MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#134151 Re:

2018-07-19 14:02

#134150: -  

Kalousek by měl rezignovat na všechny své funkce, včetně pojištěnce VZP. Slušní lidé s ním nechtějí mít nic společného!


Nepřihlášený uživatel

#134152 Re:

2018-07-19 14:36

#134150: -  

Nejzajímavější z hanopisu na pana Kalouska je, že se za roky a používání desítek a stovek milionů korun Babišem na potvrzení čehokoliv z hanopisu nic a nic je nula nepotvrdilo. 

To je velmi zvláštní stav, paranoidní člověk by z toho vyvozoval, že si pan Kalousek napsání hanopisu objednal sám, aby prokázal, že je osoba na výsost mravná, kulturní a vzdělaná. 

Ale je to jako vždy spíš přirozené, Babiš si naběhl na vlastní hloupost a zaplatil někomu naprosto zbytečně, to co daný člověk shromáždil jsou jen ubohé pomluvy, proto se z nich ani za použítí stovek milionů korun nepodařilo nic prokázat

Je zvláštní, že ty se v takových blábolech roky rochníš, člověk by si řekl, že už ti to za roky, co to sem kopíruješ muselo dojíst, stejně jako to, že je Miloš Zeman zloděj, když minimálně spolukradl MUS se 14 mld. hotovostí, když je podepsán pod usnesením vlády a nestoudně o této věci lhal ve volební kampani. 


Nepřihlášený uživatel

#134153 Re: Je to velmi správné rozhodnutí, přišel správný čas......

2018-07-19 14:38

#134150: -  

 
 
To si ten trestně stíhaný estébák dovolil hodně.‘ Kalousek na Babiše podá žalobu

Babiš čtyři roky od vydání hanopisu o panu Kalouskovi používá stovky milionů našich daní a dokonce i před vydáním hanopisu je používal k tomu, aby na pana Kalouska našel jedinou věc za kterou by jej mohl nechat alespoň vyšetřovat. 

Nenašel vůbec nic a to prověřil 64 000 faktur a s tím spojených projektů státní správy o roku 1991, měl a má přístup ke všem daňovým přiznáním všech s kterými se kdy pan Kalousek i jen potkal a samozřejmě i k jeho daňovým příznáním. Totéž platí o jeho bankovních účtech všude v demokratickém světě, kde nepochybuji ani na vteřinu si nechal zjistit zůstatky. Má přístup k daňovým příznáním TOP i účtům TOP, má k dispozici policii a min. jednu státní zástupkyni Bradáčovou, má Kobru, má desítky miliard "jeho" jmění a nenašel nic, nula, prostě vůbec nic a stále cosi vykřikuje o panu Kalouskovi, přitom je to právě Andrej Babiš, kdo je naprosto právoplatně zapsán ve svazcích StB, kdo je trestně stíhaný a o jehož trestním stíhání si může každý občan udělat úsudek četbou ve zprávě OLAF, která obsahuje i vyjádření Agrofertu, které je jen slovním cvičení a věcnou stránku celé věci a popis toho, jak se v agrofertu "hospodaří" nebyli schopni nijak vyrátit.  

Každý občan si také může udělat úsudek na Babiše jeho okrádání státu pomoci korunových dluhopisů a obchodem který tím realizuje mezi osobami spojenými definovanými v zákoně o dani z příjmu již od roku 1992. 

Je skvělé, že pan Kalousek stále ještě může podat žalobu. Je skvělé, že Babiš roky (dnes již cca 4 roky) nic nebyl schopen najít, přestože má neomezené finanční možnosti pro takové hledání a neomezený čas úředníků, policistů a nejspíše i jedné státní zástupkyně Bradáčové k takovému hledání. 

------------------

Jeden z příkladů "hospodaření" Babiše a jeho "dětiček" neb ze zprávy OLAF plyne, že jeho dětičky se nikdy neúčastnily jednání jakékoliv valného hromady, přebírání akcií atd. ptačího hnízdečka, není tedy ani dnes vlastně jasné, jestli vůbec dětičky Andreje Babiš akcie vůbec kdy vlastnily. 

Dne 31. března 2017 byl pan Tomáš Rak (předseda představenstva společnosti ZZN AGRO Pelhřimov a.s. / Farma Čapí hnízdo a.s.) vyslechnut vyšetřovateli OLAF jako svědek v souvislosti se záležitostí vlastnictví společnosti ZZN AGRO Pelhřimov a.s. / Farma Čapí hnízdo a.s. v příslušném období let 2007-2010.

Pan Rak si nemůže vzpomenout, že by během své práce pro Farmu Čapí hnízdo a.s. svolal valnou hromadu nebo se jí zúčastnil. Během této doby se nikdy nesetkal s vlastníky společnosti a nevěděl, kdo tyto osoby jsou.

--------------------

Tedy vše je v pořádku a v souladu se zdravým rozumem, věci se hlasováním 12. 7. 2018 velmi vyjasnily, zlo je naprosto jasně personifikováno a shodou podivných "náhod" je opět personifikováno Stbáky, KGBáky, komunisty a nácky, tedy Babišem, Zemanem, Filipem a Okamurou, přesně jak by to v normálním světě mělo být a přesně podle toho, jakou se světem máme zkušenost. Je tedy vše v naprostém pořádku, teď už je potřeba, aby zlo nemělo moc a tu zlo vlastně nikdy nemá, byť se tak tváří. 

Jsme svobodní občané, Babiš, Zeman jsou závislí na nás, ne my na nich. 


Nepřihlášený uživatel

#134154 Tady slovenský kriminální imigran a trestně stíhaný StBák Babiš utajuje co si dohodl s KSČm....

2018-07-19 14:48

Co dohodl Trump s Putinem? Vyslechněme tlumočnici, zní z Washingtonu

.....a nikoho to už ani nepřekvapuje, přitom je to naprosto absurdní. 


Nepřihlášený uživatel

#134155 Když to říká StBák a křivopřísežník na zdraví svých dětí, tak to bude "zaručeně pravda" ....

2018-07-19 15:05

Je česká sázka na jádro správná? Cena reaktoru se má vyšplhat až na 300 miliard, stát chce přitom dva. To může položit i ČEZ

"ČEZ má velice dobrou finanční bilanci a nemá problém to ufinancovat," řekl nedávno v Českém rozhlase Babiš.

.....obzvláště, když si uvědomíme, že by se karusel Agrofert nejspíše položil od měsíce, pokud by mu byly zastaveny veškeré dotace od státu a eu.


Nepřihlášený uživatel

#134156 Vítej nový zlatý standarde russáckých bonů :-)

2018-07-19 15:06


Nepřihlášený uživatel

#134157 To co tvoří Čech jsou mazanice, to je naprostá jistota.....

2018-07-19 15:24

Zaměstnanci slovenské galerie žádají zrušení výstavy Ringo Čecha. Je kýčovitá a obscénní, tvrdí

....má ale přístup do medií a tím asi někteří jeho příznivci koupí i naprostou mazaninu. Navíc se zjevně překrývají s voliči Miloše Zemana a tam se vkus logicky příliš očekávat nedá. 


Nepřihlášený uživatel

#134158 Je možné takovou absurditu věřit mnohokrát usvědčenému lháři Zemanovi?

2018-07-19 15:26

 

2016-11-04 18:42

 

Protest proti Zemanovi, nebo obyčejné divadlo? Prezident osočil ČT

4. listopadu 2016  17:54
 
Moravskoslezský hejtman Miroslav Novák (ČSSD) obvinil ostravské Divadlo Petra Bezruče, že ve spolupráci s Českou televizí chystalo protest proti prezidentovi na představení Spalovač mrtvol, kterého se měla zúčastnit Ivana Zemanová. K obvinění ČT se přidal také Zeman. Obě instituce ale tvrzení odmítají a upozorňují, že se žádný protest nechystal.

.....přinesla by si Zemanová do divadla kvér, když jí "inteligentní" Zeman zajistil zbrojní pas? 

Miloš Zeman bez nejmenších pochybností není schopen spravovat úřad prezidenta republiky. 

ČT a standardní noviny jsou ještě na Zemana velmi mírné, když nepublikují další z jeho oplzlostí. 

Zeman: Clintonová neuspokojila manžela, neuspokojí ani Ameriku

Kdyby to tak někdo řekl o té jeho psychotické Ivaně. 


Nepřihlášený uživatel

#134159 Těžko se pak divit, že je slovenský kriminální imigrant a StBák Babiš premiérem....

2018-07-19 15:29

.....a s komunisty uzavírá tajnou dohodu. 

 

Vítej na Hradě.....

2016-11-04 07:59

 

Milionovou pokutu za Nejedlého zatáhl Lukoil, sám nedal ani korunu

4. listopadu 2016  1:00
 
Zdá se, že Martin Nejedlý zůstal na Pražském hradě v roli poradce Miloše Zemana díky penězům z ruského ropného gigantu Lukoil. Česká pobočka spoluvlastněná Nejedlým je využila na splacení pokuty 32,6 milionu korun, kterou musela zaplatit státu po prohraném sporu kolem prodeje leteckého oleje ze strategických zásob.

 

Citace výroční zprávy BIS z roku 2015: https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy-historie.html

V roce 2015 v ČR nejvýrazněji působily zpravodajské služby Čínské lidové republiky a Ruské federace.

Čínské diplomatické, zpravodajské a ekonomické entity se soustředily na využití úspěchů z předchozího roku a intenzivně pokračovaly v rozšiřování a kultivaci (pro)čínské vlivové infrastruktury v české politice a ekonomice.

Ruskými prioritami pro rok 2015 byly operace vedené v rámci informační války v kontextu ukrajinské a syrské krize a dále politická, vědecko-technická a ekonomická rozvědka (zejména úsilí dostat se prostřednictvím nastrčených českých osob k českým a evropským dotacím).

V roce 2015 BIS z hlediska své působnosti nezaznamenala žádné významné aktivity zpravodajských služeb dalších zemí bývalého Sovětského svazu či svých partnerských zpravodajských služeb.

V roce 2015 dominovaly mezi zpravodajskými silami cizí moci, které působí v ČR, stejně jako v minulých letech, zpravodajské služby Ruské federace. Značná část ruských zpravodajských důstojníků působila pod diplomatickým krytím ruské diplomatické mise, která zůstávala početně stále velmi disproporční vůči ostatním diplomatickým zastoupením, včetně velmocí jako USA nebo ČLR. Také v diplomatických misích jiných států působili zpravodajci na diplomatických postech, avšak zdaleka nedosahovali početního stavu ruské mise. Ruští (a někteří další) zpravodajci se – na rozdíl od zpravodajských důstojníků spojeneckých států – BIS nepředstavovali a nedeklarovali svoji příslušnost ke zpravodajské službě. Utajování a zakrývání příslušnosti ke zpravodajské službě jednoznačně implikuje činnost, která ohrožuje bezpečnost a jiné oprávněné zájmy České republiky.

Navzdory trvající krizi na Ukrajině a napjatým vztahům mezi Ruskem na straně jedné a NATO a EU na straně druhé Rusko pokračovalo ve vlivových aktivitách zaměřených na udržení a posílení ruských pozic a perspektiv v české energetice. V roce 2015 také pokračovaly ruské aktivity na poli ekonomické a vědecko-technické rozvědky v ČR.

V kontextu ukrajinské a následně syrské krize kladlo Rusko obecně důraz na vlivové a informační operace v kontextu nelineární (hybridní, nejednoznačné, asymetrické či nekonvenční) války1.

Cílem ruského informačního působení v českém prostoru v roce 2015 bylo zejména:
      oslabení informačního potenciálu země (utajená infiltrace českých médií, internetu a masivní produkce ruské státem řízené distribuce propagandy a dezinformací);
posilování informační rezistence ruské společnosti (prefabrikované dezinformace z českých zdrojů pro ruské publikum);
      ovlivnění vnímavosti a myšlení českého publika a oslabení vůle společnosti k odporu či konfrontaci (informační a dezinformační zahlcení publika, relativizace pravdy a objektivity, prosazení motta „všichni lžou“);
      vyvolávání či přiživování vnitro-společenských a vnitropolitických tenzí v ČR (zakládání loutkových organizací, skrytá i otevřená podpora populistických či extremistických entit);
      narušování vnitřní soudržnosti a akceschopnosti NATO a EU (pokusy o subverzi česko-polských vztahů, dezinformace a poplašné informace očerňující USA a NATO, dezinformace vytvářející virtuální hrozbu války s Ruskem);
      poškození pověsti Ukrajiny a její mezinárodní izolace (zapojením českých občanů a organizací do Ruskem skrytě řízených vlivových operací na Ukrajině či proti ní).


Nepřihlášený uživatel

#134160 I tom se spalo před rokem.....

2018-07-19 15:30

U nás dnes již ruské sídliště Barandov, kde jsou domy, v kterých už nebydlí žádní Češi pouze Rusové.

2016-11-04 08:05

 

Z britských měst mizí běloši. Segregace se prohlubuje, varuje zpráva

Varuje před segregací společnosti a vyzývá vládu, aby podporovala lidi k životu v etnicky pestrých oblastech.

 

....neboť Češi se raději velmi rychle vystěhovali. 


Nepřihlášený uživatel

#134161 Tady je ale na Hradě banda zločinců.....

2018-07-19 15:32

 

2016-11-04 08:17

 

Před Čínou je potřeba se také bránit. Dělají to i Němci, my jsme naivní

3. 11. 17:10

Jsme země spojená s Německem a Evropskou unií. Proč to politici nevyužijí, a místo toho se náruživě a naivně bratří s Čínou? Komentář Jaroslava Šonky.

.....jak přesně uvádí výroční zprávy BIS. https://www.bis.cz/vyrocni-zpravy-historie.html

V Evropě jsou pouze dvě firmy schopné vyrábět osfestové tiskové stroje, německý Heidelberg a český Adast, který mý být prodán Číňanům, to je něco naprosto absurdního a to dokonce i kdyby měl Adast koupit stát nesmí nastat stav, že tato technologie bude Číně prodána. 

Není problém Číně prodat libovolné množství ofsetových strojů pro tisk, ale je velký problém "darovat" technologii výroby ofsetových strojů. 


Nepřihlášený uživatel

#134162 Kdepak je dnes konec čínskému komunistickému zpravodajci, co je poradce KGBáka Miloše Zemana?

2018-07-19 15:37

Čínský komunistický zpravodajec poradce soudruha Miloš Zemana......

2016-10-18 09:49

 

Dokumentarista Remunda o profízlované Číně, Krtkovi a natáčení v policejním obležení


Nepřihlášený uživatel

#134163 Miloš Zeman stále ještě nebyl obžalován, přestože je pod zlodějinou podepsán.....

2018-07-19 15:38

 Je absurdní, že není obžalován Miloš Zeman....

2016-10-14 13:52

 

Policie navrhla obžalovat pět exmanažerů Mostecké uhelné a někdejšího náměstka ministra průmyslu Sýkoru

....těžko je uvěřitelné, že vláda Švýcarska má 14 mld. v době privatizace vlastněné MUS a Miloš Zeman více jak 46 % této hotovosti vyměnil za 650 mil. a přidal k tomu kompletní doly, uhlí, prolamování těžebních limitů atd. 

Byl a je to snad idiot? 

VLÁDA ČESKÉ REPUBLIKY

USNESENÍ
VLÁDY ČESKÉ REPUBLIKY
ze dne 28. července 1999 č. 819

ke způsobu privatizace 46,29 % akcií akciové společnosti
Mostecká uhelná společnost


Vazba na záznam z jednání vlády: 

V l á d a

I. b e r e n a v ě d o m í informaci o současném stavu privatizace majetkové účasti státu na podnikání akciové společnosti Mostecká uhelná společnost obsaženou v části II předloženého materiálu;

II. s c h v a l u j e

- privatizaci 46,29 % akcií, tj. 4 089 763 ks akcií akciové společnosti Mostecká uhelná společnost o nominální hodnotě 1 000 Kč/1 akcie metodou přímého prodeje předem určenému vlastníku

Nabyvatel: firma INVESTENERGY SA
Boulevard de Pérolles 55
1705 Fribourg
Švýcarsko

Dohodnutá kupní cena za 46,29 % akcií činí 650 000 tis. Kč.

Podmínkou uzavření kupní smlouvy bude složení celé finanční částky ve výši kupní ceny schváleným nabyvatelem na účet Fondu národního majetku České republiky;


III. u k l á d á místopředsedovi vlády a ministru financí a předsedovi prezidia Fondu národního majetku České republiky zajistit realizaci rozhodnutí podle bodu II tohoto usnesení.


Provede:

místopředseda vlády a
ministr financí Předseda vlády

Ing. Miloš Z e m a n

v z. PhDr. Vladimír Š p i d l a , v. r.

1. místopředseda vlády


Nepřihlášený uživatel

#134164 Russáci v Sýrii...

2018-07-19 15:39

 Mužici v rusákově takové hovadině věří?

2016-10-15 07:16

"„Ve vzduchu to páchne třetí světovou válkou,“ konstatuje syrský prezident Baššár Asad a tvrdí, že „Rusko bojuje proti terorismu, aby před ním chránilo celý svět. Zatímco USA využívají terorismus jako trumf při své hře o nadvládu nad světem.“ Ostatně celý rozhovor, zveřejněný včera v populárním ruském listu Komsomolskaja pravda, je veden v duchu „Sýrie a Rusko proti zbytku světa“.

O čem všichni z post komunistických zemí mají jistotu, či si jí díky otevřeným archivům StB mohou udělat je, že Rusko vyškolilo tisíce  terororistů z arabského světa a školili je i v Zastávce u Brna. Krytím pro tyto teroristy bylo studium vysoké školy a všichni vysokoškoláci z osmdesátých let se s touto pakáží potkávali na kolejich. 

Poznat byli snadno, do školy chodili jen první rok a to ještě velmi vlažně, nikdy nic neuměli, měli velké množství finančních prostředků a na kolej si tahali prostutitky.  Od druhého ročníku typicky měli "individuální studíjní plán". 

Těmto lidem je tedy někde kolem padesáti let a jsou tedy na vrcholu své zločinecké kariéry a tedy na špici teroristických organizací. 

Velmi se obávám, že za IS a obecné vzedmutí tterorismu v na počátku 21 století mohou Rusuvé nikoliv USA. 

USA bych řekl pod vlivem euforie pádu komunistických totalit, sice získali další informace o této odporné zločinecké pakáží ale pak je pravděpodobně plně ztratily ze zřetele. 

Tedy mužici v rusákově snad neví, že KGB měla masivní progam na školení arabských teroristů a dnes KGBáci sedí v Kremlu a ovládají rusákov. Je zvláštní, že si to obyvatelé Ruska neuvědomují a nechávají se masivně právě KGBáky okrádat a to zdaleka ne jen o peníze. 

 

Nepřihlášený uživatel

#134165 Zimola žádné spiknutí nepřipravoval, ale dnes sedí ve vládě synáček exch komouše za socany....

2018-07-19 15:41

.....soudruh Toman a vládě předsedá slovenský kriminální imigrant a StBák Babiš. 

 

Tak to samozřejmě ani náhodou :-), vždyť je Zimola idiot.

2016-10-11 17:17

 

Zimola přijel na Hrad za Zemanem. Žádné spiknutí se nepřipravuje, ujišťuje hejtman

Jihočeský hejtman za ČSSD Jiří Zimola v úterý odpoledne přijel na Hrad za prezidentem Milošem Zemanem. Svoji návštěvu dopředu avizoval a informoval o ní i premiéra a šéfa sociálních demokratů Bohuslava Sobotku. Chtěl tak prý předejít spekulacím, že by šlo o nějaké spiknutí. Zimola je totiž jedním z účastníků kontroverzní lánské schůzky.

I toto jednání tato schůzka může být vnímána, jako jednání odporující Ústavnímu slibu prezidenta republiky, neboť tam se slibující zavazuje, že bude jednat ve prospěch všech občané této země. Toto lze dodržet, striktním naplňováním Ústavy jako celku. 

Tedy setkání s jedním možná budoucím hejtmanem a s ostatními nikoliv, je věc poněkud "asymetrická" a nedá se o takovém setkání říci, že by bylo ku prospěchu všech občanů. Zeman vykonává státní moc vždy a jakési "soukromé schůzky" jsou věcí, která do takového jednání nepatří. 

Směšné je ono "poděkování za podporu", která byla tuplem asymetrická a tedy přímo v neprospěch občanů této země. Zimola ve své podstatě Zemana usvědčuje z porušování Ústavy. 


Nepřihlášený uživatel

#134166 Takto se to odehrálo na Ukrajině....

2018-07-19 15:43

1994 Podpis dohody o partnerství s EU

1998 Ratifikována smlouva o partnerství s EU

2003 Evropská politika sousedství

2008 Vypršela platnost smlouvy o partnerství s EU

2009 smlouva o východním partnerství

7.2.2010 Druhé kolo prezidentských voleb

1.10.2010 Janukovič mění Ústavu a získává oprávnění sestavovat vládu na úkor parlamentu. Mění se Ústava z                      roku 2004, kdy změna začala platit až v roce 2006, jak je obvyklé u změn ústav, tedy až po skončení                    mandátu těch, kterých se změny dotýkaly. Změna 2010 ovšem platí okamžitě a Janukovič se stává                      "samovládcem"

28.10.2012 parlametní volby na Ukrajině - podezření na neregulérnost, neonacistická Svoboda záskává velký počet mandátů

24.12.2012 vzniká druhá vláda Azarova jmenovaná Janukovičem - podivná koalice z hlediska voleb - Strana                            regionů v koalice se stranou Ukrajina vpřed (Ukraine Forward) původně "socani", ve volbách 2012 ale                    vypadají, že nejsou v parlamentu, vládu podpořili komunisté. 

11.11.2013 Janukovič se "tajně" sešel s Putinem

17.11.2013 dojednávání smluv s Ruskem, zadlužení Ukrajiny v Rusku Janukovičem

20.11.2013 První zprávy, že Janukovič nepodepíše Asociační dohodu

21.11.2013 Vláda rozhodla o tom, že nedojde k podpisu Asocičaní dohody

22.11.2013 - pátek probíhají demonstrace po celé Ukrajině

28.11.2013 Dlouho plánovaná schůzka ve Vilniusu - Janukovič nepodepisuje Asociační dohodu, Gruzie a Moldavsko ano. 

30.11.2013 Tvrdý střet s demonstranty

1.12.2013 tvrdý střet s demonstrany

6.12.2013 Další schůzka Janukoviče s Putinem v Soči

11.12.2013 další tvrdý zásah proti demonstrantům. 

17.12.2013 podpis smluv v Kremlu, masivní zadlužení Ukrajiny v Rusku - už dávno probíhají protesty občanů

16.1.2014 nejkontroverznější zákon 3879 - nejtvrdší omezení svobody na Ukrajině

28.1.2014 opětovné "zrušení" - spíše "omezení" nejdrakoničtějšího zákona 3879 o omezení svobody

31.1.2014 Janukovič podepisuje zrušení drakonického zákona 3879, zákon ovšem neosvobodil plně uvězněné

21.2.2014 - Janovič přislíbil návrat k původní Ústavě z roku 2004, kterou změnil a tím získal více osobních pravomocí. 

26.2.2014 Ukrajina vydala mezinárdní zatykač na Janukoviče

27.2.2014 - na Krymu se objevují neoznačení vojáci - začíná okupace Krymu, tentýž den je vyměněno zvolené vedení Krymu za lidi dosazené okupatnem -  Ukrajina není federací - Krym je pouze autonomní oblast. Krymský okupovaný parlament hlasuje o vyhlášení referenda. Putin ujišťuje Obamu, že za tím není. 

28.2.2014 Janukovič utekl k okupantovi, prchá do Ruska i Azarov.

3.3.2014 Rusáci v RB OSN předkládají jakousi kopii zvacího dopisu Janukoviče. 

16.3.2014 výsledek referenda - odpovědi na obě otázky vedou k okupaci Krymu.

                    1) „Jste pro znovusjednocení Krymu s Ruskem s právem subjektu Ruské federace?“

                    2) „Jste pro obnovení platnosti ústavy z roku 1992 a pro status Krymu jako součásti Ukrajiny?

12.1.2015 Interpol vydal mezinárodní zatykač na Janukoviče, na seznamu hledaných je i syn Janukoviče -                            Oleksandr. Oba jsou také už od února 2014 vyšetřování švýcarskou policií. 


Nepřihlášený uživatel

#134167 Emigrace z Russka nejspíše neustává.....

2018-07-19 15:46

 Tomu se bohužel dá docela dobře věřit.....

2016-10-07 11:13

 

Z Ruska za posledních 26 let
emigrovalo možná až 18 milionů obyvatel

Jen loni a jen do USA a jen legálně z Ruska emigrovalo 300 000 lidí. 

Bohužel rusákové logicky emigrovali předvším od EU, tedy největší zločinecká imigrantská skupina je bezpečně z rusákova, neboť je naprosto jasné, že mezi 18 mil. musí být lidé s kriminální minulostí či pozadím. 

Podstatné je také to, že z Ruska logicky emigrují předvším absolventi vysokých škol, přesto jejich upatnění díky velmi špatným pracovním návykům, sociální adaptabilitě a obecně kultuře a morálce je kdekoliv na v euro - atlantické demokratické civilizace velmi špatné. 


Nepřihlášený uživatel

#134168 Dnes také pouze 15 % Zemanovi věří a těch co mu jasně nevěří je již 22 %

2018-07-19 15:48

 Re: Re: Re:

2016-10-05 19:40

#94099: - Re: Re:  

 V ČR je dle CVVM aktuálně "pouze" 15 % starších patnácti let, kteří jsou schopni lži a debility Miloše Zemana označit za pravdu a důvěřovat mu. Ostaní lidé starší patnácti let o něm pochybují, někdy méně - spíše důvěřují, jindy více spíše nedůvěřují a 16 % občanů mu aktuálně nedůvěřuje vůbec a tedy jeho lži označuje za lži. 

Tedy 83 % občanů má velké pochybnosti o Miloši Zemanov, tedy to není až tak s touto zemí hrozné. Nelze očekávat potom, co tu obrovská část občanů prošla komunistickým školstvím, že takový lidé budou schopni kriticky zhodnotit, jestli jim politik lže či nikoliv, obrovské množství rodin má komunistickou minulost a na dobu komunismu dnes vzpomínají s otalgií. 

Koho by bylo skutečně dobré poslat do rusáckého gulagu za soudruhem Vláďou Iljičem Putinem, tak to by byli komunisté a náckové, kdy nácky reprezentuje nejen Okamura, DSSSS, Kovnička, ale bohužel i mnozí další mnohdy z ANO StB i od Socanů. 

Ale příznivcem takových řešení samozřejmě nejsem, daleko více by mi vyhovovalo, kdyby se tito lidé dovzdělali. 


Nepřihlášený uživatel

#134169 Tohle se zatím naštěstí nenaplnilo a je zvláštní, kurz koruny skokově nevyskočil....

2018-07-19 15:50

....jako toho ČNB docílila nezvevřejnila. 

 

Babiš je šílenec využívající umělé devalvace a v budoucnu vytvářející obrovský tlak .....

2016-10-05 21:51

 

Dnes nakupili v kurzu pro jednodušší počet 30 Kč/€

Zítra prodává tedy stát musí vyplatit nominální hodnotu 30 Kč, ale protože se devalvovat nedá věčně kruz bude 20 Kč /€ 

Tedy za 30 korun nominálních získává 1,5 eura, ale dnes zaplatil jen euro, no to se z toho tady v budoucnu taky můžeme všichni pěkně z té "geniality" debila Babiše .........

Prodali jsme dluhopisy s rekordně nízkým výnosem. Průměrný úrok byl minus 0,416 procenta, ohlásil Babiš


Nepřihlášený uživatel

#134170 Velmi pravděpodobný KGBák Remek už není v russákově....

2018-07-19 15:53

Po projevu Zemana v OSN, oslavě státního svátku Sv.Václava v ruské hospodě s ruskými agenty v NY....

2015-10-04 21:35

 

....kde neváhal porušovat zákony USA nejen kouřením, je vlastně v kontextu se Zemanem podstatné jediné - jestli už napsal zvací dopis do Ruska nebo se na to stále "jen" chystá. Zeman je velezrádce, neboť lidé, kterými se dobrovolně obklopil jsou velmi podivní a mají velmi daleko k demokracii, ale velmi blízko ke KGBákům v Kremlu a k totalitě nového cccp.   


Nepřihlášený uživatel

#134171 Soudružka stalinistka Martička Semelová byl v té době v kurzu, už není ve Sněmovně :-)

2018-07-19 15:55

 ***VČERA JSEM SE TAK DĚSNĚ OŽRAL S MARTOU, TEDY SOUDRUŽKOU MARTOU SEMELOVOU A VŮBEC NEVÍM CO SEM S NÍ VYVÁDĚL, TAK UŽ NECHCI BÝT KOMUNISTOU, NECHCI, ABY MNE TLOUKLA, UŽ NECHCÍ BÝT OPLZLÝ A UŽ NECHCI, ABY MNE POŘÁD BOLELA HLAVA Z TOHO DĚSIVÉHO CHLASTU. UŽ NECHCI BÝT DIKTATUROU PROLETARIÁTU.  SOUDRUZI, TEDY VLASTNĚ OBČANÉ KONČÍM S KOMUNISTICKOU MLÁDEŽÍ, KONČÍM S KOMUNISTY A KONČÍM S MARTOU SEMELOVOU. ČEST*** TEDY ČEST JAKO ČEST, ČLOVĚK MÁ PROSTĚ NĚJAKOU ČEST A TU SI MUSÍ CHRANIT.  Dobrý den občané, dobrý den sousedé, dobrý den všichni slušní lidé.  

Přesto jsme všíchni zodpovědni za své jednání.

Ani Fidel z toho není vyňat.

Ani Che, ani jeho šoféři, ani jeho rezidence.

Ani všichni ti Kubánci, kteří si nadělali do kalhot, než byli popraveni. 

Ani těch čtrnát tisíc dětí, které uletěly svým rodičům. 

Ani láska a zoufalství, jež toho byly příčinou. 


Nepřihlášený uživatel

#134172 I o tomto se psalo....

2018-07-19 15:59

A co teď s ruskou pakáží v Syrii?

2015-10-01 19:13

 

Vydloubnuté oči a umučení vězni. Fotograf popsal zvěrstva Asadova režimu

Putin se přece nekámoší s náckama? Náckama označuje kde koho, od minulého vedení Krymu, přes současnou vládu v Kyjevě až po vládu USA.  Tedy je ten Asad snad komouš? S těma je Putin přece velký kámoš, používá komoušké symboly všude kam se podíváme. Těžko řicí co je Putin ale zač, nejdřív komunista, KGBák tedy zločinec dnes vzor "cností", ale takové podivné kamarády má a tak podivně je ochraňuje.  Divná to věc. Jak ho tedy ohodnotit? Jako kombinaci nácka a komunisty? 


Nepřihlášený uživatel

#134173 Socani skutečně dopadli jako ODS a ani to netrvalo tak dlouho. Jako dopadnou Burešovi StBáci?

2018-07-19 16:01

Myslím si, že si vybrala kariérně tedy s budoucností.....

2015-09-17 16:29

 

....netuší, že socani mohou dopadnout podobně jako ODS, byť přesto by se nejpíše do parlamentu či europarlamentu protlačila nejen díky přívětivému vzezření. 

Lidovci jsou vskutku velmi riskatní volba a ANO je banda StBáků. Tedy z toho, co si vybrat mohla si vlastně ještě vybrala dobře a vlastně jí přeji úspěch a daleko větší odvahu říci, že problémem nejsou naše děti, ty jsou stále stejné a možná i lepší, než jsme byli v jejich věku my, ale problém je především v učitelích, kdy dokonce mnozí ředitelé základních i středních škol jsou přímo ukázkovými komunisty a podle toho také pak školy vypadají.

Dnešní učitelé si prošli komunistickým vymýváním mozků na pedagogických fakultách, jen část mladých učitelů se tomu vyhnula, neboť velká část pedagogů na vysokých školách jsou stále původní komunistickou garniturou, tedy bohužel i dneší mladí pedagové jsou stále ještě zasaženi bolševismem a jejich selektivním neobjektivním vnímání světa.

Jediného "filozofického" vzdělání, kterého se jim dostalo byla marx-leninská "filozofie", už to je alarmující. Drtivá většina učelů byli aktivními komunisty! 

Ministryně Valachová si vybrala stranu.
Vstoupila do sociální demokracie


Nepřihlášený uživatel

#134174 A volila, dnes jsou náckové ve Sněmovně a dokonce mají místopředsedu Sněmovny...

2018-07-19 16:03

Káča

#57901

2015-09-16 20:44

V příštích volbách budu volit SPD!!!KÁČA


Nepřihlášený uživatel

#134175 Komunistsická pakáž propadla, ale co je šílené, uzavřela tajnou dohodu s StBákem Babišem o vládnutí.

2018-07-19 16:09

Demokrat

#57902 Re:

2015-09-16 20:59

#57901: Káča -  

 ***VOL KOMUNISTY! TI ZAMETOU JAK S AMERIČANY, TAK S IMIGRANTY!!!***