MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#146801 Re: Re: Re:

2019-04-20 13:15

#146795: ZASTAVME HAVLODINÍ ZLODĚJE!!! - Re: Re:  

Je zvláštní, že stát, který má v čele  magory a blbce, nefunguje normálně.


Nepřihlášený uživatel

#146802 Toto jsou vůdcové jelimanů českých

2019-04-20 16:27

Ovar chcípá na zadušení zvratky a jelitami
Agronetvor se rozkládá v kosteleckou směs
Kikina má náběh na bankovní mrtvici
Pitomio si roztahuje otvory kvůli dešikmizaci
a všichni jsou práskáni rudobelzebubskými biřici
po svých odporných pérdelích.


Nepřihlášený uživatel

#146803 SPD - Strana Primitivních Debilů

2019-04-20 16:29

SPD-Pitomiovci debilotiovci - to je konstatování holého faktu a pravdy, že jedinci mdlého rozumu postižení digitální debilitou a vystrašení k smrti svými vůdci typu Ovara, Okradmůry, Kikiny a jiných zázračně spasitelských fýrerů - můžou dopadnout takto : jsa vystrašeni a zblbnuti do té míry, že buďto za 1) dostanou kolaps a infarkt ze strachu a zdechnou či za 2) vystrašení a vybičovaní pitomiovskými bludy do erxtrému začnou kácet stromy na koleje a rozhazovat pseudovzkazy od tajemného Sorose a jeho imaginárních houfů z Mordoru.


Nepřihlášený uživatel

#146804 Hloupé stádo pseudočecháčků a jeho fýrerové z pekelné čtveřice na čele s odporným ovarem

2019-04-20 16:30

Ano, bohužel tady žije neskutečná skvadra stvůr, zrůd, degenerovaných blbů, zemandrtálců a pitomiovců, rudochů a hnědochů, anonistů i pravičáckých hloupých sobců - prostě typische tschechische pówl a freneticky hýká a oslavuje své idoly - pekelnou čtveřici spolu se zbytky rudé chátry rudobelzebubů. Za takovej sprostej pówl bych nikdy nepozvedl zbraně na obranu. Mám rád tuto naší krásnou zemi českou, ale to co v ní bohužel přežívá za ksindl to je hrůza.Takovou krásnou zemi si oni nezaslouží, jen jí bezhlavě ničí, vykrádají, plení a plundrují, všechno je jim jedno a jen se cynicky řehní, jaký že to jsou borci, Tfuj Tfuj konzumní bachratý čecháčkovský prasata a prasnice!!!! Hlavně plnej břuch, narvanou lednici, nabušená rychlá fára, chytrolínské mobily a tablety, online lenivost a znuděnost, nezájem, lhostejnost, po nás potopa, že ?? Ještě, že tu přeci jen žijí i jiní skuteční příslušníci kdysi hrdého národa českého a nebojí se jít s kůží na ten vepřincovej trh marnosti mamonu a konzumu a bojují za staré dobré hodnoty po našich hrdých a statečných předcích.Těch si Já vážím nejvíce a za ty bych zbraně na obranu pozvedl.


Nepřihlášený uživatel

#146805 Komumistická prokurátorka se se Zemanovi s kriminálním imigrantem Burešel opravdu povedla....

2019-04-20 20:02

Benešová: Nevím, proč bych měla nejvyššího státního zástupce kosit

Malá pracovitost soudů, nedostatek odvahy rozhodnout a korupce trápí nejvíce budoucí ministryni spravedlnosti Marii Benešovou. Rozhodně odmítla informace, že by měla mít problém s nejvyšším státním zástupcem Pavlem Zemanem. V rozhovoru pro sobotní vydání deníku Právo uvedla, že to byla právě ona, kdo mu pomohl nastartovat kariéru.


Nepřihlášený uživatel

#146806 O tom jsme nikdy nepochyboval.....

2019-04-20 20:12

Ivo Mathé: Zemanovi nejde jen o pomstu České televizi. Chce rozvrátit právní systém

Evropan

#146807 Slovenský eštébák v Německu odhalen

2019-04-20 20:16

Premiér Andrej Babiš je jednou ze tří postav dokumentu německé veřejnoprávní televize ZDF. V ukázce se můžete podívat, jak němečtí novináři odhalují celou pravdu o Babišovi a jeho konfliktu zájmů. Mluví o něm zcela otevřeně, tedy tak, jak to už hlavní česká média včetně veřejnoprávních léta nedělají. Také je zde ukázka toho, jak o Babišovi hovoří představitelé Evropské unie, kupříkladu šéfka Výboru pro hospodářskou kontrolu Ingeborg Gräßleová nebo eurokomisař Günther Oettinger. Pro Českou republiku je to velmi nelichotivý obrázek.

takhle-novinari-zdf-odhalili-babisuv-stret-zajmu

 

Evropan

#146808 Slovenský eštébák zavádí v ČT cenzuru!!!

2019-04-20 20:19

Andrej Babiš rád staví. Že za cizí peníze, kde je podezření, že je podrazem vymámil z Bruselu, sice rozčiluje evropské komisaře a českou policii, ale předsedu vlády neodrazuje . Znovu inspirován faunou totiž po Čapím hnídě postavil trojského koně. Tentokráte ale bez dotace a zadarmo. Materiál totiž pořídil z výprodeje a dopravu za hubičku. Nebo kmotrovský polibek. Mzdy za něj bude platit stát. I škůdce do útrob proradného zvířete pořídil bez koruny, opatřil mu je totiž Hrad. Sotva je Babiš s Okamurou a komunisty dopravil do Rady pro rozhlasové a televizní vysílání, už tam tlučou jejich úhlavního nepřítele. Českou televizi. Za peníze eráru a podle not svých velitelů .

Vadim Petrov a Ladislav Jakl jsou novými přírůstky RRTV. Bývalý mluvčí Václava Klause a tajemník Václava Klause nenechávají od prvního dne ve svých nových židlích nikoho na pochybách, čí politické zájmy tu hodlají tlačit. Těsně po svém zvolení totiž Petrov předvedl daňovým poplatníkům, jak si v reálu představuje respekt k zákonu. Který má hájit.

Chlápek, který se mj. s odzbrojující indiskrécí a jistě k „radosti“ britské tajné služby MI5 veřejně chlubí jejím zpravodajským kurzem, už pár dní po svém zvolení do RRTV pléduje za stížnost Zemanova kancléře na Reportéry ČT. Kvůli jejich příspěvku o Mynářově černé stavbě rybníku v Osvětimanech. Pikantní fakt, že tu pyšný absolvent kurzu spojenecké tajné služby horuje pro stížnost Putinovy spojky v prezidentské kanceláři na veřejnoprávní televizi ausgerechnet kvůli zjevné černotě, navíc umocňuje urputnost, s jakou Petrov naléhal na další radní, aby stížnost na ČT neodložili.

Že se i trojský kůň musí místo politických zadání řidit zákonem a správní judikaturou, se tam prý Petrovovi podařilo vysvětlit až po perné půlhodině. A Mynářova stížnost na Reportéry ČT byla nakonec odložena. Že tu hned po zvolení do rady stejný Petrov (sic!) v proruských Parlamentních listech volal po odchodu populárního moderátora veřejnoprávní televize Václava Moravce z ČT, pak v uvedených souvislostech už vůbec nepřekvapuje.

Jeho souputník z RRTV Jakl ovšem nezůstává zrovna pozadu. Ještě s mokrým jmenovacím dekretem do vysílací rady hýří všude rozhovory, v nichž rovnou volá pro zrušení veřejnoprávní televize. Země, kde se občan zadýchá leda nad Ordinací v růžové zahradě nebo Voříškovými zprávami o hasičkých manévrech kvůli kočičce na stromě, aniž by klopýtl o politiku, investigativní publicistiku a dobrý biják, je prostě kýžený ideál.

Babiš se ale tetelí blahem. Bez hlasů jeho ANO ve sněmovně by fosílie smluvně opoziční éry doteď mudrovaly v Klausově knihovně a vzpomínaly na báječná léta, kdy jim patřil svět. A jiným přišla pod psa. Právě vychytralý Babiš je vrátil do hry pod podmínkou, že nenáviděné České televizi budou skrze RRTV škodit , kdykoliv zvedne prst nad zlodějnami a křivárnami od Strakovy akademie, přes Agrofert, až po Hrad.

babisovy-posily-v-rrtv

 

Evropan

#146809 Je to už konečně konec slovenského eštébáka v Čechách?

2019-04-20 20:21

Andrej Babiš si odmítá připustit, že to, co se děje v posledních dnech, je jeho politický a morální konec. Ještě nějakou dobu bude zřejmě trvat, než fakticky zmizí, ale už to má jisté. Pro evropské vyšetřovatele je podvodník, pro tuzemské detektivy je podvodník. V normální západní zemi by se omluvil a odstoupil. A Babiš? Jako reakci na výsledek vyšetřování odstraní ministra spravedlnosti a bleskově do úřadu nasazuje loajální dámu určenou na špinavou práci.

Navíc má tu drzost národu ve svém tisku dotčeně oznámit, že v žádném případě neodstoupí, ani když státní zástupce případ postoupí soudu. Absolutně nevídaná a troufalá slova, dokazují umanutost Babiše a maximální jistotu, že ho nemá, kdo z úřadu dostat. Koalice ho poslouchá na slovo, bolševici jsou rádi za funkce, sociální demokraté se slabým Hamáčkem v čele ani nestojí za řeč. Prezident s Babišem čile obchoduje a není v jeho zájmu premiéra odstranit. Zdá se, že jediná síla, která Babiše dokáže z úřadu premiéra dostat, je policejní zásahovka.

babis-si-neuvedomuje-ze-je-to-jeho-moralni-konec

 

Evropan

#146810 Skončí s Kněžínkem vyšetřování Čapího hnízda?

2019-04-20 20:26

Ministr spravedlnosti Jan Kněžínek končí, nahradí ho někdejší nejvyšší státní zástupkyně Marie Benešová. Žena, která má blízko k prezidentu Miloši Zemanovi. Co tahle změna znamená? Možná velké problémy pro fungování vymahatelnosti práva v České republice. Možná ale tvrdohlavá a neústupná Benešová, která Respektu nedávno řekla, že státní zastupitelství funguje, jak má, překvapí - a „své“ státní zástupce nebude ničit.

https://www.respekt.cz/vysetrovani-capiho-hnizda

 

Evropan

#146811 Hlas stáda

2019-04-20 20:27

 

AŤ NÁS VEDOU, TŘEBA ŽE NA JATKA!

 

 


Nepřihlášený uživatel

#146812 Re: O tom jsme nikdy nepochyboval.....

2019-04-20 20:28

#146806: - O tom jsme nikdy nepochyboval..... 

Ivo Mathé v rozhovoru o Zemanově válce proti ČT   Zeman... vede  rozvratnou válku proti demokratickým institucím a právnímu systému země. 


Nepřihlášený uživatel

#146813 Russácká pakáž v marketingové akci přiživující se na značce Apple.....

2019-04-20 20:41

Ruská luxusní značka ukazuje Applu, jak má vypadat skládací iPhone

20. dubna 2019  0:08
Aby udržel krok s konkurencí, bude muset i Apple dříve či později představit skládací iPhone. Podle ruské lifestylové značky Caviar však jeho současným modelům schází inovace a revoluční nápady. Rozhodla se proto lidem z Cupertina ukázat, jak by historicky první skládací iPhone měl vypadat. A to v jí příslušícím pojetí.

 


Nepřihlášený uživatel

#146814 Re: Skončí s Kněžínkem vyšetřování Čapího hnízda?

2019-04-20 20:42

#146810: Evropan - Skončí s Kněžínkem vyšetřování Čapího hnízda? 

Slovenský kriminální imigrat ŠtBák Bureš Babiš o to minimálně usiluje.....

Demokrat

#146815 Re: O tom jsme nikdy nepochyboval.....

2019-04-21 07:34

#146806: - O tom jsme nikdy nepochyboval..... 

A to je co za havlofilní sračku ten Mathé?


Nepřihlášený uživatel

#146816 Re: Co to tady tapetuješ za propagandistickou nástěnku, nenáívist vyvolávajicí havloidní soudruhu?

2019-04-21 07:43

#146809: 

Připomenu událost starou jen pár dnů, kdy redaktor Besser napsal článek o tom, že režisér Ondřej Trojan nezískal za film Toman žádnou cenu Českých lvů, ačkoli měl třináct nominací, včetně kategorií nejlepší film, režie, scénář nebo herci v hlavních rolích, a že vedle toho byla zastavena dotace pro filmový festival ve Slavonicích, který má ‚pod křídlem‘, a že to má všechno jasnou politickou konotaci, protože se režisér Trojan někde vyjádřil neblaze a nevlídně o panu premiérovi a že to je zcela jednoznačně politický zásah,“ odkazuje mediální odborník na článek Viléma Bessera.

Jaké bylo autorovo rozčarování, když se sám režisér Trojan proti jeho spekulacím ohradil. „Uvedl, že to tak není, že jeho postoje, které vyjadřuje dlouhodobě, s tím nijak nesouvisí, protože  o cenách Českého lva i o tom festivalu se rozhoduje na poměrně objektivním fóru mezi velkým množstvím akademiků a dalších lidí, kteří jsou v porotě. A je tedy velmi nepravděpodobné, když někde rozhoduje dvě stě lidí, kteří jsou navíc z devadesáti devíti procent nepochybně kriticky orientováni vůči premiérovi a vůči jeho politice, že by jeho nátlak zrovna na ně zapůsobil tak, že by ho poslechli a cenu Ondřeji Trojanovi nedali. Takže od Fora24 to byla velká blamáž. Z toho je jasně patrné, že Forum24 není médium standardního zpravodajského typu, ale je to propagandistický plakát, taková nástěnka, na níž se připichují urážky, útoky a denunciace.

 

Není to standardní médium, ale jen propagandistická nástěnka

ZASTAVME HAVLODINÍ ZLODĚJE!!!

#146817 JDEME PO VÁS, VY SVINĚ ZLODĚJSKÝ, VLASTIZRÁDNÝ, HAVLOIDNÍ!!!

2019-04-21 07:45

Nenechme havloidní zloděje odpoutávat pozornost od jejich zlodějen!

 

Bakala a Schwarzenberg se podíleli na miliardové privatizaci Becherovky


Nepřihlášený uživatel

#146818 Re: JDEME PO VÁS, VY SVINĚ ZLODĚJSKÝ, VLASTIZRÁDNÝ, HAVLOIDNÍ!!!

2019-04-21 07:53

#146817: ZASTAVME HAVLODINÍ ZLODĚJE!!! - JDEME PO VÁS, VY SVINĚ ZLODĚJSKÝ, VLASTIZRÁDNÝ, HAVLOIDNÍ!!! 

   A Zeman jim teď musí platit. Účet za becherovku. A oni mu tu množstevní slevu nedají a nedají. Že to už nestojí za to.

   No, tak nechlastej, dědku.


Nepřihlášený uživatel

#146819

2019-04-21 07:55

Oheň ještě hoří, do katedrály nikdo nesmí, ale francouští soudruzi již vědí, že se jedná o nehodu...


Nepřihlášený uživatel

#146820 Re:

2019-04-21 08:03

#146819: -  

Prokuratura bezprecendentně hbitě a způsobně vydala stanovisko ještě před zahájením vyšetřování. 


Nepřihlášený uživatel

#146821 Vlastizrádní havloidi z pražské kavárny

2019-04-21 08:04

Havloidi z pražské kavárny se dopouští kyberšikany vůči českému panu prezidentovi a českému panu premiérovi!


Nepřihlášený uživatel

#146822

2019-04-21 08:15

Pan prezident měl opět pravdu, Fajt je gauner.


Nepřihlášený uživatel

#146823 Re: Vlastizrádní havloidi z pražské kavárny

2019-04-21 08:27


Nepřihlášený uživatel

#146824

2019-04-21 09:05

O aktivitách předsedy ODS Petra Fialy v německém nacionalistickém sdružení Sudetoněmecký landsmanšaft je v médiích ticho po pěšině...

Evropan (ten původní)

#146825 Re:

2019-04-21 09:29

#146819: -  

A o těch stovkách muslimů, kteří oslavovali požár v Notre Damu, se řekne, že to byl photoshop, a že nic takového se nedělo...