 miliónů amerických farmářů (tedy asi milión rodin) ztratilo svou půdu i hospodářství, zabavené jim nenasytnými bankami. Neměli ani majetek, ani půdu, ani práci, ani pojištění, natož starobní penzi. Vydali se bezcílně po USA, hledali práci, umírali na cestách, jako snadný cíl policie i banditů. (Kdo zná slavný americký film o té době „Hrozny hněvu“?, pozn. red.) Každý šestý americký farmář podlehl tomuto hladomoru, píše Borisov.

Ale v tu samou dobu se likvidovaly přebytky potravin, zaoralo se 10 mil. hektarů polí i s úrodou, pálilo se obilí v lokomotivách a ovoce se sypalo do moře – nebylo přece možné porušit zákony svobodného trhu!

Situace dospěla tak daleko, že bylo nutné v rámci Rooseveltova „Nového údělu (New Deal) zorganizovat pro milióny lidí práci – při stavbě silnic, mostů, kanálů, atd., často v těch nejtvrdších podmínkách. Na nich pracovalo kolem 3,3 mil. lidí, celkem jimi prošlo na 8,5 mil. lidí. Zdraví a úmrtnost tam nikdo nesledoval. V táborech pro nezaměstnané lidé žili a pracovali v úděsných podmínkách, které Borisov srovnává se stalinským Gulagem. Borisov srovnává proto i ministra vnitra Herolda Ickese (1874–1952) s Berijou. Ickes zavřel v táborech pro nezaměstnanou mládež v roce 1932 na 2 milióny lidí. Své „zkušenosti“ pak zúročil na počátku 2. světové války, když ve spolupráci s armádou internoval na 2 milióny etnických Japonců v letech 1941-1942. Internace takového počtu lidí trvala pouhých 72 hodin !

 


Nepřihlášený uživatel

#134022 Re: Re: Re: Jedním slovem - Russočmoudi!

2018-07-17 20:33

#134018: - Re: Re: Jedním slovem - Russočmoudi! 

U nás je problém s russáky, nikoliv s Afričany. 


Nepřihlášený uživatel

#134023 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jedním slovem - Skvělé!

2018-07-17 20:35

#134021: - Re: Re: Re: Re: Re: Jedním slovem - Skvělé! 

Russký Lysenko na hladomory? Hmmm fakt dobrý :-). 


Nepřihlášený uživatel

#134024 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jedním slovem - Skvělé!

2018-07-17 20:36

#134020: - Re: Re: Re: Re: Re: Jedním slovem - Skvělé! 

Oligarchizaci Ukrajiny generovalo Rusko a to prostřednictvím tranzitu ropy přes Ukrajinu. 


Nepřihlášený uživatel

#134025 Trestně stíhanému StBákovi opravdu nic nebrání v tom, aby začal s prověřováním u sebe.....

2018-07-17 20:51

Babiš: Měli bychom prověřit diplomky všech poslanců, snad by pak Sněmovna byla usnášeníschopná

Rezignace ministra práce a sociálních věcí Petra Krčála (ČSSD) byla jediným možným řešením, uvedl předseda vlády Andrej Babiš (ANO). Výběr nového ministra nechá na ČSSD, sdělil premiér Novinkám. Později prohlásil, že by se měly nechat prověřit diplomové práce všech poslanců.

......řekl bych, že jeho diplomku nikdo nikdy neviděl. 

Ano StB ještě ani se socany nevládne a už se předhání v tom, kdo z nich vygeneruje nechutnější kauzu. 

„Rezignace pana Krčála byla jediným možným řešením, hlavně poté, co minulý týden za podobnou věc odstoupila paní Malá,“ napsal Babiš Novinkám v SMS.