MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#134076 Re: Re:

2018-07-19 04:51

#134075: - Re:  

Takovej trochu křiváček ten Wolf. A hlavně, proč to neřekl Havlovi za jeho života do očí ? Proč ho ted posmrtně špiní ? Největší ubožák ten Wolfík

Jiří Drahoš

#134077 Re: Jedním slovem - Skvělé!

2018-07-19 05:30

#133996: Fotbalový fanoušek - Jedním slovem - Skvělé! 

Mistrovství se velmi povedlo, místní lepšoidi  z toho budou mít  noční můry ještě několik let!


Nepřihlášený uživatel

#134078 Re: Re: Jedním slovem - Skvělé!

2018-07-19 05:37

#134077: Jiří Drahoš - Re: Jedním slovem - Skvělé! 

Jj v russákově mají Lysenky i na to, že se povedlo mistrovství světa :-). Mimochodem Lysenko je celý vlaďaka iljič putler opravdu ivan jak poleno. 


Nepřihlášený uživatel

#134079 Je to velmi správné rozhodnutí, přišel správný čas......

2018-07-19 05:38

 
To si ten trestně stíhaný estébák dovolil hodně.‘ Kalousek na Babiše podá žalobu

Babiš čtyři roky od vydání hanopisu o panu Kalouskovi používá stovky milionů našich daní a dokonce i před vydáním hanopisu je používal k tomu, aby na pana Kalouska našel jedinou věc za kterou by jej mohl nechat alespoň vyšetřovat. 

Nenašel vůbec nic a to prověřil 64 000 faktur a s tím spojených projektů státní správy o roku 1991, měl a má přístup ke všem daňovým přiznáním všech s kterými se kdy pan Kalousek i jen potkal a samozřejmě i k jeho daňovým příznáním. Totéž platí o jeho bankovních účtech všude v demokratickém světě, kde nepochybuji ani na vteřinu si nechal zjistit zůstatky. Má přístup k daňovým příznáním TOP i účtům TOP, má k dispozici policii a min. jednu státní zástupkyni Bradáčovou, má Kobru, má desítky miliard "jeho" jmění a nenašel nic, nula, prostě vůbec nic a stále cosi vykřikuje o panu Kalouskovi, přitom je to právě Andrej Babiš, kdo je naprosto právoplatně zapsán ve svazcích StB, kdo je trestně stíhaný a o jehož trestním stíhání si může každý občan udělat úsudek četbou ve zprávě OLAF, která obsahuje i vyjádření Agrofertu, které je jen slovním cvičení a věcnou stránku celé věci a popis toho, jak se v agrofertu "hospodaří" nebyli schopni nijak vyrátit.  

Každý občan si také může udělat úsudek na Babiše jeho okrádání státu pomoci korunových dluhopisů a obchodem který tím realizuje mezi osobami spojenými definovanými v zákoně o dani z příjmu již od roku 1992. 

Je skvělé, že pan Kalousek stále ještě může podat žalobu. Je skvělé, že Babiš roky (dnes již cca 4 roky) nic nebyl schopen najít, přestože má neomezené finanční možnosti pro takové hledání a neomezený čas úředníků, policistů a nejspíše i jedné státní zástupkyně Bradáčové k takovému hledání. 

------------------

Jeden z příkladů "hospodaření" Babiše a jeho "dětiček" neb ze zprávy OLAF plyne, že jeho dětičky se nikdy neúčastnily jednání jakékoliv valného hromady, přebírání akcií atd. ptačího hnízdečka, není tedy ani dnes vlastně jasné, jestli vůbec dětičky Andreje Babiš akcie vůbec kdy vlastnily. 

Dne 31. března 2017 byl pan Tomáš Rak (předseda představenstva společnosti ZZN AGRO Pelhřimov a.s. / Farma Čapí hnízdo a.s.) vyslechnut vyšetřovateli OLAF jako svědek v souvislosti se záležitostí vlastnictví společnosti ZZN AGRO Pelhřimov a.s. / Farma Čapí hnízdo a.s. v příslušném období let 2007-2010.

Pan Rak si nemůže vzpomenout, že by během své práce pro Farmu Čapí hnízdo a.s. svolal valnou hromadu nebo se jí zúčastnil. Během této doby se nikdy nesetkal s vlastníky společnosti a nevěděl, kdo tyto osoby jsou.

--------------------

Tedy vše je v pořádku a v souladu se zdravým rozumem, věci se hlasováním 12. 7. 2018 velmi vyjasnily, zlo je naprosto jasně personifikováno a shodou podivných "náhod" je opět personifikováno Stbáky, KGBáky, komunisty a nácky, tedy Babišem, Zemanem, Filipem a Okamurou, přesně jak by to v normálním světě mělo být a přesně podle toho, jakou se světem máme zkušenost. Je tedy vše v naprostém pořádku, teď už je potřeba, aby zlo nemělo moc a tu zlo vlastně nikdy nemá, byť se tak tváří. 

Jsme svobodní občané, Babiš, Zeman jsou závislí na nás, ne my na nich. 


Nepřihlášený uživatel

#134080 Buďme veselí a pískejme si....

2018-07-19 05:40

 

 

Vcelku přesně víme, co je potřeba činit.....

....musíme být veselí. Na StB, komunisty, SPD i socany můžeme pískat kdykoliv nás napadne, kdykoliv jdeme kolem jejich "sídel" můžeme si pískat a můžeme zažít s takovým pískáním spoustu srandy. 

Můžeme opět založit společnost za veselejší současnost, můžeme se jim smát a můžeme se jim vysmívat, nejen proto, že se berou tak strašně vážně, ale proto, že k smíchu i výsměchu jsou. 

My na nich závislí nijak nejsme, oni jsou závislí na nás. 

Dnes už nejsou potřeba žádné agumenty, všechny už byly mnohokrát vysloveny jsou ve steno záznamech Sněmovny. Věc je opět naprosto jasná, jako byla 17.11.1989. Dnes už je potřeba se komunistům, StBákům, KGbákům zase jen smát, jako jsme se jim vždy smáli. 

Zlo je naprosto jasně čitelné mimo jiné proto, že je opět personifikováno komunisty, StBáky, KGbáky (Filip, členové KSČm, ANO (StB), SPD, Babiš, Zeman nebo i Okamura a ti všichni jsou sakra směšní, mnohokrát už jsme se jim smáli)

Věci se středečním či vlastně čtvrtečním hlasováním ve Sněmovně opravdu velmi vyjasnily. Buďme veselí a smějem se jim a nezapomeňme na ně pískat, kdykoliv jdeme okolo, užijeme si přitom spoustu srandy když se jako pískající budeme potkávat, není a nebude to vůbec málo, veselost byla mocným příspěvkem k pádu komunistických totalit a veselost provázela celou Sametovou revoluci a dlouhé roky po ní.


Nepřihlášený uživatel

#134081 A my tu máme trestně stíhaného slovenského StBáka premiérem.....

2018-07-19 05:45

Britové znají identitu útočníků na agenta Skripala, podle nich jde o Rusy

Britská policie identifikovala osoby odpovědné za útok na bývalého ruského agenta Sergeje Skripala a jeho dceru jedem novičok. Oznámila to ve čtvrtek britská média, která se odvolávají na informace vyšetřovatelů. Podle britské agentury Press Association (PA) jsou si jisti, že pachateli jsou Rusové. Žádná jména média neuvádějí.

.....a na Hradě ruského KGBáka Miloše Zemana. 

Evropan

#134082 Re: Re: Jedním slovem - No fotbal, no!

2018-07-19 05:47

#134077: Co se vlastně povedlo? 

Tak nevím, proč zaměstnanci russké ambasády používají nick "Jiří Drahoš"?

https://sport.lidovky.cz/mohl-to-byt-velky-prusvih


Nepřihlášený uživatel

#134083 Trumpeta, to je takový mladší podoba KGBáka Miloše Zemana.....

2018-07-19 05:49

Za zasahování Ruska do voleb nese zodpovědnost Putin, tvrdí Trump

Za ovlivňování amerických prezidentských voleb v roce 2016 Ruskem nese osobní zodpovědnost ruský prezident Vladimir Putin. V rozhovoru s televizí CBS News to řekl americký prezident Donald Trump. Uvedl dále, že souhlasí s prohlášením šéfa amerických tajných služeb (DNI) Dana Coatse, podle nějž Rusko nadále představuje pro dění a volby v USA hrozbu.


Nepřihlášený uživatel

#134084 Trestně stíhaný slovenský StBák a křivopřísežník na zdraví svých dětí se opravdu povedl.....

2018-07-19 05:56

Babiš se rozhodl, že protikorupční radu povede sám. Porušil tím tradici, nepřenechal post ministrovi


Nepřihlášený uživatel

#134085 Re: Trumpeta, to je takový mladší podoba KGBáka Miloše Zemana.....

2018-07-19 06:00

#134083: - Trumpeta, to je takový mladší podoba KGBáka Miloše Zemana..... 

Trump strčí do hospod mikrofony a tlampače.....


Trumpa nezvolili rasisté, ale „zapomenutí“ dříči. Budete slyšet, slíbil

.....vystrčí na ulici? Co se dozví? 

-mám nízký plat

-děti se neučí

-je to děsná dřina

-Miloš (Trump) to je panečku třída, ten JIM to zase nandal. (Z rohu se kdosi nesměle zeptá - komu?)

-v tom parlamentu fakt dělají úplný ho......

-co ta vláda dělá?

-je to tu samej imigrant, nemakačenko, na ty platím daně (aniž by si uvědomil, že daň z příjmu z průměrné mzdy je nula) ........

-to je život být politikem, nic nedělat, to bych taky chtěl

-bylo by potřeba je vypráskat

-Putin ten to rovná, tak se na to musí

-tak co je s tím pivem?

-sparta sparta buzerantů parta

-"ty" číňani ti to v tý slávii rozjeli panečku

.........

-to je almužna, ten můj plat

-ten parchant zase včera dostal kuli z angličtiny, po kom je takovej debil

-dnes jsem sedřenej, že si dám jen tři a jdu domů

-ale Miloš (Trump) ten jim to zase nandal ještě, že ho máme....

.

.

.

- ty vole a viděl si tu Trumpovou, ta má teda ...........

- tak kde si s tím pivem? Trumpa  (Babiše) na tebe....

...........

a tak pořád dokola, den co den, týden co týden, měsíc ..... rok......

........

Okolo projíždí Trump (Miloš) s ještě větším tlampačem, slyšet jste svkěleeeeee.......eee

-jj Miloš (Trump) to je třída, udělá si na nás čas

-zelenou pro celý stůl, na zdraví Miloše na zdraví Donalda.....

.......


Nepřihlášený uživatel

#134086 Co russákové prezentovali před více jak rokem.....

2018-07-19 06:03

Rusko jako "žádoucí spojenec proti náckům" to už jednou bylo......

2016-11-12 10:25

 

Trump by mohl dotlačit NATO ke stažení vojsk od hranic s Ruskem, zní z Moskvy

.....důsledkem bylo zotročení východní Evropy Rusáky na více jak 40 let. Dokonce je podobnost velká i tom, neboť za IS, stejně jako z II. světovou válkou stojí Rusko, neboť to byla KGB (GRU) která proškolila tisíce terroristů z arabského světa a seznamy proškolených nikdy nezveřejnily. 

Tey po semdesáti letech Putin jen opakuje to, co dělal Stalin, včetně kradení území. Znovu dotlačil západ vybírat si mezi dvěma zly, přičemž míru zla Ruska pomerně zdatně maskuje, nakonec Stalin to dělal stejně. 

My v Evropě pociťujeme jistou "výhodu", dnes se to neodehrává na území Evropy a stejně tak Evropané neutíkají do či přes arabské země z Evropy, ale je tomu přesně obráceně. 


Nepřihlášený uživatel

#134087 V rusákově se evidentně najímají hostesky v striptýzovém baru :-) Vítej v CCCP :-/.

2018-07-19 06:06

 

2016-11-12 11:01

 

"Hostesky z klubu Goldfingers si prý vybrala na základě doporučení od jejího kolegy. „Holky pracují dobře, jsou vždycky příjemné, milé a krásné. Nevěděla jsem, kam jinam bych se mohla obrátit,“ vysvětlila na závěr své rozhodnutí."


Nepřihlášený uživatel

#134088 Podobnost se zemanovci, Rusnokem a Zemanem je opravdu jen čistě náhodná.

2018-07-19 06:08

 

2016-11-12 11:27

 

Kde je dnes pornografická dcerunka Kačenka?

"Členy týmu jsou i Trumpovy děti Ivanka, Eric a Donald mladší a také Trumpův zeť a manžel Ivanky Jared Kushner."

Trumpův tým povede budoucí viceprezident Pence, nechybějí v něm Trumpovy děti

A co bude dělat kačer Donald Trump?  Řešit svých 75 právních sporů? Předvádět sexuální partnerky v bulváru? 

 

---------------------

Kde jsou dnes dcerunka Ivanka, Eric stýkající se russáky či jeho zeť a manžel Ivanky? Jsou tam co pornografická dcerunka "pravní" Kačenka? 


Nepřihlášený uživatel

#134089 Jeho voliči jsou dnes nadšeni :-)

2018-07-19 06:10

Protože je volič kačera Donalda blb, který se nechal chytit do záliby ve lžích vlastním "lajkováním"

2016-11-12 13:55

 

.....líbí se mu lži, tak mu je kačer Donald naservíroval až do jeho facebooku....

Paradox Trumpových voličů. Proč volili člověka, který plánuje reformy proti nim?



  • Trump plánuje masivní daňové škrty, vydělají na nich hlavně ti nejbohatší.

 

  • Na čínské zboží, které kupují především chudší lidé, chce uvalit 45procentní cla.

 

  • A jak vypadá Trumpův volič? Je to bílý dělník většinou bez vzdělání.

Nepřihlášený uživatel

#134090 Dnes si soudruh Hamáček chválí spolupráci s trestně stíhaným StBákem a ministruje ....

2018-07-19 06:19

......vnitro i zahraničí, to jen kam až degenerace může dospět. 

 

Hamáček dedukuje z neznalosti Ústavy co si myslí občané? To je možné, ale není to určité.....

2016-11-12 09:38

 

Hamáček: Lidem tolik nevadil obsah prohlášení k Číně, kritici ho spíše využili proti prezidentovi

  • Prohlášení čtyř vrcholných představitelů směrem k Číně nebylo podle předsedy sněmovny Jana Hamáčka problematické.
  • Kritikům podle něj nevadil jeho obsah, využili ho jen k útoku na prezidenta Zemana, domnívá se.
  • Vlně nespokojenosti s textem Hamáček podle svých slov rozumí.

Občané skutečně asi znají Ústavu a volební zákony velmi málo, jinak by nemohli volit lháře, porušovatele volebního zákona a Ústavy Miloše Zemana. Na tom opravdu něco je. Na druhou stranu "druhý zvací dopis" jak se pro prohlášení "nejvyšších představitelů státu" vžilo označení je skutečně něco tak odporného, že se dá přirovnat opravdu jen ke zvacímu dopisu.


Nepřihlášený uživatel

#134091 I tohle se tu událo před více jak rokem......

2018-07-19 06:21

Pornografická hvězdička Kačenka Zemanová opět v akci?

2016-11-12 09:55

 

Hostesky na česko-ruské akci pod záštitou Zemana rozdávaly vouchery do strip klubu

„Záštita akce byla udělena vzhledem k cíli akce překonávat bariéry v česko-ruských vztazích a navazovat dialog,“ uvedl na dotaz redaktorky serveru Lidovky.cz prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček. K propagaci strip klubu na stejné akci se nechtěl blíže vyjádřit.

 


Nepřihlášený uživatel

#134092 12. 7. 2018 skutečně komunisté a náckové ANO StB, komunisté, SPD a bohužel i socani....

2018-07-19 06:25

Strašení Západem. Lži a překrucování reality, které nám otravovaly život za komunismu, jsou zpět

svými projevy a v případě StB hlavně neprojevy vyvrátili tuto zemi z post bolševického vývoje a směřují jí opět k bolševismu a totalitu, to je bohužel opravdu jisté. 

Na druhou stranu víme co máme dělat, máme být veselí z jejich blbosti, máme jí vtipně kritizovat, máme se jim smát, neboť jsou k smíchu a máme na ně pískat, kdykoliv nás napadne, čiňme to. 


Nepřihlášený uživatel

#134093 I tohle se tu dělo před rokem a půl a ptám se, hostoval již soudruh Hůlka ve Vídeňské opeře? :-)

2018-07-19 06:29

To to tedy vzalo obrat.....

2016-11-11 13:26

 

Ovčáčkova reakce....

2016-11-08 15:47

 

„Pokud jsem správně informován, tak Daniel Hůlka dostal nedávno nabídku od Vídeňské státní opery, aby v ní hostoval. Je to skvělý operní – nikoli pouze muzikálový – zpěvák. A položte si otázku, kolik našich zpěváků může hostovat ve Vídeňské státní opeře,“ řekl Zeman.

Ovčáček: Jak jste si jistě povšimli, pan prezident zdůrazňuje a to zdůrazňuji, zdůrazňuje, že pokud je dobře informován. Informaci čerpal z Parlamentních listů a tedy se mohlo stát, že byla nepřesná. Tedy pan prezident důrazně žádá, aby Parlamentní listy uveřejnily přesně, které všechny opery mají o Daniela zájem a vzhledem k tomu, že Parlamentní listy již vše upřesnily, zájem o Danila je ve Vídni, Berlíně a samozřejmě v jeho milované Moskvě a logicky se jedná o prestižní podia tedy opery, tedy jak je zřejmé, pan prezident zase mluvil pravdu a vše bylo přesně tak jak sdělil, jen nechtěl Danielovi pokazit jeho další rozjednaná angažmá v Berlíně a panem prezidentem tak milované Moskvě. 

 

Ovčáčkovi už jen hrabe....

2016-11-11 10:49

 

Hamáček a Jurečka vyzvali prezidenta, aby se omluvil americkému velvyslanci. Netřeba se omlouvat neviditelnému, reagoval Ovčáček


  • Předseda sněmovny Jan Hamáček a ministr zemědělství Marian Jurečka vyzvali prezidenta Miloše Zemana, aby se omluvil americkému velvyslanci Andrew Schapirovi.
  • Zeman Schapira nařkl z neúčasti na oslavách státního svátku 28. října na Pražském hradě.
  • Schapiro se ale ceremoniálu zúčastnil. Potvrdil to i německý velvyslanec.

 

Zeman se omluvil velvyslanci Schapirovi. Prý ho o jeho "neúčasti" špatně informoval hradní protokol


Nepřihlášený uživatel

#134094 A komik Trumpeta zatím píše další a další stránky komiksu....

2018-07-19 06:34

Amerika ovšem prožívá jakýsi podivní komiks s kačerem Donaldem Trumpem.....

2016-11-11 15:30

 

Albrightová: Svět zvolením Trumpa
neskončil. Zatím nemusíme panikařit


Nepřihlášený uživatel

#134095 Zemanovi již rozhodně nedůvěřuje 22 % lidí.....

2018-07-19 06:41

....a důvěřujem mu 16 %. 

V lednu 2018 důvěřovalo (vyřilo jeho lhaní) 20 % a 20 % mu jeho lhaní nevěřilo, všichni ostatní váhali, tedy celý 60 %

Dnes je to tak, že o něm pochybuje 62 %  a 22 % přesně ví, že je to odporný lhář. 


Nepřihlášený uživatel

#134096 Re: A zdejší pošahaný komik z Pražské kavárny zatím píše další a další stránky svého komiksu....

2018-07-19 06:42


Nepřihlášený uživatel

#134097 Kim-Čong Ivana Zemanovna před rokem.....

2018-07-19 06:44

A to se ještě nebere v úvahu že Kim Čong Ivanka Zemanová chodí ozbrojena pistolí .....

2016-11-11 11:34

 

MACHALICKÁ: Kim Čong-ivanka. Návštěva české první dámy v divadle je riskantní věc

.....spřátelené ráže darem od soudruha Vládi Iljiče Putina. Tam už jdou totiž žerty stranou, neboť pak člověk neví, kdy se soudružka Kim Čong Zemanvá zjukne a začne střílet kolem sebe, neboť usoudí, že představení ať už jakékokoliv je provokací vůči Kim Čong Milošovi Zemanovi. 


Nepřihlášený uživatel

#134098 I tohle je v russákově možné....

2018-07-19 06:45

 Putinkinova vesnička? Státní firma koupí sama sebe od státu? :-)

2016-11-11 11:55

 

Nízká ceny ropy srazila zisk Rosněfti o 77 procent. Rusko chce část firmy prodat


  • Čtvrtletní zisk ruského těžaře ropy se meziročně propadl o 77 procent.
  • Hlavní příčinou jsou podle firmy nízké ceny suroviny.
  • Rusko hodlá pětinu společnosti ještě letos prodat. Podle plánu má podíl koupit sama firma.

Nepřihlášený uživatel

#134099 Vítej zlatý standarde russácký bonů :-)

2018-07-19 06:47

#97376 Rusové musí být "blahem bez sebe".....

2016-11-10 13:33

 

https://www.bloomberg.com/quote/USDRUB:CUR

.....jejich bony mají opět nový zlatý standard opět na úrovni 64 ruský bonů za jedinou americkou minci. 

-----------

Russácké bony mají shodou okolností i dnes onen úžasný zlatý standard 64 russáckých bonů za jednu dolarovou americkou minci :-), to je super stabilní měna od té doby co okupují Krym platí stabilně dvakrát tolik za dolarovou minci než před okupací Krymu :-). 


Nepřihlášený uživatel

#134100 CEFC už vlastně od té doby neexistuje, poradce Zemana čínský zpravodajec zmizel někde ....

2018-07-19 06:54

Čína bude tedy neskutečným "strategickým partnerem" podle soudruha Zemana :-)

2016-11-10 19:35

 

Ve Spojených státech žije největší česká krajanská komunita v zahraničí. Vaše země je největším mimoevropským obchodním partnerem českých exportérů. Česká republika a USA těsně spolupracují na nejdůležitějších zahraničněpolitických tématech dnešního světa, jako je boj proti terorismu nebo podpora v Sýrii. Naše země sdílí společné hodnoty demokracie a svobody. Spojené státy americké jsou již dlouho naším skutečně strategickým partnerem.

--------------------------

....Xi Ping Pong stánu a soudruh Tvrdík už také nebyl chvíli čínským zpravodajcem :-).